Forumul pasionatilor de trenuri din România

Acest forum a fost creat pentru cei care iubesc cu adevarat trenurile din Romania!

AcasaAcasa  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ConectareConectare  ÎnregistrareÎnregistrare  

Ce simulatoare feroviare va plac?

In jos 
+35
nsw
cont dezactivat .
Balto
Jhonyla
R936
bogdan.perejuc
cosmin br
Kriszti219
DPS
IonutChircu
lapsanszkitamas
membru exclus
basa
praetor
AndiCFR
xeonchv
Teodor
REGIOTRANS12
DUAL
redeme
cristyadaX
brandiburu
Costin.H
laur 133
Cobra
decward
Toma Dorel
knd
Andrei
pisti91
Horea
VeV
cortexedge
Codrut1985
lovekomotive
39 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Urmatorul
AutorMesaj
DPS

DPS

Numarul mesajelor : 2206
Reputatie : 7577
Data de inscriere : 27/04/2010

Ce simulatoare feroviare va plac? - Pagina 6 Empty
MesajSubiect: Re: Ce simulatoare feroviare va plac?   Ce simulatoare feroviare va plac? - Pagina 6 Icon_minitimeMar 31 Iul 2012, 15:08

Apropo, stiti cumva daca au fost create (pentru MSTS prima versiune) vagoane tip Laaers branduite GEFCO si incarcate cu Dustere ? Bobica GFR e creata demult...asa ca mai trebuie vagoanele si gata naveta !
Sus In jos
https://www.youtube.com/c/DPSRomania/videos
lapsanszkitamas
V.I.P Member
V.I.P Member
lapsanszkitamas

Numarul mesajelor : 1218
Varsta : 29
Localizare : Orasul trandafirilor
Reputatie : 5796
Data de inscriere : 21/07/2012

MesajSubiect: Re: Ce simulatoare feroviare va plac?   Ce simulatoare feroviare va plac? - Pagina 6 Icon_minitimeVin 28 Sept 2012, 19:34

in Trainz2006, cum conectez tenderul de locomotiva UP "Big Boy"? fara tender nu mere nici 5 minute si ramane deja fara apa Mad Mad
am observat ca nici in ruta aia cu dealul nu e conectat tenderul, si chiar as vrea sa-mi fa acolo o cursa de la cap la coada cu incarcare, descarcare si toate alea
Sus In jos
IonutChircu

IonutChircu

Numarul mesajelor : 813
Varsta : 43
Localizare : Bucuresti
Reputatie : 6225
Data de inscriere : 05/05/2010

MesajSubiect: Re: Ce simulatoare feroviare va plac?   Ce simulatoare feroviare va plac? - Pagina 6 Icon_minitimeDum 30 Sept 2012, 16:24

lapsanszkitamas a scris:
in Trainz2006, cum conectez tenderul de locomotiva UP "Big Boy"? fara tender nu mere nici 5 minute si ramane deja fara apa Mad Mad
am observat ca nici in ruta aia cu dealul nu e conectat tenderul, si chiar as vrea sa-mi fa acolo o cursa de la cap la coada cu incarcare, descarcare si toate alea

Incearca sa faci tutorialele, nici eu nu m-am prins cum se conduc aburoasele cat mai eficient, dar cred ca tutorialele te pot ajuta Smile
Sus In jos
http://trainzpremiumroutes.weebly.com
lapsanszkitamas
V.I.P Member
V.I.P Member
lapsanszkitamas

Numarul mesajelor : 1218
Varsta : 29
Localizare : Orasul trandafirilor
Reputatie : 5796
Data de inscriere : 21/07/2012

MesajSubiect: Re: Ce simulatoare feroviare va plac?   Ce simulatoare feroviare va plac? - Pagina 6 Icon_minitimeLun 01 Oct 2012, 09:43

okhiu a scris:
lapsanszkitamas a scris:

Incearca sa faci tutorialele, nici eu nu m-am prins cum se conduc aburoasele cat mai eficient, dar cred ca tutorialele te pot ajuta Smile
locomotiva din tutorialul cu aburoase are un tender care functioneaza(ceva locomotiva mica in outback). problema e cu UP Big Boy Sad Sad
Sus In jos
IonutChircu

IonutChircu

Numarul mesajelor : 813
Reputatie : 6225
Data de inscriere : 05/05/2010

MesajSubiect: Re: Ce simulatoare feroviare va plac?   Ce simulatoare feroviare va plac? - Pagina 6 Icon_minitimeMar 02 Oct 2012, 23:37

lapsanszkitamas a scris:
okhiu a scris:
lapsanszkitamas a scris:

locomotiva din tutorialul cu aburoase are un tender care functioneaza(ceva locomotiva mica in outback). problema e cu UP Big Boy Sad Sad

Mda nu prea stiu ce sa zic Smile Eu ma joc mai mult cu materialul rulant romanesc si la capitolul aburoase stam prost de tot Smile
Sus In jos
http://trainzpremiumroutes.weebly.com
Kriszti219

Kriszti219

Numarul mesajelor : 386
Varsta : 28
Reputatie : 5048
Data de inscriere : 29/02/2012

MesajSubiect: Re: Ce simulatoare feroviare va plac?   Ce simulatoare feroviare va plac? - Pagina 6 Icon_minitimeJoi 11 Oct 2012, 16:39

Eu joc Railworks 3
Bobică la intrare în Timișoara.
Ce simulatoare feroviare va plac? - Pagina 6 Screenshot_TM_Lugoj_45_75286_21_21846_18_02_05
Click pe imagine

Sus In jos
cosmin br
User Dezactivat
User Dezactivat
cosmin br

Numarul mesajelor : 113
Varsta : 26
Localizare : Constanta
Reputatie : 4482
Data de inscriere : 26/12/2012

MesajSubiect: Re:Ce simulatoare feroviare va plac?   Ce simulatoare feroviare va plac? - Pagina 6 Icon_minitimeSam 29 Dec 2012, 15:34

am jucat si msts dar nu imi mergeau addonurile romanesti ptr el...cat despre trs am jucat aproape toate trainzurile facute de auran(exceptie facand ts 2010),cat despre ts 2012 mi se pare mai apropiat de realitate decat msts
Sus In jos
bogdan.perejuc

Numarul mesajelor : 165
Localizare : Timisoara
Reputatie : 4763
Data de inscriere : 08/05/2012

MesajSubiect: re   Ce simulatoare feroviare va plac? - Pagina 6 Icon_minitimeSam 29 Dec 2012, 18:02

@ Kriszti
Exista addon-uri romanesti pentru railworks 3? M-ai facut extrem de curios si ... nerabdator Very Happy
Sus In jos
R936

Numarul mesajelor : 214
Reputatie : 4937
Data de inscriere : 24/12/2011

MesajSubiect: Re: Ce simulatoare feroviare va plac?   Ce simulatoare feroviare va plac? - Pagina 6 Icon_minitimeJoi 10 Ian 2013, 11:59

Da, exista, dar din ce stiu, doar ceea ce se afla aici e "downloadabil": http://www.train-sim.ro/index.php?option=com_docman&Itemid=49
Sus In jos
bogdan.perejuc

Numarul mesajelor : 165
Localizare : Timisoara
Reputatie : 4763
Data de inscriere : 08/05/2012

MesajSubiect: Re: simulatoare   Ce simulatoare feroviare va plac? - Pagina 6 Icon_minitimeJoi 10 Ian 2013, 13:57

Vad ca si harta este una romaneasca, sper...
Sus In jos
Jhonyla

Jhonyla

Numarul mesajelor : 1458
Reputatie : 6560
Data de inscriere : 30/01/2011

MesajSubiect: Re: Ce simulatoare feroviare va plac?   Ce simulatoare feroviare va plac? - Pagina 6 Icon_minitimeVin 12 Iul 2013, 23:10

ce simulatoare pentru IDM (exemplu simsig pe care il am http://simsig.co.uk/ ) mai stiti?
Sus In jos
Balto

Balto

Numarul mesajelor : 1620
Reputatie : 6776
Data de inscriere : 05/12/2010

MesajSubiect: Re: Ce simulatoare feroviare va plac?   Ce simulatoare feroviare va plac? - Pagina 6 Icon_minitimeVin 12 Iul 2013, 23:24

Simsig trebuie cumparat, nu?
Sus In jos
Jhonyla

Jhonyla

Numarul mesajelor : 1458
Reputatie : 6560
Data de inscriere : 30/01/2011

MesajSubiect: Re: Ce simulatoare feroviare va plac?   Ce simulatoare feroviare va plac? - Pagina 6 Icon_minitimeVin 12 Iul 2013, 23:38

nu
el il am gratis de pe acel site
Sus In jos
cont dezactivat .

Numarul mesajelor : 3034
Reputatie : 8391
Data de inscriere : 03/09/2010

MesajSubiect: Re: Ce simulatoare feroviare va plac?   Ce simulatoare feroviare va plac? - Pagina 6 Icon_minitimeSam 13 Iul 2013, 08:46

Jhonyla a scris:
ce simulatoare pentru IDM (exemplu simsig pe care il am http://simsig.co.uk/ ) mai stiti?
Este unul in limba germana http://sts.js-home.org/stellwerksim/anlagen.php cu diferite gari din Europa.
Sus In jos
nsw

nsw

Numarul mesajelor : 45
Varsta : 26
Reputatie : 4386
Data de inscriere : 12/01/2013

MesajSubiect: Re: Ce simulatoare feroviare va plac?   Ce simulatoare feroviare va plac? - Pagina 6 Icon_minitimeDum 14 Iul 2013, 01:02

Stie cineva de rute si locomotive pentru rail simulator 2007?
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Ce simulatoare feroviare va plac?   Ce simulatoare feroviare va plac? - Pagina 6 Icon_minitime

Sus In jos

Ce simulatoare feroviare va plac?
Sus 
Pagina 6 din 7Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Lucruri pozitive (+) la CFR !!!
» Filmari feroviare
» Poduri feroviare
» Accidente feroviare
» Vehicule feroviare in 3D

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum