|
| 108 : Rosiori Nord - Turnu Magurele | |
|
+61George CFR cristy79 Luca tgv Dionis florin.lifticariu Adisoft1991s Katalyn mielutu zburator TVlad allred impuls Razvan Tudor marius664 dan tm cfr500 alliens cardinal IonutCFR2009 spiderpc baiazid orestte Caravelle_Zg ldh80 Norbi nenuandrei Adirmvl bostanescu gigel boldalexandru Luna redeme AMX 97-0548-4 Vitosa razvan - trenuri tcatalin COSTACHE MIHAIL mtk Adrian78 DUAL riciu Teodor cristi ar Radu Tudor Rarau srazvi Vlad cristi CFR vanchorusebulgaria didinul M.I.C.I. Dr2005 iDorin Nesebar Mircea Condilescu mardaryroby ATM jionutz Radu kristi kkk MariusM AceKine myster2008 65 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
Radu V.I.P Member
Numarul mesajelor : 562 Varsta : 37 Localizare : Turnu Măgurele/Alexandria/București Reputatie : 6409 Data de inscriere : 06/12/2008
| Subiect: Re: 108 : Rosiori Nord - Turnu Magurele Joi 27 Dec 2012, 16:47 | |
| - Radu a scris:
Comparand ce avem acum (cu toate imperfectiunile mersului Regiotrans vizavi de trenul de 18:30), iata ca stam MULT mai bine fata de legaturile din mersul 2010-2011.. |
| | | Rarau V.I.P Member
Numarul mesajelor : 742 Varsta : 44 Localizare : Bucuresti Reputatie : 5451 Data de inscriere : 23/01/2012
| Subiect: Re: 108 : Rosiori Nord - Turnu Magurele Vin 28 Dec 2012, 17:08 | |
| Radu o sa stam mult mai bine DOAR cand or sa fie trenuri directe. Astazi am trecut pe la 12 si ceva pe langa gara si veneau destui oameni de la tren spre oras -------------------------------------- Sper ca asta e mesajul tau Radu (23.12.2012 (16:29:30)) Turnu Magurele - Bucuresti Nord Yes No Buna ziua! Rugamintea unui numar destul de consistent de calatori: puteti introduce curse directe Turnu Magurele-Bucuresti, asa cum ati reusit sa faceti pe ruta Bucuresti-Campulung, pe care operati tot Dvs. Va multumim. Sarbatori fericite! --------------------------------------------------------------------------- Andreea (20.12.2012 (10:27:23) buna ziua! as avea si eu o intrebare: de ce trenul care circula de la Brasov si ajunge in Bucuresti la 16:47 nu isi continua traseul pana la Rosiori, Caracal, adica dincolo de Bucuresti? As sugera sa mearga si pana acolo deoarece frecvent suntem elevi de la liceul militar de la breaza si ne-ar prinde bine un astfel de tren, avand in vedere ca suntem destul de multi. Va mutumesc aniticipat! -------------------------------------- Eu unul nu am nici o speranta de la ei. Am cautat si eu un numar de telefon pentru gara Turnu/Rosiori nu exista. Probabil ca ar trebui sa fie sacaiti la numarul asta de contact 0268 429 315 Regiotransul nu sunt in stare nici macar sa puna 2 trenuri pe zi Bucuresti-Craiova si noi vrem legatura directa :roll: p.s. sa nu mai imi sara nimeni in cap cu tot felul de motivari cat timp se vede si din poze ce aglomerat e trenul ce merge la Campulung :roll: |
| | | Radu V.I.P Member
Numarul mesajelor : 562 Varsta : 37 Localizare : Turnu Măgurele/Alexandria/București Reputatie : 6409 Data de inscriere : 06/12/2008
| Subiect: Re: 108 : Rosiori Nord - Turnu Magurele Vin 28 Dec 2012, 18:55 | |
| Am trimis si eu (iar) un mesaj pe forumul Regiotrans prin care solicitam introducerea unor curse directe, amintind ca s-a putut acest lucru spre Campulung (da, unul din mesajele de mai sus imi apartine).
|
| | | Radu V.I.P Member
| Subiect: Re: 108 : Rosiori Nord - Turnu Magurele Dum 30 Dec 2012, 15:59 | |
| |
| | | Rarau V.I.P Member
Numarul mesajelor : 742 Varsta : 44 Localizare : Bucuresti Reputatie : 5451 Data de inscriere : 23/01/2012
| Subiect: Re: 108 : Rosiori Nord - Turnu Magurele Dum 30 Dec 2012, 16:22 | |
| Automotorul Regiotrans sosit pe linia 1, cu intarziere de 30 min, intrucat a asteptat Regiotransul Brasov-Craiova. foarte bine, nu conteaza intarzierea daca si-a asteptat trenul "principal" problema era daca nu il astepta La Multi Ani si sper ca anul ce vine, sau 2014, sa aduca tren direct Turnu Magurele - Bucuresti |
| | | Radu V.I.P Member
| Subiect: Re: 108 : Rosiori Nord - Turnu Magurele Dum 30 Dec 2012, 16:36 | |
| E adevarat, adevarat... am experiente urate cu CFR-ul, cand ma intorceam acasa dupa revelion in 2011, cand, pe 2 ianuarie, trenul de Bucuresti de 17:45 a plecat cu o ora intarziere, asa ca nu am prins trenul spre Turnu din Rosiori. Si, acelasi an 2011, un an foarte reusit, de altfel, l-am terminat, insa, asa cum l-am inceput, cand ma intorceam acasa de Craciun, am pierdut intr-o sambata trenul spre Turnu, cu plecare la 9:20 spre Tr. in urma intarzierii cu 10 minute a trenului de la Bucuresti, asa ca urmatorul tren era abia la 16 si ceva (am precizat ca era sambata, ca in weekend CFR-ul anuleaza multe trenuri). Noroc ca, in ambele situatii, am rezolvat problema, asteptand totusi o ora sa vina de la Turnu sa ma ia.
Doamne ajuta! Sa fim sanatosi si asa le-om face pe toate, inclusiv tren direct pana la Bucuresti. La Multi Ani! |
| | | Rarau V.I.P Member
| Subiect: Re: 108 : Rosiori Nord - Turnu Magurele Sam 05 Ian 2013, 14:06 | |
| Cum am scris si pe Lucruri negative la Regiotrans
1. Am fost pe 30 dec la ora 18.00 la casa de bilete din Gara de Nord. Am intrebat ce pot sa fac/facem sa fie tren direct Turnu Magurele -Bucuresti Nord (le-am spus ca de la Campulung au direct), erau 2 persoane casiera si un barbat , am vorbit cu barbatul. Barbatul a fost foarte necomunicativ, nu m-a ajutat deloc, vroia sa scape cat mai repede de mine. Ii zic puteti sa imi dati si mie un numar de telefon de la regiotrans, de la vreun director, vreun mail ceva?? Mi-a zis ca nu poate (nu stie, nu vrea) si ca daca vrem tren direct sa scriem (ca *p*rosti*i intr-una) pe site.
Ca nu se poate ca e greu la Ministerul Transporturilor ca nu stiu ce, zic poate e greu cu Cfr Infrastructura etc I-am zis de Craiova-Bucuresti sa puna mai multe trenuri nimic, legaturi mai bune din Turnu la Rosiori nimic.
E prima persoana NECOMUNICATIVA de la Regiotrans. Pur si simplu calitati 0 de comunicare. Daca nu are nici o functie pe acolo si nu stie sa raspunda la intrebari ce cauta acolo? Putea sa zica strangeti si voi 100-500 de semnaturi si vom incerca sa facem ceva Pur si simplu trebuie sa te milogesti de un privat ca ei sa faca profit... :roll: Nu cred ca la TFC s-ar fi comportat la fel.
-----------------------------------
2. Sunt foarte multumit ca Regiotransul considera linia Turnu Magurele - Rosiori-Costesti linie directa . Sunt foarte multumit ca nu au considerat-o ca Zimnicea/Corabia-Rosiori-Costesti . Sper ca nu prea tarziu sa avem trenuri directe sau macar cu schimbare (dar imediat) la Pitesti. Am impresia ca daca se vor face regiuni Pitestiul va fi capitala zonei.
Sper ca, cat de curand, trenurile spre Costesti sa fie continuarea celor de la Turnu si sa nu fie asa alandala ca acum.
Ar fi frumos ca cei 114 km sa fie facuti de acelasi automotor.
Poate le va da acum Dumnezeu minte si vor face din 3-5 automotoare tren Bucuresti-Rosiori vineri seara, de unde un automotor va pleca la Turnu, unu la Costesti si celelalte 3 la Craiova. DOAR VINEREA. Si sa scoata anumite trenuri care nu se folosesc pe saptamana daca vor profit.
Daca nu aveau km sau alte criterii de care mai spuneti voi pe aici de ce au luat sectia Costesti si au mai pus trenuri ??
Si poate pun si ei , odata cu luarea Costestiului, alte legaturi ca sa ajunga trenurile lor de pe secundare la trenul lor de la Craiova. Sa nu ii mai aud cu povesti ca au ei nu stiu ce navetisti duminica. Ca daca si-ar face publicitate duminica ar fi super full trenul lor. |
| | | Nesebar Administrator
Numarul mesajelor : 16278 Localizare : Бухарест Reputatie : 22392 Data de inscriere : 06/12/2009
| Subiect: Re: 108 : Rosiori Nord - Turnu Magurele Sam 05 Ian 2013, 14:39 | |
| O tineti langa cu trenul asta Turnu Mag.-Bucuresti , NU va fi asa ceva , nu se justifica , vise vise si iar vise , se poate schimba trenul si punct . Nu baga nimeni un astfel de tren sa plateasca TUI din Rosiori la Bucuresti doar de dragul a 1-2 persoane ca sunt comode si nu pot schimba trenurile , sa fim seriosi totusi ca nu avem 2-3 ani sa visam "cai verzi pe pereti" Termianti cu aberatiile 3-5 motoare cuplate , nici nus e poate asa ceva , numarul maxim de motoare care pot merge cuplate este 3 si Regiotrans nu are atata material rulant sa arunce cu el pe nebuniile fiecaruia , ce naiba totusi suntem oameni in toata firea ! |
| | | DUAL Administrator
Numarul mesajelor : 7874 Localizare : Hunedoara Reputatie : 13275 Data de inscriere : 05/01/2011
| Subiect: Re: 108 : Rosiori Nord - Turnu Magurele Sam 05 Ian 2013, 15:04 | |
| Eu cred ca ar merita .. Avand in vedere cat de plin e trenul RT Buc-Craiova,nu cred ca un tren via Rosiori nu ar avea succes,mai ales ca este mai ieftin decat cel CFR,si ar mai prelua din aglomeratia aia de pe M900... |
| | | Radu V.I.P Member
| Subiect: Re: 108 : Rosiori Nord - Turnu Magurele Sam 05 Ian 2013, 17:04 | |
| - Karpaty a scris:
- O tineti langa cu trenul asta Turnu Mag.-Bucuresti , NU va fi asa ceva , nu se justifica , vise vise si iar vise , se poate schimba trenul si punct . Nu baga nimeni un astfel de tren sa plateasca TUI din Rosiori la Bucuresti doar de dragul a 1-2 persoane ca sunt comode si nu pot schimba trenurile , sa fim seriosi totusi ca nu avem 2-3 ani sa visam "cai verzi pe pereti"
Termianti cu aberatiile 3-5 motoare cuplate , nici nus e poate asa ceva , numarul maxim de motoare care pot merge cuplate este 3 si Regiotrans nu are atata material rulant sa arunce cu el pe nebuniile fiecaruia , ce naiba totusi suntem oameni in toata firea ! E cam a 15-a oara cand îţi dau reply, argumentat că BA DA, se merită, faţă de faptul că situaţia nu e totuna cu a Alexandriei, de costuri, de timpi de parcurs, de pozitionarea gării din Bucuresti, faţă de autogară, de exemplul altor orase intr-o situatie asemanatoare (Campulung, Slanic).. Şi promit că nu mă las, iar dacă mai este lume care susţine, facem echipă! P.S.: Ploieştiul va fi capitala regiunii Sud Muntenia. Se poate trasa tren de la Piteşti sau chiar de la Curtea de Argeş, cum existau chiar şi în anii '90. Treaba ar putea fi favorizată de necesitatea unui schimb de automotoare, de facilitare a alimentării acestora în statiile care nu dispun încă de punct de alimentare (cum e şi Turnu). Aşa se şi explică faptul că există şi tren Corabia - Zimnicea, se tot rotesc automotoarele. De ce nu ar fi şi din/înspre Piteşti? Există şi Râmnicu Vâlcea - Caracal - Corabia.. |
| | | kristi kkk V.I.P Member
Numarul mesajelor : 1697 Varsta : 45 Localizare : Alexandria Reputatie : 7653 Data de inscriere : 25/08/2008
| Subiect: Re: 108 : Rosiori Nord - Turnu Magurele Sam 05 Ian 2013, 17:16 | |
| Zimnicea are punct de alimentare a automotoarelor, cursa aceea e de la Caracal la Zimnicea! |
| | | Radu V.I.P Member
| Subiect: Re: 108 : Rosiori Nord - Turnu Magurele Sam 05 Ian 2013, 17:20 | |
| Pe tabela din Rosiori apare, la trenul Caracal-Alexandria, mentiunea ca are in componenta vagoane de Alexandria-Zimnicea, respectiv Caracal-Corabia. Iar situatia exista inca dinainte sa preia Regiotransul linia de Turnu. |
| | | kristi kkk V.I.P Member
Numarul mesajelor : 1697 Varsta : 45 Localizare : Alexandria Reputatie : 7653 Data de inscriere : 25/08/2008
| Subiect: Re: 108 : Rosiori Nord - Turnu Magurele Sam 05 Ian 2013, 17:29 | |
| Radu, parcul rulant al RT e folosit la maximum, daca se strica 2-3 motoare in acelasi timp, nu stiu cum ar scoate camasa. Turnu Magurele nu a mai avut tren direct la Bucuresti de la sfarsitul deceniului 8 din secolul trecut. De asemenea, am lucrat un an in Turnu si cunosc orasul, autobuzul e de baza pt. turneni, de la Agip-13 sept. pana -n centru e mai scurt decat de la gara. Tu vorbesti din p.d.v. al unui pasionat, Rt face o afacere si vor sa scoata bani, nu sa satifaca toate dorintele pasionatilor. Nu stiu unde s-ar face loc pe magistrala, e destul de ocupata cu marfa, sau daca RT ar avea rabdare sa faca profitabila aceasta ruta. |
| | | Nesebar Administrator
Numarul mesajelor : 16278 Localizare : Бухарест Reputatie : 22392 Data de inscriere : 06/12/2009
| Subiect: Re: 108 : Rosiori Nord - Turnu Magurele Sam 05 Ian 2013, 18:04 | |
| Radu , daca tu vorbesti din punctul tau de vedere si nu vrei sa intelegi ce ti se explica pe acest forum , care sunt avantajele si dezavantajele la ceea ce susti tu atunci esti liber sa o ti pe a ta cu acel tren direct la Bucuresti eu atat iti spun ca NU va fi acel tren . Evetual Turnu-Pitesti sau Curtea de Ag da , dar atat , la Bucuresti nu va fi din mai multe motive pe care vrei nu vrei le iei asa cum sunt si cu asta incheiem off-topicul despre acest tren , sa revenim la linia 908 . |
| | | Radu V.I.P Member
| Subiect: Re: 108 : Rosiori Nord - Turnu Magurele Dum 06 Ian 2013, 08:59 | |
| Sunt in trenul de ora 9::00 care pleaca FULL de studenti care merg la Bucuresti. Au legatura din Rosiori cu regio la 10:15. |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: 108 : Rosiori Nord - Turnu Magurele | |
| |
| | | | 108 : Rosiori Nord - Turnu Magurele | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |