Forumul pasionatilor de trenuri din România

Acest forum a fost creat pentru cei care iubesc cu adevarat trenurile din Romania!

AcasaAcasa  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ConectareConectare  ÎnregistrareÎnregistrare  

Informaţii generale

In jos 
+105
Laur
kristi kkk
Dr2005
nenuandrei
040EC100
tuborgtnp
alex03bv
DAS 2011
romaniaetc
rich1974
FeroFan97
RwO
traian
razvan - trenuri
vanchorusebulgaria
TonyGFR
user dezactivat...
AndiCFR
rizelgeorgel2004
halmarius
Luna
cristyadaX
biokosmy
George33
Nk11
popovici
Marius
redeme
brandiburu
DPS
Cobra
ravers75
AlexD
alexandruh
DUAL
mi.tudor
Vitosa
bostanescu gigel
raoul
riciu
mihaiuc
Jhonyla
decward
sorinucu
The Legend
IonutChircu
RazvanCFR
VeV
SULZERUL 0733
Adrian78
pannonia express
iuli.hard
Scoop
alinx3330
jionutz
cont dezactivat .
razwy
Bobses
cont inactiv
bogdan srl
didi
didinul
Norbi
Axwell21
Marius Iulian
Ioni
ionutz72
ionutzzz
eu
Costin.H
CIM
Razvan
mureseanu_976
radu_nb1
marius_catalin84
Caravelle_Zg
stinky
silviubad
srazvi
gica38
mtk
Nesebar
Codrut1985
arianul
PrisecaruFlorin
AMX 97-0548-4
MariusM
lovekomotive
cortexedge
membru inactiv
stegaru
IonutCFR2009
avram
Ionutz
Vlad
Hurricane
cristi CFR
Horea
alex.alexus.tm
cristi ar
mardaryroby
orestte
COSTACHE MIHAIL
Lde 2100
myster2008
109 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 19 ... 35, 36, 37 ... 51 ... 67  Urmatorul
AutorMesaj
IonutCFR2009
Administrator
Administrator
IonutCFR2009

Numarul mesajelor : 6584
Reputatie : 12457
Data de inscriere : 09/07/2009

Informaţii generale - Pagina 36 Empty
MesajSubiect: Re: Informaţii generale   Informaţii generale - Pagina 36 Icon_minitimeJoi 24 Feb 2011, 15:54

Pe distanta Constanta - Mangalia in sezonul estival vor mai circula sezonierele sau acestea se vor limita la statia Constanta? Se stie ceva de asta?
Sus In jos
Adrian78
Administrator
Administrator
Adrian78

Numarul mesajelor : 18751
Localizare : Hunedoara
Reputatie : 24329
Data de inscriere : 05/10/2010

MesajSubiect: Re: Informaţii generale   Informaţii generale - Pagina 36 Icon_minitimeJoi 24 Feb 2011, 16:34

IonutCFR2009 a scris:
Pe distanta Constanta - Mangalia in sezonul estival vor mai circula sezonierele sau acestea se vor limita la statia Constanta? Se stie ceva de asta?

Ar fi cea mai mare nesimtire sa limiteze toate trenurile la Constanta..Oricum si acuma 2 ani era mersul ca naiba de la ora 12 pana la ora 15.30 cand venea ACC de la Sibiu nu avea nimic din Constanta spre litoral si dubele plecau cum se umpleau una dupa alta iar intre Costinesti si Eforie Sud la intoarcere la duba am dat 6 lei pe 11km deci mai are rost sa ne racim gura degeaba aici
Sus In jos
Marius Iulian

Marius Iulian

Numarul mesajelor : 323
Varsta : 35
Localizare : Brasov / Galati
Reputatie : 6286
Data de inscriere : 29/08/2008

MesajSubiect: Re: Informaţii generale   Informaţii generale - Pagina 36 Icon_minitimeJoi 24 Feb 2011, 17:29

Citat :
Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA vă informează că circulaţia feroviară pe relaţia Focşani - Rm. Sărat este întreruptă din cauza unui incediu produs la podul rutier (localitatea Dumbrăveni) care traversează calea ferată, între staţiile Sihlea şi Gugeşti.
Reprezentanţii Regionalei CF Galaţi au anunţat Poliţia Rutieră, Poliţia Transporturi Feroviare şi Inspectoratul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă care în acest moment se află la faţa locului pentru a interveni în stingerea incendiului.
Menţionăm că în momentul izbucnirii incendiului la podul rutier niciun tren nu se afla în circulaţie. Până la finalizarea operaţiunilor de stingere a incendiului şi de verificare a suprastructurii podului rutier trenurile de călători, aflate în trafic, vor fi oprite în staţii feroviare adiacente, respectiv Rm. Sărat, Sihlea sau Gugeşti.
Trenul R 751 care circulă pe relaţia Bucureşti Nord - Suceava a fost oprit în staţia Rm Sărat, de la ora 13.30.
Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA cere scuze pasagerilor pentru disconfortul creat de acest încident şi îi asigurăcă toate măsurile operative întreprinse de autorităţile locale şi de angajaţii feroviari au ca principal scop reluarea circulaţiei feroviare în condiţii de siguranţă.
După aproximativ 3 ore:
Citat :
Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA vă informează că circulaţia feroviară pe relaţia Focşani - Rm. Sărat a fost reluată în condiţii de siguranţă începând cu ora 15.05.

Vă reamintim că traficul feroviar pe relaţia Focşani - Râmnicu Sărat a fost întrerupt, în intervalul orar 12.30 – 15.00, din cauza unui incendiu produs la podul rutier (din localitatea Dumbrăveni) care traversează calea ferată, între staţiile Sihlea şi Gugeşti. Cinci trenuri de călători (P 5108, R751, P 5010, R 661 şi trenul 14003) au staţionat în gările adiacente, acestea urmând a ajunge la destinaţie cu întârzieri cuprinse între 15-150 de minute.
Menţionăm că în momentul izbucnirii incendiului la podul rutier niciun tren nu se afla în circulaţie. Până la finalizarea operaţiunilor de stingere a incendiului şi de verificare a suprastructurii podului rutier, trenurile de călători au fost oprite în staţiile feroviare adiacente, respectiv Râmnicu Sărat, Sihlea sau Gugeşti.
Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA cere scuze pasagerilor pentru disconfortul creat de acest încident şi îi asigurăcă toate măsurile operative întreprinse de autorităţile locale şi de angajaţii feroviari au avut ca principal scop reluarea circulaţiei feroviare în condiţii de siguranţă.
Sus In jos
Vitosa

Numarul mesajelor : 9075
Reputatie : 14504
Data de inscriere : 08/01/2011

MesajSubiect: Re: INTREBARI SI RASPUNSURI   Informaţii generale - Pagina 36 Icon_minitimeJoi 24 Feb 2011, 21:01

IonutCFR2009 a scris:
Nu se vor limita la Constanta din contra dupa reabilitare va mai creste numarul lor spre Mangalia posibil cele de pe Brasov sa circule prin Bucuresti Baneasa deoarece la Mangalia sunt 4 linii primiri/expedieri una ptr rebrusare LDE si doua pentru grupa tehnica , ci trenurile personale locale se vor reduce ca numar
Sus In jos
Jhonyla

Jhonyla

Numarul mesajelor : 1458
Reputatie : 6557
Data de inscriere : 30/01/2011

MesajSubiect: Re: Informaţii generale   Informaţii generale - Pagina 36 Icon_minitimeDum 27 Feb 2011, 17:07

Bună Ziua
Începând cu data de 28.02.2011 mă voi retrage de pe tot ce înseamnă rețea de socializare
forumuri, irc, counter strike public server
yahoo messenger windows live messenger conturile vor fi private și restricționate
această decizie a fost luată după ultima pățanie
nu pot să mai suport lumea asta rea
decizia este definitivă
Mulțumesc pentru înțelegere

Vă doresc multă sănătate si aveți grijă cu cine vă faceți prieten
Cu stimă Ionuț
Sus In jos
decward
V.I.P Member
V.I.P Member
decward

Numarul mesajelor : 2594
Varsta : 27
Localizare : Bükreş
Reputatie : 7999
Data de inscriere : 15/08/2010

MesajSubiect: Re: Informaţii generale   Informaţii generale - Pagina 36 Icon_minitimeDum 27 Feb 2011, 18:01

ionutsel a scris:
Bună Ziua
Începând cu data de 28.02.2011 mă voi retrage de pe tot ce înseamnă rețea de socializare
forumuri, irc, counter strike public server
yahoo messenger windows live messenger conturile vor fi private și restricționate
această decizie a fost luată după ultima pățanie
nu pot să mai suport lumea asta rea
decizia este definitivă
Mulțumesc pentru înțelegere

Vă doresc multă sănătate si aveți grijă cu cine vă faceți prieten
Cu stimă Ionuț
Neutral Ce ai mai pățit de data asta ?
Sus In jos
cont dezactivat .

Numarul mesajelor : 3034
Reputatie : 8388
Data de inscriere : 03/09/2010

MesajSubiect: Re: Informaţii generale   Informaţii generale - Pagina 36 Icon_minitimeMier 02 Mar 2011, 17:13

am auzit ca s-ar inchide pentru reabilitare podul dintre Pojogeni si Carbunesti traficul fiind deviat pe sectia Filiasi Turceni Rovinari Targu Jiu
Sus In jos
Jhonyla

Jhonyla

Numarul mesajelor : 1458
Reputatie : 6557
Data de inscriere : 30/01/2011

MesajSubiect: Re: Informaţii generale   Informaţii generale - Pagina 36 Icon_minitimeJoi 03 Mar 2011, 17:16

desi am decis sa nu mai intru am revocat aceasta decizie
deoarece mai am si eu nevoie de informatii
dar am o rugaminte la un administrator
blocati acest cont
Multumesc
Sus In jos
mi.tudor

mi.tudor

Numarul mesajelor : 148
Varsta : 31
Localizare : Iasi
Reputatie : 5667
Data de inscriere : 19/11/2009

MesajSubiect: Re: Informaţii generale   Informaţii generale - Pagina 36 Icon_minitimeJoi 03 Mar 2011, 19:09

Hehe,de la noul se pare ca ne dam in rand cu europenii si nu vom mai avea personale,accelerate si rapide ci numai IC - care la rândul lor se clasifică în Eurocity IC, Euronight IC, Intercity IC şi Intercity Night;InterRegio (IR) – care se divizează în Interregio IR şi Interregio Night şi, cea de-a treia categorie, Regio (R) - Regio Express, Regio şi Regio Urban/Suburban.

http://www.railwayinsider.eu/wp/?p=15657&lang=ro
Sus In jos
IonutCFR2009
Administrator
Administrator
IonutCFR2009

MesajSubiect: Re: Informaţii generale   Informaţii generale - Pagina 36 Icon_minitimeJoi 03 Mar 2011, 19:19

mi.tudor a scris:
Hehe,de la noul se pare ca ne dam in rand cu europenii si nu vom mai avea personale,accelerate si rapide ci numai IC - care la rândul lor se clasifică în Eurocity IC, Euronight IC, Intercity IC şi Intercity Night;InterRegio (IR) – care se divizează în Interregio IR şi Interregio Night şi, cea de-a treia categorie, Regio (R) - Regio Express, Regio şi Regio Urban/Suburban.

Vise... Sa repare intai infrastructura care e la pamânt si apoi e timp destul si pentru europenizare.
Sus In jos
mi.tudor

mi.tudor

MesajSubiect: Re: Informaţii generale   Informaţii generale - Pagina 36 Icon_minitimeJoi 03 Mar 2011, 19:20

Pai nu sunt vise,asta se va aplica de la noul mers.
Sus In jos
decward
V.I.P Member
V.I.P Member
decward

Numarul mesajelor : 2594
Varsta : 27
Localizare : Bükreş
Reputatie : 7999
Data de inscriere : 15/08/2010

MesajSubiect: Re: Informaţii generale   Informaţii generale - Pagina 36 Icon_minitimeJoi 03 Mar 2011, 19:21

mi.tudor a scris:

Sincer ; m-i se pare o tâmpenie ! Neutral
Sus In jos
Nesebar
Administrator
Administrator
Nesebar

Numarul mesajelor : 16278
Localizare : Бухарест
Reputatie : 22395
Data de inscriere : 06/12/2009

MesajSubiect: Re: Informaţii generale   Informaţii generale - Pagina 36 Icon_minitimeJoi 03 Mar 2011, 19:30

Eu astept acesta schimbare de anii de zile Very Happy era cazul sa dispara denumirile vechi , cat despre viteza de ciculatie se respecta cei 40-60 km/h , asta nu ar fi o piedica in schimbarea denumirii de tren . Smile

Administrator
Administrator
IonutCFR2009

MesajSubiect: Re: Informaţii generale   Informaţii generale - Pagina 36 Icon_minitimeJoi 03 Mar 2011, 19:35

N-ar fi o piedica, dar cand o sa-ti alinieze pretului biletului la ICExpress ca in Italia sau Germania, si vei merge cu 60 km/h nu o sa-ti mai para bine...
Sus In jos
mi.tudor

mi.tudor

MesajSubiect: Re: Informaţii generale   Informaţii generale - Pagina 36 Icon_minitimeJoi 03 Mar 2011, 19:40

E o chestie destul de inteligenta schimbarea asta,Gandestete ca te duci intr-o alta tara si alegi sa calatoresti cu trenul.Cum ti-ar fi mai usor?Cand cunosti deja clasele de trenuri sau cand au tot felul de nume intortocheate specifice tarii?
Hai sa fim seriosi,nu cred ca se pune problema sa alinieze preturile cu cele din UE,mai ales la nivelul celor de la ICE sau mai stiu eu ce alte trenuri rapide.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Informaţii generale   Informaţii generale - Pagina 36 Icon_minitime

Sus In jos

Informaţii generale
Sus 
Pagina 36 din 67Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 19 ... 35, 36, 37 ... 51 ... 67  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Inchirierea unor sectii de circulatie neinteroperabile
» Discutii generale despre transport III
» INFORMATII GENERALE
» Informaţii generale
» Informaţii generale

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Forumul pasionatilor de trenuri din România :: INFORMATII GENERALE-
Mergi direct la: