|
| Informaţii generale | |
|
+105Laur kristi kkk Dr2005 nenuandrei 040EC100 tuborgtnp alex03bv DAS 2011 romaniaetc rich1974 FeroFan97 RwO traian razvan - trenuri vanchorusebulgaria TonyGFR user dezactivat... AndiCFR rizelgeorgel2004 halmarius Luna cristyadaX biokosmy George33 Nk11 popovici Marius redeme brandiburu DPS Cobra ravers75 AlexD alexandruh DUAL mi.tudor Vitosa bostanescu gigel raoul riciu mihaiuc Jhonyla decward sorinucu The Legend IonutChircu RazvanCFR VeV SULZERUL 0733 Adrian78 pannonia express iuli.hard Scoop alinx3330 jionutz cont dezactivat . razwy Bobses cont inactiv bogdan srl didi didinul Norbi Axwell21 Marius Iulian Ioni ionutz72 ionutzzz eu Costin.H CIM Razvan mureseanu_976 radu_nb1 marius_catalin84 Caravelle_Zg stinky silviubad srazvi gica38 mtk Nesebar Codrut1985 arianul PrisecaruFlorin AMX 97-0548-4 MariusM lovekomotive cortexedge membru inactiv stegaru IonutCFR2009 avram Ionutz Vlad Hurricane cristi CFR Horea alex.alexus.tm cristi ar mardaryroby orestte COSTACHE MIHAIL Lde 2100 myster2008 109 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
Jhonyla
Numarul mesajelor : 1458 Reputatie : 6557 Data de inscriere : 30/01/2011
| Subiect: Re: Informaţii generale Joi 03 Mar 2011, 19:49 | |
| de prind 2001 este anuntata aceasta schimbare de exemplu atunci vroiau sa schimbe denumirea de tren Personal in tren Local si sa fie formate numai din automotoare si sa circule pe distanta mica exemplu Tren Local 2061 Dragasani - Ramnicu Valcea trenurile Accelerate si rapide sa fie numite trenuri Regionale si sa circule numai intre regionalele CFR exemplu Tren Regional 1834 Timisoara Nord - Cluj Napoca formate fie din automotoare fie din vagoane Trenurile IC denumite trenuri Rapid aceste trenuri faceau legatura intre marile orase ale tarii cu capitala exemplu tren Rapid 592 Timisoara Nord - Bucuresti Nord trenurile internationale sa aiba denumirea de tren Intercity si mai era o categorie dar inca nui pusesera nume cele care faceau legatura intre Mangalia si marile orase ale tarii (trenurile sezoniere) dar nu sa mai intamplat asta toate astea leam citit dintrun ziar tot atunci era si stirea cu achizitionarea sagetilor albastre (Desiro Siemens) |
| | | membru inactiv User Dezactivat
Numarul mesajelor : 898 Varsta : 48 Reputatie : 6553 Data de inscriere : 10/10/2009
| Subiect: Re: Informaţii generale Joi 03 Mar 2011, 20:01 | |
| Denumirile astea popmpoase, care vezi draga-Doamne vor inlocui vechile denumiri sunt un mare ,,fasss", dar ,,fasss" din ala hidos rau! E ca si cum as folosi in limbajul popular...atelaj in loc de caruta!!!! Frate,...atelaj sau oricum i-ai spune tot ,,cotiga-cu-martoaga" se cheama! Asta urasc eu la ,,marii boss-i" si ,,marii dregatori in nimic" care sunt fie sefii ,,de sus" ai CFR, fie niste incompetenti de la MT si Guvern in general: sa ne aliniem standardelor de afara, sa schimbam vechile denumiri in alte denumiri, si ei vor sa numeasca asta ...Reforma Statului sau a unei institutii! O mare vrajeala cu ,,V" mare de tipar! In realitate, niste idioti vor sa ne imbete si sa ne i-a de prosti sau de fraieri ( tot una!!!) aratandu-ne noua cum au inventat ei respiratia pulmonara compusa din doua faze: inspiratia si expiratia sau cum au descoprit ei in sec XXI, suflatul in jiclor la Dacia-1300 cand se ,,ineaca" motorul ( am Dacie din 1970,deci nu fac ironie in necunostinta de cauza!!!)! Sincer, de baliverne politice si vopsiri de garduri ale unor menajerii scarboase unde vesnic si mereu se afla nelipsitul leopard raios, rapanos, jigarit si turbat mi-e sila, scarba si repugna!!! Cum spunea si vecinul meu brailean, da, se schimba denumirile, dar vitezele???Pretul la bilete?? Pentru ce toate aceste cretinatati???? Ca sa mergem tot pe ,,dinti de joagar" in loc de linie ferata??? Sa mergem tot asa razand melcul de noi depasindu-ne in viteza ?? Ori sa ma barbieresc de 10 ori pana sa ajung la destinatie prin zapada sau viscol???? Sincer, prefer sa merg cu Personalul cu 70 km/h decat cu Regio cu...30 sau 40 km/h! Tertipul asta de schimbare a denumirilor ne face mai tare de ras si ne face de 10 ori mai penibili in fata celor din UE...Nu ca nu am destul de penibili sub conducerea ,,hoardei PD-L-iste" de moment ce Berlusconni a aratat semnul ,,tirbusonului" marelui talamb national cu un grad de handicap neincadrabil numit Basescu, dar chestia asta deja ne face si mai penibili...Va dati seama cand vede neamtul sau frantuzul ditamai Euro-Nigt sau Euro-City care are un ,,deplasament" ( nu stii in curand daca mergi cu vaporul sau cu trenul!!!) in zona Mogosoaia cu 50 sau 60 km/h si zeci si zeci de astfel de restrictii....cred ca si curcanii albi din SUA rad impreuna cu curcile pe sub lemne!!! Sincer....! |
| | | Jhonyla
Numarul mesajelor : 1458 Reputatie : 6557 Data de inscriere : 30/01/2011
| Subiect: Re: Informaţii generale Joi 03 Mar 2011, 20:04 | |
| asa cum o fost si cu statiile de metrou din Bucuresti si cum o fost si cu denumirea de rrom sa fie tigan (dupa cate stiu asta a fost respinsa ) |
| | | IonutCFR2009 Administrator
Numarul mesajelor : 6584 Reputatie : 12457 Data de inscriere : 09/07/2009
| Subiect: Re: Informaţii generale Joi 03 Mar 2011, 22:42 | |
| Am gasit aici: http://en.wikipedia.org/wiki/Train_categories_in_Europe#Long-distance_passenger_services_.28Personenfernverkehr.29 o clasificare a trenurilor in Europa. Denumirea trenurilor variaza de la o tara la alta. Cea mai comuna denumire este cea de INTERCITY si Regional Train (Tren local). N-am gasit-o pe cea de InterRegio decat la SBB (Elvetia). Unde este deci majoritatea? Nicaieri. Cu alte cuvinte fiecare tara isi are denumirile ei pt trenuri. Dar noi intotdeauna vrem sa fim deasupra tuturor fara sa vedem dezastrul din jurul nostru. Pentru ca se anunta o greva la CFR luni, iar doamna ministru in loc sa vada de ce ies oamenii la greva, se apuca sa emita ordine de schimbare a denumirii trenurilor... ca si cum asta ramasese cel mai important lucru de facut. |
| | | Nesebar Administrator
Numarul mesajelor : 16278 Localizare : Бухарест Reputatie : 22395 Data de inscriere : 06/12/2009
| Subiect: Re: Informaţii generale Joi 03 Mar 2011, 22:57 | |
| Nu ai gasit Inter Regio pentru ca definitia acestui tren este ca circula pe distanta lunga iar in vest trenurile de lung parcurs sunt IC ; EC sau ICE , pentru noi este ok aceasta categorie de trenuri pentru actualele ACC sau R |
| | | IonutCFR2009 Administrator
Numarul mesajelor : 6584 Reputatie : 12457 Data de inscriere : 09/07/2009
| Subiect: Re: Informaţii generale Joi 03 Mar 2011, 23:14 | |
| Intr-un articol de presa de astazi, referitor la noile denumiri, trenurile rapid si accelerat se vor contopi in denumirea de IR (Inter Regio) fapt ce va duce la anularea unor trenuri care se suprapun pe aceiasi trasa dar cu ranguri diferite acum, cu acelasi rang din decembrie. Prin contopirea categoriilor R si Acc in IR (Inter Regio) va rezulta un pret echivalent cu cel folosit azi la rapide. In aceste conditii, disparand trenurile accelerat cu preturi cat de cat rezonabile, vom plati mai mult pentru calatoria cu trenul. Teoretic noua impartire in 3 categorii a trenurilor ar trebui sa sporeasca veniturile CFR Calatori, dar oare se va intampla asta? Sau vom asista la o noua migratie a calatorilor catre „dube”? Ramâne de vazut. |
Numarul mesajelor : 16278 Localizare : Бухарест Reputatie : 22395 Data de inscriere : 06/12/2009
| Subiect: Re: Informaţii generale Joi 03 Mar 2011, 23:51 | |
| Parerea mea ar fi ca trenurile Inter Regio sa fie tarifate ca actualele trenuri Acc iar trenurile IC ; EC tarifate ca si actualele IC , in privintata trenurilor Rapide acestea sa fie transformate ori in Inter Regio sau Inter Regio Night acestea avand tarif de actual Acc , dar si in trenuri IC sau ICN depinde de caz . Un exemplu ar fi actualul R 663 Buc-Iasi sa fie transformat in Inter City Night ( tarif IC ) iar actualul R 653 Buc-Bicaz sa fie transformat in Inter Regio ( tarif Acc ) . |
| | | Vitosa
Numarul mesajelor : 9075 Reputatie : 14504 Data de inscriere : 08/01/2011
| Subiect: Re: INFORMATII GENERALE Vin 04 Mar 2011, 20:19 | |
| Nu v-a agitati domnilor ca tot ca ,,ei,, iese , stiu ei mai bine pe care nr tren cum sa-l catalogheze |
| | | mureseanu_976 Moderator
Numarul mesajelor : 2215 Localizare : I eh, no, nooo, no es possible Reputatie : 8094 Data de inscriere : 07/02/2009
| Subiect: Re: Informaţii generale Vin 04 Mar 2011, 20:46 | |
| Indiferent de vechile sau noile ranguri, tot compuneri tip "prastie" vom vedea. Un exemplu sfidator la ceruri : 10-91 (la clasa 1) pe A, R si IC, ruta Bucuresti - Birlad - Iasi !!!! Diferenta de confort NEMA, dapai de tarifare sa nici nu mai zic.
Daca vrea CFR-ul trenuri noi ca rang, sa refaca compunerile unora. _________________ D 320 "VICENTIJE RAKIC" BEOGRAD - BUCURESTI |
| | | Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: Informaţii generale Dum 06 Mar 2011, 00:24 | |
| Pana mai acum cateva zile A 11739 , A 11736 si A 1558 erau facute cu o rama electrica seria 58 deci de personal, acum aceste 3 trenuri au EA + 21-86 , 30-76 , 21-86. In cateva zile confortul de P la tarif de A a sarit la confort de IC la acelasi tarif de A. Diferentele sunt mari. |
| | | DUAL Administrator
Numarul mesajelor : 7874 Localizare : Hunedoara Reputatie : 13278 Data de inscriere : 05/01/2011
| Subiect: Re: Informaţii generale Dum 06 Mar 2011, 01:36 | |
| - adrian78hd a scris:
- karpaty a scris:
- Parerea mea ar fi ca trenurile Inter Regio sa fie tarifate ca actualele trenuri Acc iar trenurile IC ; EC tarifate ca si actualele IC , in privintata trenurilor Rapide acestea sa fie transformate ori in Inter Regio sau Inter Regio Night acestea avand tarif de actual Acc , dar si in trenuri IC sau ICN depinde de caz . Un exemplu ar fi actualul R 663 Buc-Iasi sa fie transformat in Inter City Night ( tarif IC ) iar actualul R 653 Buc-Bicaz sa fie transformat in Inter Regio ( tarif Acc ) .
Mai intai trebuiau sa faca infrastructura ,pe mine nu ma incalzeste cu nimic ca nu se mai numeste Accelerat si e InterRegio si o sa platesc tarif de Rapid la mers de sub Accelerat la cum cresc timpii de mers in fiecare an..Inainte nu erau diferente prea mari intre IC si Rapid mai ales pe distante mari ex la Buc- Tim Ic era 88 lei si Rapidul 82 lei aici putea sa faca un tarif sa il lase pe cel de IC dar sa si schimbe mersul sa opreasca numai in 2-3 statii mari si mai putea sa umble la tarifele de diferentiere de clasa :Clasa 1 are un tarif prea mare la ce ofera cateodata apropiat de tariful de cuseta nu e normal.. corect adi .. ai IC si circula cu 30 pe la medias si sighisoara ) |
| Subiect: Re: Informaţii generale Dum 06 Mar 2011, 12:22 | |
| 20-49 sunt vagoane frumoase , mie unu imi plac mult , am mers cu un asemenea vagon pe ruta Iasi-Timisoara si in cele 17 ore de mers nu am avut probleme ca nu ar fi confort . |
| | | cont dezactivat .
Numarul mesajelor : 3034 Reputatie : 8388 Data de inscriere : 03/09/2010
| Subiect: Re: Informaţii generale Mier 09 Mar 2011, 17:39 | |
| azi cat am stat la bariera a trecut un tren de marfa cu sine m-am dus direct in gara sa vad aratarea vagoanelor si am observat ca sinele merg la Campina ca sa faca culoarul 4 Vagoanele veneau din Austria |
| | | Adrian78 Administrator
Numarul mesajelor : 18753 Localizare : Hunedoara Reputatie : 24331 Data de inscriere : 05/10/2010
| Subiect: Re: Informaţii generale Mier 09 Mar 2011, 17:57 | |
| - MariusD a scris:
- azi cat am stat la bariera a trecut un tren de marfa cu sine m-am dus direct in gara sa vad aratarea vagoanelor si am observat ca sinele merg la Campina ca sa faca culoarul 4
Vagoanele veneau din Austria Da vagoane RailCargoAustria trase de CFR Marfa |
| | | cont dezactivat .
Numarul mesajelor : 3034 Reputatie : 8388 Data de inscriere : 03/09/2010
| Subiect: Re: Informaţii generale Mier 09 Mar 2011, 18:32 | |
| da 91312 trenul daca doriti puteti sa-l vedeti maine dimineata cine locuieste in Rosiori |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Informaţii generale | |
| |
| | | | Informaţii generale | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |