Forumul pasionatilor de trenuri din România

Acest forum a fost creat pentru cei care iubesc cu adevarat trenurile din Romania!

AcasaAcasa  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ConectareConectare  ÎnregistrareÎnregistrare  

INTREBARI SI RASPUNSURI

In jos 
+101
Mircea Condilescu
Ryan Anderson
tuborgtnp
Gaby005
Silver
nenuandrei
marius_catalin84
get.
Lena
iuli.hard
rizelgeorgel2004
ionutz85
rich1974
Luna
C.F.R.
razvan - trenuri
bostanesku gigel
myster2008
paulrapati
040EC100
dany90
andreiutzu
Balto
IonutCFR2009
traian
eurocristi
mariuskl
Mihay
laur 133
RwO
DUAL
Ionutz
popovici
AndiCFR
didinul
sorinucu
Cito
lovekomotive
TonyGFR
PrisecaruFlorin
romaniaetc
ATM
TVlad
AMX 97-0548-4
Boracik
060-EA078
brandiburu
Karl
kristi kkk
Andrei
Norbi
Mircea Hirjau
cont inactiv
Caravelle_Zg
Nk11
DPS
Amiralul
alinx3330
cristyadaX
FeroFan97
stefan_br
The Legend
AlexD
buldozer2
tudor_pavelescu
ultras
florinrazaila
vanchorusebulgaria
Cobra
Marius
ravers75
Razvan Tudor
alex03bv
redeme
mureseanu_976
@ndrey
COSTACHE MIHAIL
MariusM
cont dezactivat .
membru inactiv
bostanescu gigel
billy752-istu
Vlad
1nt3rp0l_106
SULZERUL 0733
riciu
VeV
raoul
mihaiuc
cristi CFR
pannonia express
Saruman
bogdan srl
Costin.H
ionutz72
Nesebar
Vitosa
Adrian78
Jhonyla
alexandruh
decward
105 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 35 ... 66  Urmatorul
AutorMesaj
membru inactiv
User Dezactivat
User Dezactivat

Numarul mesajelor : 898
Varsta : 48
Reputatie : 6553
Data de inscriere : 10/10/2009

INTREBARI SI RASPUNSURI - Pagina 5 Empty
MesajSubiect: Re: INTREBARI SI RASPUNSURI   INTREBARI SI RASPUNSURI - Pagina 5 Icon_minitimeJoi Mar 03, 2011 8:42 pm

Jhonyla a scris:
nu ma pricep la vagoane
dar iti spun sincer ca asa am vazut pe acel vagon
50 53 30-57 ......
imi pare rau ca nu am avut cu ce sal pozez
de aceea mam uitat mai atent la acel numar ca eu nu stiam ca exista la acest tip de vagon

Pai tocmai ti-am spus ca au existat si inca mai sunt ( retacite) prin Romania vagoane de tip 30-57.
Sus In jos
Jhonyla

Jhonyla

Numarul mesajelor : 1458
Reputatie : 6557
Data de inscriere : 30/01/2011

MesajSubiect: Re: INTREBARI SI RASPUNSURI   INTREBARI SI RASPUNSURI - Pagina 5 Icon_minitimeJoi Mar 03, 2011 8:45 pm

stiu Sergiu
dar nu inteleg de ce scrie 30-57 pe un vagon ce arata exact ca 30-76
ca din mesajele voastre reiese ca nu are cum
Sus In jos
Vizitator
Vizitator

MesajSubiect: Re: INTREBARI SI RASPUNSURI   INTREBARI SI RASPUNSURI - Pagina 5 Icon_minitimeVin Mar 04, 2011 2:29 pm

39-50 nu am mai vazut demult probabil ca au ajuns 19/20-83 cu exceptia alauia de prin zona Brasov-Tg.Mures.
30-57 nu are cum sa arate ca 30-76 nici macar la tipul vagonului si nici macar interiorul ori culoarea.

Personalele Buc-Campina care trebuiau sa mearga pana la Brasov sunt limitate la Campina din cauza lucrarilor dar si din cauza calatorilor putinii si lipsa biletelor care in statisticile CFR arata sa zicem 10 bilete cand trenul avea maxim 100 calatori intre Campina-Brasov.

De exemplu : In ultima perioada sept-dec 2010 intre Campina si Brasov P 3007 si 3009 nu aveau mai mult de 50-60 calatori fiecare desi trenul avea 4 etajate. Duminica mai erau cativa stundentii care mergeau la Brasov dar nici asa numarul calatorilor nu ajungeau la 100 calatori/tren intre Campina si Brasov plus de asta ca atat 3007 cat si 3009 ajungeau destul de tarziu la Brasov din cauza intarzierilor de pe traseu. Am ajuns odata cu 3009 la 23:30 in Brasov. Vinerea si duminica 3005-ul avea calatori cat n-aveau 3007 si 3009 la un loc in 4 zile pe distanta Campina-Brasov.

Trenul 1742 opreste la Bobolia deoarece este singura si cea mai rapida varianta de a ajunge la Bucuresti a 3-4 calatori fie ei navetisti sau avand si un angajat CFR printre ei. Decat sa vi de la Bobolia la Campina ( ma rog la Poiana.Campina ca acolo e gara Campina ) cu duba care nu circula chiar asa de des si apoi sa te urci in tren pentru Bucuresti i s-a facut oprire si la Bobolia cum 1742 are mers de personal nu murea nimeni daca opreste si la Bobolia.

Despre celelalte trenuri de rang care opres in statii gen Valea.Larga , Sinaia.Sud , Poiana.Tapului fie oporesc pentru incrucisarii ( Valea.Larga ) fie pentru ca Poiana.Tapului e si ea statiune si destul de populata si cu multe locuri de cazare chiar daca nu are partii si magazine cum au Sinaia si Busteni. Sa nu va mirati daca in viitor ( din dec 2011 ) o sa opreasca toate trenurile cu exceptia IC si la Poiana.Tapului care vin dimineata de la BUCURESTI si care se intorc dupa ora 15:00 spre Bucuresti. Cand nu gasesti loc de cazare in Busteni sau Sinaia gasesti la Poiana.Tapului.

Pentru cei cu abonamente la P pentru sectia Campina-Predeal se poate folosii toate acceleratele dar cine doreste loc trebuia sa-si ia bilet de Acc ceea ce nu vad ca ar fi cazul pentru ca calatori nu sunt multi care sa mearga intre Predeal si Campina asa ca se gasesc cateva locuri libere in tren. Cei cu bilete sau abonamente de P care circula cu Acc sunt obligatii sa dea locul celui cu bilet cu loc. Exista astfel de afise in statia SINAIA si cred ca si in celelalte statii.
Sus In jos
Jhonyla

Jhonyla

MesajSubiect: Re: INTREBARI SI RASPUNSURI   INTREBARI SI RASPUNSURI - Pagina 5 Icon_minitimeVin Mar 04, 2011 3:13 pm

linia de la campina la campinita mai este?
parca campinita se numeste.....
Sus In jos
cont dezactivat .

Numarul mesajelor : 3034
Reputatie : 8388
Data de inscriere : 03/09/2010

MesajSubiect: Re: INTREBARI SI RASPUNSURI   INTREBARI SI RASPUNSURI - Pagina 5 Icon_minitimeVin Mar 04, 2011 5:16 pm

mai exista linia
Sus In jos
decward
V.I.P Member
V.I.P Member
decward

Numarul mesajelor : 2594
Varsta : 27
Localizare : Bükreş
Reputatie : 7999
Data de inscriere : 15/08/2010

MesajSubiect: Re: INTREBARI SI RASPUNSURI   INTREBARI SI RASPUNSURI - Pagina 5 Icon_minitimeVin Mar 04, 2011 5:26 pm

Jhonyla a scris:
linia de la campina la campinita mai este?
parca campinita se numeste.....
Da exista ; este Halta Campinita spre Telega ; dar nu cred ca mai este folosita decat foarte rar sau chiar deloc de cate un tren de marfa !!!
De pasageri in nici intr-un caz !!!! Wink
Sus In jos
cont dezactivat .

MesajSubiect: Re: INTREBARI SI RASPUNSURI   INTREBARI SI RASPUNSURI - Pagina 5 Icon_minitimeVin Mar 04, 2011 5:28 pm

stai linistit ca se ocupa GFR-ul
Sus In jos
Jhonyla

Jhonyla

MesajSubiect: Re: INTREBARI SI RASPUNSURI   INTREBARI SI RASPUNSURI - Pagina 5 Icon_minitimeVin Mar 04, 2011 5:41 pm

de calatori stiu ca nu este pe linia asta
cati km are in total? stiti si statiile? Smile
dupa cate am vazut este pe lista de licitare
Sus In jos
cont dezactivat .

MesajSubiect: Re: INTREBARI SI RASPUNSURI   INTREBARI SI RASPUNSURI - Pagina 5 Icon_minitimeVin Mar 04, 2011 5:58 pm

intre Campina si Campinita sunt 2.1 km si se circula cu 30 km/h
statii nu sunt
Sus In jos
Jhonyla

Jhonyla

MesajSubiect: Re: INTREBARI SI RASPUNSURI   INTREBARI SI RASPUNSURI - Pagina 5 Icon_minitimeVin Mar 04, 2011 6:05 pm

Multumesc Marius
Sus In jos
decward
V.I.P Member
V.I.P Member
decward

Numarul mesajelor : 2594
Varsta : 27
Localizare : Bükreş
Reputatie : 7999
Data de inscriere : 15/08/2010

MesajSubiect: Re: INTREBARI SI RASPUNSURI   INTREBARI SI RASPUNSURI - Pagina 5 Icon_minitimeVin Mar 04, 2011 6:54 pm

Mai de mult ; linia se continua pana in Telega si avea in jur de 7-10 km !!!

@mariusD : De unde sa se ocupe GFR-ul ?????
Am fosti colegi de clasa ; prieteni ; care locuiesc in Campina la 15 minute de halta Campinita !!! Si ma duc destul de des la ei in vizita iar vara din 2 in 2 sambete ; daca nu chiar din sambata in sambata ma duc in Telega si n-am vazut niciodata ; dar niciodata trenuri/vagoane/locomotive la bariera/in statie la Campinita !!!!
Sus In jos
cont dezactivat .

MesajSubiect: Re: INTREBARI SI RASPUNSURI   INTREBARI SI RASPUNSURI - Pagina 5 Icon_minitimeVin Mar 04, 2011 8:27 pm

in livret sunt trenuri acum ce circula si ce nu circula aia nu mai stiu
Sunt trase si ptr GFR si 2 pentru CFR
Sus In jos
Jhonyla

Jhonyla

MesajSubiect: Re: INTREBARI SI RASPUNSURI   INTREBARI SI RASPUNSURI - Pagina 5 Icon_minitimeVin Mar 04, 2011 8:31 pm

dar ce se transporta?
Sus In jos
MariusM
V.I.P Member
V.I.P Member

Numarul mesajelor : 2221
Varsta : 36
Localizare : Bucureşti
Reputatie : 8342
Data de inscriere : 27/08/2008

MesajSubiect: Re: INTREBARI SI RASPUNSURI   INTREBARI SI RASPUNSURI - Pagina 5 Icon_minitimeSam Mar 05, 2011 5:11 pm

Produse petroliere de la Sterom. Linia se termină la Câmpinița, segmentul Câmpinița-Telega fiind dezafectat de ceva ani buni!
Sus In jos
http://mionulescu.blogspot.com
raoul

raoul

Numarul mesajelor : 96
Reputatie : 5318
Data de inscriere : 10/08/2010

MesajSubiect: Re: INTREBARI SI RASPUNSURI   INTREBARI SI RASPUNSURI - Pagina 5 Icon_minitimeSam Mar 05, 2011 9:38 pm

Gara Bucuresti Baneasa e deservita de IDM si casa de bilete ?
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: INTREBARI SI RASPUNSURI   INTREBARI SI RASPUNSURI - Pagina 5 Icon_minitime

Sus In jos

INTREBARI SI RASPUNSURI
Sus 
Pagina 5 din 66Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 35 ... 66  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Întrebări şi răspunsuri
» INTREBARI SI RASPUNSURI

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Forumul pasionatilor de trenuri din România :: INFORMATII GENERALE-
Mergi direct la: