Forumul pasionatilor de trenuri din România

Acest forum a fost creat pentru cei care iubesc cu adevarat trenurile din Romania!

AcasaAcasa  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ConectareConectare  ÎnregistrareÎnregistrare  

Schimbari regulament forum ---- parerile voastre !!

In jos 
+16
AlexCta
mureseanu_976
stakee
COSTACHE MIHAIL
stegaru
srazvi
EA1clony106
alex.alexus.tm
Codrut1985
cortexedge
cont inactiv
tudor_vl
vrabieionut
didi
Vlad12
myster2008
20 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4
AutorMesaj
cont inactiv

Numarul mesajelor : 1550
Reputatie : 6988
Data de inscriere : 25/04/2010

Schimbari regulament forum ---- parerile voastre !! - Pagina 4 Empty
MesajSubiect: Re: Schimbari regulament forum ---- parerile voastre !!   Schimbari regulament forum ---- parerile voastre !! - Pagina 4 Icon_minitimeMar 03 Aug 2010, 13:09

alex,nu te supara,am spus ca sunt mare fotograf,nu am citat din ceea ce ai spus tu,fiindca nu ai spus asa ceva,eu doresc sa accentuez ca cei care vin cu propuneri care nu sunt convenabile pentru toti,nu trebuiesc lingusiti si aprobati de unii,doar pentru ca se pricepe la un anumit lucru,doar pentru ca face un anumit lucru care lor le face placere,lor ma refer la cei care aproba si lingusesc doar pentru a cadea bine.
s-a impus regula cu postatul pozelor in numar mai redus pentru a nu aglomera pagina,dar sa nu uitam,ca unii pot poza doar anumite locomotive,si poate ca altii posteaza poze mai bune cu acele locomotive.ce vina are x persoana ca a postat poza cu o locomotiva cand si alte 3 persoane au fost si au pozat aceeasi locomotiva in alta locatie,si au postat-o si ei la randul lor, e un fel de rasism la nivelul pozelor daca ar fi nevoie sa impunem conditii si la poze,sa intre poza cea mai buna si mai superba pentru ca ea merita,iar pozele proaste sa nu fie aprobate sau ulterior sterse.sa fim seriosi,nu e album,e forum.

Alex,probabil te-am jignit in mesaj cand am facut referire la ortografie,nu te supara,stiu ca adevarul doare. si prima data cand te-am jignit cand a fost?
Sus In jos
AlexCta

AlexCta

Numarul mesajelor : 67
Localizare : Constanta
Reputatie : 5338
Data de inscriere : 04/06/2010

Schimbari regulament forum ---- parerile voastre !! - Pagina 4 Empty
MesajSubiect: Re: Schimbari regulament forum ---- parerile voastre !!   Schimbari regulament forum ---- parerile voastre !! - Pagina 4 Icon_minitimeMar 03 Aug 2010, 13:24

Ce ortografie? Daca am mancat niste litere inseamna ca nu stiu sa scriu? Eu zic sa te uiti mai intai la tine si apoi sa te iei de mine."alex" este nume propriu si se scrie cu litera mare.Cand incepem o propozitie noua folosim deseamenea litera mare.

Mai jignit si prin MP facandu-ma marlan.Eu in locul tau taceam in inghiteam.
Sus In jos

Schimbari regulament forum ---- parerile voastre !!
Sus 
Pagina 4 din 4Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4
 Subiecte similare
-
» Schimbari regulament forum !
» Comlosul Mare (Romania) -- Nakovo(Serbia) -- Kikinda(Serbia)
» DEZBATERE --- REGULI FORUM
» Culori forum, logo forum
» Exista discutii libere pe forum?

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Forumul pasionatilor de trenuri din România :: DIVERSE :: DISCUTII LIBERE-
Mergi direct la: