Forumul pasionatilor de trenuri din România

Acest forum a fost creat pentru cei care iubesc cu adevarat trenurile din Romania!

AcasaAcasa  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ConectareConectare  ÎnregistrareÎnregistrare  

Vagoane din tara si din lume

In jos 
+32
Katalyn
nokia2010
c o r v i n
alex.alexus.tm
Shinkasen
cstefan
MariusM
mielutu zburator
FeroFan97
Adirmvl
19jimmy84
Stere Serban
ionutz85
Nesebar
Dr2005
AlexD
The Legend
Hurricane
laur 133
Amiralul
DUAL
membru inactiv
cont dezactivat .
Jhonyla
decward
lovekomotive
Adrian78
halmarius
spsdc7
ATM
biokosmy
jionutz
36 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Urmatorul
AutorMesaj
laur 133

Numarul mesajelor : 415
Varsta : 39
Localizare : Craiova
Reputatie : 5701
Data de inscriere : 01/06/2010

Vagoane din tara si din lume - Pagina 3 Empty
MesajSubiect: Re: Vagoane din tara si din lume   Vagoane din tara si din lume - Pagina 3 Icon_minitimeSam Noi 19, 2011 10:29 pm

Ieri un tren format din 15 vagoane veneau dinspre Curtici spre Giurgiu .Avea 2 tipuri de modele: vagoane 31-37 (sper ca am citit bine) verzi si altele visinii ,jumatate fiind desenate cu graffiti.
Sus In jos
Hurricane
V.I.P Member
V.I.P Member
Hurricane

Numarul mesajelor : 509
Localizare : Iasi
Reputatie : 6259
Data de inscriere : 27/04/2009

MesajSubiect: Re: Vagoane din tara si din lume   Vagoane din tara si din lume - Pagina 3 Icon_minitimeDum Noi 20, 2011 12:09 am

Vagoanele sunt:
19-90 Avmz
19-94 Avmz
19-95 Avmz
31-70 ABm
Sus In jos
laur 133

MesajSubiect: Re: Vagoane din tara si din lume   Vagoane din tara si din lume - Pagina 3 Icon_minitimeLun Apr 09, 2012 7:31 pm

Ieri noapte un tren format din 20 de vagoane de calatori pe care scria Kondor venea de la Timisoara la Iasi.Oare ce-i cu aceste vagoane?
Sus In jos
The Legend
V.I.P Member
V.I.P Member
The Legend

Numarul mesajelor : 1115
Varsta : 30
Localizare : TIMISOARA SI ATAT!
Reputatie : 6446
Data de inscriere : 03/08/2010

MesajSubiect: Re: Vagoane din tara si din lume   Vagoane din tara si din lume - Pagina 3 Icon_minitimeLun Apr 09, 2012 8:08 pm

Am gasit aici niste poze :

http://forum.metrouusor.com/viewtopic.php?f=113&t=742
Sus In jos
laur 133

MesajSubiect: Re: Vagoane din tara si din lume   Vagoane din tara si din lume - Pagina 3 Icon_minitimeLun Apr 09, 2012 9:05 pm

Da,acestea sunt vagoanele.Mi s-a parut ca aratau destul de bine vagoanele. Daca sunt pt CFR m-as bucura.
Sus In jos
DUAL
Administrator
Administrator
DUAL

Numarul mesajelor : 7874
Localizare : Hunedoara
Reputatie : 13276
Data de inscriere : 05/01/2011

MesajSubiect: Re: Vagoane din tara si din lume   Vagoane din tara si din lume - Pagina 3 Icon_minitimeLun Apr 09, 2012 9:23 pm

Daca sunt pentru CFR de ce le trage GFR?Foarte intresanta treaba asta , scrie pe ele destinatie CFR, au circulat prin Franta,sunt Corail sper sa nu le strice in Romania cu locurile ingramadite specific noua.
Ce mi se pare cool ca au scris Domiciliul pe ele Pascani :d.
Sus In jos
AlexD
Utilizator Blocat
Utilizator Blocat
AlexD

Numarul mesajelor : 3607
Localizare : Bucuresti
Reputatie : 8689
Data de inscriere : 09/01/2011

MesajSubiect: Re: Vagoane din tara si din lume   Vagoane din tara si din lume - Pagina 3 Icon_minitimeLun Apr 09, 2012 9:50 pm

DUAL a scris:
sunt Corail sper sa nu le strice in Romania cu locurile ingramadite specific noua.

Crezi ca nu sunt in stare? Au mintea odihnita rau de tot daca le-au trimis la Pascani, o sa vedem rugina iesind de sub tabla la 2 ani dupa "modernizare"...Mai bine le lasa asa si schimba doar numele operatorului.
Oricum, nu stiu daca au fost aduse pentru revizie sau cumparate de CFR...
Sus In jos
DUAL
Administrator
Administrator
DUAL

MesajSubiect: Re: Vagoane din tara si din lume   Vagoane din tara si din lume - Pagina 3 Icon_minitimeLun Apr 09, 2012 10:01 pm

Da ,arata exceptional,totusi xx-92 urile alea sunt capabile de 200 Km/h si vad ca nu au usile automate,ceea ce e nasol,la cat de lenes e romanu se circula numa cu usi deschise,nevertheless la destinatie pe una dintre poze scrie CFR,deci cred ca sunt pentru CFR,oricum nu sunt chiar noi vagoanele,dar arata splendid si am vazut piele pe tapiterie la cls 1'a.Pe wagonewb nu am gasit prea multe poze de la francezi,iar pe railfan e harababura,vagoanele neefind trecute dupa seriile cu cifre,sunt B11tu ,etc si nu am chef sa citesc acum ce inseamna t si u.
Sus In jos
AlexD
Utilizator Blocat
Utilizator Blocat
AlexD

Numarul mesajelor : 3607
Localizare : Bucuresti
Reputatie : 8689
Data de inscriere : 09/01/2011

MesajSubiect: Re: Vagoane din tara si din lume   Vagoane din tara si din lume - Pagina 3 Icon_minitimeLun Apr 09, 2012 10:06 pm

Daca intradevar le-a luat CFRul de ce puii mei nu le-au trimis la Astra sa le faca 21-90 sau ceva de genul 200km/h? Le trimit la Pascani sa-si incurce aia degetele in ele?
Imi pare rau dar eu cand aud de Pascani mi se face rau, e ca si cum ai trimite vagoanele la taiat/casat...
Sus In jos
DUAL
Administrator
Administrator
DUAL

MesajSubiect: Re: Vagoane din tara si din lume   Vagoane din tara si din lume - Pagina 3 Icon_minitimeLun Apr 09, 2012 10:47 pm

http://farm8.staticflickr.com/7215/7056283361_812bfa9ca7_b.jpg
Este numarul,au intrat prin vama Moravita,ceea ce e ciudat,este de unde au plecat si unde ajung , mai scrie CFR (to cred ac scriea colo),si cum nu stiu ce se trece in campurile alea ,nu prea stiu ce si cum .. poate stie altcineva.
Sus In jos
Dr2005
Administrator
Administrator

Numarul mesajelor : 20625
Varsta : 35
Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei
Reputatie : 25565
Data de inscriere : 17/08/2011

MesajSubiect: Re: Vagoane din tara si din lume   Vagoane din tara si din lume - Pagina 3 Icon_minitimeLun Apr 09, 2012 11:01 pm

Acel CFR cred că e administraţia feroviară pe care e destinaţia vagonului. Uzina aia de vagoane din Muntenegru e tot a Grampetului, aşa că e posibil ca după reparaţie să revină tot acolo. Sau să le ia GFR şi să intre şi în traficul de călători, că tot şi-a adjudecat linii şi (probabil) le-a pierdut, că nu a intrat pe ele.

DUAL
Administrator
Administrator
DUAL

MesajSubiect: Re: Vagoane din tara si din lume   Vagoane din tara si din lume - Pagina 3 Icon_minitimeLun Apr 09, 2012 11:23 pm

Daca sarbii au luat vagoanele alea sunt cei mai tari Very Happy.
Sus In jos
Nesebar
Administrator
Administrator
Nesebar

Numarul mesajelor : 16278
Localizare : Бухарест
Reputatie : 22393
Data de inscriere : 06/12/2009

MesajSubiect: Re: Vagoane din tara si din lume   Vagoane din tara si din lume - Pagina 3 Icon_minitimeLun Apr 09, 2012 11:31 pm

Eu am auzit ca au fost luate de un operator privat care momentan nu face transport de calatori dar urmeaza sa faca , mai multe nu spun pentru ca nu stiu nimic foarte sigur , sa vedem ce se mai intampla .

Numarul mesajelor : 287
Varsta : 57
Localizare : Buc
Reputatie : 5551
Data de inscriere : 28/06/2010

MesajSubiect: Re: Vagoane din tara si din lume   Vagoane din tara si din lume - Pagina 3 Icon_minitimeMar Apr 10, 2012 8:08 pm

In poza aia e vorba de scrisoarea de transport(de trasura) care insoteste orice marfa, ce am inteles din ea: expeditor Zelvoz SMEDEREVO(oras din Serbia) Zelvoz e uzina reparatoare de material rulant, destinatar Remar Pascani, statia de frontiera: VRSAC/Stamora Moravita, CFR reteaua pe care circula, tara 42000kg. masa totala 42000kg.
Sus In jos
DUAL
Administrator
Administrator
DUAL

MesajSubiect: Re: Vagoane din tara si din lume   Vagoane din tara si din lume - Pagina 3 Icon_minitimeMar Apr 10, 2012 8:53 pm

Ma bucur ca exista cineva pe forum care intelege foile alea de expeditie,ca nu se vedea ce scrie pe ele.. probabil vagoanele astea nu sunt ale noastre,oricum sarbii sunt cu ani lumina intelectual fata de noi,la ce vagoane au cumparat.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Vagoane din tara si din lume   Vagoane din tara si din lume - Pagina 3 Icon_minitime

Sus In jos

Vagoane din tara si din lume
Sus 
Pagina 3 din 9Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Locomotive
» Poduri CF din România
» Cel mai lung drum cu trenul
» Gari din tara
» Accidente si Incidente la CFR si in lume

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum