Forumul pasionatilor de trenuri din România

Acest forum a fost creat pentru cei care iubesc cu adevarat trenurile din Romania!

AcasaAcasa  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ConectareConectare  ÎnregistrareÎnregistrare  

Ce simulatoare feroviare va plac?

In jos 
+35
nsw
cont dezactivat .
Balto
Jhonyla
R936
bogdan.perejuc
cosmin br
Kriszti219
DPS
IonutChircu
lapsanszkitamas
membru exclus
basa
praetor
AndiCFR
xeonchv
Teodor
REGIOTRANS12
DUAL
redeme
cristyadaX
brandiburu
Costin.H
laur 133
Cobra
decward
Toma Dorel
knd
Andrei
pisti91
Horea
VeV
cortexedge
Codrut1985
lovekomotive
39 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Urmatorul
AutorMesaj
brandiburu

Numarul mesajelor : 45
Varsta : 40
Reputatie : 5024
Data de inscriere : 11/04/2011

Ce simulatoare feroviare va plac? - Pagina 3 Empty
MesajSubiect: Re: Ce simulatoare feroviare va plac?   Ce simulatoare feroviare va plac? - Pagina 3 Icon_minitimeDum 24 Apr 2011, 23:11

Download file

№ 22004090
Title: sbornik47.cdp
Size: 5.21 MB
Posted: 20/02/2011 12:04:20
Available until: 05/21/2011 13:04:34

At the moment foreign traffic in this file is larger than Russia's. You can get this file only if you visit our advertisers help pay for our servers and channels. Click here to go to the selection of advertisers.

Sunt 2 posibilitati:

- ori ne-am nimerit amandoi fix cand astia chiar sunt incarcati
- ori e vrajeala ca sa te faca sa platesti niste servicii. Daca dai click pe butonul verde de Download te trimite catre alt site de file-sharing si singura chestie pe care o descarci (dupa ce astepti cateva zeci de secunde crezand ca ai dat lovitura) este un program al lor, bla bla.

Nu cred ca se merita efortul.
Sus In jos
cristyadaX

cristyadaX

Numarul mesajelor : 371
Varsta : 31
Reputatie : 5396
Data de inscriere : 20/03/2011

MesajSubiect: Re: Ce simulatoare feroviare va plac?   Ce simulatoare feroviare va plac? - Pagina 3 Icon_minitimeLun 25 Apr 2011, 10:55

brandiburu a scris:
Download file

№ 22004090
Title: sbornik47.cdp
Size: 5.21 MB
Posted: 20/02/2011 12:04:20
Available until: 05/21/2011 13:04:34

At the moment foreign traffic in this file is larger than Russia's. You can get this file only if you visit our advertisers help pay for our servers and channels. Click here to go to the selection of advertisers.

Sunt 2 posibilitati:

- ori ne-am nimerit amandoi fix cand astia chiar sunt incarcati
- ori e vrajeala ca sa te faca sa platesti niste servicii. Daca dai click pe butonul verde de Download te trimite catre alt site de file-sharing si singura chestie pe care o descarci (dupa ce astepti cateva zeci de secunde crezand ca ai dat lovitura) este un program al lor, bla bla.

Nu cred ca se merita efortul.

Da..am reusit intr-un final...ms...am mai multe dependinte de down de pe siteu-ul ala si chiar nu stiam cum..:-j
Sus In jos
lovekomotive
V.I.P Member
V.I.P Member
lovekomotive

Numarul mesajelor : 751
Varsta : 36
Localizare : Piatra Neamt
Reputatie : 6380
Data de inscriere : 20/08/2009

MesajSubiect: Re: Ce simulatoare feroviare va plac?   Ce simulatoare feroviare va plac? - Pagina 3 Icon_minitimeDum 22 Mai 2011, 15:53

De ceva timp imi vine sa arunc laptopul pe geam cand vad ca dupa ce dau sa joc si eu o activitate in Railworks, imi pare o eroare de genul: DBG Hellp not found sau ceva de genul. Am reinstalat si tot apare, am ultimul update, versiunea v117.3a. Nu inteleg de ce face asta, am si windowsul reinstalat si tot la fel face. Poate e cineva dintre voi mai bazat in cunoasterea erorilor si poate sa-mi dea si mie un raspuns.
Sus In jos
brandiburu

MesajSubiect: Re: Ce simulatoare feroviare va plac?   Ce simulatoare feroviare va plac? - Pagina 3 Icon_minitimeDum 22 Mai 2011, 19:51

lovekomotive a scris:
De ceva timp imi vine sa arunc laptopul pe geam cand vad ca dupa ce dau sa joc si eu o activitate in Railworks, imi pare o eroare de genul: DBG Hellp not found sau ceva de genul. Am reinstalat si tot apare, am ultimul update, versiunea v117.3a. Nu inteleg de ce face asta, am si windowsul reinstalat si tot la fel face. Poate e cineva dintre voi mai bazat in cunoasterea erorilor si poate sa-mi dea si mie un raspuns.

Daca-l ai original nu stiu ce sa zic. Eu am versiunea piratata. Iar in ceea ce priveste aceasta versiune, am 2 update-uri mari si late: pana la 116 si 117. Cu primul update imi merg bine si add-onurile alea care costau cateva sute de lire (inclusiv WCML). Cu al doilea update... ai jucat vreodata RailWorks in chineza? E mai mult decat tragic.
Sus In jos
lovekomotive
V.I.P Member
V.I.P Member
lovekomotive

MesajSubiect: Re: Ce simulatoare feroviare va plac?   Ce simulatoare feroviare va plac? - Pagina 3 Icon_minitimeDum 22 Mai 2011, 20:02

E original, am update-uri facute la el. Din ce am vazut eu pe net cica ar fi din cauza memoriei RAM. Eu am 4 GB deci n-ar fi o problema, dar fiind platforma de X86 vede doar 3 din care vreo 1 il ia windowsul si diverse aplicatii din background, si restul de 2 n-ar fi suficienti pt aplicatie.
Sus In jos
brandiburu

MesajSubiect: Re: Ce simulatoare feroviare va plac?   Ce simulatoare feroviare va plac? - Pagina 3 Icon_minitimeLun 23 Mai 2011, 01:54

lovekomotive a scris:
E original, am update-uri facute la el. Din ce am vazut eu pe net cica ar fi din cauza memoriei RAM. Eu am 4 GB deci n-ar fi o problema, dar fiind platforma de X86 vede doar 3 din care vreo 1 il ia windowsul si diverse aplicatii din background, si restul de 2 n-ar fi suficienti pt aplicatie.

De fapt iti vede 3,5 GB RAM iar Win ia doar ~ 520 MB pentru el si oricum iti mananca numai un amarat de Mozilla inca vreo 100-200 MB RAM in plus la o utilizare oarecare (un mail cu 1 YouTube si o pagina de stiri deschisa).

Dar totusi n-ar trebui sa ai probleme din cauza de RAM. Gandeste-te ca sunt foarte multi care n-au 2 GB de RAM adunati. Aia ce ar trebui sa faca?
Sus In jos
lovekomotive
V.I.P Member
V.I.P Member
lovekomotive

MesajSubiect: Re: Ce simulatoare feroviare va plac?   Ce simulatoare feroviare va plac? - Pagina 3 Icon_minitimeLun 23 Mai 2011, 11:01

Nu, de fapt imi vede doar 2,97 GB. Windowsul cu ce-mi ruleaza mie in background: Norton antivirus, chrome, alte procese, messenger, explorer.exe ia 920 de mega. Pana la urma ar fi un patch minune care se aplica pe railworks si-l face sa creada ca are la dispozitie 4 giga de ram ca sa poata merge. L-am incercat dar nu e nici o imbunatatire. Placa video are 256 mega ai ei si poate lua din ram la nevoie pana la 1700 de mega. Ma enerveaza erorile astea, si asa imi mai dadea una de tip Runtime 217 la un program cu manuale de reparatii pt masini. Cred ca trec pe MAC Smile))
Sus In jos
Costin.H

Costin.H

Numarul mesajelor : 654
Reputatie : 6162
Data de inscriere : 15/12/2009

MesajSubiect: Re: Ce simulatoare feroviare va plac?   Ce simulatoare feroviare va plac? - Pagina 3 Icon_minitimeLun 23 Mai 2011, 11:32

@lovekomotive
cred ca-ti lipseste DBGHelp.dll. incearca sa-l downloadezi de undeva.

cateva detalii: http://www.ehow.com/how_5163603_replace-dbghelpdll.html
Sus In jos
brandiburu

MesajSubiect: Re: Ce simulatoare feroviare va plac?   Ce simulatoare feroviare va plac? - Pagina 3 Icon_minitimeLun 23 Mai 2011, 11:39

lovekomotive a scris:
Nu, de fapt imi vede doar 2,97 GB. Windowsul cu ce-mi ruleaza mie in background: Norton antivirus, chrome, alte procese, messenger, explorer.exe ia 920 de mega. Pana la urma ar fi un patch minune care se aplica pe railworks si-l face sa creada ca are la dispozitie 4 giga de ram ca sa poata merge. L-am incercat dar nu e nici o imbunatatire. Placa video are 256 mega ai ei si poate lua din ram la nevoie pana la 1700 de mega. Ma enerveaza erorile astea, si asa imi mai dadea una de tip Runtime 217 la un program cu manuale de reparatii pt masini. Cred ca trec pe MAC Smile))

Ce procesor ai? Cat mai detaliat daca se poate.

Oricum Win 7 x86 vede maxim 4GB memorie. Scazi memoria VGA (cei 256 MB), mai scazi "nevoile" (aia aprox 520 MB de care ziceam), mai scazi diferenta pana la 1,7 GB la care se poate duce VGA, plus procesele care trebuie sa mai si ruleze (un browser, un driver, etc) si ramai cam chior cu memoria.

Eu ti-as recomanda:

1. Win 7 x64 (daca suporta procesorul - de asta te-am intrebat prima data). Stai fara grija, tot ce merge pe 32 bits, merge si pe 64 bits dar invers nu prea e valabil.
2. cauta o placa video putin mai desteapta - un 100$ ar fi suficient sa iti iei ceva cat de cat bun. Daca mai pui inca 50-100 deja iti iei ceva destept.

La capitolul antivirus, Norton s-au cam prostit, din ce am observat dar si din discutiile pe care le mai am si cu alti oameni. Partea nasoala este ca are multe raportari false-positive...cam prea multe. Are Microsoft o smecherie Windows Live Care sau ceva de genul - e inclus antivirus, firewall, anti-spyware, etc si chiar sunt smechere. Daca ai licenta pe OS e banal de tot, te duci pe Microsoft.com si-l descarci. Daca ai Win fara licenta dar iti arata ca e activat, poti incerca. Mie mi-a mers de cateva ori.

Si inca o chestie: decat sa descarci dll-uri de pe tot felul de website-uri suspecte, mai bine bagi frumos DVD-ul de pe care ai instalat Windowsul si ai functia de Repair. Simplu ca buna ziua.
Sus In jos
lovekomotive
V.I.P Member
V.I.P Member
lovekomotive

MesajSubiect: Re: Ce simulatoare feroviare va plac?   Ce simulatoare feroviare va plac? - Pagina 3 Icon_minitimeMar 24 Mai 2011, 14:49

Procesorul e un Athlon dual-core de 1,9 Ghz. Chestia e de la rami, am vazut ieri intr-o eroare ca Railworks papa 2,9 giga de ram deci manca tot. Folosesc rute foarte mari care au grafica foarte incarcata gen: West Main Line North, Torino-Genova, Northern Europe, aici crapa el, la celelalte din standard cu care vine nu are probleme. Am avut si pe 64 de biti windowsul nu m-a multumit, mai ales unele aplicatii din muzica de care aveam nevoie nu mergeau. Upgrade-uri nu pot face ca e laptop, deci nu prea am ce face. Oricum nu mi l-am luat cu scopul sa ma joc pe el, dar am dat intamplator de Railworks acum 2 ani si mi-a placut.
Sus In jos
brandiburu

MesajSubiect: Re: Ce simulatoare feroviare va plac?   Ce simulatoare feroviare va plac? - Pagina 3 Icon_minitimeMar 24 Mai 2011, 15:16

lovekomotive a scris:
Procesorul e un Athlon dual-core de 1,9 Ghz. Chestia e de la rami, am vazut ieri intr-o eroare ca Railworks papa 2,9 giga de ram deci manca tot. Folosesc rute foarte mari care au grafica foarte incarcata gen: West Main Line North, Torino-Genova, Northern Europe, aici crapa el, la celelalte din standard cu care vine nu are probleme. Am avut si pe 64 de biti windowsul nu m-a multumit, mai ales unele aplicatii din muzica de care aveam nevoie nu mergeau. Upgrade-uri nu pot face ca e laptop, deci nu prea am ce face. Oricum nu mi l-am luat cu scopul sa ma joc pe el, dar am dat intamplator de Railworks acum 2 ani si mi-a placut.

Acum inteleg care e smecheria cu VGA care-si ia memorie din RAM. De obicei laptopurile fac treaba asta dar oricum, mai mult pierzi decat sa castigi. Una este cand placa video incarca ce ii trebuie in propria memorie (timp de acces mult mai mic, viteza de prelucrare mult mai rapida - memoriile fiind clar definite pentru procesare/redare video), alta este cand folosesti si RAM care este si mai departe (pare relativa afirmatia dar chiar se simte o diferenta notabila) plus ca RAM-ul sistemului este incarcat si cu alte procese, are un design cat mai generalist, capabil sa suporte procesare pentru orice tip de aplicatii, etc.

Oricum ar fi trebuit sa iti mearga bine dar acum depinde de ce setari folosesti la joc. Cat despre windows 64 bits, il folosesc de mai bine de 1 an si chiar se descurca foarte bine. Ba mai mult, am gasit diverse programe care aveau suport pana la Win Xp sau doar pentru Win Xp dar exista optiunea de activare a compatibilitatii si merge ceas. Si prefer un OS care sa-mi foloseasca la maximum configuratia existenta, in special procesorul, decat sa tin ceva care sa nu-mi arate clar ce am "sub capota".

Eu am probleme cu West Coast Main Line. Pana misc Pendolino ala din Manchester imbatranesc. E normal, mediul inconjurator fiind desenat foarte in detaliu, avand o gramada de elemente de infrastructura ce au fiecare rolul sau bine definit... e logic sa mearga totul mai greu. Dar de indata ce ies din gara se simte o mare diferenta si totul merge mult mai bine pana la finalul scenariului.

Apropos stiu ca la laptopuri, stand coolerele sunt destul de recomandate, mai ales daca vrei sa joci ceva sau folosesti o aplicatie care trage tare de VGA: http://www.emag.ro/standuri-coolere-notebook?ref=bc
De multe ori, din cauza utilizarii la capacitate ridicata si pentru o perioada destul de lunga, datorita, de asemenea, aerisirii destul de cunoscator gandite (sunt multe modele, chiar de marca, ce au aerisiri vai de capul lor desi ai uzina in interior), piesele si in special VGA-ul se incinge destul de mult (daca mai ai si ATI ai spus tot) si incepe sa faca figuri: ba se blocheaza, ba se inchide singur, in timp incep sa apara si artefacte, etc.
Sus In jos
lovekomotive
V.I.P Member
V.I.P Member
lovekomotive

MesajSubiect: Re: Ce simulatoare feroviare va plac?   Ce simulatoare feroviare va plac? - Pagina 3 Icon_minitimeMar 24 Mai 2011, 15:45

Da, e ATI placa video Smile) In fine ma tenteaza sa cumpar un standcooler din ala pe viitor. Cat despre joc incep sa ma impac cu ideea ca trebuie sa joc doar pe rute mai putin incarcate altfel dau in nervi. Pacat ca Train Simulatorul a ramas la versiunea 1, de aia am si renuntat la ele ca nici addonurile romanesti nu prea ma satisfaceau la grafica plus ca nu tineam pasul niciodata cu cate apareau si trebuiau la diferite consisturi. Railworks e mai ok de instalat si pt add-onuri, foarte bun la grafica, dar pacat ca cei care lucreaza acolo la el nu s-au gandit la niste rute din Estul Europei sau la liniile de mare viteza din Vest. Singurul tren de viteza e Pendolino de la Virgin, care imi place cum arata si cum ia curbele dar un TGV, Eurostar, ICE nu ar strica. Si daca tot veni vorba si de windows 7 X64 cand il aveam nici acolo nu vedea 4 GB de ram in capat ci 3,5 Neutral Stiu sigur ca am doua sloturi cu ram a cate 2 GB fiecare ca am desfacut laptopul de mai multe ori, pacat ca nu pot face upgrade la 8 giga, maximul suportat e de 4.
Sus In jos
redeme
V.I.P Member
V.I.P Member
redeme

Numarul mesajelor : 1081
Localizare : Iasi
Reputatie : 6123
Data de inscriere : 06/03/2011

MesajSubiect: Re: Ce simulatoare feroviare va plac?   Ce simulatoare feroviare va plac? - Pagina 3 Icon_minitimeMar 24 Mai 2011, 22:51

lovekomotive a scris:
Si daca tot veni vorba si de windows 7 X64 cand il aveam nici acolo nu vedea 4 GB de ram in capat ci 3,5 Neutral Stiu sigur ca am doua sloturi cu ram a cate 2 GB fiecare ca am desfacut laptopul de mai multe ori, pacat ca nu pot face upgrade la 8 giga, maximul suportat e de 4.
Windowsul pe 64 de biți trebuie musai să vadă 4 giga(e vorba de matematică, nu de altceva; 7 Home Premium e limitat la 16 GB; Pro, Business, Ultimate văd până la 192 GB).

Ori nu îi „vedea” laptop-ul(cel mai bine ar fi un kit Dual Channel de 2x2 GB), ori nu era x64.
Sus In jos
DUAL
Administrator
Administrator
DUAL

Numarul mesajelor : 7874
Localizare : Hunedoara
Reputatie : 13281
Data de inscriere : 05/01/2011

MesajSubiect: Re: Ce simulatoare feroviare va plac?   Ce simulatoare feroviare va plac? - Pagina 3 Icon_minitimeMier 25 Mai 2011, 00:11

redeme a scris:
lovekomotive a scris:
Si daca tot veni vorba si de windows 7 X64 cand il aveam nici acolo nu vedea 4 GB de ram in capat ci 3,5 Neutral Stiu sigur ca am doua sloturi cu ram a cate 2 GB fiecare ca am desfacut laptopul de mai multe ori, pacat ca nu pot face upgrade la 8 giga, maximul suportat e de 4.
Windowsul pe 64 de biți trebuie musai să vadă 4 giga(e vorba de matematică, nu de altceva; 7 Home Premium e limitat la 16 GB; Pro, Business, Ultimate văd până la 192 GB).

Ori nu îi „vedea” laptop-ul(cel mai bine ar fi un kit Dual Channel de 2x2 GB), ori nu era x64.

Nu iti vede 0.5 Gb de ram daca ai laptop pt ca mai mult ca sigur ceilalti pana la 4 Giga sunt alocati placii video care e incorporata si foloseste memorie de tip shared adica din memoria placii de baza.Sistemele de operare x64 vad 2 la puterea 64 biti de memorie .. ultima data cand am facut eu calculul era peste 160 PB RAM. sau numarul asta 18446744073709551616 de biti .2^32 = 4294967296 ~= 3.9 GB RAM pt ca 1 KB = 1024 biti (nu 1000)
Sus In jos
lovekomotive
V.I.P Member
V.I.P Member
lovekomotive

MesajSubiect: Re: Ce simulatoare feroviare va plac?   Ce simulatoare feroviare va plac? - Pagina 3 Icon_minitimeMier 25 Mai 2011, 09:05

DUAL are dreptate, placa video e shared, ia din memoria RAM pana la 1,7 giga am inteles, asa se explica de ce nu-mi vede toata cantitatea de memorie. Pe 64 de biti cantitatea de ram pe care o poti pune e practic de neimaginat, doar pe la NASA, NSA, CIA, aia o fi avand atata RAM in computere, in rest noi astia nici in 10 ani nu o sa vedem calculatoare cu 100 GB RAM Very Happy nici nu ne trebuie desi tendinta la tot ce apare e in sus sa pape cat mai multe resurse ca omul sa nu mai faca fata cu configuratia actuala si sa upgradeze si iar sa upgradeze.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Ce simulatoare feroviare va plac?   Ce simulatoare feroviare va plac? - Pagina 3 Icon_minitime

Sus In jos

Ce simulatoare feroviare va plac?
Sus 
Pagina 3 din 7Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Lucruri pozitive (+) la CFR !!!
» Filmari feroviare
» Poduri feroviare
» Accidente feroviare
» Vehicule feroviare in 3D

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum