Forumul pasionatilor de trenuri din România

Acest forum a fost creat pentru cei care iubesc cu adevarat trenurile din Romania!

AcasaAcasa  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ConectareConectare  ÎnregistrareÎnregistrare  

Am gasit pe net

In jos 
+86
ets2oltromânia
ciprian71
DonVILLy
92Dragos
florin.lifticariu
alinutz23
gabrielcr
cata
johnsmoke
cardinal
biokosmy
vatmanul
ldh80
mielutu zburator
dan tm
Katalyn
marius664
alliens
IonutChircu
DPS
Caspar
alex.alexus.tm
NicuS
Lafont
Petre_IFTE
apmatei
kristi kkk
bogdan.perejuc
Balto
Jhonyla
Sabik
Vlad
Scoop
BL82
cfr500
Vitosa
Cont dezactivat
Radu
halmarius
mariushal
frank81
AlexD
baiazid
spiderpc
razvan - trenuri
cristi CFR
Spartan1948
Radu Tudor
Warrior12
Bobby_TM
Nesebar
AndiCFR
Semafor
riciu
mureseanu_976
Adirmvl
sorin_ncs
Grigor
19jimmy84
TVlad
Volk
popovici
didinul
cstefan
Shinkasen
mariuskl
Dr2005
Kriszti219
DUAL
Rarau
Teodor
pannonia express
cortexedge
Luna
Andrey_tm
M.I.C.I.
Adrian78
Costin.H
spsdc7
COSTACHE MIHAIL
lovekomotive
Axwell21
buldozer2
IonutCFR2009
Amiralul
ionutz72
90 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 41 ... 55  Urmatorul
AutorMesaj
Shinkasen

Shinkasen

Numarul mesajelor : 425
Reputatie : 6125
Data de inscriere : 30/04/2009

Am gasit pe net - Pagina 27 Empty
MesajSubiect: Re: Am gasit pe net   Am gasit pe net - Pagina 27 Icon_minitimeDum 09 Feb 2014, 11:35

Sus In jos
Adirmvl
V.I.P Member
V.I.P Member
Adirmvl

Numarul mesajelor : 8302
Localizare : Stația de domiciliu: R. Vâlcea
Reputatie : 13104
Data de inscriere : 06/04/2012

MesajSubiect: Re: Am gasit pe net   Am gasit pe net - Pagina 27 Icon_minitimeDum 09 Feb 2014, 11:57

Mi se pare, sau AM-urile din dreapta sint ca cele de la noi?
Sus In jos
DUAL
Administrator
Administrator
DUAL

Numarul mesajelor : 7874
Localizare : Hunedoara
Reputatie : 13277
Data de inscriere : 05/01/2011

MesajSubiect: Re: Am gasit pe net   Am gasit pe net - Pagina 27 Icon_minitimeDum 09 Feb 2014, 12:08

Seamana cu vagoanele indienilor la design,dar e 1435 ecartamentul Very Happy ..
Sus In jos
mariushal

Numarul mesajelor : 70
Reputatie : 4800
Data de inscriere : 12/12/2011

MesajSubiect: Re: Am gasit pe net   Am gasit pe net - Pagina 27 Icon_minitimeDum 09 Feb 2014, 13:38

adirmvl a scris:

Mi se pare, sau AM-urile din dreapta sint ca cele de la noi?
Da este vorba de LVT- uri sau Ferkeltaxi cum aveau nickname -ul ......
Aici...
Sus In jos
Dr2005
Administrator
Administrator

Numarul mesajelor : 20626
Varsta : 35
Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei
Reputatie : 25567
Data de inscriere : 17/08/2011

MesajSubiect: Re: Am gasit pe net   Am gasit pe net - Pagina 27 Icon_minitimeDum 09 Feb 2014, 14:03

E chiar un LVT. Mai multe au luat calea Cubei:

Adrian78
Administrator
Administrator
Adrian78

Numarul mesajelor : 18748
Reputatie : 24325
Data de inscriere : 05/10/2010

MesajSubiect: Re: Am gasit pe net   Am gasit pe net - Pagina 27 Icon_minitimeLun 17 Feb 2014, 19:17

Sus In jos
Vizitator
Vizitator

MesajSubiect: Re: Am gasit pe net   Am gasit pe net - Pagina 27 Icon_minitimeLun 17 Feb 2014, 19:31

Dar LVT urile din Cuba vad ca au culoarea noua de la DB deci le-au dat dupa unificare, pe cind celelalte cred ca au fost produse direct pentru export la vremea lor.
Sus In jos
razvan - trenuri
V.I.P Member
V.I.P Member

Numarul mesajelor : 3355
Varsta : 42
Localizare : Bucuresti, Romania
Reputatie : 8366
Data de inscriere : 26/05/2011

MesajSubiect: Re: Am gasit pe net   Am gasit pe net - Pagina 27 Icon_minitimeDum 23 Feb 2014, 02:02

Un pod :

https://www.youtube.com/watch?v=0ntNnwkxzdI
Sus In jos
Semafor
V.I.P Member
V.I.P Member
Semafor

Numarul mesajelor : 1223
Varsta : 68
Localizare : Pascani( IS)
Reputatie : 6797
Data de inscriere : 21/02/2010

MesajSubiect: Re: Am gasit pe net   Am gasit pe net - Pagina 27 Icon_minitimeDum 23 Feb 2014, 14:21

Foarte spectaculos.
Si un filmulet cu trecerea unui tren: https://www.youtube.com/watch?v=-QLTeDpin_I

Cum banuiam partea centrala este mobila pentru a permite accesul navelor:
https://www.youtube.com/watch?v=t-Xp0gwGF1k

In filmulet apare si o scurta istorie a podului.
Sus In jos
spiderpc

spiderpc

Numarul mesajelor : 421
Localizare : Bucuresti
Reputatie : 4861
Data de inscriere : 12/10/2012

MesajSubiect: Re: Am gasit pe net   Am gasit pe net - Pagina 27 Icon_minitimeDum 23 Feb 2014, 22:08

Sus In jos
http://2wireless.blogspot.ro
Vizitator
Vizitator

MesajSubiect: Re: Am gasit pe net   Am gasit pe net - Pagina 27 Icon_minitimeDum 23 Feb 2014, 22:24

la 00 .52 cum aduce ala vagonul inapoi spre tren?
Sus In jos
DUAL
Administrator
Administrator
DUAL

MesajSubiect: Re: Am gasit pe net   Am gasit pe net - Pagina 27 Icon_minitimeDum 23 Feb 2014, 22:32

trainfart este amic cu mine pe YT de ani de zile Smile.. si eu am pus aceeasi intrebare acum ceva vreme .. Se pare ca si pe cocoasa au un dispozitiv asemanator cu cel de la 2:35~2:40 Smile.. Are mai mult rol de siguranta,ca din ce am vazut si eu se manevreaza simultan pe 2 linii paralele , si daca de exemplu ar scapa un vagon pe linia 2 in timp ce pe lina 1 se manevreaza,ar face oleaca poc intre vagoane Very Happy...
Daca ar exista si la noi asa ceva,si nu s-ar mai manevra cu locomotivele .. iti dai seama ce mult ar scadea pretul transportului pe CF ? Ti-ai permite si ca un IMM mic,sa trimiti un vagon undeva in tara,fara sa te taxeze milioane ca ard motorina doar pentru vagonul tau...
Sus In jos
Vizitator
Vizitator

MesajSubiect: Re: Am gasit pe net   Am gasit pe net - Pagina 27 Icon_minitimeDum 23 Feb 2014, 23:17

Dispozitivele acelea sint pentru presarea garniturii banuiesc. Vrei sa spui ca nu ar mai fi necesara locomotiva pentru presare cum e la noi?

Eu am auzit ca la noi nu se mai manevreaza la cocoasa deoarece se solicita taxa de manevra la cocoasa si de aceea mai degraba s-a renuntat la acest sistem de compunere a garniturilor.
Sus In jos
DUAL
Administrator
Administrator
DUAL

MesajSubiect: Re: Am gasit pe net   Am gasit pe net - Pagina 27 Icon_minitimeDum 23 Feb 2014, 23:26

Da .. si sunt controlate de niste oameni .. Le folosesc dupa cum vezi si sa nu se loveasca vagoanele(care vin de pe cocoasa) prea tare,atunci cand lovesc vagoanele care deja stationaeaza si formeaza viitorul convoi ..
Cat despre necesitatea presarii garniturii in convoi,nu stiu Very Happy.. Poti sa-i scrii lui trainfart in limba engleza ca iti raspunde,daca stie .. Daca vorbesti germana e si mai bine .. ca el sta un pic mai slabut cu engleza.

La noi ca la prosti .. dam personalul CF afara,ca suntem incompetenti .. Dupa cum cineva bine zicea .. CF'ul pierde la transport pe propriai piele .. De asta suntem tara TIR'urilor si a accidentelor pe sosea...
Triajele cu coasa le aveam deja! La Coslariu .. la Simeria .. am avut multe in tara asta,dar am preferat sa masacram absolut totul .. si ce inca ne putea aduce bani.. Bine .. cel din Simeria era prost orientat! dar cel din Coslariu putea fi folosit si-n ziua de azi!
In Arad era bine sa se refaca un triaj cu 2 coacoase .. unul pentru ce vine din international si pleaca spre tara M200/900 .. si invers,pentru ce vine din tara si trebuie triat(combinat ) expediere in international ..
iar in Simeria facut unu pe M200 inainte de bifurcatia M200/202 .. cu coasa orientata invers fata de cel din Coslariu ..

Sus In jos
alex.alexus.tm

alex.alexus.tm

Numarul mesajelor : 1311
Varsta : 34
Localizare : Doha - Qatar
Reputatie : 7106
Data de inscriere : 28/03/2009

MesajSubiect: Re: Am gasit pe net   Am gasit pe net - Pagina 27 Icon_minitimeLun 24 Feb 2014, 02:33

Pe vremea cand eram copil si gara Timisoara Sud ``gazduia`` marfare si exista ceva manevra si activitate, era folosita si ``cocoasa`` de acolo, pozitionata la iesirea spre Buzias/Resita . Acum, de folosit sigur nu se mai foloseste, fiind o gara pustie si fara activitate. In aceeasi stare se afla si Timisoara Vest, o gara care pe vremuri era destul de intens circulata de marfare, in zona fiind fosta fabrica de zahar si de lapte. O gramada de linii, de macaze, de vagoane ... A fost odata ca niciodata ...
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Am gasit pe net   Am gasit pe net - Pagina 27 Icon_minitime

Sus In jos

Am gasit pe net
Sus 
Pagina 27 din 55Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 41 ... 55  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» DE VORBA CU CONDUCEREA OPERATORULUI FEROVIAR TFC
» Am gasit pe net
» Mersul trenurilor 2012-2013 (1)

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Forumul pasionatilor de trenuri din România :: DIVERSE :: INTERNATIONAL-
Mergi direct la: