Forumul pasionatilor de trenuri din România

Acest forum a fost creat pentru cei care iubesc cu adevarat trenurile din Romania!

AcasaAcasa  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ConectareConectare  ÎnregistrareÎnregistrare  

Informaţii generale

In jos 
+105
Laur
kristi kkk
Dr2005
nenuandrei
040EC100
tuborgtnp
alex03bv
DAS 2011
romaniaetc
rich1974
FeroFan97
RwO
traian
razvan - trenuri
vanchorusebulgaria
TonyGFR
user dezactivat...
AndiCFR
rizelgeorgel2004
halmarius
Luna
cristyadaX
biokosmy
George33
Nk11
popovici
Marius
redeme
brandiburu
DPS
Cobra
ravers75
AlexD
alexandruh
DUAL
mi.tudor
Vitosa
bostanescu gigel
raoul
riciu
mihaiuc
Jhonyla
decward
sorinucu
The Legend
IonutChircu
RazvanCFR
VeV
SULZERUL 0733
Adrian78
pannonia express
iuli.hard
Scoop
alinx3330
jionutz
cont dezactivat .
razwy
Bobses
cont inactiv
bogdan srl
didi
didinul
Norbi
Axwell21
Marius Iulian
Ioni
ionutz72
ionutzzz
eu
Costin.H
CIM
Razvan
mureseanu_976
radu_nb1
marius_catalin84
Caravelle_Zg
stinky
silviubad
srazvi
gica38
mtk
Nesebar
Codrut1985
arianul
PrisecaruFlorin
AMX 97-0548-4
MariusM
lovekomotive
cortexedge
membru inactiv
stegaru
IonutCFR2009
avram
Ionutz
Vlad
Hurricane
cristi CFR
Horea
alex.alexus.tm
cristi ar
mardaryroby
orestte
COSTACHE MIHAIL
Lde 2100
myster2008
109 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 30 ... 57, 58, 59 ... 62 ... 67  Urmatorul
AutorMesaj
alex03bv

alex03bv

Numarul mesajelor : 20
Varsta : 35
Localizare : Bucuresti
Reputatie : 5030
Data de inscriere : 14/03/2011

Informaţii generale - Pagina 58 Empty
MesajSubiect: Re: Informaţii generale   Informaţii generale - Pagina 58 Icon_minitimeSam 05 Noi 2011, 13:45

razvan - trenuri a scris:
karpaty a scris:
Astazi am calatorit din Basarab h. la Campina cu 3009 , cand vine nasul i intind 20 de lei sa imi dea bilet el ia 10 si imi taie un bilet de 6 lei din Prahova pana la Campina restul au ramas la el in buzunar Mad iar ceilalti calatori au cotizat cate 1 leu , si mai zicem ca CFR e in pierdere . Mad

DE CE SA FII TU CORECT CAND ALTI SUNT INCORECTI?
DE CE SA FII TU MAI CATOLIC CA PAPA?

Nu!

Pana nu vor fii dati afara controlorii corupti nu se va intampla mare lucru.

Ieri dimineata am plecat pana in Bv. La intoarcere am venit cu R832. In Campina s-au urcat sase tineri fara bilet. Seful de tren le-au luat cate 15 lei pana in Buc, fara sa le taie bilet. Asta in conditiile in care un bilet pe rapid de la Campina la Bucuresti costa 37 de lei. Prin urmare cei doi controlori au facut 90 de lei dintr-o lovitura. Am vazut cu ochii mei, deoarece tinerii aia s-au asezat langa mine. Si eu am unele gratuitati la tren in perioada anului universitar, dar atunci cand acestea imi expira, platesc ca tot omul bilet intreg. Nu stiu cat va tine bucuria controlorilor, deoarece primul lucru pe care l-am facut azi dimineata a fost sa reclam treaba asta la CFR Calatori. Mi-am notat aseara seriile de pe ecusoanele lor, nr. trenului, al vagonului in speranta ca acele camere de supraveghere au functionat si au inregistrat tot.
Nu mi se pare normal ca din cauza lor, trenurile sa nu mai circule sau biletele sa se scumpeasca iarasi din lipsa incasarilor.
Asta este numai unul din sutele de cazuri ce se petrec zilnic pe caile ferate romane, ce au consecinte directe, asupra noastra, a celor ce calatorim legal.

Ultima editare efectuata de catre alex03bv in Sam 05 Noi 2011, 17:11, editata de 1 ori
Sus In jos
eu
V.I.P Member
V.I.P Member

Numarul mesajelor : 408
Reputatie : 5735
Data de inscriere : 05/05/2010

MesajSubiect: nasii   Informaţii generale - Pagina 58 Icon_minitimeSam 05 Noi 2011, 14:07

In primul rand trebuie sa-i filmezi si cu filmul sa mergi la regionala.1000% ACEI NASI DE A DOUA ZI VOR FI CONCEDIATI.
Pe 306, ii filmam, si vom contribui la disponibilizari voluntare. Si asa sunt prea multi.

Sus In jos
AndiCFR
V.I.P Member
V.I.P Member
AndiCFR

Numarul mesajelor : 3683
Localizare : Braşov
Reputatie : 8762
Data de inscriere : 10/06/2011

MesajSubiect: Re: Informaţii generale   Informaţii generale - Pagina 58 Icon_minitimeSam 05 Noi 2011, 14:31

alex03bv a scris:

Ieri dimineata am plecat pana in Bv. La intoarcere am venit cu R832. In Campina s-au unrcat sase tineri fara bilet. Seful de tren le-au luat cate 15 lei pana in Buc, fara sa le taie bilet. Asta in conditiile in care un bilet pe rapid de la Campina la Bucuresti costa 37 de lei. Prin urmare cei doi controlori au facut 90 de lei dintr-o lovitura. Am vazut cu ochii mei, deoarece tinerii aia s-au asezat langa mine. Si eu am unele gratuitati la tren in perioada anului universitar, dar atunci cand acestea imi expira, platesc ca tot omul bilet intreg. Nu stiu cat va tine bucuria controlorilor, deoarece primul lucru pe care l-am facut azi dimineata a fost sa reclam treaba asta la CFR Calatori. Mi-am notat aseara seriile de pe ecusoanele lor, nr. trenului, al vagonului in speranta ca acele camere de supraveghere au functionat si au inregistrat tot.
Nu mi se pare normal ca din cauza lor, trenurile sa nu mai circule sau biletele sa se scumpeasca iarasi din lipsa incasarilor.
Asta este numai unul din sutele de cazuri ce se petrec zilnic pe caile ferate romane, ce au consecinte directe, asupra noastra, a celor ce calatorim legal.

In 2010 inainte de revelion am mers cu A1751 de la Brasov la Bacau si,in Brasov,un grup de rromi a umplut ultimul vagon de nu mai puteai sa intri.Stateau pana si la toalete Mad ..aveau tobe si alte instrumente dupa ei deci cred ca erau lautari.Pana la Comanesti(unde au coborat) evident toti au mers ''cu nasul''.De la Miercurea Ciuc si pana la Comanesti s-a extins grupul in toate vagoanele,stateau pe coridoare..vorbeau tare si deschideau usile la compartimente intr-una.Cineva la intrebat pe ''nas'' de ce nu-i dau jos din tren iar nasul i-a spus ca nu e treaba lui.Asa ceva e inadmisibil! Mad
Sus In jos
Vitosa

Numarul mesajelor : 9075
Reputatie : 14508
Data de inscriere : 08/01/2011

MesajSubiect: Re: Informaţii generale   Informaţii generale - Pagina 58 Icon_minitimeSam 05 Noi 2011, 14:41

Ce putea nasul sa faca singur contra atatia colorati? vroiai sa ajunga trenul la destinatie fara nas? Very Happy
Sus In jos
Vizitator
Vizitator

MesajSubiect: Re: Informaţii generale   Informaţii generale - Pagina 58 Icon_minitimeSam 05 Noi 2011, 14:55

Incercati-l pe 3007 Buc.Nord - Campina de luni pana vineri sa vedeti 450-480 de calatori inghesuiti in 3 etajate cu 360 locuri, sa vedeti conditi de calatorie in picioare si cum merg gratis cei care coboara pana in Peris. Controlorii incep sa faca controlul dupa ce trenul pleaca din Chitila dar de multe ori nu-l termina pana la Peris.

La Chitila la primul vagon se va urca un nene la peste 40 ani cu o bicicleta, iar de la DIRZA.h 2 inspectori care nu vor controla trenul ci se vor duce la nasi, plus calatori cu 1-2 lei in mana de la Bucuresti pana la Peris.

am fost cu acest tren cel putin odata pe saptamana in ultima perioada si m-am saturat sa vad cum calatori cu bilete pana la Ploiesti stau in picioare pentru ca locurile sunt ocupate de cei care coboara la Chitila ori Buftea.
Sus In jos
tuborgtnp

tuborgtnp

Numarul mesajelor : 166
Varsta : 34
Reputatie : 5268
Data de inscriere : 05/12/2010

MesajSubiect: Re: Informaţii generale   Informaţii generale - Pagina 58 Icon_minitimeSam 05 Noi 2011, 14:59

paall a scris:
Incercati-l pe 3007 Buc.Nord - Campina de luni pana vineri sa vedeti 450-480 de calatori inghesuiti in 3 etajate cu 360 locuri, sa vedeti conditi de calatorie in picioare si cum merg gratis cei care coboara pana in Peris. Controlorii incep sa faca controlul dupa ce trenul pleaca din Chitila dar de multe ori nu-l termina pana la Peris.

La Chitila la primul vagon se va urca un nene la peste 40 ani cu o bicicleta, iar de la DIRZA.h 2 inspectori care nu vor controla trenul ci se vor duce la nasi, plus calatori cu 1-2 lei in mana de la Bucuresti pana la Peris.

am fost cu acest tren cel putin odata pe saptamana in ultima perioada si m-am saturat sa vad cum calatori cu bilete pana la Ploiesti stau in picioare pentru ca locurile sunt ocupate de cei care coboara la Chitila ori Buftea.

mergeam si eu des cu el...mai bine m-as fi lipsit, aglomerat, multi multi melteni, si pt a apuca un loc, trebuia sa fii pe peron cand se gara.
Sus In jos
http://pasionatiferoviari.ro
040EC100

040EC100

Numarul mesajelor : 175
Varsta : 37
Localizare : P.O. Frunzanesti, sectia 801
Reputatie : 5065
Data de inscriere : 14/07/2011

MesajSubiect: Re: Informaţii generale   Informaţii generale - Pagina 58 Icon_minitimeSam 05 Noi 2011, 15:05

paall a scris:

Acelasi lucru si la 5005. Am fost nevoit sa platesc supliment la A 1575 pana la Buzau Mad M-a costat inca o data biletul la personal Mad Mad
Sus In jos
http://www.railnet.ro
Vizitator
Vizitator

MesajSubiect: Re: Informaţii generale   Informaţii generale - Pagina 58 Icon_minitimeSam 05 Noi 2011, 15:17

ce e bine ca vinerea se suplimenteaza 3003 cu un etajat, iar duminica am vazut 3016 si 3006 ca au cate 4 etajate in loc de 3 cate au in timpul saptamanii.
Sus In jos
eu
V.I.P Member
V.I.P Member

Numarul mesajelor : 408
Reputatie : 5735
Data de inscriere : 05/05/2010

MesajSubiect: 3006   Informaţii generale - Pagina 58 Icon_minitimeSam 05 Noi 2011, 15:27

3006 are 4 etajate dar nu te poti urca in el de full ce este. Cand am solicitat inca un vagon, au spus ca nu au de unde, ca trebuie sa caseze o gramada si nu mai au cu ce sa efectueze cursele.
Sus In jos
Vizitator
Vizitator

MesajSubiect: Re: Informaţii generale   Informaţii generale - Pagina 58 Icon_minitimeSam 05 Noi 2011, 15:40

am uitat sa revin ca 5012 duminica trecuta avea garnitura clasica de 21-80 cu 19-55 plus la urma 2 etajate arhi-pline cu elevii si studentii care veneau de la tara sau mergeau ptr a doua zi la facultate.
Sus In jos
alex03bv

alex03bv

Numarul mesajelor : 20
Varsta : 35
Reputatie : 5030
Data de inscriere : 14/03/2011

MesajSubiect: Re: Informaţii generale   Informaţii generale - Pagina 58 Icon_minitimeSam 05 Noi 2011, 17:22

eu a scris:

In primul rand trebuie sa-i filmezi si cu filmul sa mergi la regionala.1000% ACEI NASI DE A DOUA ZI VOR FI CONCEDIATI.
Pe 306, ii filmam, si vom contribui la disponibilizari voluntare. Si asa sunt prea multi.

Nu aveam cum sa ii filmez. Nu vroiam scandal. Mai ales ca din cei 6 trei s-au asezat langa mine si 3 alaturi. Dar vagonul (21/76) avea camere supraveghere in plafon.
Sunt curios care va fi raspunsul celor de la CFR.
Apropo, cunosc o doamna de la AFER ce face naveta aproape zilnic intre Bv si Buc, din cauza careia multi controlori si-au pierdut job-ul.
Sus In jos
Adrian78
Administrator
Administrator
Adrian78

Numarul mesajelor : 18771
Localizare : Hunedoara
Reputatie : 24353
Data de inscriere : 05/10/2010

MesajSubiect: Re: Informaţii generale   Informaţii generale - Pagina 58 Icon_minitimeSam 05 Noi 2011, 21:57

Sus In jos
lovekomotive
V.I.P Member
V.I.P Member
lovekomotive

Numarul mesajelor : 751
Varsta : 36
Localizare : Piatra Neamt
Reputatie : 6381
Data de inscriere : 20/08/2009

MesajSubiect: Re: Informaţii generale   Informaţii generale - Pagina 58 Icon_minitimeLun 07 Noi 2011, 18:11

Daca am avea si noi masinarii ca cele produse de Vossloh pt intretinerea infrastructurii, probabil in cativa ani, tot sistemul nostru feroviar ar fi pus la punct. Aruncati un ochi pe lista de produse si servicii sa vedeti de ce tehnologii de ultima ora se bucura unii Smile

http://www.vossloh-rail-services.com/en/products_services/semi-stationary_welding/semi-stationary_welding.html
Sus In jos
mihaiuc

Numarul mesajelor : 267
Reputatie : 5525
Data de inscriere : 14/07/2010

MesajSubiect: Re: Informaţii generale   Informaţii generale - Pagina 58 Icon_minitimeLun 07 Noi 2011, 18:51

lovekomotive a scris:
Daca am avea si noi masinarii ca cele produse de Vossloh pt intretinerea infrastructurii, probabil in cativa ani, tot sistemul nostru feroviar ar fi pus la punct. Aruncati un ochi pe lista de produse si servicii sa vedeti de ce tehnologii de ultima ora se bucura unii Smile

http://www.vossloh-rail-services.com/en/products_services/semi-stationary_welding/semi-stationary_welding.html

Masinaria aia e incredibil de scumpa, nici gestionarii nostri de infrastructura (Infranord si Euromaint pentru Trafikverket) nu au asa ceva. Si totusi, reteaua suedeza feroviara are multi mai multi bani decat multe altele.

Astea le poseda doar firmele mari care se ocupa de construirea de cai ferate, gen Vossloh, Hochtief, Swietelsky etc. Habar n-am daca n-au fost folosite si prin ro pe M800, M1000 sau M300, desi nu cred - tot timpul a existat posibilitatea sudarii off-site si aducerii sinelor gata sudate.
Sus In jos
nenuandrei
V.I.P Member
V.I.P Member
nenuandrei

Numarul mesajelor : 1542
Varsta : 33
Localizare : Bucuresti Nord
Reputatie : 6396
Data de inscriere : 16/09/2011

MesajSubiect: Re: Informaţii generale   Informaţii generale - Pagina 58 Icon_minitimeLun 07 Noi 2011, 19:49

La noi Romani trebuie sa se lucreze cu viteza melcului ca sa ai ceva gata la timp si mi s-a parut ingenioasa ideea sa aduci linii si sa le sudezi pe loc.Am ramas surprins cum la uni se poate face in timp record si la noi nu
Sus In jos
https://www.youtube.com/user/nenuandrei1
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Informaţii generale   Informaţii generale - Pagina 58 Icon_minitime

Sus In jos

Informaţii generale
Sus 
Pagina 58 din 67Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 30 ... 57, 58, 59 ... 62 ... 67  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Inchirierea unor sectii de circulatie neinteroperabile
» Discutii generale despre transport III
» INFORMATII GENERALE
» Informaţii generale
» Informaţii generale

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Forumul pasionatilor de trenuri din România :: INFORMATII GENERALE-
Mergi direct la: