| 100 : Bucuresti Nord - Rosiori Nord - Craiova - Caransebes - Timisoara | |
|
+132ets2oltromânia dragosdimitrescu aris86 qew00 Katalyn neluadi StefanD_ mihaitzateo NIKU24 Feroviar_18 cristy79 Sabik gabrielcr Florin C stefan_br TonyGFR marius664 IonutChircu maris.constantin traian Ciprian.bucur.92 dan tm mielutu zburator Luca tgv Grigor Nycolas Gabriel gardianlinux phnegativ MetalRider vatmanul Jhonyla orestte kristi kkk cont sters ldh80 cristi_tgv Bobby_TM NicuS alliens mtk bobo4526 92Dragos Razvan Tudor baiazid Scoop costi_dumitru Ryan Anderson Adirmvl lifetec riciu user dezactivat... Katalin4653 vanchorusebulgaria Cont dezactivat adytm allred Czirjak Arpad alex1987 AlexandruC George33 lokomo69 Kriszti219 nenuandrei Radu mirceamilitaru IonutCFR2009 Sergiu rmn g.popovici ORWO bostanescu gigel Luna alexandru.boia srazvi Rarau Dr2005 Nk11 manuela ravers75 DPS alexmorph3us Vlad laur 133 Adisoft1991s DUAL dan_dinca Cosmin5 Teodor Andrey_tm TVlad didinul C.F.R. razvan - trenuri mihaiuc mishu88 cristyadaX andreiutzu cristi CFR AlexD Nesebar rumpf1 decward Vitosa Cobra bondarel 63-1143-5 cont dezactivat . luciangeo77 Mircea Condilescu Churchill Adrian78 The Legend Costin.H cortexedge Andrei COSTACHE MIHAIL stinky Ionutz discoid21 mardaryroby Codrut1985 Caravelle_Zg Amiralul EA1clony106 alex.alexus.tm membru inactiv avram jionutz Cito Gabry Gabriel marius_m Stratan-Tttggvv myster2008 136 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
neluadi
Numarul mesajelor : 369 Localizare : Timisoara Reputatie : 3515 Data de inscriere : 12/04/2016
| Subiect: Re: 100 : Bucuresti Nord - Rosiori Nord - Craiova - Caransebes - Timisoara Mar Aug 16, 2016 4:17 pm | |
| Am fost ieri din nou pe M 900 GDN-TM si e impanata cu restrictii, ca pasarile de curte cu pene. Puhoi de ele, scurte o multime, lungi cateva. Se strica si Craiova-Filiasi, mandria magistralei. IR 1691 a ajuns la destinatie cu +42 minute, iar urmatorul IR 1693 a strans un +95 de minute. Inteleg ca situatia persista si este zilnica, asa ca un drum Bucuresti-Timisoara se face in 10 ore in cel mai bun caz. Am mai scris ca e jale pe Cluj-Dej-Beclean pe Somes, dar pe M900 s-a depasit nivelul de jale si se apropie de prapad. Si toate pe nervii, timpul si banii calatorilor. Plus consumul de energie cu zecile de accelerari si franari si materialul rulant afectat de starea sinei. Coborarea Balotei e un chin. Oare se poate mai rau de atat? Din colegi daca aveti in gand de calatorii pe M900 puneti-va 11 ore ca rezerva de timp, si nici astea nu sunt sigure. Pacat de numarul relativ mare de calatori care ii mai sunt fideli si calatoresc cu trenul in asemenea conditii |
|
| |
Nesebar Administrator
Numarul mesajelor : 16278 Localizare : Бухарест Reputatie : 22393 Data de inscriere : 06/12/2009
| Subiect: Re: 100 : Bucuresti Nord - Rosiori Nord - Craiova - Caransebes - Timisoara Mar Aug 16, 2016 4:25 pm | |
| Multe rute din pacate in Romania sunt praf si pulbere iar calatorii care ar putea sa vina la tren se orienteaza spre alte mijloace de transport.
Am fost in Ukraina in acest weekend, 655 km in 9:40 si la pret 78 lei vagon de dormit modern clasa 2, pe alta ruta 1500 km vagon de dormit clasa 2 clasic cum era si pe Sofia-Moskow pretul a fost 58 lei, :O desigur acolo trenurile au 18 vagoane si toate sunt pline, viteza de circulatie e constanta nu in hopuri cum de altfel nu cred ca exista o tara in Europa asta unde se merge asa de dezastruos ca in Romania, Romania e singura tara unde transportul feroviar e prost si foarte prost iar ca si bani e extrem de scump, tipic romanului e ca in zicala aia cu capra raioasa, dupa ce ca are raie tine si coada sus, asta e romania si transportul feroviar, dupa ce ca e prost mai e si scump si atunci de ce sa folosesti trenul cand poti merge cu altceva mai rapid si mai ieftin? |
|
| |
neluadi
Numarul mesajelor : 369 Localizare : Timisoara Reputatie : 3515 Data de inscriere : 12/04/2016
| Subiect: Re: 100 : Bucuresti Nord - Rosiori Nord - Craiova - Caransebes - Timisoara Mar Aug 16, 2016 4:39 pm | |
| Culmea este ca am calatorit sambata noaptea cu IRN 1766 Timisoara-Iasi, sosit cu 0 minute intarziere dupa atata amar de drum si statii. Mai departe Iasi-GDN IRN 1668, exact tot punctual. Zero minute intarziere, a mers in plina noapte ca un ceasornic de calitate. Pe M900 deja am trecut de la ceas, inapoi la clepsidra. Mai un fir de nisip, mai o restricitie. Districul constata, instituie restrictia, o semnalizeaza pe teren si asa ramane pana .... pica Pastele in Joia din 32 Mai. Am ramas profund dezamagit de starea precara actuala in care a ajuns acest tronson major de cale ferata. |
|
| |
mielutu zburator
Numarul mesajelor : 3172 Varsta : 29 Reputatie : 6986 Data de inscriere : 07/09/2014
| Subiect: Re: 100 : Bucuresti Nord - Rosiori Nord - Craiova - Caransebes - Timisoara Mar Aug 16, 2016 10:06 pm | |
| Am trecut și eu recent pe M900, pe Balota e o restricție ff lungă de 15 km/h. Dormea gagică-mea și s-a trezit puțin nedumerită de sunetele pe care le făcea trenul, scoate un scârțâit foarte foarte creepy (care mie mi se pare interesant, chiar mișto) și care variază ca tonalitate, de la foarte acut la mediu. Oricum, e o plăcere să vezi trenul șerpuind pe-acolo, prin pădurile umbroase. Este una din bucățile mele preferate din România, păcat însă de starea ei. Are cineva idee ce produce acel sunet lugubru? E singura porțiune de CF din România pe care am auzit așa ceva. |
|
| |
Adrian78 Administrator
Numarul mesajelor : 18746 Localizare : Hunedoara Reputatie : 24322 Data de inscriere : 05/10/2010
| Subiect: Re: 100 : Bucuresti Nord - Rosiori Nord - Craiova - Caransebes - Timisoara Mar Aug 16, 2016 10:10 pm | |
| - mielutu zburator a scris:
- Am trecut și eu recent pe M900, pe Balota e o restricție ff lungă de 15 km/h.
Dormea gagică-mea și s-a trezit puțin nedumerită de sunetele pe care le făcea trenul, scoate un scârțâit foarte foarte creepy (care mie mi se pare interesant, chiar mișto) și care variază ca tonalitate, de la foarte acut la mediu. Oricum, e o plăcere să vezi trenul șerpuind pe-acolo, prin pădurile umbroase. Este una din bucățile mele preferate din România, păcat însă de starea ei. Are cineva idee ce produce acel sunet lugubru? E singura porțiune de CF din România pe care am auzit așa ceva. Sunt curbele prea strânse si probabil și o mică diferență de nivel Vino si pe Baniță Baru Mare la fel fac vagoanele |
|
| |
laur 133
Numarul mesajelor : 415 Varsta : 39 Localizare : Craiova Reputatie : 5701 Data de inscriere : 01/06/2010
| Subiect: Re: 100 : Bucuresti Nord - Rosiori Nord - Craiova - Caransebes - Timisoara Mier Aug 17, 2016 3:28 pm | |
| Din pacate M900 a ajuns sub orice critica. Si cand ma gandesc ca pana nu in urma cu multi ani , era printre primele linii ''de mare viteza'' din Romania. Se circula cu 140 km/h intre Bucuresti -Craiova . Totusi s-au baagat multi bani in M900 in ultimul an: multe podete sunt in reabilitare, o lucrare foarte mare fiind cea dintre Cotofeni -Isalnita, care se pare ca va fi gata, speram in toamna, dar si altele. In plus inca 15 poduri de pe raza Reg. Craiova vor intra in reabilitare in cel mai scurt timp. Sunetul acele se aude de la frana pe disc a vagonului, dar si din cauza curbelor foarte stranse pe acolo. Dar exista unele linii abatute in forma de ''S'', si atunci sa vezi chin a garezi tren cu 3200 tone ... |
|
| |
StefanD_
Numarul mesajelor : 65 Varsta : 34 Localizare : Bucuresti Reputatie : 3249 Data de inscriere : 07/03/2016
| Subiect: Re: 100 : Bucuresti Nord - Rosiori Nord - Craiova - Caransebes - Timisoara Mier Aug 17, 2016 6:24 pm | |
| Ce lucrare este intre Cotofeni si Isalnita? |
|
| |
Adrian78 Administrator
Numarul mesajelor : 18746 Localizare : Hunedoara Reputatie : 24322 Data de inscriere : 05/10/2010
| Subiect: Re: 100 : Bucuresti Nord - Rosiori Nord - Craiova - Caransebes - Timisoara Mier Aug 17, 2016 7:28 pm | |
| - StefanD_ a scris:
- Ce lucrare este intre Cotofeni si Isalnita?
A fost un rembleu de sub care a fugit terenul si au fost nevoiti să facă două poduri cu tot cu fundații de consolidare a malului |
|
| |
laur 133
Numarul mesajelor : 415 Varsta : 39 Localizare : Craiova Reputatie : 5701 Data de inscriere : 01/06/2010
| Subiect: Re: 100 : Bucuresti Nord - Rosiori Nord - Craiova - Caransebes - Timisoara Mier Aug 17, 2016 9:28 pm | |
| - Adrian78 a scris:
- StefanD_ a scris:
A fost un rembleu de sub care a fugit terenul si au fost nevoiti să facă două poduri cu tot cu fundații de consolidare a malului Au lucrat doar la podul de pe firul 1 , urmand ca dupa ce se termina acesta sa lucreze si pe firul 2. chiar daca se circula cu VS pe firul 2, acolo e un pod provizoriu. |
|
| |
Adrian78 Administrator
| Subiect: Re: 100 : Bucuresti Nord - Rosiori Nord - Craiova - Caransebes - Timisoara Mier Aug 17, 2016 9:50 pm | |
| - laur 133 a scris:
- Adrian78 a scris:
- StefanD_ a scris:
A fost un rembleu de sub care a fugit terenul si au fost nevoiti să facă două poduri cu tot cu fundații de consolidare a malului Au lucrat doar la podul de pe firul 1 , urmand ca dupa ce se termina acesta sa lucreze si pe firul 2. chiar daca se circula cu VS pe firul 2, acolo e un pod provizoriu. E cu 30 km/h restricție pe podul provizoriu de pe firul 2 |
|
| |
92Dragos Moderator si Fotograful anului
Numarul mesajelor : 2942 Localizare : Targu Mures / Gheorgheni Reputatie : 8371 Data de inscriere : 24/05/2010
| Subiect: Re: 100 : Bucuresti Nord - Rosiori Nord - Craiova - Caransebes - Timisoara Sam Aug 20, 2016 9:58 am | |
| 41-0889-6 by 92Dragos, on Flickr Cereailer by 92Dragos, on Flickr |
|
| |
cristi ar
Numarul mesajelor : 866 Varsta : 46 Localizare : Arad Reputatie : 6554 Data de inscriere : 28/05/2009
| Subiect: Re: 100 : Bucuresti Nord - Rosiori Nord - Craiova - Caransebes - Timisoara Joi Sept 08, 2016 11:20 pm | |
| Cand se vor face lucrari in zona Balota pentru remedierea situatiei actuale care determina intarzierea trenurilor? |
|
| |
Cris_Cr
Numarul mesajelor : 204 Varsta : 43 Localizare : Pelendava Reputatie : 3173 Data de inscriere : 06/10/2016
| Subiect: Re: 100 : Bucuresti Nord - Rosiori Nord - Craiova - Caransebes - Timisoara Joi Oct 06, 2016 4:12 am | |
| Pe Craiova Filiasi din 36 de km doar 23 mai sunt deschisi pe dubla, restul intre Filiasi Racari, inchis, Isalnita Cotofeni inchis, nu cred sa se deschida firul in acest an Isalnita Cotofeni, lucrarea este ft complexa se toarna un perete gros de beton care face cred imposibila deschiderea, oricum restrictia s-a redus la 15km/h iar la intrare in Racari este 50km/h avand in vedere ca sina este scoasa pe @ 300mp.
|
|
| |
Adrian78 Administrator
| Subiect: Re: 100 : Bucuresti Nord - Rosiori Nord - Craiova - Caransebes - Timisoara Joi Oct 06, 2016 8:05 am | |
| - Cris_Cr a scris:
- Pe Craiova Filiasi din 36 de km doar 23 mai sunt deschisi pe dubla, restul intre Filiasi Racari, inchis, Isalnita Cotofeni inchis, nu cred sa se deschida firul in acest an Isalnita Cotofeni, lucrarea este ft complexa se toarna un perete gros de beton care face cred imposibila deschiderea, oricum restrictia s-a redus la 15km/h iar la intrare in Racari este 50km/h avand in vedere ca sina este scoasa pe @ 300mp.
Restricția de 50 de la Răcari este pentru protectie muncitori |
|
| |
Cris_Cr
Numarul mesajelor : 204 Varsta : 43 Localizare : Pelendava Reputatie : 3173 Data de inscriere : 06/10/2016
| Subiect: Re: 100 : Bucuresti Nord - Rosiori Nord - Craiova - Caransebes - Timisoara Vin Oct 07, 2016 2:21 am | |
| Am inteles ca s-a rezolvat problema macazurilor de la iesirea din Carcal spre Craiova, se iasa cu 70 |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: 100 : Bucuresti Nord - Rosiori Nord - Craiova - Caransebes - Timisoara | |
| |
|
| |
| 100 : Bucuresti Nord - Rosiori Nord - Craiova - Caransebes - Timisoara | |
|