Forumul pasionatilor de trenuri din România

Acest forum a fost creat pentru cei care iubesc cu adevarat trenurile din Romania!

AcasaAcasa  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ConectareConectare  ÎnregistrareÎnregistrare  

108 : Rosiori Nord - Turnu Magurele

In jos 
+61
George CFR
cristy79
Luca tgv
Dionis
florin.lifticariu
Adisoft1991s
Katalyn
mielutu zburator
TVlad
allred
impuls
Razvan Tudor
marius664
dan tm
cfr500
alliens
cardinal
IonutCFR2009
spiderpc
baiazid
orestte
Caravelle_Zg
ldh80
Norbi
nenuandrei
Adirmvl
bostanescu gigel
boldalexandru
Luna
redeme
AMX 97-0548-4
Vitosa
razvan - trenuri
tcatalin
COSTACHE MIHAIL
mtk
Adrian78
DUAL
riciu
Teodor
cristi ar
Radu Tudor
Rarau
srazvi
Vlad
cristi CFR
vanchorusebulgaria
didinul
M.I.C.I.
Dr2005
iDorin
Nesebar
Mircea Condilescu
mardaryroby
ATM
jionutz
Radu
kristi kkk
MariusM
AceKine
myster2008
65 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 36 ... 57  Urmatorul
AutorMesaj
Radu
V.I.P Member
V.I.P Member
Radu

Numarul mesajelor : 562
Varsta : 37
Localizare : Turnu Măgurele/Alexandria/București
Reputatie : 6409
Data de inscriere : 06/12/2008

108 : Rosiori Nord - Turnu Magurele - Pagina 16 Empty
MesajSubiect: Re: 108 : Rosiori Nord - Turnu Magurele   108 : Rosiori Nord - Turnu Magurele - Pagina 16 Icon_minitimeMar 29 Mai 2012, 11:57

Pai GFR nu se foloseste de licenta Servtrans pentru a opera pe trafic de calatori?

Ultima editare efectuata de catre Radu in Mar 29 Mai 2012, 12:15, editata de 1 ori
Sus In jos
http://www.romanianchart.blogspot.com
Adrian78
Administrator
Administrator
Adrian78

Numarul mesajelor : 18745
Localizare : Hunedoara
Reputatie : 24320
Data de inscriere : 05/10/2010

MesajSubiect: Re: 108 : Rosiori Nord - Turnu Magurele   108 : Rosiori Nord - Turnu Magurele - Pagina 16 Icon_minitimeMar 29 Mai 2012, 12:00

Da daca e sa ne luam dupa anuntul de achizitie a 99% din actiunile Servtrans de catre Grupul Grampet dar in acte se vor plati oficial plata TUI de catre Servtrans la GFR!!
Sus In jos
redeme
V.I.P Member
V.I.P Member
redeme

Numarul mesajelor : 1081
Localizare : Iasi
Reputatie : 6117
Data de inscriere : 06/03/2011

MesajSubiect: Re: 108 : Rosiori Nord - Turnu Magurele   108 : Rosiori Nord - Turnu Magurele - Pagina 16 Icon_minitimeMar 29 Mai 2012, 16:17

adrian78 a scris:
Da daca e sa ne luam dupa anuntul de achizitie a 99% din actiunile Servtrans de catre Grupul Grampet dar in acte se vor plati oficial plata TUI de catre Servtrans la GFR!!
„În luna martie a acestui an, Consiliul Concurenţei a autorizat operaţiunea de concentrare economică prin care Grampet Services dobândeşte controlul direct asupra Servtrans Invest SA şi indirect asupra Servtrans Mentenance SA şi Servtrans Traverse SA, însă tranzacţia nu a fost definitivată.
Sus In jos
Radu
V.I.P Member
V.I.P Member
Radu

MesajSubiect: Re: 108 : Rosiori Nord - Turnu Magurele   108 : Rosiori Nord - Turnu Magurele - Pagina 16 Icon_minitimeSam 02 Iun 2012, 15:16

Controlorul mi-a spus că din 14 iunie vor fi 5 perechi de trenuri, toate ale Regiotrans, pe ruta Turnu Măgurele - Roşiori Nord.

Încă nu s-a deschis casă de bilete la Turnu, dar am impresia că e deschisă casă la Rosiori, pentru că eram printre puţinii care şi-au luat bilet din tren, restul aveau deja bilet luat.
Sus In jos
Rarau
V.I.P Member
V.I.P Member
Rarau

Numarul mesajelor : 742
Varsta : 44
Localizare : Bucuresti
Reputatie : 5451
Data de inscriere : 23/01/2012

MesajSubiect: Re: 108 : Rosiori Nord - Turnu Magurele   108 : Rosiori Nord - Turnu Magurele - Pagina 16 Icon_minitimeLun 04 Iun 2012, 18:17

Radu a scris:
Controlorul mi-a spus că din 14 iunie vor fi 5 perechi de trenuri, toate ale Regiotrans, pe ruta Turnu Măgurele - Roşiori Nord.

Încă nu s-a deschis casă de bilete la Turnu, dar am impresia că e deschisă casă la Rosiori, pentru că eram printre puţinii care şi-au luat bilet din tren, restul aveau deja bilet luat.

da, e deschisa casa in Rosiori din luna martie, e intre panoul de afisare si seful de gara.

Am vorbit cu doamna de acolo si mi-a zis ca vor fi legaturi la trenul lor de dimineata de la Bucuresti si la trenul lor de seara spre Bucuresti.

Mi-a confirmat si ea ca nu va mai fi Servtransul dar nu stia trenurile spre Turnu. Am intrebat-o din Rosiori spre Bucuresti luam bilet de la dvs sau de la nas? Si spunea ca ar fi mai bine de la ea Smile

Casa de bilete va fi la Turnu numai daca va fi linia f profitabila.
Sus In jos
Radu
V.I.P Member
V.I.P Member
Radu

MesajSubiect: Re: 108 : Rosiori Nord - Turnu Magurele   108 : Rosiori Nord - Turnu Magurele - Pagina 16 Icon_minitimeMier 06 Iun 2012, 17:40

,,Propumem ca la noul mers pe relatia Rosiori Nord-Turnu Magurele sa circule un singur automotor dus-intors toata ziua si sa nu se mai intersecteze in Salcia, astfel reducand personalul in statia Salcia Teleorman, nu mai este nevoie de schimbul de macaz pt linia 2.''

Sper ca oamenii care fac asemenea propuneri nu vin de pe forumul acesta. Nu inteleg cum isi imagineaza ei ca se va mai desfasura traficul de marfa daca jonctiunile se pot face doar in Turnu si Rosiori, in conditiile in care - citez - ,,un automotor se va plimba toata ziua pe linie''.
Asa. Si care e problema daca se plimba 2 automotoare?!?
Sus In jos
Dr2005
Administrator
Administrator

Numarul mesajelor : 20625
Varsta : 35
Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei
Reputatie : 25564
Data de inscriere : 17/08/2011

MesajSubiect: Re: 108 : Rosiori Nord - Turnu Magurele   108 : Rosiori Nord - Turnu Magurele - Pagina 16 Icon_minitimeMier 06 Iun 2012, 18:46

Un automotor e de ajuns, dar ce ne facem cu marfa, diverse utilaje, locomotiva de ajutor?
Ar putea rămâne personal redus, desfiinţate semnalele şi pus IDM-ul să manevreze macazurile, dar nu ştiu cât de bine e să dai oameni afară într-o zonă unde nu prea au unde să se mai angajeze.

tcatalin

Numarul mesajelor : 56
Varsta : 34
Localizare : Turnu Magurele/ Bucuresti
Reputatie : 4746
Data de inscriere : 20/01/2012

MesajSubiect: Re: 108 : Rosiori Nord - Turnu Magurele   108 : Rosiori Nord - Turnu Magurele - Pagina 16 Icon_minitimeMier 06 Iun 2012, 21:03

O propunere idioata! Chiar daca ar circula un singur automotor in Salcia tot va fi nevoie de "personal pt schimbul macazului pt linia 2" ca mai exista si transportul de marfa. Fara intersectie in Salcia un tren de marfa ar da peste cap tot mersul trenurilor de calatori sau ar fi obligati ca transportul de marfa sa se faca numai noaptea.
Ar fi bine sa circule 2 automotoare, desi nu cred ca regiotrans ar suficient material rulant incat sa bage 2 pe linia asta, avand in vedere ca mai trebuie sa introduca trenuri si pe celelalte linii castigate la licitatie.
Sus In jos
Dr2005
Administrator
Administrator

MesajSubiect: Re: 108 : Rosiori Nord - Turnu Magurele   108 : Rosiori Nord - Turnu Magurele - Pagina 16 Icon_minitimeJoi 07 Iun 2012, 13:38

Cu un singur automotor poţi să faci un tren la 3 ore. Poţi să pui lejer 5 - 6 perechi de trenuri cu un singur automotor disponibil.

Radu
V.I.P Member
V.I.P Member
Radu

MesajSubiect: Re: 108 : Rosiori Nord - Turnu Magurele   108 : Rosiori Nord - Turnu Magurele - Pagina 16 Icon_minitimeJoi 07 Iun 2012, 20:03

Da, dar daca pui primul tren de dimineata de la 4 din Turnu, ratezi frumusete de legatura cu IR Rm.Valcea-Bucuresti (7:58 din Rosiori), pentru faptul ca urmatorul tren care pleaca din Turnu poti sa il pui abia la 7.. ceea ce prindeai cu Servtransul.

Iar, pierzi frumusete de legatura din Rosiori cu plecare din Bucuresti 12:47, apoi plecare 14:30 din Rosiori pentru faptul ca nu ai automotor la ora aia in Rosiori sa plece spre Turnu (cum ai in momentul de fata si care e legatura mea preferata spre Turnu).
Sus In jos
Dr2005
Administrator
Administrator

MesajSubiect: Re: 108 : Rosiori Nord - Turnu Magurele   108 : Rosiori Nord - Turnu Magurele - Pagina 16 Icon_minitimeJoi 07 Iun 2012, 22:06

Cine merge zilnic din Turnu Măgurele la Bucureşti să facă peste 3 ore pe drum?

Radu
V.I.P Member
V.I.P Member
Radu

MesajSubiect: Re: 108 : Rosiori Nord - Turnu Magurele   108 : Rosiori Nord - Turnu Magurele - Pagina 16 Icon_minitimeJoi 07 Iun 2012, 22:08

E o discutie pe care am facut-o pe acest topic cu cateva pagini in urma.

1.Faci 3 ore sau chiar ceva mai putin de 3 ore.
2.Ajungi la Gara de Nord, spre deosebire de mersul cu autobuzul, unde faci 2h30, dar ajungi la mama naibii, in 13 Septembrie. De acolo, alt timp pe drum pana in centru.
Sus In jos
Dr2005
Administrator
Administrator

MesajSubiect: Re: 108 : Rosiori Nord - Turnu Magurele   108 : Rosiori Nord - Turnu Magurele - Pagina 16 Icon_minitimeJoi 07 Iun 2012, 22:45

De la 13 Septembrie în 15 - 20 de minute eşti la Unirii, fără prea mare bătaie de cap. Plus că poţi să ceri şoferului să te lase la Dep. Alexandria, de unde iei 32ul.
Plus că ,,fauna" din trenul CFR-ului e mult mai proastă decât cea din autobuz. Singura soluţie ar fi ca Regiotrans să pună tren direct (sau cu schimbare, ca să se poată face abonamente).

Radu
V.I.P Member
V.I.P Member
Radu

MesajSubiect: Re: 108 : Rosiori Nord - Turnu Magurele   108 : Rosiori Nord - Turnu Magurele - Pagina 16 Icon_minitimeJoi 07 Iun 2012, 23:34

Pentru acea parte a calatorilor care prefera metroul in locul traficului din Bucuresti, trenul este cel mai potrivit.
Nu mai zic ca un regio direct ar avea avantaje nete in ce priveste costul biletului fata de autobuz. Dar nu vreau sa ma repet, aceste discutii le-am facut acum cateva pagini in acest topic.

Nu am avut absolut nicio problema cu lumea care calatoreste pe Turnu-Rosiori. Mi-au dat mai degraba de gandit cei de pe Rosiori-Bucuresti pe interregio (unii).
Sus In jos
Rarau
V.I.P Member
V.I.P Member
Rarau

Numarul mesajelor : 742
Varsta : 44
Localizare : Bucuresti
Reputatie : 5451
Data de inscriere : 23/01/2012

MesajSubiect: Re: 108 : Rosiori Nord - Turnu Magurele   108 : Rosiori Nord - Turnu Magurele - Pagina 16 Icon_minitimeDum 10 Iun 2012, 15:52

Radu a scris:
Pentru acea parte a calatorilor care prefera metroul in locul traficului din Bucuresti, trenul este cel mai potrivit.
Nu mai zic ca un regio direct ar avea avantaje nete in ce priveste costul biletului fata de autobuz. Dar nu vreau sa ma repet, aceste discutii le-am facut acum cateva pagini in acest topic.

Nu am avut absolut nicio problema cu lumea care calatoreste pe Turnu-Rosiori. Mi-au dat mai degraba de gandit cei de pe Rosiori-Bucuresti pe interregio (unii).

aceeasi parere am si eu ca si Radu. Si la partea cu IR Rosiori-Bucuresti. O sa fac un topic despre asta dar acum nu prea am timp.

Dr2005 Cine merge zilnic din Turnu Măgurele la Bucureşti să facă peste 3 ore pe drum?
pai si cu microbuzul cat faci ? Faci cam 2.30h din TM pana in 13 Sept. Si biletul e deja 30 de lei pe microbuz.
Am mai spus-o pe aici nu mai comparati mere cu pere, adica Alexandria cu Turnu Magurele. Si eu care-s adeptul trenului mi se pare o prostie trenul Alexandria - Bucuresti.

Revenind la Turnu Magurele cand e sarbatoare microbuzul face spre/dinspre Turnu Magurele minim 3h sa nu mai zic cati circula in picioare Neutral

Offf nu am circulat inca cu automotorul Regiotrans dar in comparatie cu Oltenita/TFC ... mi se pare o diferenta uriasa.
De ce nu a avut sectia asta norocul sa fie luata de TFC? :roll:
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: 108 : Rosiori Nord - Turnu Magurele   108 : Rosiori Nord - Turnu Magurele - Pagina 16 Icon_minitime

Sus In jos

108 : Rosiori Nord - Turnu Magurele
Sus 
Pagina 16 din 57Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 36 ... 57  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» 100 : Bucuresti Nord - Rosiori Nord - Craiova - Caransebes - Timisoara
» Turnu Magurele - Segarcea Deal
» 100 : Bucuresti Nord - Rosiori Nord - Craiova - Caransebes - Timisoara
» Roşiori Nord (900)
» 107 : Rosiori Nord - Costesti

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Forumul pasionatilor de trenuri din România :: MAGISTRALELE DIN ROMANIA :: M 100-
Mergi direct la: