Numarul mesajelor : 207 Varsta : 37 Localizare : Bucuresti Reputatie : 4419 Data de inscriere : 27/05/2013
Subiect: Re: 105 : Golesti - Campulung - Argesel Dum 21 Feb 2016, 01:09
cristy79 a scris:
Da, asa este. Nu va spun cum arata garile pe aceasta ruta... este expresia halului de decadere in care am ajuns. Vegetatia este pe alocuri cat statul de om, pomii si tufisurile ajung uneori aproape cat sageata de mari, uneori se aude cum zgarie geamurile... Totusi cand ajung in Gara Campulung si vad peronul plin de calatori parca imi mai vine inima la loc.
Nu stiu daca in Golesti exista casa de bilete... Dar aproape nimeni nu am vazut sa urce de acolo. O singura data parca un politzai Oricum nashul face scurta la mana la cate bilete trebuie sa scrie de mana la plecarea din Campulung. E bina insa ca 99% merg la Bucuresti si deja a invatat tarifele.
Poate sa indraznim sa speram la deschiderea unei case de bilete in Gara Campulung Muscel odata cu a treia pereche de trenuri de la/catre Capitala.
In Golesti este sigur ca imi a luat eu un bilet acum cateva luni pentru Campulung.
cristy79
Numarul mesajelor : 1539 Varsta : 44 Localizare : Bucuresti Reputatie : 5869 Data de inscriere : 27/02/2013
Astazi am primit confirmarea ca se asteapta sa iasa Desiro de la reparatiile R7 si R8 si ca se preconizeaza introducerea unei noi perechi pe Campulung.
Dupa ce m-am gandit indelung si am vazut si ideile de pe acest forum am propus acest turnus: sa se ataseze automotor la trenul IR 1785, plecare Buc N la 14.30, sosire Campulung 17.40... plecare Campulung 17.50 -atasare in Golesti la IR 1896, sos Buc Nord la 20.40. Aceste trenuri nu sunt tarifate R (de aceea si au un singur motor) dar se poate atasa automotor cu oferta pt Campulung, asa cum era si la mersul trecut. Nu e prea OK sa existe discriminare dar...
Nu e perfect dar e singura solutie la felul cum arata mersul. La trenul de 13.30 nu se poate atasa nimic deoarece are 3 automotoare,iar o plecare din Campulung la 17.00 (mai OK ca si ora dupa parerea mea) nu e posibila deoarece nu are la ce sa se ataseze in Golesti. E o ora cam tarzie, dar e trafic de calatori si atunci. Ultimul autocar de la Campulung spre Bucuresti pleaca la 18.30 cred. In orice caz un Desiro de 70 de locuri va fi suficient.
NIKU24
Numarul mesajelor : 207 Varsta : 37 Localizare : Bucuresti Reputatie : 4419 Data de inscriere : 27/05/2013
Ar merge sa se duca de unul singur,sa plece dupa ora 18 si sa ajunga prin Titu cand vine si trenul 9436 din Targoviste asa ajunge si cei din Targoviste mai repede in Bucuresti nu mai trebuie sa astepte o ora ca sa vina 9028.
cristy79
Numarul mesajelor : 1539 Varsta : 44 Localizare : Bucuresti Reputatie : 5869 Data de inscriere : 27/02/2013
Subiect: Re: 105 : Golesti - Campulung - Argesel Dum 27 Mar 2016, 19:52
Astazi la plecarea din Campulung automotorul Desiro de 120 de locuri a fost arhiplin mare minune de nu a plecat cu cativa oameni in picioare, a fost bataie pe locuri, iar cei doi nashi cred ca au facut scurta la mana cate bilete au scris de mana. S-a urcat si supracontrolul in IR 1783 de la Golesti si a ramas in tren, intorcandu-se tot cu el de la Campulung.
Ce mi-a placut: nu erau numai studenti ci erau calatori de toate felurile, unii isi luasera deja biletul dus intors din Bucuresti. Automotor curat, scaune deloc jegoase, silentios (nu zguduia deloc, nu scartaia decat foarte putin la burduf si al te sunete enervante nu se auzeau) si foarte foarte bine incalzit...
Montana a trimis dupa-amiaza 2 autocare mari pline ochi catre Capitala. Nu mai zic si de Amic Transport care are si ea cateva curse. Va dati seama cat potential are aceasta ruta, care ramane din pacate nefructificat la maxim de CFR Calatori. Cat de buna ar fi a treia pereche aici, si mai ales un tren mai tarziu spre seara spre Bucuresti...
Pentru moment sa ne multumim cu ce avem acum - si aceste doua perechi puse la ore relativ bune si tarifate normal la cap pareau imposibile pana acum cateva luni. Sa nu ne pierdem speranta ca poate va aparea si trenul de seara, atat de asteptat si solicitat de locuitorii din Campulung.
Dr2005 Administrator
Numarul mesajelor : 20626 Varsta : 35 Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei Reputatie : 25567 Data de inscriere : 17/08/2011
Subiect: Re: 105 : Golesti - Campulung - Argesel Dum 27 Mar 2016, 20:27
Alea două autobuze de la Montana cară mai puţini călători decât un singur Desiro. Parcă am mai zis eu că nu e tot timpul nimerită comparaţia cu autobuzele.
_________________ :TTT:
cristy79
Subiect: Re: 105 : Golesti - Campulung - Argesel Dum 27 Mar 2016, 20:34
Esti tu asa sigur? Sunt autocare mari cu cca 50-60 de locuri ocupate 100% in zilele aglomerate. Fata de un Desiro are 70 de locuri eu zic ca alea doua autocare au carat aproape dublu. Si vorbesc doar de alea doua de la Montana - fara sa mai zic si de cele de la Amic Transport firma concurenta cu tarife mai nesimtite dar si alea sunt pline la ora aia.
Dr2005 Administrator
Numarul mesajelor : 20626 Varsta : 35 Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei Reputatie : 25567 Data de inscriere : 17/08/2011
Subiect: Re: 105 : Golesti - Campulung - Argesel Dum 27 Mar 2016, 20:37
cristy79 a scris:
Astazi la plecarea din Campulung automotorul Desiro de 120 de locuri a fost arhiplin
cristy79 a scris:
Esti tu asa sigur? Sunt autocare mari cu cca 50-60 de locuri ocupate 100% in zilele aglomerate. Fata de un Desiro are 70 de locuri eu zic ca alea doua autocare au carat aproape dublu.
Păi nu ai zis tu că era Desiro de 120 locuri?
_________________ :TTT:
dan tm V.I.P Member
Numarul mesajelor : 9101 Reputatie : 13007 Data de inscriere : 16/07/2014
Subiect: Re: 105 : Golesti - Campulung - Argesel Dum 27 Mar 2016, 20:40
Inseamna ca ar fi bun un tren cu citeva vagoane tras de LDH.
cristy79
Subiect: Re: 105 : Golesti - Campulung - Argesel Dum 27 Mar 2016, 20:44
Pentru cel de seara ar fi suficient unul de 70.
Pai bine au facut ca au pus unul de 120 de locuri. De dimineata 1783 avea 2-Desiro de 70 si unul de 120 spre Campulung si a fost o decizie foarte buna. Altfel era jale la cata lume a dat navala ca a fost si duminica.
NIKU24
Vesti bune: Desiro 2054 din compunerea trenului IR 1874 Campulung-Bucuresti implicat in accidentul de ieri a fost astazi la program, suferind avarii minore, cateva zgarieturi, un geam fisurat deci nimic important. Pe criza asta de Desiro - fix asta mai lipsea sa mai pice unul din cauza unui inconstient care s-a bagat in fata trenului sa treaca el primul.
Deci putem spune ca a avut noroc, desi impactul a fost violent automotorul nu a suferit decat stricaciuni minore
alliens
Numarul mesajelor : 530 Reputatie : 5431 Data de inscriere : 27/06/2011
Da, asa este. Nu va spun cum arata garile pe aceasta ruta... este expresia halului de decadere in care am ajuns. Vegetatia este pe alocuri cat statul de om, pomii si tufisurile ajung uneori aproape cat sageata de mari, uneori se aude cum zgarie geamurile... Totusi cand ajung in Gara Campulung si vad peronul plin de calatori parca imi mai vine inima la loc.
Nu stiu daca in Golesti exista casa de bilete... Dar aproape nimeni nu am vazut sa urce de acolo. O singura data parca un politzai Oricum nashul face scurta la mana la cate bilete trebuie sa scrie de mana la plecarea din Campulung. E bina insa ca 99% merg la Bucuresti si deja a invatat tarifele.
Poate sa indraznim sa speram la deschiderea unei case de bilete in Gara Campulung Muscel odata cu a treia pereche de trenuri de la/catre Capitala.
sau mavar un auotmat de vanzare vilete
AeroX V.I.P Member
Numarul mesajelor : 2161 Localizare : Bucuresti Reputatie : 6764 Data de inscriere : 25/05/2012
Cateva secvente de pe linia 905 - de astazi: De remarcat necesitatea unui tren de seara, cum a mai existat candva, evident, iar acum cu tarifele astea cu atat mai mult este nevoia mai mare.
Sunt mai multe filmari, dati un click pe un clip sau pe profilul meu si gasiti pe contul meu YouTube mai multe. Nu vreau sa ma lungesc intr-un mesaj...am postat asa ce e mai relevant
Se circula cu vreo maxim 80 km/h. Dar merge mai repede ca dubele de pe aici. Am urcat din statia Stefanesti, special ca sa admir peisajul din zona raului Arges, pe drumul alternativ spre Stefanesti de la barajul/lacul de acumulare Prundu (Pitesti).
Mai revin imediat si cu niste poze cu traseul pana la Stefanesti, e o zona foarte frumoasa din punctul meu de vedere. Dupa care cateva poze de la Parc Kretulescu.
AeroX V.I.P Member
Numarul mesajelor : 2161 Localizare : Bucuresti Reputatie : 6764 Data de inscriere : 25/05/2012