Forumul pasionatilor de trenuri din România

Acest forum a fost creat pentru cei care iubesc cu adevarat trenurile din Romania!

AcasaAcasa  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ConectareConectare  ÎnregistrareÎnregistrare  

108 : Rosiori Nord - Turnu Magurele

In jos 
+61
George CFR
cristy79
Luca tgv
Dionis
florin.lifticariu
Adisoft1991s
Katalyn
mielutu zburator
TVlad
allred
impuls
Razvan Tudor
marius664
dan tm
cfr500
alliens
cardinal
IonutCFR2009
spiderpc
baiazid
orestte
Caravelle_Zg
ldh80
Norbi
nenuandrei
Adirmvl
bostanescu gigel
boldalexandru
Luna
redeme
AMX 97-0548-4
Vitosa
razvan - trenuri
tcatalin
COSTACHE MIHAIL
mtk
Adrian78
DUAL
riciu
Teodor
cristi ar
Radu Tudor
Rarau
srazvi
Vlad
cristi CFR
vanchorusebulgaria
didinul
M.I.C.I.
Dr2005
iDorin
Nesebar
Mircea Condilescu
mardaryroby
ATM
jionutz
Radu
kristi kkk
MariusM
AceKine
myster2008
65 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 45 ... 57  Urmatorul
AutorMesaj
Radu
V.I.P Member
V.I.P Member
Radu

Numarul mesajelor : 562
Varsta : 37
Localizare : Turnu Măgurele/Alexandria/București
Reputatie : 6410
Data de inscriere : 06/12/2008

108 : Rosiori Nord - Turnu Magurele - Pagina 33 Empty
MesajSubiect: Re: 108 : Rosiori Nord - Turnu Magurele   108 : Rosiori Nord - Turnu Magurele - Pagina 33 Icon_minitimeJoi 14 Noi 2013, 16:30

Nu imi convine deloc :(Eu de regula ma intorc de la Bucuresti cu 19:39 din Rosiori..

Ce a mai raspuns Regiotrans:

,,Buna ziua,

In acest moment mersul trenurilor 2013/2014 este finalizat; tren nou nu se mai poate introduce deoarece cheltuielile de exploatare si trase suplimentare sunt mai mari decât incasările. Înainte de trasarea trenurilor, indiferent pe ce sectie, s-au facut analize si frecvente pe trenuri iar acolo unde trenurile nu au fost utilizate s-a renunţat la ele sau se pun pe alte orari. Un exemplu recent ne arată că la trenul 14161 in zilele de 05.11.2013 s-au vandut 5 bilete, iar in 06.11.2013 s-au văndut 4 bilete.

Cu stima''
Sus In jos
http://www.romanianchart.blogspot.com
Radu
V.I.P Member
V.I.P Member
Radu

MesajSubiect: Re: 108 : Rosiori Nord - Turnu Magurele   108 : Rosiori Nord - Turnu Magurele - Pagina 33 Icon_minitimeDum 24 Noi 2013, 16:43

Are cineva livretul pt mersul trenurilor 2013-2014 pe linia Rosiori-Turnu (si este dragut sa il posteze)?
Sus In jos
Norbi
V.I.P Member
V.I.P Member
Norbi

Numarul mesajelor : 2636
Varsta : 31
Localizare : Bistrita
Reputatie : 8669
Data de inscriere : 19/04/2009

MesajSubiect: Re: 108 : Rosiori Nord - Turnu Magurele   108 : Rosiori Nord - Turnu Magurele - Pagina 33 Icon_minitimeDum 24 Noi 2013, 19:18

Uite aici:
108 : Rosiori Nord - Turnu Magurele - Pagina 33 Too7

108 : Rosiori Nord - Turnu Magurele - Pagina 33 Ts

108 : Rosiori Nord - Turnu Magurele - Pagina 33 Qon5

108 : Rosiori Nord - Turnu Magurele - Pagina 33 P3jr

108 : Rosiori Nord - Turnu Magurele - Pagina 33 Yy80

108 : Rosiori Nord - Turnu Magurele - Pagina 33 Zgaj

108 : Rosiori Nord - Turnu Magurele - Pagina 33 3avu

108 : Rosiori Nord - Turnu Magurele - Pagina 33 R7pd

108 : Rosiori Nord - Turnu Magurele - Pagina 33 Bzli

108 : Rosiori Nord - Turnu Magurele - Pagina 33 Ruag
Sus In jos
Radu
V.I.P Member
V.I.P Member
Radu

MesajSubiect: Re: 108 : Rosiori Nord - Turnu Magurele   108 : Rosiori Nord - Turnu Magurele - Pagina 33 Icon_minitimeLun 25 Noi 2013, 21:08

Apreciez! Multumim frumos!
Sus In jos
Norbi
V.I.P Member
V.I.P Member
Norbi

Numarul mesajelor : 2636
Varsta : 31
Localizare : Bistrita
Reputatie : 8669
Data de inscriere : 19/04/2009

MesajSubiect: Re: 108 : Rosiori Nord - Turnu Magurele   108 : Rosiori Nord - Turnu Magurele - Pagina 33 Icon_minitimeLun 25 Noi 2013, 21:59

Cu mare placere!
Sus In jos
Radu
V.I.P Member
V.I.P Member
Radu

MesajSubiect: Re: 108 : Rosiori Nord - Turnu Magurele   108 : Rosiori Nord - Turnu Magurele - Pagina 33 Icon_minitimeMar 03 Dec 2013, 14:07

A apărut şi pe site-ul Regiotrans:

http://www.regiotrans.ro/index.php?option=com_content&view=article&id=190&relatie_id=60&Itemid=601&catid=46
Sus In jos
Radu
V.I.P Member
V.I.P Member
Radu

MesajSubiect: Re: 108 : Rosiori Nord - Turnu Magurele   108 : Rosiori Nord - Turnu Magurele - Pagina 33 Icon_minitimeDum 15 Dec 2013, 12:55

Sunt modificari fata de ce apare in livret. Iar modificarile sunt binevenite.
Cea mai importanta nu apare inca nici pe site-ul Regiotrans, dar apare pe Mersul Trenurilor din Turnu Măgurele, afişat azi. Se reintroduce trenul de seara, sosire 21:56, ceea ce permite legătura cu R 14094, plecare din Bucureşti Nord 19:05.

108 : Rosiori Nord - Turnu Magurele - Pagina 33 Xr2z

Am prins astăzi sosirea R 14155 şi am constatat că mai era garat un automotor pe linia 2.
Sus In jos
Radu
V.I.P Member
V.I.P Member
Radu

MesajSubiect: Re: 108 : Rosiori Nord - Turnu Magurele   108 : Rosiori Nord - Turnu Magurele - Pagina 33 Icon_minitimeMar 17 Dec 2013, 18:39

Din cate am discutat cu IDM-ul din Turnu in aceasta seara, se pastreaza si trenul de dimineata, PL. Turnu Magurele 4:08, sos Rosiori Nord 5:10 (circula luni-vineri), iar perechea acestuia pl. Rosiori Nord 20:50 sos Turnu Magurele 21:56 (zilnic).

Schimbarile de ultim moment ar fi datorate faptului ca nu s-a mai permis Regiotrans sa foloseasca 2 linii pt gararea trenurilor seara, in Rosiori Nord.
De asemenea, au fost si solicitari pt trenul de seara spre Turnu.

Am sa trimit si un mesaj pe site-ul Regiotrans, pt a se publica mersul trenurilor actualizat incepand cu 18.12, intrucat lumea nu prea a avut cum sa afle de mersul complet.
In gara, IDM-ul imparte foi cu noul mers, insa apar doar cele 5 perechi de trenuri din livret si mersul trenurilor, iar trenul de seara e trecut doar cu pixul.
Sus In jos
Rarau
V.I.P Member
V.I.P Member
Rarau

Numarul mesajelor : 742
Varsta : 44
Localizare : Bucuresti
Reputatie : 5452
Data de inscriere : 23/01/2012

MesajSubiect: Re: 108 : Rosiori Nord - Turnu Magurele   108 : Rosiori Nord - Turnu Magurele - Pagina 33 Icon_minitimeMier 18 Dec 2013, 00:15

Radu a scris:

907 : Rosiori Nord - Costesti   Ieri la 21:34
RGT a facut niste studii cu privire la rentabilitatea unor trenuri. De exemplu, voia sa scoata primul tren de ora 4 din Turnu Magurele din lipsa de calatori, respectiv trenul de seara spre Turnu. Asa ca nu mai plateau paznicul in gara Turnu noaptea, respectiv orele de noapte pt personalul din gara. In loc, uneau automotoarele de Turnu si Costesti seara in gara Rosiori si asa plateau un singur paznic. Asa considerau ca e mai rentabil.
Pe ultima suta de metri, nu s-au mai inteles, asa ca au intervenit modificari de ultima ora in mers.

f bine ca in sfarsit au si minte. (f bine ca nu s-au mai inteles) (ar avea calatori la ore normale, nu cand vor ei)

Daca ar face si tren Turnu - Bucuresti ar iesi f castigati.  Direct sau cu schimbare in Rosiori.
Eu nu stiu pentru cine e mersul asta intre Turnu si Rosiori.
(intoarcerea Rosiori - Turnu e mult mai buna)

Ar trebui sa ajunga tren de la Rosiori in Turnu la 7.40 pentru licee.

Era bine daca ajungea un tren la 6.30 in Rosiori pentru a ajunge la trenul lor de Craiova-Brasov.

Probabil trenul de 5.15-6.19 e pentru combinat ca incepe schimbul la 7. Insa daca ar fi asa nu ar trebui sa plece spre Rosiori la 6.30 ci la 7.15-7.20

Probabil ca 14152 e pentru liceele din Rosiori.

Mers mai bun era 5.30 Turnu - 6.30 Rosiori
Rosiori 6.35 - Turnu 7.35

Turnu 9.50-Rosiori 10.50 fix la legatura pentru Craiova.

Seara plecare Turnu 18 - Rosiori 19 ca sa ajunga la trenul lor (macar duminica)
Mersul asta nu respecta orele combinatului si nici ale scolilor din Turnu.

Pentru Doctoru care sigur va comenta de ce se vrea tren direct.
Pentru ca trenul direct e 20 lei pentru adulti si 10 lei studenti.
Microbuzul e 35-37 lei.

Un tren fara schimbare duminica seara va fi full. Noi vorbim, noi auzim. Cica e in folosul clientilor  Neutral 
Repet, am mai scris, nu am nimic a reprosa sefului de tren ci celor ce fac mersul si apoi se plang ca au 2-3 clienti.
Nu stiu cati clienti sunt dar imi era frica sa nu scada numarul trenurilor pe traseul asta.

p.s. s-a afisat trenul de seara.
IDM-ul / seful de tren daca ar fi interesat de clienti ar trebui sa mearga in oras si sa imparta pliante la scoli cu pretul biletelor/abonamentelor si cu exemple de preturi. Gen Bucuresti - Turnu Magurele 10 lei.
Invers nu se poate ca mersul e facut cu ...
Sus In jos
Rarau
V.I.P Member
V.I.P Member
Rarau

Numarul mesajelor : 742
Varsta : 44
Localizare : Bucuresti
Reputatie : 5452
Data de inscriere : 23/01/2012

MesajSubiect: Re: 108 : Rosiori Nord - Turnu Magurele   108 : Rosiori Nord - Turnu Magurele - Pagina 33 Icon_minitimeMier 18 Dec 2013, 00:31

Radu a scris:
De la seful de tren am aflat in aceasta dimineata ca, pt noul mers din decembrie, nu s-au aprobat trenurile directe Turnu Magurele - Pitesti, dar traseulva fi parcurs din 2 bucati, urmand a fi directe pe Rosiori-Pitesti.
Sunt in discutii insa pentru introducerea unei perechi directe Turnu - Bucuresti.

ceva noutati pe partea asta?

p.s. sa completez mesajul meu anterior. Mersul trenurilor trebuie facut pentru clientii din Turnu Magurele , nu pentru cei din Rosiori. Studentii din Rosiori au destule trenuri pe care le pot folosi R si IR.
Cei din Rosiori pot face si blatul, insa unu din Turnu (cu bagaje) nu vine la Rosiori , sa dea 5/10 lei la Regiotrans apoi sa stea 1-3h in Rosiori sa astepte tren de Bucuresti care probabil vine/pleaca full. Pentru 4-5 ore de drum nimeni nu pleaca cu trenul din Turnu la Bucuresti cand are microbuz la 2.15h.

Daca vor studenti/studente trebuie sa faca tren direct duminica seara. Asa s-ar reintoarce lumea la tren.
Intre Bucuresti si Turnu mersul este acceptabil mai ales vara. Acum iarna nu stiu cat e de rentabil sa ajungi seara tarziu dar probabil se vor aduna ceva oameni (barbati)

Eu unul de abia astept automotorul SoftTrans are o trasa f buna pentru Turnu mai ales daca e Regio (si daca merge cum s-a scris pe forum aici)
Sus In jos
Dr2005
Administrator
Administrator

Numarul mesajelor : 20625
Varsta : 35
Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei
Reputatie : 25565
Data de inscriere : 17/08/2011

MesajSubiect: Re: 108 : Rosiori Nord - Turnu Magurele   108 : Rosiori Nord - Turnu Magurele - Pagina 33 Icon_minitimeMier 18 Dec 2013, 09:46

Ca să pui tren direct din Turnu Măgurele spre Bucureşti ai nevoie de un automotor în plus şi de câteva sute de litri de motorină + trasă + TUI sau manevre multe în Roşiori pentru a ataşa automotorul la ramele de Bucureşti. Cum ramele vin împinse, o să ai nevoie să muţi locomotiva în faţă, că nu ai voie cu ea intercalată, iar la Bucureşti Nord o să ai iar nevoie de o juma' de oră de manevre să aduci locomotiva în capătul opus.
Cea mai bună soluţie e să ai legătură la 5 minute la Roşiori, la peroane alăturate. Că bilet de la Bucureşti la Turnu Măgurele poţi să cumperi din Bucureşti şi invers din Turnu Măgurele.

Automotorul Softrans o să circule la rang de InterRegio.

Radu
V.I.P Member
V.I.P Member
Radu

MesajSubiect: Re: 108 : Rosiori Nord - Turnu Magurele   108 : Rosiori Nord - Turnu Magurele - Pagina 33 Icon_minitimeMier 18 Dec 2013, 11:24

Cand s-a negociat mersul trenurilor, RGT a propus rute directe Turnu-Bucuresti si Turnu-Pitesti, dar nu le-au aprobat mersul cei de la CFR.
N-aveau in plan sa ataseze automotorul la rama de Craiova, ci sa fie exact ca pe Bucuresti Nord - Parcul Kretzulescu/Curtea de Arges, adica automotor direct.

Sunt multi elevi care urca la ora 7 dimineata in tren la Salcia si fac naveta la Rosiori, probabil ca este pus special pentru naveta elevilor. Probabil ca daca primul tren din Turnu n-ar fi fost la 4 dimineata, ar fi avut mai mult succes la navetisti. A mers cineva cu trenul de 4 dimineata, poate spune cam cati calatori erau?
(O sa mai pun azi o intrebare in gara, sa vad daca apare si trenul respectiv in mers, ma gandesc ca il introduc abia de maine, avand in vedere ca R 14161 sosire 21:56 circula pentru prima oara in aceasta seara si s-ar intoarce maine dimineata in Rosiori).

Din explicatiile date de cei de la Regiotrans pe forum, rezulta ca au incercat conceperea mersului trenurilor in primul rand pentru navetisti si abia apoi pentru legaturi. De aceea tot insista in plecarea trenului dupa ora 16:10, chiar si anul trecut au modificat cele consemnate in livret tocmai pentru a permite navetistilor sa plece acasa (cred ca e pentru cei din combinat si de la fabricile de tricotaje).

Probabil ca nu isi permit sa tina doua automotoare pe aceasta linie, pentru a face cruce in Salcia (de ex., pentru a avea legatura cu Craiova-Bucuresti la 6:30 in Rosiori)
E buna si plecarea la 9 dimineata din Turnu, e legatura cu Rosiori-Buc. Basarab, sosire 12:15, e o legatura foarte apreciata de turneni si cred ca era mai importanta decat legatura spre Craiova de la 11.

Mie mi-a dat IDM-ul din Turnu un pliant cu mersul trenurilor RGT Bucuresti-Craiova, imi place foarte mult faptul ca am legatura directa Bucuresti-Turnu Magurele plecare 19:05, sosire 21:56.

Eu astept sa se creioneze legaturile mai clar, ca sa pot sa actualizez si site-ul www.turnumagurele.wordpress.com cu toate legaturile spre Rosiori.
Aveti idee cand apar trenurile Softrans?
Sus In jos
Vizitator
Vizitator

MesajSubiect: Re: 108 : Rosiori Nord - Turnu Magurele   108 : Rosiori Nord - Turnu Magurele - Pagina 33 Icon_minitimeMier 18 Dec 2013, 12:45

E firesc sa se orienteze spre navetisti si elevi.

Crezi ca daca majoritatea studentilor din Turnu Magurele ar fi preferat trenul si se adresau firmei nu se gasea o solutie?

Chiar si in mersurile din comunism era mentiunea ca mersul de tren nu poate fi modificat pentru o persoana sau un grup mic de persoane. Cauta scanarile si ai sa vezi.

De cind a venit RGT o tot dai cu legaturile directe, dar daca nu se pot face doar pentru tine ce e greu de inteles?
Sus In jos
Radu
V.I.P Member
V.I.P Member
Radu

MesajSubiect: Re: 108 : Rosiori Nord - Turnu Magurele   108 : Rosiori Nord - Turnu Magurele - Pagina 33 Icon_minitimeMier 18 Dec 2013, 15:01

Probabil ca in aceasta seara se va reactualiza mersul si pe site-ul Regiotrans.
Am confirmarea ca incepand de maine se introduce trenul cu plecare din Turnu Magurele la 4:08 si ca maine va fi afisata in gara o noua tabela de mers. De alte modificari n-am intrebat, dar presupun ca va fi la fel.
Sus In jos
Radu
V.I.P Member
V.I.P Member
Radu

MesajSubiect: Re: 108 : Rosiori Nord - Turnu Magurele   108 : Rosiori Nord - Turnu Magurele - Pagina 33 Icon_minitimeJoi 19 Dec 2013, 17:01

Azi era afisat acelasi mers, si in gara, si pe site, dar trenul de 4:08 circula.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: 108 : Rosiori Nord - Turnu Magurele   108 : Rosiori Nord - Turnu Magurele - Pagina 33 Icon_minitime

Sus In jos

108 : Rosiori Nord - Turnu Magurele
Sus 
Pagina 33 din 57Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 45 ... 57  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» 100 : Bucuresti Nord - Rosiori Nord - Craiova - Caransebes - Timisoara
» Turnu Magurele - Segarcea Deal
» 100 : Bucuresti Nord - Rosiori Nord - Craiova - Caransebes - Timisoara
» Roşiori Nord (900)
» 107 : Rosiori Nord - Costesti

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Forumul pasionatilor de trenuri din România :: MAGISTRALELE DIN ROMANIA :: M 100-
Mergi direct la: