| INTREBARI SI RASPUNSURI | |
|
+101Mircea Condilescu Ryan Anderson tuborgtnp Gaby005 Silver nenuandrei marius_catalin84 get. Lena iuli.hard rizelgeorgel2004 ionutz85 rich1974 Luna C.F.R. razvan - trenuri bostanesku gigel myster2008 paulrapati 040EC100 dany90 andreiutzu Balto IonutCFR2009 traian eurocristi mariuskl Mihay laur 133 RwO DUAL Ionutz popovici AndiCFR didinul sorinucu Cito lovekomotive TonyGFR PrisecaruFlorin romaniaetc ATM TVlad AMX 97-0548-4 Boracik 060-EA078 brandiburu Karl kristi kkk Andrei Norbi Mircea Hirjau cont inactiv Caravelle_Zg Nk11 DPS Amiralul alinx3330 cristyadaX FeroFan97 stefan_br The Legend AlexD buldozer2 tudor_pavelescu ultras florinrazaila vanchorusebulgaria Cobra Marius ravers75 Razvan Tudor alex03bv redeme mureseanu_976 @ndrey COSTACHE MIHAIL MariusM cont dezactivat . membru inactiv bostanescu gigel billy752-istu Vlad 1nt3rp0l_106 SULZERUL 0733 riciu VeV raoul mihaiuc cristi CFR pannonia express Saruman bogdan srl Costin.H ionutz72 Nesebar Vitosa Adrian78 Jhonyla alexandruh decward 105 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
ravers75
Numarul mesajelor : 427 Reputatie : 5526 Data de inscriere : 15/12/2010
| Subiect: Re: INTREBARI SI RASPUNSURI Joi 19 Mai 2011, 16:25 | |
| Stie cineva ce compunere are R 751 Bucuresti - Botosani, si daca va fi cumva suplimentat cu vagoane in weekend? |
|
| |
Vlad Administrator
Numarul mesajelor : 7252 Varsta : 37 Localizare : Vatra Dornei Reputatie : 13812 Data de inscriere : 08/04/2009
| Subiect: Re: INTREBARI SI RASPUNSURI Joi 19 Mai 2011, 16:36 | |
| - Costin.H a scris:
- 2 intrebari:
pe BLA 4I, la galben, ce viteza maxima trebuie sa aiba trenul?
Pai viteza stabilita (cum scrie in instructie) adica cea din livret (daca nu este specificata alta viteza pe indicatorul de deasupra) apoi mecanicul trebuie sa ia masuri de incetinire a trenului in vederea opririi la semnalul urmator. |
|
| |
cont dezactivat .
Numarul mesajelor : 3034 Reputatie : 8392 Data de inscriere : 03/09/2010
| Subiect: Re: INTREBARI SI RASPUNSURI Joi 19 Mai 2011, 16:41 | |
| la galben trebuie sa faca V1 |
|
| |
Adrian78 Administrator
Numarul mesajelor : 18771 Localizare : Hunedoara Reputatie : 24353 Data de inscriere : 05/10/2010
| Subiect: Re: INTREBARI SI RASPUNSURI Joi 19 Mai 2011, 17:20 | |
| - Costin.H a scris:
- 2 intrebari:
pe BLA 4I, la galben, ce viteza maxima trebuie sa aiba trenul?
Pt locomotivele mai noi, care pot merge cu 160km/h (nu stiu cata logica are intrebarea ), diagrama de control a vitezei la galben ramane aceeasi ca la viteze de maxim 120km/h ? De fapt in max 4 sec, viteza trebuie redusa sub 120km/h la galben?
Multumesc! Trebuie sa manipulezi butonul ATENTIE in intervalul de 4 secunde in caz contrar se da comanda franare de urgenta Atata timp cat este apasat butonul mecanicul este avertizat de sonerie dupa ce se elibereaza butonul soneria inceteaza iar lampa galbena ramane aprinsa 20 de secunde la pozitia R daca in acest interval viteza trenului este mai mica decat viteza de control V1 lampa se stinge in cazul in care viteza este mai mare se produce franarea de urgenta!! Probabil va ramane la fel doar se va mari distanta intre semnale |
|
| |
Nesebar Administrator
Numarul mesajelor : 16278 Localizare : Бухарест Reputatie : 22399 Data de inscriere : 06/12/2009
| Subiect: Re: INTREBARI SI RASPUNSURI Joi 19 Mai 2011, 22:09 | |
| Saptamana viitoare trebuie sa merg din Buc la Arad si o sa folosesc 4 personale sa platesc pretul cel mai scazut si anume : -9001 Buc-Craiova stiu ca este compus din 26-16 -9191 Craiova-Drobeta Tr. Severin , din ce este compus ? -9195 Drobeta Tr. Severin-Timisoara N. , din ce este compus ? -2613 Timisoara N.-Arad , din ce este compus ? Pe aceasta ruta si cu P ma costa un bilet 43.70 fata de un Acc direct care costa 80.50 sau un R care costa 112.20 Intrebarea mea este ce compunere au cele 3 P ( 9191 ; 9195 ; 2613 ) Multumesc! |
|
| |
Caravelle_Zg V.I.P Member
Numarul mesajelor : 857 Varsta : 33 Localizare : Arad, România Reputatie : 6570 Data de inscriere : 05/09/2009
| Subiect: Re: INTREBARI SI RASPUNSURI Joi 19 Mai 2011, 22:20 | |
| P9195 formează P2613, prin urmare este tren direct de la Drobeta Turnu Severin la Arad şi este format din vagoane 20-54 / 20-55. |
|
| |
Nesebar Administrator
Numarul mesajelor : 16278 Localizare : Бухарест Reputatie : 22399 Data de inscriere : 06/12/2009
| Subiect: Re: INTREBARI SI RASPUNSURI Joi 19 Mai 2011, 22:22 | |
| - Caravelle_Zg a scris:
- P9195 formează P2613, prin urmare este tren direct de la Drobeta Turnu Severin la Arad şi este format din vagoane 20-54 / 20-55.
Banuiam ca asa este , asa era si in anii trecuti , deci e cu 20-54/55 asta e bine . Multumesc , mai am de aflat ce compunere are 9191 |
|
| |
ATM
Numarul mesajelor : 1371 Varsta : 44 Localizare : Bucuresti Reputatie : 6644 Data de inscriere : 10/07/2010
| Subiect: Re: INTREBARI SI RASPUNSURI Joi 19 Mai 2011, 23:45 | |
| Cu ce viteza maxima poate merge o locomotiva izolata pe drum intins? Exceptand cazul in care locomotiva in sine are restrictii interne de viteza (ex. bandaje uzate - max 100 km/h), are voie sa marga cu aceeasi viteza cu care merge un tren de rang superior (IC) sau e limitata, intrucat nu lucreaza in sarcina? |
|
| |
Adrian78 Administrator
Numarul mesajelor : 18771 Localizare : Hunedoara Reputatie : 24353 Data de inscriere : 05/10/2010
| Subiect: Re: INTREBARI SI RASPUNSURI Joi 19 Mai 2011, 23:47 | |
| Parca s-a mai discutat subiectul daca nu ma insel 95km/h |
|
| |
Vlad Administrator
Numarul mesajelor : 7252 Varsta : 37 Localizare : Vatra Dornei Reputatie : 13812 Data de inscriere : 08/04/2009
| Subiect: Re: INTREBARI SI RASPUNSURI Joi 19 Mai 2011, 23:48 | |
| - ATM a scris:
- Cu ce viteza maxima poate merge o locomotiva izolata pe drum intins? Exceptand cazul in care locomotiva in sine are restrictii interne de viteza (ex. bandaje uzate - max 100 km/h), are voie sa marga cu aceeasi viteza cu care merge un tren de rang superior (IC) sau e limitata, intrucat nu lucreaza in sarcina?
95 km/h e viteza maxima (bineinteles daca viteza liniei e mai mare sau egala cu 95) Asa am gasit in livrete. |
|
| |
The Legend V.I.P Member
Numarul mesajelor : 1115 Varsta : 30 Localizare : TIMISOARA SI ATAT! Reputatie : 6452 Data de inscriere : 03/08/2010
| Subiect: Re: INTREBARI SI RASPUNSURI Vin 20 Mai 2011, 20:45 | |
| - karpaty a scris:
- Caravelle_Zg a scris:
- P9195 formează P2613, prin urmare este tren direct de la Drobeta Turnu Severin la Arad şi este format din vagoane 20-54 / 20-55.
Banuiam ca asa este , asa era si in anii trecuti , deci e cu 20-54/55 asta e bine . Multumesc , mai am de aflat ce compunere are 9191 Sau mai are 20-49 depinde ce are revizia de vagoane Timisoara la dispozitie...o data a avut 2x20-49 2xclasa2 din care unu era un Amee generatia 1993 |
|
| |
Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: INTREBARI SI RASPUNSURI Vin 20 Mai 2011, 23:03 | |
| Exista cumva posibilitatea eliberarii unui bilet de calatorie la A 1641 pe relatia Bucuresti-Bistrita la clasa a 2-a daca nu mai sunt locuri la vagonul de clasa a 2-a ?? Se poate da bilet acelui calator la vagonul de clasa a 2-a de la grupa de Zalau sau cea de TG.Mures cu mentiunea ca are loc numai pana la Saratel ?? Intreb asta pentru ca in seara asta l-am vazut pe A 1641 ( vineri/sambata ) cu vreo 10 calatoi in picioare pe culoar la vagonul de cls a 2-a de la grupa de Bistrita si ma gandeam ca poate sa i se dea bilet fara loc pe intreaga dinstanta cand la 2 vagoane mai departe circula grupa de TG.Mures cu destule locuri libere. |
|
| |
Nesebar Administrator
| Subiect: Re: INTREBARI SI RASPUNSURI Vin 20 Mai 2011, 23:46 | |
| - paall a scris:
- Exista cumva posibilitatea eliberarii unui bilet de calatorie la A 1641 pe relatia Bucuresti-Bistrita la clasa a 2-a daca nu mai sunt locuri la vagonul de clasa a 2-a ?? Se poate da bilet acelui calator la vagonul de clasa a 2-a de la grupa de Zalau sau cea de TG.Mures cu mentiunea ca are loc numai pana la Saratel ?? Intreb asta pentru ca in seara asta l-am vazut pe A 1641 ( vineri/sambata ) cu vreo 10 calatoi in picioare pe culoar la vagonul de cls a 2-a de la grupa de Bistrita si ma gandeam ca poate sa i se dea bilet fara loc pe intreaga dinstanta cand la 2 vagoane mai departe circula grupa de TG.Mures cu destule locuri libere.
Eu am patit asa , trebuia sa merg din Timisoara la Botosani si au spus ca nu mai exista locuri totul este plin , atunci am intrebat dar pentru Timisoara-Iasi sunt locuri ? casiera a intrat in calculator a bagat noua ruta si a zis da sunt locuri , deci unde vrei sa iei biletul ? atunci am zis daca poate sa imi dea la Botosani dar locul la grupa de Iasi si a zis ca nu se poate ori iau bilet Timisoara-Veresti si imi poate da loc la grupa de Iasi dupa care imi da alt bilet pentru Veresti-Botosani fara loc ori cumpar Timisoara-Botosani dar fara loc , normal ca daca luam prima varianta ieseam mult mai scump asa ca am luat bilet direct dar fara loc numai ca am stat pana in Suceava in vagonul de Iasi dupa care in Suceava m-am mutat in grupa de Botosani unde am gasit locuri libere , cine a avut loc in acel compartiment a coborat in Suceava . Concluzia nu se poate cum ai zis . |
|
| |
pannonia express V.I.P Member
Numarul mesajelor : 382 Varsta : 40 Localizare : Brasov Reputatie : 5785 Data de inscriere : 25/02/2010
| Subiect: Re: INTREBARI SI RASPUNSURI Sam 21 Mai 2011, 01:30 | |
| Interesanta intrebarea. Tocmai am incercat situatia descrisa de paal pe motorul de cautare "Bilete Online" de pe site-ul CFR Calatori: Plecare: Bucuresti Nord Destinatie: Bistrita Nord Nr. de schimbari trenuri in parcurs: am inlocuit 0 cu 1 Astfel, in afara de ruta directa este afisata si ruta urmatoare: A 1641 Bucuresti Nord - Saratel A 1846 Saratel - Bistrita Nord E ca si cum ar fi un bilet cu schimbare, numai ca al doilea tren practic este o grupa de vagoane din primul tren Un alt exemplu similar ar fi urmatorul: daca eu vreau sa calatoresc la cuseta intre Bucuresti si Targu Mures, ei bine grupa de Targu Mures a A1641 nu are vagon cuseta. Dar grupa de Baia Mare de exemplu are. Asa ca dupa un algoritm similar, pot sa cumpar online un bilet Bucuresti - Tirgu Mures cu schimbare in Deda. Asa probabil primesc loc la cuseta in grupa de Baia Mare, dupa care "schimb trenul" si am loc in vag. cl. a 2-a in grupa de Tirgu Mures In fine, imi aduc aminte de un bilet Bucuresti Nord - Brasov de acum poate vreo 10 ani in care am avut loc pe scaun doar intre Ploiesti si Brasov (asa scria pe bilet - era primul model de bilet emis pe calculator, pe format mai mare decat cele de acum) |
|
| |
romaniaetc
Numarul mesajelor : 36 Reputatie : 5216 Data de inscriere : 24/09/2010
| Subiect: Re: INTREBARI SI RASPUNSURI Sam 21 Mai 2011, 03:08 | |
| - paall a scris:
- Exista cumva posibilitatea eliberarii unui bilet de calatorie la A 1641 pe relatia Bucuresti-Bistrita la clasa a 2-a daca nu mai sunt locuri la vagonul de clasa a 2-a ?? Se poate da bilet acelui calator la vagonul de clasa a 2-a de la grupa de Zalau sau cea de TG.Mures cu mentiunea ca are loc numai pana la Saratel ?? Intreb asta pentru ca in seara asta l-am vazut pe A 1641 ( vineri/sambata ) cu vreo 10 calatoi in picioare pe culoar la vagonul de cls a 2-a de la grupa de Bistrita si ma gandeam ca poate sa i se dea bilet fara loc pe intreaga dinstanta cand la 2 vagoane mai departe circula grupa de TG.Mures cu destule locuri libere.
Nu stiu daca A1641 sau alte garnituri cu ramuri au regim special, insa la R822 (Pausa H. - Bucuresti Nord) am vazut calatori cu bilet Rimnicu Vilcea- Bucuresti Nord, dar cu loc doar pt Rm Vl - Rosiori Nord (in 2011). De fapt nu se emite doar un singur bilet, se emit 2, unul pe care este tiparita gara de plecare si destinatia (care nu are inclus in pret rezervarea) si un alt bilet de 2.80 lei cu locatiile intre care calatorul are asigurat locul. De obicei imi procur biletele cu o anticipatie suficient de mare incat sa fiu sigur ca nu s-au ocupat toate locurile, deci, din pacate, nu detin un astfel de bilet pt a putea atasa o poza. Nu infatiseaza situatia descrisa, dar in exemplu se observa ca este posibil sa se plateasca suplimentul pt un tren pe un bilet si locul la acelasi tren pe alt tichet. De remarcat ca locul e rezervat pt 275 km, iar suplimentul e platit pt 289 pt alta ruta (desi A1723 nu pleaca din Gara de Est si nici nu exista alt accelerat Buc O - Buc N) |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: INTREBARI SI RASPUNSURI | |
| |
|
| |
| INTREBARI SI RASPUNSURI | |
|