Forumul pasionatilor de trenuri din România

Acest forum a fost creat pentru cei care iubesc cu adevarat trenurile din Romania!

AcasaAcasa  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ConectareConectare  ÎnregistrareÎnregistrare  

Am gasit pe net

In jos 
+86
ets2oltromânia
ciprian71
DonVILLy
92Dragos
florin.lifticariu
alinutz23
gabrielcr
cata
johnsmoke
cardinal
biokosmy
vatmanul
ldh80
mielutu zburator
dan tm
Katalyn
marius664
alliens
IonutChircu
DPS
Caspar
alex.alexus.tm
NicuS
Lafont
Petre_IFTE
apmatei
kristi kkk
bogdan.perejuc
Balto
Jhonyla
Sabik
Vlad
Scoop
BL82
cfr500
Vitosa
Cont dezactivat
Radu
halmarius
mariushal
frank81
AlexD
baiazid
spiderpc
razvan - trenuri
cristi CFR
Spartan1948
Radu Tudor
Warrior12
Bobby_TM
Nesebar
AndiCFR
Semafor
riciu
mureseanu_976
Adirmvl
sorin_ncs
Grigor
19jimmy84
TVlad
Volk
popovici
didinul
cstefan
Shinkasen
mariuskl
Dr2005
Kriszti219
DUAL
Rarau
Teodor
pannonia express
cortexedge
Luna
Andrey_tm
M.I.C.I.
Adrian78
Costin.H
spsdc7
COSTACHE MIHAIL
lovekomotive
Axwell21
buldozer2
IonutCFR2009
Amiralul
ionutz72
90 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 41 ... 55  Urmatorul
AutorMesaj
Vizitator
Vizitator

Am gasit pe net - Pagina 28 Empty
MesajSubiect: Re: Am gasit pe net   Am gasit pe net - Pagina 28 Icon_minitimeLun 24 Feb 2014, 08:10

In Arad vad ca au refacut cocoasa, dar dat fiind faptul ca e una si in Curtici nu cred ca trebuiau doua. Se folosesc ambele statii, marfa sa fie nu doar marsrute de cereale, acum le duc afara si mai tirziu o sa le aduca inapoi.

Si Timisoara Nord a avut cocoasa, la tragerea aia paralela cu cele 3 linii care ies spre Triaj si ram Modos. tragerea era pina la cabina D2, acuma e scurtata, si terasamentul de piatra a fost scos.
Timisoara Sud cocoasa este paralela cu linia de Resita, fiind in curba avea doua semnale de manevra, dara acum e mult scurtata fiind demontata.

Despre platforma industriala de la Timisoara Vest n-are rost sa mai vorbim.Vestul lucra in tandem cu Antestatia Solventul care deservea citeva fabrici, iar Sudul in tandem cu Antestatia Azur si Terminalul Semenic.

triajul Simeria poate n-a fost bine pozitionat dar e bine legat la 200 fara sa incurce traficul iar pentru a deservi CSH s-au construit cele doua bucle peste 200.

Au fost multe in tara, dar....
Sus In jos
Adrian78
Administrator
Administrator
Adrian78

Numarul mesajelor : 18748
Localizare : Hunedoara
Reputatie : 24325
Data de inscriere : 05/10/2010

MesajSubiect: Re: Am gasit pe net   Am gasit pe net - Pagina 28 Icon_minitimeLun 24 Feb 2014, 13:14

Cum sa nu fie bine pozitionat triajul de la Simeria?langa au fost 2 combinate siderurgice plus 6 orase deservite si Valea Jiului
Sus In jos
DUAL
Administrator
Administrator
DUAL

Numarul mesajelor : 7874
Reputatie : 13277
Data de inscriere : 05/01/2011

MesajSubiect: Re: Am gasit pe net   Am gasit pe net - Pagina 28 Icon_minitimeLun 24 Feb 2014, 14:48

N-am fost la Arad de multa vreme .. e bine ca au si acolo triere cu cocoasa .. Sunt curios cum e pozitionata .. la fel ca la Curtici ?
Doar m214,cea care trece peste M200 si peste DN'u deservea combinatul inainte Very Happy .. Trenurile de calatori inainte de 2010 rar urcau acolo ... iar marfa nu am vazut o niciodata venind pe jos ... Drept urmare in Barcea Mica nici nu exista bretea de a ajunge de pe M207(cea care trece peste DN) la liniile 1 si 2 in statia Barcea Mica .. Cu alte cuvinte ce venea din Hunedoara putea fi expediat Simeriei din Barcea pe orice line , dar invers ,din Simeria, trebuiau sa o gandeasca un pic,cu trenurile de calatori ...

@Adihd .. nu e bine pozitionata pentru cererea marfarelor din ziua de azi Very Happy .. Desigur pe vremuri erau ok .. si mai ales ok,ca marfarele pentru international se formau din Simeria Triaj...
Sus In jos
Vizitator
Vizitator

MesajSubiect: Re: Am gasit pe net   Am gasit pe net - Pagina 28 Icon_minitimeLun 24 Feb 2014, 15:17

In Arad e cam pe unde a fost turnul de apa.

Inainte la trenurile de calatori care circulau pe linia de marfa nu scria in livret,, circula pe linia de marfa" si la marfa invers, ,, circula pe linia de calatori" parca asa imi amintesc.

Acuma asta e cu pozitionarea triajului Simeria, important ar fi sa fie ce tria, nu cum e amplasat.
Sus In jos
DUAL
Administrator
Administrator
DUAL

MesajSubiect: Re: Am gasit pe net   Am gasit pe net - Pagina 28 Icon_minitimeLun 24 Feb 2014, 15:23

Pai tocmai asta ziceam Smile) .. cu pozitia actuala nu mai are ce tria Very Happy .. au si scos din liniile de la Bacia,au modificat prin Simeria triaj multe ...
Sus In jos
Adrian78
Administrator
Administrator
Adrian78

MesajSubiect: Re: Am gasit pe net   Am gasit pe net - Pagina 28 Icon_minitimeMier 26 Feb 2014, 20:50

Sus In jos
DUAL
Administrator
Administrator
DUAL

MesajSubiect: Re: Am gasit pe net   Am gasit pe net - Pagina 28 Icon_minitimeSam 01 Mar 2014, 22:41

dan tm a scris:
Dispozitivele acelea sint pentru presarea garniturii banuiesc. Vrei sa spui ca nu ar mai fi necesara locomotiva pentru presare cum e la noi?

Eu am auzit ca la noi nu se mai manevreaza la cocoasa deoarece se solicita taxa de manevra la cocoasa si de aceea mai degraba s-a renuntat la acest sistem de compunere a garniturilor.
Ceva material nou de la trainfart
https://www.youtube.com/watch?v=gGWxA1RyWaQ
Sus In jos
Teodor

Numarul mesajelor : 3305
Reputatie : 8443
Data de inscriere : 18/04/2011

MesajSubiect: Re: Am gasit pe net   Am gasit pe net - Pagina 28 Icon_minitimeSam 01 Mar 2014, 22:57

Superb reportaj !

Sus In jos
Adrian78
Administrator
Administrator
Adrian78

MesajSubiect: Re: Am gasit pe net   Am gasit pe net - Pagina 28 Icon_minitimeLun 03 Mar 2014, 21:22

Sus In jos
mureseanu_976
Moderator
Moderator
mureseanu_976

Numarul mesajelor : 2215
Localizare : I eh, no, nooo, no es possible
Reputatie : 8093
Data de inscriere : 07/02/2009

MesajSubiect: Re: Am gasit pe net   Am gasit pe net - Pagina 28 Icon_minitimeSam 15 Mar 2014, 22:41

Trenul aflat in discutie nu poate urca cu 14 vagoane catre Zakopane (PL, statiune montana foarte apreciata) datorita profilului liniei, asadar se rupe in 2 ca navetele Azomures si urcat pe bucati  Laughing 

Sus In jos
Nesebar
Administrator
Administrator
Nesebar

Numarul mesajelor : 16278
Localizare : Бухарест
Reputatie : 22394
Data de inscriere : 06/12/2009

MesajSubiect: Re: Am gasit pe net   Am gasit pe net - Pagina 28 Icon_minitimeSam 15 Mar 2014, 22:52

Ce trenuri frumoase , curate , moderne , tot ce vrei , multe vagoane , multi calatori , lumea merge cu trenu nu ca la noi unde lumea fuge de tren ca dracu de tamaie .  Mad 
Dar na acolo sunt tarile civilizate unde se promoveaza mersul cu trenul si se investeste in transport feroviar , aici e Romania si se lasa de izbeliste transportul feroviar , suntem pe ultimul loc in UE la acordarea de fonduri catre calea ferata , nu inteleg de ce autoritatile au ajuns sa urasca asa de mult acest transport dar tot eu imi dau raspunsul si sigur asa este , pentru ca au firme de transport auto care trebuie sa prospere , doar nu o sa mearga bine compania de stat si firmele lor sa nu aibe profit , lasa sa se duca dracu compania de stat si firmele lor sa prospere .

Administrator
Administrator

Numarul mesajelor : 20626
Varsta : 35
Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei
Reputatie : 25567
Data de inscriere : 17/08/2011

MesajSubiect: Re: Am gasit pe net   Am gasit pe net - Pagina 28 Icon_minitimeSam 15 Mar 2014, 23:16

La noi investiţiile s-au făcut cu partea dorsală (să nu zic kurul)... s-a modernizat materialul rulant (asta trebuie să o recunoaştem, avem material rulant peste MAV, nu mai vorbesc de BDZ... noi avem aer condiţionat pe majoritatea trenurilor Regio, avem prize la majoritatea IR-urilor, vagoane noi etc.) în loc să se modernizeze infrastructura.

A trebuit să ne ameninţe UE cu infrigimentul ca să dispară practica asta (UE consideră că fondurile pentru modernizări au fost ajutor de stat pentru CFR Călători în detrimentul privaţilor... aşa că s-a închis robinetul de bani de la stat pentru material rulant nou).

TVlad
V.I.P Member
V.I.P Member
TVlad

Numarul mesajelor : 2818
Localizare : Bucuresti
Reputatie : 8414
Data de inscriere : 16/01/2010

MesajSubiect: Re: Am gasit pe net   Am gasit pe net - Pagina 28 Icon_minitimeSam 15 Mar 2014, 23:36

Rezultatul va fi ca vom avea nu numai infrastructura proasta ci si materialul rulant...
Sus In jos
Nesebar
Administrator
Administrator
Nesebar

Numarul mesajelor : 16278
Localizare : Бухарест
Reputatie : 22394
Data de inscriere : 06/12/2009

MesajSubiect: Re: Am gasit pe net   Am gasit pe net - Pagina 28 Icon_minitimeSam 15 Mar 2014, 23:40

Dr2005 a scris:

A trebuit să ne ameninţe UE cu infrigimentul ca să dispară practica asta (UE consideră că fondurile pentru modernizări au fost ajutor de stat pentru CFR Călători în detrimentul privaţilor... aşa că s-a închis robinetul de bani de la stat pentru material rulant nou).

Tocmai ca asta nu intelege lumea pe aici , privatul are material rulant din buzunarul propriu atat cat il tine buzunarul pe cand la CFR a primit pomana de la stat si e normal ca vai la CFR avem lux si la privat avem second , foarte bine ca nu le mai da nimic , daca vor sa modernizeze sa o faca din buzunarul propriu nu sa astepte pomana iar daca statul da pomana atunci sa o imparta egal la toti operatorii .

V.I.P Member
V.I.P Member

Numarul mesajelor : 3355
Varsta : 42
Localizare : Bucuresti, Romania
Reputatie : 8366
Data de inscriere : 26/05/2011

MesajSubiect: Re: Am gasit pe net   Am gasit pe net - Pagina 28 Icon_minitimeDum 16 Mar 2014, 01:43

O veste buna : in gara Bucuresti Basarab la capetele peroanelor in unele zile se fac filtre pentru blatisti.   Very Happy
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Am gasit pe net   Am gasit pe net - Pagina 28 Icon_minitime

Sus In jos

Am gasit pe net
Sus 
Pagina 28 din 55Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 41 ... 55  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» DE VORBA CU CONDUCEREA OPERATORULUI FEROVIAR TFC
» Am gasit pe net
» Mersul trenurilor 2012-2013 (1)

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Forumul pasionatilor de trenuri din România :: DIVERSE :: INTERNATIONAL-
Mergi direct la: