| Informaţii generale | |
|
+105Laur kristi kkk Dr2005 nenuandrei 040EC100 tuborgtnp alex03bv DAS 2011 romaniaetc rich1974 FeroFan97 RwO traian razvan - trenuri vanchorusebulgaria TonyGFR user dezactivat... AndiCFR rizelgeorgel2004 halmarius Luna cristyadaX biokosmy George33 Nk11 popovici Marius redeme brandiburu DPS Cobra ravers75 AlexD alexandruh DUAL mi.tudor Vitosa bostanescu gigel raoul riciu mihaiuc Jhonyla decward sorinucu The Legend IonutChircu RazvanCFR VeV SULZERUL 0733 Adrian78 pannonia express iuli.hard Scoop alinx3330 jionutz cont dezactivat . razwy Bobses cont inactiv bogdan srl didi didinul Norbi Axwell21 Marius Iulian Ioni ionutz72 ionutzzz eu Costin.H CIM Razvan mureseanu_976 radu_nb1 marius_catalin84 Caravelle_Zg stinky silviubad srazvi gica38 mtk Nesebar Codrut1985 arianul PrisecaruFlorin AMX 97-0548-4 MariusM lovekomotive cortexedge membru inactiv stegaru IonutCFR2009 avram Ionutz Vlad Hurricane cristi CFR Horea alex.alexus.tm cristi ar mardaryroby orestte COSTACHE MIHAIL Lde 2100 myster2008 109 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
IonutCFR2009 Administrator
Numarul mesajelor : 6584 Reputatie : 12457 Data de inscriere : 09/07/2009
| Subiect: Re: Informaţii generale Joi 24 Feb 2011, 15:54 | |
| Pe distanta Constanta - Mangalia in sezonul estival vor mai circula sezonierele sau acestea se vor limita la statia Constanta? Se stie ceva de asta? |
|
| |
Adrian78 Administrator
Numarul mesajelor : 18751 Localizare : Hunedoara Reputatie : 24329 Data de inscriere : 05/10/2010
| Subiect: Re: Informaţii generale Joi 24 Feb 2011, 16:34 | |
| - IonutCFR2009 a scris:
- Pe distanta Constanta - Mangalia in sezonul estival vor mai circula sezonierele sau acestea se vor limita la statia Constanta? Se stie ceva de asta?
Ar fi cea mai mare nesimtire sa limiteze toate trenurile la Constanta..Oricum si acuma 2 ani era mersul ca naiba de la ora 12 pana la ora 15.30 cand venea ACC de la Sibiu nu avea nimic din Constanta spre litoral si dubele plecau cum se umpleau una dupa alta iar intre Costinesti si Eforie Sud la intoarcere la duba am dat 6 lei pe 11km deci mai are rost sa ne racim gura degeaba aici |
|
| |
Marius Iulian
Numarul mesajelor : 323 Varsta : 35 Localizare : Brasov / Galati Reputatie : 6286 Data de inscriere : 29/08/2008
| Subiect: Re: Informaţii generale Joi 24 Feb 2011, 17:29 | |
| - Citat :
- Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA vă informează că circulaţia feroviară pe relaţia Focşani - Rm. Sărat este întreruptă din cauza unui incediu produs la podul rutier (localitatea Dumbrăveni) care traversează calea ferată, între staţiile Sihlea şi Gugeşti.
Reprezentanţii Regionalei CF Galaţi au anunţat Poliţia Rutieră, Poliţia Transporturi Feroviare şi Inspectoratul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă care în acest moment se află la faţa locului pentru a interveni în stingerea incendiului. Menţionăm că în momentul izbucnirii incendiului la podul rutier niciun tren nu se afla în circulaţie. Până la finalizarea operaţiunilor de stingere a incendiului şi de verificare a suprastructurii podului rutier trenurile de călători, aflate în trafic, vor fi oprite în staţii feroviare adiacente, respectiv Rm. Sărat, Sihlea sau Gugeşti. Trenul R 751 care circulă pe relaţia Bucureşti Nord - Suceava a fost oprit în staţia Rm Sărat, de la ora 13.30. Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA cere scuze pasagerilor pentru disconfortul creat de acest încident şi îi asigurăcă toate măsurile operative întreprinse de autorităţile locale şi de angajaţii feroviari au ca principal scop reluarea circulaţiei feroviare în condiţii de siguranţă. După aproximativ 3 ore: - Citat :
- Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA vă informează că circulaţia feroviară pe relaţia Focşani - Rm. Sărat a fost reluată în condiţii de siguranţă începând cu ora 15.05.
Vă reamintim că traficul feroviar pe relaţia Focşani - Râmnicu Sărat a fost întrerupt, în intervalul orar 12.30 – 15.00, din cauza unui incendiu produs la podul rutier (din localitatea Dumbrăveni) care traversează calea ferată, între staţiile Sihlea şi Gugeşti. Cinci trenuri de călători (P 5108, R751, P 5010, R 661 şi trenul 14003) au staţionat în gările adiacente, acestea urmând a ajunge la destinaţie cu întârzieri cuprinse între 15-150 de minute. Menţionăm că în momentul izbucnirii incendiului la podul rutier niciun tren nu se afla în circulaţie. Până la finalizarea operaţiunilor de stingere a incendiului şi de verificare a suprastructurii podului rutier, trenurile de călători au fost oprite în staţiile feroviare adiacente, respectiv Râmnicu Sărat, Sihlea sau Gugeşti. Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA cere scuze pasagerilor pentru disconfortul creat de acest încident şi îi asigurăcă toate măsurile operative întreprinse de autorităţile locale şi de angajaţii feroviari au avut ca principal scop reluarea circulaţiei feroviare în condiţii de siguranţă. |
|
| |
Vitosa
Numarul mesajelor : 9075 Reputatie : 14504 Data de inscriere : 08/01/2011
| Subiect: Re: INTREBARI SI RASPUNSURI Joi 24 Feb 2011, 21:01 | |
| - IonutCFR2009 a scris:
- Pe distanta Constanta - Mangalia in sezonul estival vor mai circula sezonierele sau acestea se vor limita la statia Constanta? Se stie ceva de asta?
Nu se vor limita la Constanta din contra dupa reabilitare va mai creste numarul lor spre Mangalia posibil cele de pe Brasov sa circule prin Bucuresti Baneasa deoarece la Mangalia sunt 4 linii primiri/expedieri una ptr rebrusare LDE si doua pentru grupa tehnica , ci trenurile personale locale se vor reduce ca numar |
|
| |
Jhonyla
Numarul mesajelor : 1458 Reputatie : 6557 Data de inscriere : 30/01/2011
| Subiect: Re: Informaţii generale Dum 27 Feb 2011, 17:07 | |
| Bună Ziua Începând cu data de 28.02.2011 mă voi retrage de pe tot ce înseamnă rețea de socializare forumuri, irc, counter strike public server yahoo messenger windows live messenger conturile vor fi private și restricționate această decizie a fost luată după ultima pățanie nu pot să mai suport lumea asta rea decizia este definitivă Mulțumesc pentru înțelegere
Vă doresc multă sănătate si aveți grijă cu cine vă faceți prieten Cu stimă Ionuț |
|
| |
decward V.I.P Member
Numarul mesajelor : 2594 Varsta : 27 Localizare : Bükreş Reputatie : 7999 Data de inscriere : 15/08/2010
| Subiect: Re: Informaţii generale Dum 27 Feb 2011, 18:01 | |
| - ionutsel a scris:
- Bună Ziua
Începând cu data de 28.02.2011 mă voi retrage de pe tot ce înseamnă rețea de socializare forumuri, irc, counter strike public server yahoo messenger windows live messenger conturile vor fi private și restricționate această decizie a fost luată după ultima pățanie nu pot să mai suport lumea asta rea decizia este definitivă Mulțumesc pentru înțelegere
Vă doresc multă sănătate si aveți grijă cu cine vă faceți prieten Cu stimă Ionuț Ce ai mai pățit de data asta ? |
|
| |
cont dezactivat .
Numarul mesajelor : 3034 Reputatie : 8388 Data de inscriere : 03/09/2010
| Subiect: Re: Informaţii generale Mier 02 Mar 2011, 17:13 | |
| am auzit ca s-ar inchide pentru reabilitare podul dintre Pojogeni si Carbunesti traficul fiind deviat pe sectia Filiasi Turceni Rovinari Targu Jiu |
|
| |
Jhonyla
Numarul mesajelor : 1458 Reputatie : 6557 Data de inscriere : 30/01/2011
| Subiect: Re: Informaţii generale Joi 03 Mar 2011, 17:16 | |
| desi am decis sa nu mai intru am revocat aceasta decizie deoarece mai am si eu nevoie de informatii dar am o rugaminte la un administrator blocati acest cont Multumesc |
|
| |
mi.tudor
Numarul mesajelor : 148 Varsta : 31 Localizare : Iasi Reputatie : 5667 Data de inscriere : 19/11/2009
| Subiect: Re: Informaţii generale Joi 03 Mar 2011, 19:09 | |
| Hehe,de la noul se pare ca ne dam in rand cu europenii si nu vom mai avea personale,accelerate si rapide ci numai IC - care la rândul lor se clasifică în Eurocity IC, Euronight IC, Intercity IC şi Intercity Night;InterRegio (IR) – care se divizează în Interregio IR şi Interregio Night şi, cea de-a treia categorie, Regio (R) - Regio Express, Regio şi Regio Urban/Suburban.
http://www.railwayinsider.eu/wp/?p=15657&lang=ro |
|
| |
| Subiect: Re: Informaţii generale Joi 03 Mar 2011, 19:19 | |
| - mi.tudor a scris:
- Hehe,de la noul se pare ca ne dam in rand cu europenii si nu vom mai avea personale,accelerate si rapide ci numai IC - care la rândul lor se clasifică în Eurocity IC, Euronight IC, Intercity IC şi Intercity Night;InterRegio (IR) – care se divizează în Interregio IR şi Interregio Night şi, cea de-a treia categorie, Regio (R) - Regio Express, Regio şi Regio Urban/Suburban.
http://www.railwayinsider.eu/wp/?p=15657&lang=ro Vise... Sa repare intai infrastructura care e la pamânt si apoi e timp destul si pentru europenizare. |
|
| |
mi.tudor
Numarul mesajelor : 148 Varsta : 31 Localizare : Iasi Reputatie : 5667 Data de inscriere : 19/11/2009
| Subiect: Re: Informaţii generale Joi 03 Mar 2011, 19:20 | |
| Pai nu sunt vise,asta se va aplica de la noul mers. |
|
| |
decward V.I.P Member
Numarul mesajelor : 2594 Varsta : 27 Localizare : Bükreş Reputatie : 7999 Data de inscriere : 15/08/2010
| Subiect: Re: Informaţii generale Joi 03 Mar 2011, 19:21 | |
| - mi.tudor a scris:
- Hehe,de la noul se pare ca ne dam in rand cu europenii si nu vom mai avea personale,accelerate si rapide ci numai IC - care la rândul lor se clasifică în Eurocity IC, Euronight IC, Intercity IC şi Intercity Night;InterRegio (IR) – care se divizează în Interregio IR şi Interregio Night şi, cea de-a treia categorie, Regio (R) - Regio Express, Regio şi Regio Urban/Suburban.
http://www.railwayinsider.eu/wp/?p=15657&lang=ro Sincer ; m-i se pare o tâmpenie ! |
|
| |
Nesebar Administrator
Numarul mesajelor : 16278 Localizare : Бухарест Reputatie : 22395 Data de inscriere : 06/12/2009
| Subiect: Re: Informaţii generale Joi 03 Mar 2011, 19:30 | |
| Eu astept acesta schimbare de anii de zile era cazul sa dispara denumirile vechi , cat despre viteza de ciculatie se respecta cei 40-60 km/h , asta nu ar fi o piedica in schimbarea denumirii de tren . |
|
| |
| Subiect: Re: Informaţii generale Joi 03 Mar 2011, 19:35 | |
| N-ar fi o piedica, dar cand o sa-ti alinieze pretului biletului la ICExpress ca in Italia sau Germania, si vei merge cu 60 km/h nu o sa-ti mai para bine... |
|
| |
mi.tudor
| Subiect: Re: Informaţii generale Joi 03 Mar 2011, 19:40 | |
| E o chestie destul de inteligenta schimbarea asta,Gandestete ca te duci intr-o alta tara si alegi sa calatoresti cu trenul.Cum ti-ar fi mai usor?Cand cunosti deja clasele de trenuri sau cand au tot felul de nume intortocheate specifice tarii? Hai sa fim seriosi,nu cred ca se pune problema sa alinieze preturile cu cele din UE,mai ales la nivelul celor de la ICE sau mai stiu eu ce alte trenuri rapide. |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Informaţii generale | |
| |
|
| |
| Informaţii generale | |
|