Forumul pasionatilor de trenuri din România

Acest forum a fost creat pentru cei care iubesc cu adevarat trenurile din Romania!

AcasaAcasa  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ConectareConectare  ÎnregistrareÎnregistrare  

108 : Rosiori Nord - Turnu Magurele

In jos 
+61
George CFR
cristy79
Luca tgv
Dionis
florin.lifticariu
Adisoft1991s
Katalyn
mielutu zburator
TVlad
allred
impuls
Razvan Tudor
marius664
dan tm
cfr500
alliens
cardinal
IonutCFR2009
spiderpc
baiazid
orestte
Caravelle_Zg
ldh80
Norbi
nenuandrei
Adirmvl
bostanescu gigel
boldalexandru
Luna
redeme
AMX 97-0548-4
Vitosa
razvan - trenuri
tcatalin
COSTACHE MIHAIL
mtk
Adrian78
DUAL
riciu
Teodor
cristi ar
Radu Tudor
Rarau
srazvi
Vlad
cristi CFR
vanchorusebulgaria
didinul
M.I.C.I.
Dr2005
iDorin
Nesebar
Mircea Condilescu
mardaryroby
ATM
jionutz
Radu
kristi kkk
MariusM
AceKine
myster2008
65 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 37 ... 57  Urmatorul
AutorMesaj
cristi CFR
Administrator
Administrator
cristi CFR

Numarul mesajelor : 3663
Varsta : 35
Localizare : Timişoara
Reputatie : 9705
Data de inscriere : 02/11/2008

108 : Rosiori Nord - Turnu Magurele - Pagina 18 Empty
MesajSubiect: Re: 108 : Rosiori Nord - Turnu Magurele   108 : Rosiori Nord - Turnu Magurele - Pagina 18 Icon_minitimeJoi Iun 14, 2012 4:40 pm

Nu stii bine.

tcatalin ia si tu o lupa si vezi ca circula in data de Joi, adica azi.

Ultima editare efectuata de catre cristi CFR in Joi Iun 14, 2012 4:44 pm, editata de 2 ori
Sus In jos
http://tren.transira.ro/
Radu
V.I.P Member
V.I.P Member
Radu

Numarul mesajelor : 562
Varsta : 37
Localizare : Turnu Măgurele/Alexandria/București
Reputatie : 6410
Data de inscriere : 06/12/2008

MesajSubiect: Re: 108 : Rosiori Nord - Turnu Magurele   108 : Rosiori Nord - Turnu Magurele - Pagina 18 Icon_minitimeJoi Iun 14, 2012 4:41 pm

Mea culpa atunci.
Sus In jos
http://www.romanianchart.blogspot.com
COSTACHE MIHAIL

COSTACHE MIHAIL

Numarul mesajelor : 7990
Reputatie : 15504
Data de inscriere : 06/03/2009

MesajSubiect: Re: 108 : Rosiori Nord - Turnu Magurele   108 : Rosiori Nord - Turnu Magurele - Pagina 18 Icon_minitimeSam Iun 16, 2012 5:31 pm

Luna a scris:
Deci Costahe da repede o fuga pe acolo. Very Happy Am vazut si eu dimitroavele dimineata din Regiotrans Brasov - Craiova, ce sa zic, destul de bune ca vagoane istorice. Ma surprinde insa faptul ca pareau cel putin din afara bine intretinute, mult mai bine decat alte vagoane mai noi.

Nu am avut timp sa ma plimb cu dimitroavele la Turnu Magurele, insa marti am pozat dimitrovul de Turnu aflandu-ma in Rosiori, inclusiv alt dimitrov ce ducea la Costesti. Am sa pun pozele cat de curand, in functie de timp!
Sus In jos
Radu
V.I.P Member
V.I.P Member
Radu

MesajSubiect: Re: 108 : Rosiori Nord - Turnu Magurele   108 : Rosiori Nord - Turnu Magurele - Pagina 18 Icon_minitimeMar Iun 19, 2012 7:10 pm

Am actualizat mersul trenurilor si pe micul meu site informativ si am pus si toate legaturile spre din dinspre Turnu.

http://turnumagurele.wordpress.com/2010/11/20/nou-mersul-trenurilor-in-turnu-magurele-din-15-06-2012/
Sus In jos
tcatalin

Numarul mesajelor : 56
Varsta : 34
Localizare : Turnu Magurele/ Bucuresti
Reputatie : 4747
Data de inscriere : 20/01/2012

MesajSubiect: Re: 108 : Rosiori Nord - Turnu Magurele   108 : Rosiori Nord - Turnu Magurele - Pagina 18 Icon_minitimeMar Iun 26, 2012 11:58 am

Aviz celor ce vor sa mearga Bucuresti-Turnu Magurele cu trenurile regiotrans: daca cel de 09.15 din Bucuresti soseste cu intarziere in Rosiori, trenul de 10.50 spre Turnu nu il asteapta. Mi s-a intamplat mie vineri am ajuns in Rosiori la 11.05 si celalalt deja plecase!desi erau ambele trenuri regiotrans...Asa am stat 3 ore jumate in Rosiori:( Trebuiau puse totusi la un interval de timp mai mare intre ele. Controlorul s-a scuzat :"daca IDM-ul din Rosiori le da plecarea ei nu au ce sa faca"
Sus In jos
Rarau
V.I.P Member
V.I.P Member
Rarau

Numarul mesajelor : 742
Varsta : 44
Localizare : Bucuresti
Reputatie : 5452
Data de inscriere : 23/01/2012

MesajSubiect: Re: 108 : Rosiori Nord - Turnu Magurele   108 : Rosiori Nord - Turnu Magurele - Pagina 18 Icon_minitimeJoi Iun 28, 2012 7:40 pm

tcatalin a scris:
Aviz celor ce vor sa mearga Bucuresti-Turnu Magurele cu trenurile regiotrans: daca cel de 09.15 din Bucuresti soseste cu intarziere in Rosiori, trenul de 10.50 spre Turnu nu il asteapta. Mi s-a intamplat mie vineri am ajuns in Rosiori la 11.05 si celalalt deja plecase!desi erau ambele trenuri regiotrans...Asa am stat 3 ore jumate in Rosiori:( Trebuiau puse totusi la un interval de timp mai mare intre ele. Controlorul s-a scuzat :"daca IDM-ul din Rosiori le da plecarea ei nu au ce sa faca"

Sad

dezamagitor

Nu puteau si ei sa puna legatura la 30 de minute si nu cum e acum 10.43/10.50 , si mai e si singura lor legatura :roll:

Inseamna ca acelasi lucru se poate intampla si seara cu R 15880 18.21-19.24 daca intarzie 15 minute papa legatura cu Craiova-Bucuresti care ajunge in Rosiori la 19.36

Si mai vor sa isi faca oamenii abonamente la ei Sad

offff, nu o sa vedem vreodata la Regiotrans tren direct Mad
Sus In jos
Radu
V.I.P Member
V.I.P Member
Radu

MesajSubiect: Re: 108 : Rosiori Nord - Turnu Magurele   108 : Rosiori Nord - Turnu Magurele - Pagina 18 Icon_minitimeJoi Iun 28, 2012 8:05 pm

De data asta vina nu mai e a CFR-ului, Regiotrans e cea care ar trebui sa isi calculeze mai bine timpii de mers, pentru ca, de regula se intarzie de la Bucuresti la Rosiori pentru ca se circula greu la iesirea din Bucuresti..

Pana acum aveam ce aveam de impartit cu CFR ca mai pierdeam legatura la trenul de 9:20 spre Turnu, iar cel de la Bucuresti la Rosiori trebuia sa soseasca la 9:18.
Sus In jos
Rarau
V.I.P Member
V.I.P Member
Rarau

MesajSubiect: Re: 108 : Rosiori Nord - Turnu Magurele   108 : Rosiori Nord - Turnu Magurele - Pagina 18 Icon_minitimeJoi Iun 28, 2012 8:22 pm

Radu a scris:
De data asta vina nu mai e a CFR-ului, Regiotrans e cea care ar trebui sa isi calculeze mai bine timpii de mers, pentru ca, de regula se intarzie de la Bucuresti la Rosiori pentru ca se circula greu la iesirea din Bucuresti..

Pana acum aveam ce aveam de impartit cu CFR ca mai pierdeam legatura la trenul de 9:20 spre Turnu, iar cel de la Bucuresti la Rosiori trebuia sa soseasca la 9:18.

pai am zis eu ceva de CFR Calatori?

ci de Regiotrans.

Tipa de la casa de bilete din Rosiori mi se pare foarte de treaba/comunicativa dar sefii ei nu-s
Sus In jos
Radu
V.I.P Member
V.I.P Member
Radu

MesajSubiect: Re: 108 : Rosiori Nord - Turnu Magurele   108 : Rosiori Nord - Turnu Magurele - Pagina 18 Icon_minitimeJoi Iun 28, 2012 8:44 pm

Nu, n-ai zis nimic. Ma refeream ca e total de vina Regiotrans, desi personalul CFR nu lasa trenurile de Turnu in gara Rosiori Nord sa astepte trenurile venind de la Bucuresti (cum spunea si Catalin, daca trenul vine de la Bucuresti la 11:05 in loc de 10:48, vina e a Regiotrans ca isi planifica gresit mersul trenurilor, nu a CFR ca da semnalul de plecare trenurilor de Turnu).
Sus In jos
Dr2005
Administrator
Administrator

Numarul mesajelor : 20625
Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei
Reputatie : 25565
Data de inscriere : 17/08/2011

MesajSubiect: Re: 108 : Rosiori Nord - Turnu Magurele   108 : Rosiori Nord - Turnu Magurele - Pagina 18 Icon_minitimeVin Iun 29, 2012 7:41 am

Cum să pui o juma' de oră între legături? Păi aşa, decât să stai o juma' de oră acolo, pleci cu duba direct din Bucureşti...
În afară legăturile sunt, de regulă, la 5 minute. Desigur, dacă se întârzie, legătura aşteaptă (bine, cu excepţia cazului când IC-ul trebuie să aştepte un Regio sau când pe ruta de legătură e un interval de succedare mic... dacă se circulă la 30 de minute şi primul tren întârzie 20, nu are rost să stea legătura să aştepte). Aşa ar trebui făcut şi aici, nicidecum aruncat intervale mari între trenuri.

Rarau
V.I.P Member
V.I.P Member
Rarau

MesajSubiect: Re: 108 : Rosiori Nord - Turnu Magurele   108 : Rosiori Nord - Turnu Magurele - Pagina 18 Icon_minitimeVin Iun 29, 2012 1:26 pm

Dr2005 a scris:
Cum să pui o juma' de oră între legături? Păi aşa, decât să stai o juma' de oră acolo, pleci cu duba direct din Bucureşti...
În afară legăturile sunt, de regulă, la 5 minute. Desigur, dacă se întârzie, legătura aşteaptă (bine, cu excepţia cazului când IC-ul trebuie să aştepte un Regio sau când pe ruta de legătură e un interval de succedare mic... dacă se circulă la 30 de minute şi primul tren întârzie 20, nu are rost să stea legătura să aştepte). Aşa ar trebui făcut şi aici, nicidecum aruncat intervale mari între trenuri.

Nu imi place sa contrazic dar totusi hai sa vorbim daca stim despre ce e vorba.

Turnu Magurele nu e Alexandria.

Stim toti ca sunt intarzieri intre Bucuresti si Rosiori de minim 10 minute iar trenul Regiotrans vine de la Brasov.
Cat costa trenul intre B si TM? IR+R spre 40 lei (28.7 + 6.80), 2*R Regiotrans parca 20 (12.40 sau 14.60, +6.80)
Cat costa duba? 28-30 lei, probabil se va mai scumpi

Microbuzele, microautocarele pleaca de la 13 Sept unde se ajunge cu 385/96 care vinerea ajung f greu .
Vara e f cald in cele 2.

La Gara de Nord se ajunge cu metroul.
Apoi microbuzul pleaca relativ la ore fixe DAR daca este plin pleaca mai devreme, daca e gol se mai opreste pe traseu.
Daca ajungi cu 5-10 min inainte nu prea mai prinzi loc.
Microbuzul face 2.15-3.00 h pana in Turnu.

Intre B si Rosiori se face 1.30 cu IR iar Turnu-Rosiori peste o ora, deci minim 3h
TOATE celelalte legaturi ale REGIOTRANSULUI sunt puse foarte prost fata de IR ale CFR Calatori. Nu stiu fata de R pentru ca
nu merg pe traseul asta cu R ale CFR din diverse motive.

Rezumat toate trenurile intre Turnu si Bucuresti (in afara celor care se fac cu R al Regiotransului) fac peste 3-4h
DECI ai o singura legatura buna pe zi si iti bati joc si de aia?

E bine ca zilele astea a stat Catalin 3h in Rosiori pana la urmatorul Regio spre Turnu pentru 10 minute??
In timpul asta automotorul a DORMIT in Turnu

http://www.regiotrans.ro/mersul-trenurilor-rosiori-nord-turnu-magurele
Sus In jos
Dr2005
Administrator
Administrator

MesajSubiect: Re: 108 : Rosiori Nord - Turnu Magurele   108 : Rosiori Nord - Turnu Magurele - Pagina 18 Icon_minitimeVin Iun 29, 2012 2:10 pm

Păi trebuia întârziată plecarea automotorului. Dacă ar fi fost by default să plece la 40 de minute după R de la Bucureşti, nu mai mergea nimeni pe varianta asta, ca să piardă 40 de minute în Roşiori, că doar nu întârzie în fiecare zi trenul de la Bucureşti. Pentru unul care face naveta, contează enorm de mult pierdutul de timp între legături, întotdeauna va merge pe drumul cu cele mai puţine schimbări.

Ca off-topic, dubo-gara din 13 Septembrie nu e aşa de greu de atins, depinde din ce parte a oraşului vii. De la Piaţa Unirii ajungi în 20 de minute acolo indiferent de oră.

Rarau
V.I.P Member
V.I.P Member
Rarau

MesajSubiect: Re: 108 : Rosiori Nord - Turnu Magurele   108 : Rosiori Nord - Turnu Magurele - Pagina 18 Icon_minitimeMar Iul 03, 2012 5:46 pm

Relatia: ROŞIORI NORD---TURNU MĂGURELE

ATENTIE!!!!!! Mers valabil din 02.07.2012 !!!!!!!!!

http://www.regiotrans.ro/mersul-trenurilor-rosiori-nord-turnu-magurele

Din ce au vazut eu, mai fugitiv, este acelasi mers dar nu mai opreste in anumite statii.

Le-a fost lene sa mute cu 5 minute trenul de 10.50 Sad
Sus In jos
Rarau
V.I.P Member
V.I.P Member
Rarau

MesajSubiect: Re: 108 : Rosiori Nord - Turnu Magurele   108 : Rosiori Nord - Turnu Magurele - Pagina 18 Icon_minitimeMar Iul 03, 2012 5:54 pm

Dr2005 a scris:
Păi trebuia întârziată plecarea automotorului. Dacă ar fi fost by default să plece la 40 de minute după R de la Bucureşti, nu mai mergea nimeni pe varianta asta, ca să piardă 40 de minute în Roşiori, că doar nu întârzie în fiecare zi trenul de la Bucureşti. Pentru unul care face naveta, contează enorm de mult pierdutul de timp între legături, întotdeauna va merge pe drumul cu cele mai puţine schimbări.

Ca off-topic, dubo-gara din 13 Septembrie nu e aşa de greu de atins, depinde din ce parte a oraşului vii. De la Piaţa Unirii ajungi în 20 de minute acolo indiferent de oră.

Nu stiu de Regiotrans dar CFR Calatori cam intarzie 10-15 minute cu IR intre Bucuresti - Rosiori

Ce parere ai/aveti acum cu canicula oare or sa intarzie ? Smile

Parerea mea e ca pe cineva important din Regiotrans (cel ce face mersul trenurilor pe aceasta sectie) il cam doare undeva daca au sau
nu clienti pe aceasta sectie. Cine face naveta zilnic intre Turnu si Bucuresti cu trenul ?? NIMENI. E mult mai rentabil sa stai cu chirie in Bucuresti, sa folosesti microbuzul, decat sa iti faci abonament pe tren. Oricat mi-ar place mersul cu trenul nici un om normal nu si-ar face abonament la 2 firme feroviare sa faca minim 3h in fiecare zi. Si unde ar putea lucra persoana respectiva? Ca primul tren ajunge in Rosiori la 7.30 . Orar facut de cineva care nu doreste clienti pe aceasta sectie.

Te rog sa mergi singur, pe canicula, in 385 cand probabil nu ai nici aer conditionat, sa te faci fleasca intre Unirii si 13 Sept si apoi sa mergi cu microbuzul.
La fel "te faci fleasca" intre Unirii si Gara de Nord cu metroul.
Insa partea rea e ca , aproape sigur, intre Rosiori si Turnu nu este aer conditionat in tren . In microbuzele/midibuzuriledin 13 sept cam gasesti AC la majoritatea. Avantaje si dezavantaje Sad

Vinerea seara, ma repet, e f greu sa te urci in 385 , fara bagaj, de la Izvor e foarte aglomerat autobuzul, la fel si traficul.
Sus In jos
Dr2005
Administrator
Administrator

MesajSubiect: Re: 108 : Rosiori Nord - Turnu Magurele   108 : Rosiori Nord - Turnu Magurele - Pagina 18 Icon_minitimeMar Iul 03, 2012 6:09 pm

Rarau a scris:
sa mergi singur, pe canicula, in 385 cand probabil nu ai nici aer conditionat, sa te faci fleasca intre Unirii si 13 Sept si apoi sa mergi cu microbuzul.
[...]
Vinerea seara, ma repet, e f greu sa te urci in 385 , fara bagaj, de la Izvor e foarte aglomerat autobuzul, la fel si traficul.
Am mers cu 385 ani de zile, mereu îmi blestemam zilele... stăteam câte 20 de minute şi veneau câte 3 maşini în staţie... din care primul full şi celelalte 2 nu deschideau uşile.
Totuşi, cel puţin de la Unirii la 13 Septembrie nu (mai) eşti obligat să iei 385: http://www.ratb.ro/docpdf2/47%20PIATA%20UNIRII.pdf

108 : Rosiori Nord - Turnu Magurele - Pagina 18 Dr2005-133755918418

Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: 108 : Rosiori Nord - Turnu Magurele   108 : Rosiori Nord - Turnu Magurele - Pagina 18 Icon_minitime

Sus In jos

108 : Rosiori Nord - Turnu Magurele
Sus 
Pagina 18 din 57Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 37 ... 57  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» 100 : Bucuresti Nord - Rosiori Nord - Craiova - Caransebes - Timisoara
» Turnu Magurele - Segarcea Deal
» 100 : Bucuresti Nord - Rosiori Nord - Craiova - Caransebes - Timisoara
» Roşiori Nord (900)
» 107 : Rosiori Nord - Costesti

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Forumul pasionatilor de trenuri din România :: MAGISTRALELE DIN ROMANIA :: M 100-
Mergi direct la: