|
| 108 : Rosiori Nord - Turnu Magurele | |
|
+61George CFR cristy79 Luca tgv Dionis florin.lifticariu Adisoft1991s Katalyn mielutu zburator TVlad allred impuls Razvan Tudor marius664 dan tm cfr500 alliens cardinal IonutCFR2009 spiderpc baiazid orestte Caravelle_Zg ldh80 Norbi nenuandrei Adirmvl bostanescu gigel boldalexandru Luna redeme AMX 97-0548-4 Vitosa razvan - trenuri tcatalin COSTACHE MIHAIL mtk Adrian78 DUAL riciu Teodor cristi ar Radu Tudor Rarau srazvi Vlad cristi CFR vanchorusebulgaria didinul M.I.C.I. Dr2005 iDorin Nesebar Mircea Condilescu mardaryroby ATM jionutz Radu kristi kkk MariusM AceKine myster2008 65 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
Radu V.I.P Member
Numarul mesajelor : 562 Varsta : 37 Localizare : Turnu Măgurele/Alexandria/București Reputatie : 6410 Data de inscriere : 06/12/2008
| Subiect: Re: 108 : Rosiori Nord - Turnu Magurele 31.07.12 17:44 | |
| Din cate imi dau seama, aceasta este gara Turnu Magurele Port, unde nu am fost niciodata si nici nu gasesc poze, dar mi-am propus sa fac un drum pana acolo in aceasta vara. Are sau avea 5 linii de garare (spun ,,avea'' pentru ca vazusem mai demult un proiect prin care isi propuneau sa demonteze cca. 1 km de cale ferata din incinta garii) |
| | | Vlad Administrator
Numarul mesajelor : 7252 Varsta : 37 Localizare : Vatra Dornei Reputatie : 13806 Data de inscriere : 08/04/2009
| Subiect: Re: 108 : Rosiori Nord - Turnu Magurele 31.07.12 18:15 | |
| Au fost mai mult de 5, la cat spatiu se observa acolo. Eu am numarat 11. |
| | | Rarau V.I.P Member
Numarul mesajelor : 742 Varsta : 44 Localizare : Bucuresti Reputatie : 5452 Data de inscriere : 23/01/2012
| Subiect: Re: 108 : Rosiori Nord - Turnu Magurele 31.07.12 18:20 | |
| - Radu a scris:
- Controlorul de tren mi-a spus ca sunt in continuare discutii in legatura cu introducerea unui tren cu plecare in jurul orei 20 din Rosiori spre Turnu Magurele, a spus ca in septembrie ar fi posibil sa il introduca (si, corelativ, probabil ca va fi si un tren Turnu-Rosiori dis de dimineata).
stii motivul pentru care automotorul nu mai "doarme"/innopteaza la Turnu? cum a ramas cu trenul de 10.50 il muta si ei mai tarziu cu 15 minute sa fie omul sigur ca prinde legatura lor de la Bucuresti? |
| | | Radu V.I.P Member
Numarul mesajelor : 562 Varsta : 37 Localizare : Turnu Măgurele/Alexandria/București Reputatie : 6410 Data de inscriere : 06/12/2008
| Subiect: Re: 108 : Rosiori Nord - Turnu Magurele 31.07.12 18:48 | |
| Nu stiu, dar probabil ca mecanicul o fi din Rosiori.. de cazat au unde sa cazeze personalul, oricum.
Despre trenul Regiotrans nu stiu nimic nou.. |
| | | Radu V.I.P Member
| Subiect: Re: 108 : Rosiori Nord - Turnu Magurele 02.08.12 19:17 | |
| Din cate am inteles, in ultima perioada, trenul de Turnu ar fi prins legatura cu Regiotrans-ul de la Bucuresti la Craiova, chiar daca acesta din urma venea cu intarziere de 10-15, pana la 20 de minute. Asta mi-a spus controlorul azi: Daca trenul avea intarziere, se anunta in gara si intarzierea la plecare a trenului de Turnu, cu scuzele de rigoare.
Eu azi am plecat de la Bucuresti la Turnu si, ca sa nu risc sa mai raman prin Rosiori, am plecat cu IR-ul de 7:45. Cu cca. 8 minute intarziere, la 10:50, a sosit si Regiotransul, iar la 10:52 a plecat si trenul spre Turnu.
Alte vesti: de ieri, s-a deschis casa de bilete Regiotrans la Turnu Magurele.
De asemenea, dl. controlor ne-a incurajat calduros sa scriem cat mai multi pe site-ul Regiotrans ca vrem sa se bage trenul de seara spre Turnu. Ca de dispusi sunt dispusi sa bage, numai sa arate ca exista cereri pt el. Din punctul lor de vedere, ar baga oricate trenuri. |
| | | Rarau V.I.P Member
Numarul mesajelor : 742 Varsta : 44 Localizare : Bucuresti Reputatie : 5452 Data de inscriere : 23/01/2012
| Subiect: Re: 108 : Rosiori Nord - Turnu Magurele 04.08.12 13:47 | |
| - Radu a scris:
- Nu stiu, dar probabil ca mecanicul o fi din Rosiori.. de cazat au unde sa cazeze personalul, oricum.
Despre trenul Regiotrans nu stiu nimic nou.. Pe Turnu Magurele - Rosiori la intrarea in Turnu (care e municipiu) mai sunt bariere ? Sau mai e ceva acolo la trecerea peste CF? Turnu - Alexandria e DN. p.s. va intreb ca am avut o discutie pe topicul Buzau-Nehoiasu Pai cum e mecanicul din Rosiori cand pana acum vreo 2 luni trenul pleca dimineata din Turnu spre Rosiori iar seara ultimul drum al automotorului era intre Rosiori si Turnu ?? Si nu sunt 2 ?? Ca doar asta nu o lucra 14-16 ore pe zi , 7 zile pe sapt, 365 zile pe an. |
| | | Rarau V.I.P Member
| Subiect: Re: 108 : Rosiori Nord - Turnu Magurele 04.08.12 13:57 | |
| - Radu a scris:
- Din cate am inteles, in ultima perioada, trenul de Turnu ar fi prins legatura cu Regiotrans-ul de la Bucuresti la Craiova, chiar daca acesta din urma venea cu intarziere de 10-15, pana la 20 de minute. Asta mi-a spus controlorul azi: Daca trenul avea intarziere, se anunta in gara si intarzierea la plecare a trenului de Turnu, cu scuzele de rigoare.
Eu azi am plecat de la Bucuresti la Turnu si, ca sa nu risc sa mai raman prin Rosiori, am plecat cu IR-ul de 7:45. Cu cca. 8 minute intarziere, la 10:50, a sosit si Regiotransul, iar la 10:52 a plecat si trenul spre Turnu.
Alte vesti: de ieri, s-a deschis casa de bilete Regiotrans la Turnu Magurele.
De asemenea, dl. controlor ne-a incurajat calduros sa scriem cat mai multi pe site-ul Regiotrans ca vrem sa se bage trenul de seara spre Turnu. Ca de dispusi sunt dispusi sa bage, numai sa arate ca exista cereri pt el. Din punctul lor de vedere, ar baga oricate trenuri. daca sunt asa "draguti" de ce nu modifica mersul trenurilor la automotorul de 10.50 sa il puna la 11 si putin ? E asa greu? 2 minute sunt extrem de putin intre 2 trenuri. Eu nu inteleg de ce au deschis casa de bilete la Turnu dar daca tot au deschis-o ar trebui sa mearga angajatul de acolo la scoli si sa se intereseze cand isi doresc oamenii tren (desi isi trebuie 3 facultati sa iti dai seama ca la 7.40 ar trebui sa ajunga un tren in Turnu si tot la 7.40 unu in Rosiori sau poate mai devreme ca Rosioriul cred ca are liceele destul de departe de gara) Ar trebui sa fie 2 automotoare, iar asta care ajunge dimineata la 7.40 in Turnu cand se intoarce sa mearga la Zimnicea sau unde mai au ei nevoie. Stiu ca nu sunt sanse sa fie 2 automotoare dar imi racesc si eu gura. Mai nu am nimic cu controlorul dar noi suntem marketingul de la TFC/Regiotrans?? Eu stiu ca cel ce ofera serviciul trebuie sa se intereseze , sa faca profit, si nu clientul. Cat e de greu sa iti dai seama ca vinerea vin oamenii de la Bucuresti la Turnu si duminica se intorc?? |
| | | Radu V.I.P Member
| Subiect: Re: 108 : Rosiori Nord - Turnu Magurele 04.08.12 14:36 | |
| - Rarau a scris:
- Radu a scris:
- Nu stiu, dar probabil ca mecanicul o fi din Rosiori.. de cazat au unde sa cazeze personalul, oricum.
Despre trenul Regiotrans nu stiu nimic nou..
Pe Turnu Magurele - Rosiori la intrarea in Turnu (care e municipiu) mai sunt bariere ? Sau mai e ceva acolo la trecerea peste CF? Turnu - Alexandria e DN.
p.s. va intreb ca am avut o discutie pe topicul Buzau-Nehoiasu
Pai cum e mecanicul din Rosiori cand pana acum vreo 2 luni trenul pleca dimineata din Turnu spre Rosiori iar seara ultimul drum al automotorului era intre Rosiori si Turnu ?? Si nu sunt 2 ?? Ca doar asta nu o lucra 14-16 ore pe zi , 7 zile pe sapt, 365 zile pe an. Da, sunt bariere la toate trecerile la nivel de-a lungul liniei: Rosiori spre Draganesti de Vede, la Salcia, iar la Turnu sunt 4 bariere: spre Rosiori(DN 65A), spre Alexandria (DN 52), spre traficul greu (str. Rampa Garii), spre Zimnicea (DN 51A). Sunt 2, dar am impresia ca se mai schimba intre ei. De ex, R 15874 care soseste la Rosiori la 9:48 nu intoarce pentru a pleca in forma R 15875 la Turnu Magurele la 10:50, ci isi continua drumul mai departe catre Caracal, plecare 9:52. |
| | | Radu V.I.P Member
| Subiect: Re: 108 : Rosiori Nord - Turnu Magurele 04.08.12 14:44 | |
| Practic, in fiecare dimineata se intampla urmatoarele in gara Rosiori Nord:
R 15841 Alexandria-Caracal soseste de la Alexandria la Rosiori la 9:27. Trage in gara pe linia 2, dupa care se retrage pe undeva pe langa linia 18, intrucat nu va continua drumul spre Caracal, ci va compune R 15875 RosioriN.- Turnu cu plecare la 10:50.
La 9:37, R 15840 Caracal-Alexandria soseste la linia 1 si va pleca la 10:02 la Alexandria.
La 9:48 soseste R 15874 Turnu Magurele - Rosiori Nord pe linia 2, care va pleca la 9:52 si va compune R 15841 Alexandria-Caracal. Deci, oamenii care pleaca din Alexandria si vor sa mearga la Caracal, vor cobori din primul automotor si se vor urca in cel care vine de la Turnu pentru a continua drumul spre Caracal.
La 10:50, automotorul care venise de la Alexandria sub R 15841 pleaca la Turnu sub R 15874.
|
| | | COSTACHE MIHAIL
Numarul mesajelor : 7990 Reputatie : 15504 Data de inscriere : 06/03/2009
| Subiect: Re: 108 : Rosiori Nord - Turnu Magurele 04.08.12 15:09 | |
| Linii in Turnu Magurele |
| | | tcatalin
Numarul mesajelor : 56 Varsta : 34 Localizare : Turnu Magurele/ Bucuresti Reputatie : 4747 Data de inscriere : 20/01/2012
| Subiect: Re: 108 : Rosiori Nord - Turnu Magurele 05.08.12 11:46 | |
| Probabil ca le merge bine celor de la Regiotrans, pentru ca au deschis casa de bilete si in Salcia, iar in tren se dau bilete la suprapret. |
| | | Radu V.I.P Member
| Subiect: Re: 108 : Rosiori Nord - Turnu Magurele 05.08.12 13:23 | |
| Am vazut astazi un anunt de genul asta si in gara la Turnu. Programul casei de bilete e 8,30-9,00 si 13,00-18,30, iar pentru trenurile la care nu e deschisa casa de bilete, se dau direct din tren de la controlori. De asemenea, in tren, pretul biletelor a fost majorat fata de cel de la casa.
M-am plimbat un pic printre liniile din gara Turnu Magurele si, in partea dintre gara si ,,groapa trenului'' (adica jonctiunea liniilor dinspre Turnu Magurele Port), liniile arata foarte rau. Am sa revin cu poze. Concluzia e ca, in afara de linia 2, care e directa, pe restul au crescut buruieni. Linia 1 e impracticabila intre pasarela si canton din cauza vegetatiei. Nici linia 2 nu arata fenomenal, desi ea e oricum circulata, datorita mărfarelor dinspre port. |
| | | Radu V.I.P Member
| Subiect: Re: 108 : Rosiori Nord - Turnu Magurele 05.08.12 15:51 | |
| Un studiu despre Municipiul Turnu Măgurele: http://www.unibuc.ro/studies/Doctorate2012Ianuarie/Bugean%20Elvira%20Mihaela%20-%20Municipiul%20Turnu%20Magurele-dinamica%20spatiului%20urban/rezumat%20teza%20dr.pdf Din cate stiam, calea ferata Turnu Magurele - Turnu Magurele Port s-a construit in finalul sec. XIX, (1892 daca tin bine minte), capatul liniilor din gara turneana fiind numit insa si in ziua de azi ,,groapa trenului''. Locul corespunde trecerii la nivel cu calea ferata a DN 51A spre Zimnicea. Aici intorceau locomotivele CFR-ului care compuneau personalul de Rosiori, mai ales in ultimii ani, dupa 2001, cand capatul de linie era gara din oras si nu cea din Port. Iata ,,groapa trenului'': Cum va spuneam: iata cum arata liniile in gara Turnu Magurele, in sectorul dintre gara si cantonul de la trecerea cu DN 51A.. Balarii crescute pe linia 1, care nu mai e circulata pe acest tronson, nici linia 2 nu arata prea bine, dar e lucioasa, semn ca e trafic de marfa. Patru vagoane de marfa, in agonie, pe linia 3.. Pasarela, vedere spre gara: Linii Pe linia 2, directa Peronul gării |
| | | tcatalin
Numarul mesajelor : 56 Varsta : 34 Localizare : Turnu Magurele/ Bucuresti Reputatie : 4747 Data de inscriere : 20/01/2012
| Subiect: Re: 108 : Rosiori Nord - Turnu Magurele 13.08.12 0:00 | |
| Am vorbit cu un controlor despre bagarea trenului de 8 seara din Rosiori si mi-a spus ca cei de la Regiotrans au facut un "studiu de piata" si nu ar fi calatori suficienti care sa compenseze cheltuielile cu orele de noapte platite personalului ce ramane in Turnu; ar fi aproximativ 10 calatori seara si 2-3 la cel de 4 dimineata din Turnu. A mai spus ca nu crede ca va fi introdusa curand acea pereche de trenuri, fapt confirmat si pe site-ul Regiotrans:
Quote : Va rugam sa mai introduceti o pereche de trenuri in plus pe relatia Rosiori Nord-Turnu Magurele cu plecare la ora 20.00 din Rosiori Nord si 04.00 din Turnu Magurele.Ganditi-va ca nu va cerem imposibilul, daca nu e posibil zilnic, macar vineri, sambata si duminica, cand sigur sunt calatori. Va multumim !
Buna ziua,
Pentru actualul mers de tren nu se mai pot introduce trase suplimentare, in afara celor care sunt deja in circulatie. Inconvenientul va fi remediat incepand cu mersul de tren 2012/2013.
Ne cerem scuze pentru acest neajuns si va asiguram de toata stima.
|
| | | Rarau V.I.P Member
| Subiect: Re: 108 : Rosiori Nord - Turnu Magurele 13.08.12 0:35 | |
| - tcatalin a scris:
- Am vorbit cu un controlor despre bagarea trenului de 8 seara din Rosiori si mi-a spus ca cei de la Regiotrans au facut un "studiu de piata" si nu ar fi calatori suficienti care sa compenseze cheltuielile cu orele de noapte platite personalului ce ramane in Turnu; ar fi aproximativ 10 calatori seara si 2-3 la cel de 4 dimineata din Turnu. A mai spus ca nu crede ca va fi introdusa curand acea pereche de trenuri, fapt confirmat si pe site-ul Regiotrans:
Quote : Va rugam sa mai introduceti o pereche de trenuri in plus pe relatia Rosiori Nord-Turnu Magurele cu plecare la ora 20.00 din Rosiori Nord si 04.00 din Turnu Magurele. Ganditi-va ca nu va cerem imposibilul, daca nu e posibil zilnic, macar vineri, sambata si duminica, cand sigur sunt calatori. Va multumim !
Buna ziua, Pentru actualul mers de tren nu se mai pot introduce trase suplimentare, in afara celor care sunt deja in circulatie. Inconvenientul va fi remediat incepand cu mersul de tren 2012/2013. Ne cerem scuze pentru acest neajuns si va asiguram de toata stima.
Probabil ca le merge bine celor de la Regiotrans, pentru ca au deschis casa de bilete si in Salcia, iar in tren se dau bilete la suprapret.
Pai chiar tu spuneai ca le merge bine Trenul ala de 4 dimineata probabil e bun doar lunea (nu ma pricep dar asa pare cel mai plauzibil) Au facut studiu de piata la ei in casa, unde?? Ca toate autocarele sunt pline vineri seara din 13 Sept si vinerea se iese f greu din Bucuresti. Daca iar duce capul ar face asa : vineri pleaca la 20.00 din Rosiori si ramane automotorul peste noapte in Turnu. Sambata dimineata anuleaza primul tren adica R 15871 ce pleaca la 5.10 din Rosiori si ajunge la 6.15 in Turnu. Eu nu inteleg cine ar folosi trenul asta sambata ?? Apoi duminica s-ar face iar trenul de ora 20.00 spre Turnu ar innopta aici si luni dimineata l-ar face pe ala de ora 4 dimineata. Si asa impaci si capra si varza. Dar astia de la Regiotrans... Daca nu se poate asta de duminica asta e, dar ala de vineri e f usor de facut. Incovenientul va fi remediat... sa speram ca va fi de bine? Daca se tot gandesc la costuri eu nu inteleg cine ar folosi trenurile alea de la pranz, mai ales vara. Ma refer la TM 13.25- RN 14.28 si la 14.35-15.38 spre Turnu , mi se par cam inutile. |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: 108 : Rosiori Nord - Turnu Magurele | |
| |
| | | | 108 : Rosiori Nord - Turnu Magurele | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |