|
| INTREBARI SI RASPUNSURI | |
|
+101Mircea Condilescu Ryan Anderson tuborgtnp Gaby005 Silver nenuandrei marius_catalin84 get. Lena iuli.hard rizelgeorgel2004 ionutz85 rich1974 Luna C.F.R. razvan - trenuri bostanesku gigel myster2008 paulrapati 040EC100 dany90 andreiutzu Balto IonutCFR2009 traian eurocristi mariuskl Mihay laur 133 RwO DUAL Ionutz popovici AndiCFR didinul sorinucu Cito lovekomotive TonyGFR PrisecaruFlorin romaniaetc ATM TVlad AMX 97-0548-4 Boracik 060-EA078 brandiburu Karl kristi kkk Andrei Norbi Mircea Hirjau cont inactiv Caravelle_Zg Nk11 DPS Amiralul alinx3330 cristyadaX FeroFan97 stefan_br The Legend AlexD buldozer2 tudor_pavelescu ultras florinrazaila vanchorusebulgaria Cobra Marius ravers75 Razvan Tudor alex03bv redeme mureseanu_976 @ndrey COSTACHE MIHAIL MariusM cont dezactivat . membru inactiv bostanescu gigel billy752-istu Vlad 1nt3rp0l_106 SULZERUL 0733 riciu VeV raoul mihaiuc cristi CFR pannonia express Saruman bogdan srl Costin.H ionutz72 Nesebar Vitosa Adrian78 Jhonyla alexandruh decward 105 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
FeroFan97
Numarul mesajelor : 390 Varsta : 27 Localizare : Sfîntu Gheorghe Reputatie : 5818 Data de inscriere : 06/02/2010
| Subiect: Re: INTREBARI SI RASPUNSURI Lun 30 Mai 2011, 20:13 | |
| Iarasi vin cu un gand al meu...membrii acestui forum au ceva de genul "buletin de pasionat feroviar" ? Ca banuiesc ca as fi bine,si ca am si un minister,si stampile,si tot,de ce nu facem? Poate si online,si tiparit,prin posta,dar oricum,merita |
| | | cont dezactivat .
Numarul mesajelor : 3034 Reputatie : 8388 Data de inscriere : 03/09/2010
| Subiect: Re: INTREBARI SI RASPUNSURI Lun 30 Mai 2011, 20:20 | |
| - adrian78hd a scris:
- Jhonyla a scris:
- Care este diferenta dintre o locomotiva EA si una EA1?
EA viteza maxima 120km/h EA1 viteza maxima 160km/h si mai este cu un pinion in plus |
| | | Adrian78 Administrator
Numarul mesajelor : 18753 Localizare : Hunedoara Reputatie : 24331 Data de inscriere : 05/10/2010
| Subiect: Re: INTREBARI SI RASPUNSURI Lun 30 Mai 2011, 20:26 | |
| - MariusD a scris:
- adrian78hd a scris:
- Jhonyla a scris:
- Care este diferenta dintre o locomotiva EA si una EA1?
EA viteza maxima 120km/h EA1 viteza maxima 160km/h si mai este cu un pinion in plus Pai bineinteles ca doar e aceasi putere aceleasi osii trebuia sa fie undeva diferenta in transmisie Cuplu 412KN EA 392KN EA1 deci una de tractiune una de viteza |
| | | cont inactiv
Numarul mesajelor : 1550 Reputatie : 7012 Data de inscriere : 25/04/2010
| Subiect: Re: INTREBARI SI RASPUNSURI Joi 02 Iun 2011, 18:00 | |
| Am o intrebare, in tren platim si pentru bicicleta? La casa de bilete mi s-a spus fara nici o problema ca nu stie si ca "sa ii dau la nas de o bere".... o tampenie, si nu s-o lasat tampitu' pana nu i-am dat....eu cu bilet si bicicleta mea fraudulos.... deci intrebarea mea, exista vreo taxa sau ceva pentru bicicleta? Totusi nu e intr-un fel bagajul calatorului daca acesta nu are dupa el geamantane si mai stiu eu ce ca alti calatori? |
| | | Amiralul
Numarul mesajelor : 845 Reputatie : 6526 Data de inscriere : 12/06/2009
| Subiect: Re: INTREBARI SI RASPUNSURI Joi 02 Iun 2011, 18:07 | |
| 10 lei taxa de bicicleta ...Am vazut cazuri in care taxa era mai mare ca biletul de calatorie,zicea nasu` :cum sa le cer de doua ori pretul biletului pentru biciclete?Da`le cfr-ului ... |
| | | sorinucu
Numarul mesajelor : 319 Localizare : Baia Mare Reputatie : 5819 Data de inscriere : 26/01/2010
| Subiect: Re: INTREBARI SI RASPUNSURI Joi 02 Iun 2011, 18:11 | |
| @edward_w92: Ai calatorit cu vagoan cu spatiu special pentru biciclete? |
| | | ionutz72 V.I.P Member
Numarul mesajelor : 1030 Varsta : 52 Localizare : Prin zona... Reputatie : 6454 Data de inscriere : 30/03/2010
| Subiect: Re: INTREBARI SI RASPUNSURI Joi 02 Iun 2011, 18:13 | |
| - sorinucu a scris:
- @edward_w92: Ai calatorit cu vagoan cu spatiu special pentru biciclete?
Daca tu nu ai vazut, nu inseamna ca nu exista http://www.cfrcalatori.ro/216 |
| | | lovekomotive V.I.P Member
Numarul mesajelor : 751 Varsta : 36 Localizare : Piatra Neamt Reputatie : 6377 Data de inscriere : 20/08/2009
| Subiect: Re: INTREBARI SI RASPUNSURI Joi 02 Iun 2011, 18:15 | |
| Exista vagoane cu spatiu pt biciclete, dar in nici un caz pe 509 unde a calatorit Eduard Sunt atasate trenurilor care fac M300 in general Bucuresti - Brasov. |
| | | cont inactiv
| Subiect: Re: INTREBARI SI RASPUNSURI Joi 02 Iun 2011, 19:05 | |
| - Amiralul a scris:
- 10 lei taxa de bicicleta ...Am vazut cazuri in care taxa era mai mare ca biletul de calatorie,zicea nasu` :cum sa le cer de doua ori pretul biletului pentru biciclete?Da`le cfr-ului ...
Da, ce e drept pe 509 am mers, sambata am venit pana in piatra neamt cu bicicleta, de acolo cu trenul pana la bacau, de la bacau tot cu bicicleta....duminica m-am intors, Valea Seaca- Podoleni cu bicicleta, podoleni Pingarati cu trenul, prelungire pana la Bicaz....si ce e drept, i-am dat nasului ceva mai mult decat biletul meu scos de la casa. Pai cu 10 lei imi plimba CFR-ul bicicleta tot anul? sa pricep ca daca el vrea 10 lei, imi pune la dispozitie si vagon cu spatiu amenajat, nu? Sau cum se procedeaza....draga calatorule....10 lei bilet bicicleta, si 500 de lei vagon amenajat, in total 1000 de lei? Sa inteleg ca acolo unde nu am spatiu amenajat pentru ea nu platesc, nu? sau acolo contribuim si noi la buna functionare a lu' Nasu' si burta lui...Lasa ca data viitoare o bag cu o jumate de pedala in rucsac, ca doar o fi atunci in rucsac si nu mai platesc nimic.... |
| | | cont inactiv
| Subiect: Re: INTREBARI SI RASPUNSURI Joi 02 Iun 2011, 19:14 | |
| Da, tocmai am citit prevederile alora de la CFR, unde avem vagoane amenajate nu platim, unde nu avem ne costa....al naibii politica asta....unde ai conditii nu dai bani, unde n-ai, dai ca de nu..... Frumos in Romania asta a noastra dom'le....adica mi se pare logic, cati mai multi biciclisti, dau bani, poate asa scot si ei un ban sa mai cumpere o osie pentru un vagon special pentru biciclete.....lasa ca vad ca pentru cele demontabile nu se plateste, sa vedeti cum se face si bicicleta mea demontabila, in 2 timpi si 3 miscari cu o chele de 14/17 rapid e demontabila ca doar nu-i asa de mare, cand cobot, pe peron o invart cu cracii in sus si-i pun roatele la loc si devine compacta.... |
| | | sorinucu
Numarul mesajelor : 319 Localizare : Baia Mare Reputatie : 5819 Data de inscriere : 26/01/2010
| Subiect: Re: INTREBARI SI RASPUNSURI Joi 02 Iun 2011, 21:04 | |
| Am spus ca nu am vazut sau ca nu exista? L-am intrebat doar daca a fost vagon cu spatiu amenajat sau nu atat! Si sa revin la Topic: nu mi se pare corect sa platesti unde nu este spatiu amenejat! Nu e logic. Corect ar fi sa platesti unde este spatiu, pentru asi recupaera banii investiti, dar la C.F.R. logica e nu e printre prioritati!!! |
| | | redeme V.I.P Member
Numarul mesajelor : 1081 Localizare : Iasi Reputatie : 6120 Data de inscriere : 06/03/2011
| Subiect: Re: INTREBARI SI RASPUNSURI Lun 06 Iun 2011, 03:48 | |
| Ce înseamnă o cruce albă (sau un plus) pe tampoanele unui vagon (de marfă)?
|
| | | Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: INTREBARI SI RASPUNSURI Lun 06 Iun 2011, 10:55 | |
| - Amiralul a scris:
- 10 lei taxa de bicicleta ...Am vazut cazuri in care taxa era mai mare ca biletul de calatorie,zicea nasu` :cum sa le cer de doua ori pretul biletului pentru biciclete?Da`le cfr-ului ...
pe personale se stie ca umbla mai mult goale si nu e nevoie de vag cu spatii ptr biciclete, acolo unde e 26-16 sau TE nici nu se mai pune probelema sunt suficiente locuri pentru o gramada de biciclete fara sa incurce pe ceilalti calatori. Nu stiu cum e treaba la sageata albastra fiind cu spatii libere putin sau deloc, sau la Acc sau Rapid. Normal ar fi ca in trenurile Acc gen 11736 Campina-Buzau , 11558 Buzau-Buc.Nord ( numai intre Buzau-Pl.sUD ) , 1622 Sibiu-Buc.Nord in zilele cand nu circula grupa de Bv si multe alte trenuri care circula cu doar 20-30% locuri ocupate nu ar fi probeleme, dar nasii romanii nu o sa treaca cu vederea pana nu le dai minim o bere iefitna maxim 4-5 berii depinde si de distanta. O singura data am avut probleme cu un nas in 2008 cand mi-a cerut de la PL.Vest la Bv in P 3007 cu vag 20-50 la vremea aceia 5 lei ptr bicicleta. Ultimile 3 dati cand am mers cu bicicleta in tren a fost : - acum o luna pe 1622 de la Campina la PL.Vest unde am dat 2 lei atat ptr mine cat si ptr bicicleta, - acum 3 saptamanii pe 3028 de la BV la PL.Vest unde am dat 8 lei numai ptr mine bicicleta calatorind gratis in acelasi comp cu mine. - si aseara cu 1622 de la Sinaia la PL.Vest unde am avut bilet pret intreg tarif de pesronal intre Sinaia si Campina , iar de la Campina la PL.Vest am cotizat la nas 3 lei. Pe Valea Jiului, pe trenurile Buc-Sibiu , pe Brasov-Toplita , cat si pe multe alte trenuri Acc sunt nevoie de cel putin un vag de biciclete macar acum vara sau macar in week-end. |
| | | PrisecaruFlorin
Numarul mesajelor : 365 Varsta : 37 Localizare : Iasi Reputatie : 5979 Data de inscriere : 29/10/2009
| Subiect: Re: INTREBARI SI RASPUNSURI Lun 06 Iun 2011, 12:11 | |
| - redeme a scris:
- Ce înseamnă o cruce albă (sau un plus) pe tampoanele unui vagon (de marfă)?
Semnifica faptul ca este sfirsitul acelui tren si ca a fost verificat tehnic. (Sper sa nu ma insel) |
| | | cont dezactivat .
Numarul mesajelor : 3034 Reputatie : 8388 Data de inscriere : 03/09/2010
| Subiect: Re: INTREBARI SI RASPUNSURI Lun 06 Iun 2011, 12:41 | |
| ala este disc rosu la ultimul vagon al trenului |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: INTREBARI SI RASPUNSURI | |
| |
| | | | INTREBARI SI RASPUNSURI | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum