alex,nu te supara,am spus ca sunt mare fotograf,nu am citat din ceea ce ai spus tu,fiindca nu ai spus asa ceva,eu doresc sa accentuez ca cei care vin cu propuneri care nu sunt convenabile pentru toti,nu trebuiesc lingusiti si aprobati de unii,doar pentru ca se pricepe la un anumit lucru,doar pentru ca face un anumit lucru care lor le face placere,lor ma refer la cei care aproba si lingusesc doar pentru a cadea bine.
s-a impus regula cu postatul pozelor in numar mai redus pentru a nu aglomera pagina,dar sa nu uitam,ca unii pot poza doar anumite locomotive,si poate ca altii posteaza poze mai bune cu acele locomotive.ce vina are x persoana ca a postat poza cu o locomotiva cand si alte 3 persoane au fost si au pozat aceeasi locomotiva in alta locatie,si au postat-o si ei la randul lor, e un fel de rasism la nivelul pozelor daca ar fi nevoie sa impunem conditii si la poze,sa intre poza cea mai buna si mai superba pentru ca ea merita,iar pozele proaste sa nu fie aprobate sau ulterior sterse.sa fim seriosi,nu e album,e forum.
Alex,probabil te-am jignit in mesaj cand am facut referire la ortografie,nu te supara,stiu ca adevarul doare. si prima data cand te-am jignit cand a fost?