|
| 101 : Bucuresti Nord - Titu - Pitesti - Piatra Olt - Craiova | |
|
+70Bebe Cipri Andrei Neculai Laurentiu Ciobanu Adrian78 andreiutzu CalinIonMihai cristi ar esCapeTUfres123 aris86 florrinel calatorprinromania Katalyn allred marius664 DUAL ets2oltromânia IonutChircu mihaitzateo cristy79 LanceR kristi kkk dan tm alex.alexus.tm riciu rich1974 allecs Jhonyla florin.lifticariu mielutu zburator NIKU24 Teodor mishu88 gvd Nk11 MRBFCRB Adirmvl Grigor Luca tgv gtavicecity Radu cristi_tgv 19jimmy84 Katalin4653 Rarau AeroX Vlad ldh80 TVlad Dr2005 didinul IonutCFR2009 sorin alliens Radu Tudor Vitosa dexter23 razvan - trenuri rizelgeorgel2004 ANDU2100HP ana imfinity tiberio brandiburu DPS decward Nesebar mardaryroby COSTACHE MIHAIL Semaca MariusM myster2008 74 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
ana imfinity
Numarul mesajelor : 63 Varsta : 40 Localizare : Piatra Olt Reputatie : 4865 Data de inscriere : 15/10/2011
| Subiect: Un incident neobisniut Dum 07 Apr 2013, 15:30 | |
| Intr-o zi, am plecat din Pitara Olt spre Craiova cu ultimul personal (scuze iubitori de trenuri, dar nu pot sa le spun regio, cind de 100 ani se numesc personale). La statia Pielesti, erau citiva tigani aproape de peron, care au facut focul si fierbeau ceva acolo. Un altul era in tren, a vorbit cu cei de la foc, care i-au dat o bucata de carne pe geam. Acum vreo 3...4 ani, iarna, pe 9011, putin inainte de oprirea in Patroaia, eram la clasa I, cind a intrat un tiganus, m-a scuipat si a zis citeva vorbe necivilizate. Mi-am iesit din fire, l-am alergat si i-am tras un sut de a zburat din tren. :AA10: Pe vremea cind erau navetisti pe Pitesti - Curtea de Arges, incidente similare aveau loc cu tiganii de la Vilcele. Bine ca s-a desfiintat statia aia. Nu faceau decit sa murdareasca si sa distruga. :z6: :TRT: Dragi calatori, atentie la buzunare. Pe linia 901, atit in statii cit si in trenuri, se intimpla lucruri ciudate. :roll: Eu am patit-o si am ramas o data fara 100 lei. Cu alta ocazie am simtit hotul lucrind, dar l-am lasat... s-a ales cu un pachet de tigari gol. Atentie la schimbarea trenului in Pitesti si alte statii mari (Caracal, Buc. Nord, uneori Craiova si Rosiori), umbla destui obsedati prin garile alea. Incep de la 'unde mergi?' 'ai un foc?' si de fapt urmaresc numai mizerii. NU vorbiti cu ei. Nici nu merita sa-i bagati in seama. La Piatra Olt, insa, niciodata nu veti pati mare lucru, chiar daca veti ramine peste noapte in sala de asteptare. Nu doresc ca mesajul meu sa fie interpretat rasist. Nici eu nu sint romanca (dar nici tiganca). Doar am scris ceva ce poate fi de folos pentru cine doreste sa circule pe aici. |
| | | Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: 101 : Bucuresti Nord - Titu - Pitesti - Piatra Olt - Craiova Dum 07 Apr 2013, 15:37 | |
| In P 5009 rupt de oboseala am simtit pe unul dala de vinde reviste in GDN cand mi-a pus mana pe buzunar, m-am ridicat imediat, el mai era cu inca unul i-am dat un pumn fara frica apoi m-au alergat pana la usa si s-au lasat pagubasi cand au vazut calatori pe peron.
De atunci cand vad ca vin, dar nu au mai venit de mult la mine, le-o retez din start, pleaca singuri, dar nu mai am eu norocul asta sa dau peste infractori dastia, din pacate isi aleg alte victime, eu nu mai am norocul asta.
|
| | | rizelgeorgel2004 V.I.P Member
Numarul mesajelor : 608 Reputatie : 6181 Data de inscriere : 23/10/2009
| Subiect: Re: 101 : Bucuresti Nord - Titu - Pitesti - Piatra Olt - Craiova Dum 07 Apr 2013, 16:35 | |
| NU stiu cum se poate scapa de toti parazitii din Gara de nord. Acum 2 saptamani plecam spre Brasov cu 1631 intarziat de la Constanta, era 21.30 si trenul colcaia de tigani care se luau mai ales de femei singure, au inconjurat-o pe una la clasa 1 (era ea si cu inca o femeie mai incolo in tot salonul). Erau 3 care vindeau telefoane, unul cu o plasa cu parfumuri, si unu cu reviste. Am sunat instant la nr politiei tf (021.222.36.32), mai rapid decat la 112, mi-au inchis inainte sa le spun semnalmentele, apoi au trimis 2 pampalai care erau parca adormiti, astia sareau peste linii ca niste capre, si am sunat din nou sa ii spun si descrierea. Era un tip cu un fes inconfundabil, in patratele ca tabla de sah, si imi spune politistul: aaaa, pai noi suntem numai 2 politisti sa supraveghem, iar acum 15 min i-am confiscat 3 telefoane, dar stati linistit, ca ei doar vand, NU FURA! Apoi imi spune: Ma suna cineva, s-aveti o seara placuta! Am ramas consternat, si hotarat sa depun plangere impotriva lor la Inspectoratul general al Politiei, insa n-am mai apucat. Am boala pe tot ce inseamna fauna asta in GDN, mai intalnesti si in tara, dar nu ca aici. Cred ca solutia ar fi sa ii prindem sa ii batem pana le rupem oasele.....dar oamenilor le e frica, chiar daca ei sunt 2 si oamenii 20. Asa-i la noi. Poate ar trebui sa ne strangem noi si sa facem o campanie la Politia Bucuresti. |
| | | Rarau V.I.P Member
Numarul mesajelor : 742 Varsta : 44 Localizare : Bucuresti Reputatie : 5454 Data de inscriere : 23/01/2012
| Subiect: Re: 101 : Bucuresti Nord - Titu - Pitesti - Piatra Olt - Craiova Dum 07 Apr 2013, 21:41 | |
| Atentie la schimbarea trenului in Pitesti si alte statii mari (Caracal, Buc. Nord, uneori Craiova si Rosiori), umbla destui obsedati prin garile alea. Incep de la 'unde mergi?' 'ai un foc?' si de fapt urmaresc numai mizerii. NU vorbiti cu ei. Nici nu merita sa-i bagati in seama.
George oftica asta o am si eu, si azi am vazut un dubios langa coada de langa Trenul Regal nu stiu ce vroia sa vanda. Politia din Gara de Nord pur si simplu doarme.
Si apoi ne certam cu Doctoru ca sa imparta trenul de Botosani, Resita si mai stiu eu unde cu 5 schimbari de tren, nimeni nu se mai urca in tren daca nu are tren direct. Daca freaca grija pe cineva de falimentul CFR-ului prima data trebuie sa fie siguranta in tren, sa nu mai fie toti dubiosii in trenurile CFR-ului si apoi sa vorbim de schimbatul trenului pentru nu stiu ce directie. S-a vazut clar si cu ocazia trenului Regal, oamenii iubesc trenurile, dar angajatii CFR isi bat joc de calatori prin permiterea tiganilor in trenuri.
Eu unul am zis ca nu mai circul singur pe trenuri, cel putin in Oltenia, ca imi sare tandara prea repede cand ii vand pe tigani/blatisti si chiar nu mai am chef de probleme. De atatea ori nasul permite dubiosii la IC de Timisoara - Bucuresti, norocul meu//altora era ca trenul ala era de zi + nu oprea in Videle sa fie chiar fauna din alte IR/R |
| | | Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: 101 : Bucuresti Nord - Titu - Pitesti - Piatra Olt - Craiova Lun 08 Apr 2013, 00:58 | |
| Odata veneam de la Tg Jiu cu trenul era pe la 16 inainte nu mai stiu ce nr avea, 1824 parca...Cluj - Deva Craiova Buc Nord si era un cerestor stresant,doar ce plecasem din Tg Jiu nu cred ca trecusem de Budieni HM si a aparut,am pus mana pe telefon am sunat la 112 si in Tirgu Carbunesti l a asteptat TF ul, dupa ce m au sunat ei sa imi ceara detalii,pai ori merg cu IR la cls a 1 a ori sunt tulburat de tigani si cersetori? |
| | | Nesebar Administrator
Numarul mesajelor : 16278 Localizare : Бухарест Reputatie : 22395 Data de inscriere : 06/12/2009
| Subiect: Re: 101 : Bucuresti Nord - Titu - Pitesti - Piatra Olt - Craiova Joi 09 Mai 2013, 18:17 | |
| 9006 in Bals Spre Craiova Intre Bals si Piatra Olt , vedere spre Craiova Podul peste Olt Milcov Spre Slatina Spre Craiova 9006 intra in Slatina Potcoava Sinesti 9006 in Sinesti Corbu Harsesti Spre Pitesti Spre Slatina Stolnici Spre Slatina Spre Pitesti Falfani Spre Slatina Costesti Spre Pitesti 9006 in Costesti Spre Slatina Trenul de la Rosiori soseste in Costesti Parvu |
| | | Katalin4653 V.I.P Member
Numarul mesajelor : 1575 Localizare : Braila M 700 Reputatie : 6321 Data de inscriere : 30/12/2011
| Subiect: Re: 101 : Bucuresti Nord - Titu - Pitesti - Piatra Olt - Craiova Dum 19 Mai 2013, 14:49 | |
| |
| | | Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: 101 : Bucuresti Nord - Titu - Pitesti - Piatra Olt - Craiova Lun 20 Mai 2013, 09:11 | |
| fain, vad ca si pe acolo CFR nu se mai oboseste sa taie vegetatia pe culoar ca sa poata fi vazut de la distanta.
Ce vad in Costesti?????? pasaj subteran??? nefolosit?
pai cum vine asta in BOTOSANI si Rimnicu Vilcea se apuca de sapat si pe unde le au de mult le inchid?? Ca si la Roman e inchis desi e trafic mult mai intens decit la Botosani. |
| | | Nesebar Administrator
Numarul mesajelor : 16278 Localizare : Бухарест Reputatie : 22395 Data de inscriere : 06/12/2009
| Subiect: Re: 101 : Bucuresti Nord - Titu - Pitesti - Piatra Olt - Craiova Lun 03 Iun 2013, 00:11 | |
| 9105 in Sabareni Spre Bucuresti Ciocanesti Spre Bucuresti Baldana Spre Bucuresti Ghergani Spre Bucuresti Poza prin geam Intre Ghergani si Contesti spre Bucuresti Contesti Boteni Intre Boteni si Titu , spre Bucuresti 9105 in Titu Spre Bucuresti |
| | | Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: 101 : Bucuresti Nord - Titu - Pitesti - Piatra Olt - Craiova Vin 14 Iun 2013, 20:07 | |
| aproape de slatina un personal(nu ii stiu nr.e din 2008)
https://2img.net/r/ihimg/photo/my-images/705/oep6.jpg/ |
| | | ANDU2100HP
Numarul mesajelor : 5174 Reputatie : 10608 Data de inscriere : 16/06/2010
| Subiect: Re: 101 : Bucuresti Nord - Titu - Pitesti - Piatra Olt - Craiova Dum 23 Iun 2013, 15:43 | |
| Linia 901 in statia ciocanesti . |
| | | ANDU2100HP
Numarul mesajelor : 5174 Reputatie : 10608 Data de inscriere : 16/06/2010
| Subiect: Re: 101 : Bucuresti Nord - Titu - Pitesti - Piatra Olt - Craiova Dum 07 Iul 2013, 20:39 | |
| Linia 901 - vedere spre Bucuresti - poza e facuta de langa fosta halta Tartasesti . intre statiile Ciocanesti si Sabareni. |
| | | 19jimmy84 V.I.P Member
Numarul mesajelor : 3168 Localizare : Bucuresti Reputatie : 8566 Data de inscriere : 05/06/2010
| Subiect: Re: 101 : Bucuresti Nord - Titu - Pitesti - Piatra Olt - Craiova Lun 30 Sept 2013, 20:18 | |
| Pirvu, jud. Arges - 25.08.2013 ... ... ... ... ... |
| | | IonutCFR2009 Administrator
Numarul mesajelor : 6584 Reputatie : 12457 Data de inscriere : 09/07/2009
| Subiect: Re: 101 : Bucuresti Nord - Titu - Pitesti - Piatra Olt - Craiova Lun 14 Oct 2013, 20:23 | |
| Mai nou firul 1 Chitila - Titu este cu Vmax=50 km/h intre Chitila - Ghergani HM si cu Vmax=30 km/h intre Ghergani HM - Titu, trenurile regio si interregio acumuland 10 minute intarziere la Titu. |
| | | rizelgeorgel2004 V.I.P Member
Numarul mesajelor : 608 Reputatie : 6181 Data de inscriere : 23/10/2009
| Subiect: Re: 101 : Bucuresti Nord - Titu - Pitesti - Piatra Olt - Craiova Mar 15 Oct 2013, 00:33 | |
| |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: 101 : Bucuresti Nord - Titu - Pitesti - Piatra Olt - Craiova | |
| |
| | | | 101 : Bucuresti Nord - Titu - Pitesti - Piatra Olt - Craiova | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |