Forumul pasionatilor de trenuri din România

Acest forum a fost creat pentru cei care iubesc cu adevarat trenurile din Romania!

AcasaAcasa  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ConectareConectare  ÎnregistrareÎnregistrare  

100 : Bucuresti Nord - Rosiori Nord - Craiova - Caransebes - Timisoara

In jos 
+132
ets2oltromânia
dragosdimitrescu
aris86
qew00
Katalyn
neluadi
StefanD_
mihaitzateo
NIKU24
Feroviar_18
cristy79
Sabik
gabrielcr
Florin C
stefan_br
TonyGFR
marius664
IonutChircu
maris.constantin
traian
Ciprian.bucur.92
dan tm
mielutu zburator
Luca tgv
Grigor
Nycolas Gabriel
gardianlinux
phnegativ
MetalRider
vatmanul
Jhonyla
orestte
kristi kkk
cont sters
ldh80
cristi_tgv
Bobby_TM
NicuS
alliens
mtk
bobo4526
92Dragos
Razvan Tudor
baiazid
Scoop
costi_dumitru
Ryan Anderson
Adirmvl
lifetec
riciu
user dezactivat...
Katalin4653
vanchorusebulgaria
Cont dezactivat
adytm
allred
Czirjak Arpad
alex1987
AlexandruC
George33
lokomo69
Kriszti219
nenuandrei
Radu
mirceamilitaru
IonutCFR2009
Sergiu rmn
g.popovici
ORWO
bostanescu gigel
Luna
alexandru.boia
srazvi
Rarau
Dr2005
Nk11
manuela
ravers75
DPS
alexmorph3us
Vlad
laur 133
Adisoft1991s
DUAL
dan_dinca
Cosmin5
Teodor
Andrey_tm
TVlad
didinul
C.F.R.
razvan - trenuri
mihaiuc
mishu88
cristyadaX
andreiutzu
cristi CFR
AlexD
Nesebar
rumpf1
decward
Vitosa
Cobra
bondarel
63-1143-5
cont dezactivat .
luciangeo77
Mircea Condilescu
Churchill
Adrian78
The Legend
Costin.H
cortexedge
Andrei
COSTACHE MIHAIL
stinky
Ionutz
discoid21
mardaryroby
Codrut1985
Caravelle_Zg
Amiralul
EA1clony106
alex.alexus.tm
membru inactiv
avram
jionutz
Cito
Gabry Gabriel
marius_m
Stratan-Tttggvv
myster2008
136 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 33 ... 62, 63, 64, 65, 66, 67  Urmatorul
AutorMesaj
neluadi

neluadi

Numarul mesajelor : 369
Localizare : Timisoara
Reputatie : 3515
Data de inscriere : 12/04/2016

100 : Bucuresti Nord - Rosiori Nord - Craiova - Caransebes - Timisoara - Pagina 63 Empty
MesajSubiect: Re: 100 : Bucuresti Nord - Rosiori Nord - Craiova - Caransebes - Timisoara   100 : Bucuresti Nord - Rosiori Nord - Craiova - Caransebes - Timisoara - Pagina 63 Icon_minitimeMar Aug 16, 2016 4:17 pm

Am fost ieri din nou pe M 900 GDN-TM si e impanata cu restrictii, ca pasarile de curte cu pene. Puhoi de ele, scurte o multime, lungi cateva. Se strica si Craiova-Filiasi, mandria magistralei.
IR 1691 a ajuns la destinatie cu +42 minute, iar urmatorul IR 1693 a strans un +95 de minute. Inteleg ca situatia persista si este zilnica, asa ca un drum Bucuresti-Timisoara se face in 10 ore in cel mai bun caz.
Am mai scris ca e jale pe Cluj-Dej-Beclean pe Somes, dar pe M900 s-a depasit nivelul de jale si se apropie de prapad.
Si toate pe nervii, timpul si banii calatorilor. Plus consumul de energie cu zecile de accelerari si franari si materialul rulant afectat de starea sinei. Coborarea Balotei e un chin. Oare se poate mai rau de atat?
Din colegi daca aveti in gand de calatorii pe M900 puneti-va 11 ore ca rezerva de timp, si nici astea nu sunt sigure.
Pacat de numarul relativ mare de calatori care ii mai sunt fideli si calatoresc cu trenul in asemenea conditii
Sus In jos
Nesebar
Administrator
Administrator
Nesebar

Numarul mesajelor : 16278
Localizare : Бухарест
Reputatie : 22393
Data de inscriere : 06/12/2009

100 : Bucuresti Nord - Rosiori Nord - Craiova - Caransebes - Timisoara - Pagina 63 Empty
MesajSubiect: Re: 100 : Bucuresti Nord - Rosiori Nord - Craiova - Caransebes - Timisoara   100 : Bucuresti Nord - Rosiori Nord - Craiova - Caransebes - Timisoara - Pagina 63 Icon_minitimeMar Aug 16, 2016 4:25 pm

Multe rute din pacate in Romania sunt praf si pulbere iar calatorii care ar putea sa vina la tren se orienteaza spre alte mijloace de transport.

Am fost in Ukraina in acest weekend, 655 km in 9:40 si la pret 78 lei vagon de dormit modern clasa 2, pe alta ruta 1500 km vagon de dormit clasa 2 clasic cum era si pe Sofia-Moskow pretul a fost 58 lei, :O desigur acolo trenurile au 18 vagoane si toate sunt pline, viteza de circulatie e constanta nu in hopuri cum de altfel nu cred ca exista o tara in Europa asta unde se merge asa de dezastruos ca in Romania, Romania e singura tara unde transportul feroviar e prost si foarte prost iar ca si bani e extrem de scump, tipic romanului e ca in zicala aia cu capra raioasa, dupa ce ca are raie tine si coada sus, asta e romania si transportul feroviar, dupa ce ca e prost mai e si scump si atunci de ce sa folosesti trenul cand poti merge cu altceva mai rapid si mai ieftin?

595423100 : Bucuresti Nord - Rosiori Nord - Craiova - Caransebes - Timisoara - Pagina 63 Bdeem_8496_a100 : Bucuresti Nord - Rosiori Nord - Craiova - Caransebes - Timisoara - Pagina 63 Bdeem_8496_a100 : Bucuresti Nord - Rosiori Nord - Craiova - Caransebes - Timisoara - Pagina 63 Bdeem_8496_a
Sus In jos
neluadi

neluadi

Numarul mesajelor : 369
Localizare : Timisoara
Reputatie : 3515
Data de inscriere : 12/04/2016

MesajSubiect: Re: 100 : Bucuresti Nord - Rosiori Nord - Craiova - Caransebes - Timisoara   100 : Bucuresti Nord - Rosiori Nord - Craiova - Caransebes - Timisoara - Pagina 63 Icon_minitimeMar Aug 16, 2016 4:39 pm

Culmea este ca am calatorit sambata noaptea cu IRN 1766 Timisoara-Iasi, sosit cu 0 minute intarziere dupa atata amar de drum si statii.
Mai departe Iasi-GDN IRN 1668, exact tot punctual. Zero minute intarziere, a mers in plina noapte ca un ceasornic de calitate.
Pe M900 deja am trecut de la ceas, inapoi la clepsidra. Mai un fir de nisip, mai o restricitie. Districul constata, instituie restrictia, o semnalizeaza pe teren si asa ramane pana .... pica Pastele in Joia din 32 Mai.
Am ramas profund dezamagit de starea precara actuala in care a ajuns acest tronson major de cale ferata.
Sus In jos
mielutu zburator

mielutu zburator

Numarul mesajelor : 3172
Varsta : 29
Reputatie : 6986
Data de inscriere : 07/09/2014

MesajSubiect: Re: 100 : Bucuresti Nord - Rosiori Nord - Craiova - Caransebes - Timisoara   100 : Bucuresti Nord - Rosiori Nord - Craiova - Caransebes - Timisoara - Pagina 63 Icon_minitimeMar Aug 16, 2016 10:06 pm

Am trecut și eu recent pe M900, pe Balota e o restricție ff lungă de 15 km/h.
Dormea gagică-mea și s-a trezit puțin nedumerită de sunetele pe care le făcea trenul, scoate un scârțâit foarte foarte creepy (care mie mi se pare interesant, chiar mișto) și care variază ca tonalitate, de la foarte acut la mediu. Oricum, e o plăcere să vezi trenul șerpuind pe-acolo, prin pădurile umbroase. Este una din bucățile mele preferate din România, păcat însă de starea ei.
Are cineva idee ce produce acel sunet lugubru? E singura porțiune de CF din România pe care am auzit așa ceva.
Sus In jos
http://theliteratelamb.blogspot.ro/
Adrian78
Administrator
Administrator
Adrian78

Numarul mesajelor : 18746
Localizare : Hunedoara
Reputatie : 24322
Data de inscriere : 05/10/2010

MesajSubiect: Re: 100 : Bucuresti Nord - Rosiori Nord - Craiova - Caransebes - Timisoara   100 : Bucuresti Nord - Rosiori Nord - Craiova - Caransebes - Timisoara - Pagina 63 Icon_minitimeMar Aug 16, 2016 10:10 pm

mielutu zburator a scris:
Am trecut și eu recent pe M900, pe Balota e o restricție ff lungă de 15 km/h.
Dormea gagică-mea și s-a trezit puțin nedumerită de sunetele pe care le făcea trenul, scoate un scârțâit foarte foarte creepy (care mie mi se pare interesant, chiar mișto) și care variază ca tonalitate, de la foarte acut la mediu. Oricum, e o plăcere să vezi trenul șerpuind pe-acolo, prin pădurile umbroase. Este una din bucățile mele preferate din România, păcat însă de starea ei.
Are cineva idee ce produce acel sunet lugubru? E singura porțiune de CF din România pe care am auzit așa ceva.

Sunt curbele prea strânse si probabil și o mică diferență de nivel
Vino si pe Baniță Baru Mare la fel fac vagoanele
Sus In jos
laur 133

Numarul mesajelor : 415
Varsta : 39
Localizare : Craiova
Reputatie : 5701
Data de inscriere : 01/06/2010

MesajSubiect: Re: 100 : Bucuresti Nord - Rosiori Nord - Craiova - Caransebes - Timisoara   100 : Bucuresti Nord - Rosiori Nord - Craiova - Caransebes - Timisoara - Pagina 63 Icon_minitimeMier Aug 17, 2016 3:28 pm

Din pacate M900 a ajuns sub orice critica. Si cand ma gandesc ca pana nu in urma cu multi ani , era printre primele linii ''de mare viteza'' din Romania. Se circula cu 140 km/h intre Bucuresti -Craiova . Totusi s-au baagat multi bani in M900 in ultimul an: multe podete sunt in reabilitare, o lucrare foarte mare fiind cea dintre Cotofeni -Isalnita, care se pare ca va fi gata, speram in toamna, dar si altele. In plus inca 15 poduri de pe raza Reg. Craiova vor intra in reabilitare in cel mai scurt timp.
Sunetul acele se aude de la frana pe disc a vagonului, dar si din cauza curbelor foarte stranse pe acolo.  Dar exista unele linii abatute in forma de ''S'', si atunci sa vezi chin a garezi  tren cu 3200 tone ...
Sus In jos
StefanD_

Numarul mesajelor : 65
Varsta : 34
Localizare : Bucuresti
Reputatie : 3249
Data de inscriere : 07/03/2016

MesajSubiect: Re: 100 : Bucuresti Nord - Rosiori Nord - Craiova - Caransebes - Timisoara   100 : Bucuresti Nord - Rosiori Nord - Craiova - Caransebes - Timisoara - Pagina 63 Icon_minitimeMier Aug 17, 2016 6:24 pm

Ce lucrare este intre Cotofeni si Isalnita?
Sus In jos
Adrian78
Administrator
Administrator
Adrian78

MesajSubiect: Re: 100 : Bucuresti Nord - Rosiori Nord - Craiova - Caransebes - Timisoara   100 : Bucuresti Nord - Rosiori Nord - Craiova - Caransebes - Timisoara - Pagina 63 Icon_minitimeMier Aug 17, 2016 7:28 pm

StefanD_ a scris:

A fost un rembleu de sub care a fugit terenul si au fost nevoiti să facă două poduri cu tot cu fundații de consolidare a malului
Sus In jos
laur 133

Numarul mesajelor : 415
Varsta : 39
Localizare : Craiova
Reputatie : 5701
Data de inscriere : 01/06/2010

MesajSubiect: Re: 100 : Bucuresti Nord - Rosiori Nord - Craiova - Caransebes - Timisoara   100 : Bucuresti Nord - Rosiori Nord - Craiova - Caransebes - Timisoara - Pagina 63 Icon_minitimeMier Aug 17, 2016 9:28 pm

Adrian78 a scris:
StefanD_ a scris:

A fost un rembleu de sub care a fugit terenul si au fost nevoiti să facă două poduri cu tot cu fundații de consolidare a malului
Au lucrat doar la podul de pe firul 1 , urmand ca dupa ce se termina acesta sa lucreze si pe firul 2. chiar daca se circula cu VS pe firul 2, acolo e un pod provizoriu.
Sus In jos
Adrian78
Administrator
Administrator
Adrian78

MesajSubiect: Re: 100 : Bucuresti Nord - Rosiori Nord - Craiova - Caransebes - Timisoara   100 : Bucuresti Nord - Rosiori Nord - Craiova - Caransebes - Timisoara - Pagina 63 Icon_minitimeMier Aug 17, 2016 9:50 pm

laur 133 a scris:
Adrian78 a scris:
StefanD_ a scris:

Au lucrat doar la podul de pe firul 1 , urmand ca dupa ce se termina acesta sa lucreze si pe firul 2. chiar daca se circula cu VS pe firul 2, acolo e un pod provizoriu.

E cu 30 km/h restricție pe podul provizoriu de pe firul 2
Sus In jos
92Dragos
Moderator si Fotograful anului
Moderator si Fotograful anului
92Dragos

Numarul mesajelor : 2942
Localizare : Targu Mures / Gheorgheni
Reputatie : 8371
Data de inscriere : 24/05/2010

MesajSubiect: Re: 100 : Bucuresti Nord - Rosiori Nord - Craiova - Caransebes - Timisoara   100 : Bucuresti Nord - Rosiori Nord - Craiova - Caransebes - Timisoara - Pagina 63 Icon_minitimeSam Aug 20, 2016 9:58 am

100 : Bucuresti Nord - Rosiori Nord - Craiova - Caransebes - Timisoara - Pagina 63 28584237900_cfdca92f03_k41-0889-6 by 92Dragos, on Flickr
100 : Bucuresti Nord - Rosiori Nord - Craiova - Caransebes - Timisoara - Pagina 63 27815171493_2c40e53a51_kCereailer by 92Dragos, on Flickr

100 : Bucuresti Nord - Rosiori Nord - Craiova - Caransebes - Timisoara - Pagina 63 Cats10

IRN 1946 Sighetul Marmatiei - Mangalia

100 : Bucuresti Nord - Rosiori Nord - Craiova - Caransebes - Timisoara - Pagina 63 Cats_zpsc4hgwatz

100 : Bucuresti Nord - Rosiori Nord - Craiova - Caransebes - Timisoara - Pagina 63 Cats11
Sus In jos
cristi ar

Numarul mesajelor : 866
Varsta : 46
Localizare : Arad
Reputatie : 6554
Data de inscriere : 28/05/2009

MesajSubiect: Re: 100 : Bucuresti Nord - Rosiori Nord - Craiova - Caransebes - Timisoara   100 : Bucuresti Nord - Rosiori Nord - Craiova - Caransebes - Timisoara - Pagina 63 Icon_minitimeJoi Sept 08, 2016 11:20 pm

Cand se vor face lucrari in zona Balota pentru remedierea situatiei actuale care determina intarzierea trenurilor?
Sus In jos
Cris_Cr

Numarul mesajelor : 204
Varsta : 43
Localizare : Pelendava
Reputatie : 3173
Data de inscriere : 06/10/2016

MesajSubiect: Re: 100 : Bucuresti Nord - Rosiori Nord - Craiova - Caransebes - Timisoara   100 : Bucuresti Nord - Rosiori Nord - Craiova - Caransebes - Timisoara - Pagina 63 Icon_minitimeJoi Oct 06, 2016 4:12 am

Pe Craiova Filiasi din 36 de km doar 23 mai sunt deschisi pe dubla, restul intre Filiasi Racari, inchis, Isalnita Cotofeni inchis, nu cred sa se deschida firul in acest an Isalnita Cotofeni, lucrarea este ft complexa se toarna un perete gros de beton care face cred imposibila deschiderea, oricum restrictia s-a redus la 15km/h iar la intrare in Racari este 50km/h avand in vedere ca sina este scoasa pe @ 300mp.
Sus In jos
Adrian78
Administrator
Administrator
Adrian78

MesajSubiect: Re: 100 : Bucuresti Nord - Rosiori Nord - Craiova - Caransebes - Timisoara   100 : Bucuresti Nord - Rosiori Nord - Craiova - Caransebes - Timisoara - Pagina 63 Icon_minitimeJoi Oct 06, 2016 8:05 am

Cris_Cr a scris:
Pe Craiova Filiasi din 36 de km doar 23 mai sunt deschisi pe dubla, restul intre Filiasi Racari, inchis, Isalnita Cotofeni inchis, nu cred sa se deschida firul in acest an Isalnita Cotofeni, lucrarea este ft complexa se toarna un perete gros de beton care face cred imposibila deschiderea, oricum restrictia s-a redus la 15km/h iar la intrare in Racari este 50km/h avand in vedere ca sina este scoasa pe @ 300mp.

Restricția de 50 de la Răcari este pentru protectie muncitori
Sus In jos
Cris_Cr

Numarul mesajelor : 204
Varsta : 43
Localizare : Pelendava
Reputatie : 3173
Data de inscriere : 06/10/2016

MesajSubiect: Re: 100 : Bucuresti Nord - Rosiori Nord - Craiova - Caransebes - Timisoara   100 : Bucuresti Nord - Rosiori Nord - Craiova - Caransebes - Timisoara - Pagina 63 Icon_minitimeVin Oct 07, 2016 2:21 am

Am inteles ca s-a rezolvat problema macazurilor de la iesirea din Carcal spre Craiova, se iasa cu 70 Wink
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: 100 : Bucuresti Nord - Rosiori Nord - Craiova - Caransebes - Timisoara   100 : Bucuresti Nord - Rosiori Nord - Craiova - Caransebes - Timisoara - Pagina 63 Icon_minitime

Sus In jos

100 : Bucuresti Nord - Rosiori Nord - Craiova - Caransebes - Timisoara
Sus 
Pagina 63 din 67Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 33 ... 62, 63, 64, 65, 66, 67  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» 100 : Bucuresti Nord - Rosiori Nord - Craiova - Caransebes - Timisoara
» IR 1696: Timisoara Nord - Craiova - Videle - Bucuresti Nord - Mangalia
» IR 15594 / 15595 Arad - Timisoara Nord - Bucuresti Nord - Constanta
» Modernizare Arad-Timisoara Nord-Caransebes
» 101 : Bucuresti Nord - Titu - Pitesti - Piatra Olt - Craiova

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Forumul pasionatilor de trenuri din România :: MAGISTRALELE DIN ROMANIA :: M 100-
Mergi direct la: