|
| Schimbari regulament forum ---- parerile voastre !! | |
|
+16AlexCta mureseanu_976 stakee COSTACHE MIHAIL stegaru srazvi EA1clony106 alex.alexus.tm Codrut1985 cortexedge cont inactiv tudor_vl vrabieionut didi Vlad12 myster2008 20 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
myster2008 Administrator
Numarul mesajelor : 1387 Varsta : 42 Localizare : Roquetas de Mar , Almeria , Spania Reputatie : 7076 Data de inscriere : 15/08/2008
| Subiect: Schimbari regulament forum ---- parerile voastre !! Lun 7 Iun - 20:06 | |
| Aici fiecare are dreptul sa isi exprime liber parerea despre noile schimbari din regulament! |
| | | Vlad12
Numarul mesajelor : 48 Varsta : 30 Localizare : Timisoara Reputatie : 5488 Data de inscriere : 21/11/2009
| Subiect: Re: Schimbari regulament forum ---- parerile voastre !! Lun 7 Iun - 20:54 | |
| dc sa stergeti mesajele in loc sa le corectati? / va e lene cumva?:S |
| | | didi
Numarul mesajelor : 635 Varsta : 37 Localizare : Bucuresti Reputatie : 6568 Data de inscriere : 28/09/2009
| Subiect: Re: Schimbari regulament forum ---- parerile voastre !! Lun 7 Iun - 21:06 | |
| Eu zic ca avertsiment e prea blind avand in vedere ca sfideaza si vorbesc urat.Sunt de acord cu regulamentul e chiar prea blind.Unii oameni ar trebui sa nu confunde maidanu cu forumu. |
| | | vrabieionut V.I.P Member
Numarul mesajelor : 1172 Varsta : 35 Localizare : Bucuresti Reputatie : 7061 Data de inscriere : 06/10/2009
| Subiect: Re: Schimbari regulament forum ---- parerile voastre !! Lun 7 Iun - 21:09 | |
| - Vlad12 a scris:
- dc sa stergeti mesajele in loc sa le corectati? / va e lene cumva?:S
vlad hai sa incetam cu asta.....nu vezi ca myster vrea sa avem un forum linistit,nu ca alte forumuri unde se vorbeste foarte vulgar,eu zic ca regulile care l-a facut nu sunt asa greu de respectat |
| | | tudor_vl V.I.P Member
Numarul mesajelor : 447 Varsta : 34 Localizare : Cluj-Napoca Reputatie : 6293 Data de inscriere : 04/05/2009
| Subiect: Re: Schimbari regulament forum ---- parerile voastre !! Lun 7 Iun - 21:10 | |
| Si eu sunt de acord cu noile reguli. Cel mai bine ar fi sa nu mai iertam pe cei care incalca regulile in mod deliberat. Intr-adevar, un avertisment e cam bland. Dupa mine, cea mai indulgenta pedeapsa ar trebiui sa fie ban 3 zile iar daca nu se schimba situatia, ban permanent. Acum nu vreau sa par rau dar aici pe forum ne simtim foarte bine, aflam noi informatii, nu avem nevoie de oameni care sa vina aici si sa faca pe desteptii, ca si cand ei au pus motul la basca. Sa speram ca un eveniment ca cel de azi nu se va mai repeta. |
| | | Vlad12
Numarul mesajelor : 48 Varsta : 30 Localizare : Timisoara Reputatie : 5488 Data de inscriere : 21/11/2009
| Subiect: Re: Schimbari regulament forum ---- parerile voastre !! Lun 7 Iun - 21:18 | |
| - vrabieionut a scris:
- Vlad12 a scris:
vlad hai sa incetam cu asta.....nu vezi ca myster vrea sa avem un forum linistit,nu ca alte forumuri unde se vorbeste foarte vulgar,eu zic ca regulile care l-a facut nu sunt asa greu de respectat aha deci eu nu am voie sa intreb ceva sau cum vine asta? aaa si eu am primit avertisment pt ca nu mam bagat la cearta de azi?:S dak da sa stiu ca deacuma ma bag si eu si dak vreti sa imi dati ban pt mesajele astea se poate sa imi dati din data de 11? nu de alta da atunci sunt plecat si oricum nu pot intra |
| | | cont inactiv
Numarul mesajelor : 1550 Reputatie : 7011 Data de inscriere : 25/04/2010
| Subiect: Re: Schimbari regulament forum ---- parerile voastre !! Lun 7 Iun - 21:21 | |
| - Vlad12 a scris:
tovarasu' Vlad12,care e totusi problema ta?ce te deranjeaza?cand te deranjeaza ceva vorbeste cu un administrator si se iau masuri,care e totusi problema ta cu ceilalti? ai 16 ani amarati si tu,recunosc ca nu am cu prea multi mai mult fata de tine,insa ce nu-ti convine,regulile?regulile sunt destul de putine la numar,ce iti e greu sa respecti cateva reguli,limbaj ,caligrafie,limitare? cand gresesti si te corecteaza cineva imediat sari in sus,cand iti spune careva ca gresesti tu defapt te crezi atotstiutor,daca chiar te crezi jignit de vreun utilizator,problemele sunt adresate catre un administrator prin mesaj privat,vad ca totusi iubesti polemica,din orice paduche faci un imens scandal,limiteaza-te frate,nu mai fi cocos,mai trebuie sa intelegi ca uneori toti gresim,nu-ti convine,nu mai intra pe forum,mergi pe alt forum si fa polemica,am mai purtat discutia asta candva si ti-am spus clar ca e un forum pur informativ in care orice persoana care il acceseaza sa inteleaga despre ce vorbim,si sa inteleaga informatiile corect. si totusi iti este greu sa scri complet cuvantul? sa sti ca nimeni de aici nu iti este sluga si sa vina sa-ti corecteze fiecare mesaj...sunt de acord ca totusi pentur abaterile tale e prea bland un avertisment.Cu asta eu am incheiat discutia. Dragi prieteni, eu ma indoiesc ca se vor schimba multe lucruri,stim bine ca am mai avut asemenea probleme,am venit toti cu vorba buna,insa vad ca nu s-a schimbat nimic la cei cativa tineri.In continuare o seara buna tuturor! |
| | | tudor_vl V.I.P Member
Numarul mesajelor : 447 Varsta : 34 Localizare : Cluj-Napoca Reputatie : 6293 Data de inscriere : 04/05/2009
| Subiect: Re: Schimbari regulament forum ---- parerile voastre !! Lun 7 Iun - 21:31 | |
| - Vlad12 a scris:
- vrabieionut a scris:
- Vlad12 a scris:
vlad hai sa incetam cu asta.....nu vezi ca myster vrea sa avem un forum linistit,nu ca alte forumuri unde se vorbeste foarte vulgar,eu zic ca regulile care l-a facut nu sunt asa greu de respectat aha deci eu nu am voie sa intreb ceva sau cum vine asta? aaa si eu am primit avertisment pt ca nu mam bagat la cearta de azi?:S dak da sa stiu ca deacuma ma bag si eu si dak vreti sa imi dati ban pt mesajele astea se poate sa imi dati din data de 11? nu de alta da atunci sunt plecat si oricum nu pot intra Vlad12, tu unde te crezi aici? In Ferentari? Pe stadion? Nu! Esti membru al unui forum care este zilnic accesat de oameni care vor sa afle ceva nou din domeniul feroviar, nu sa vada cum membrii se cearta intre ei. Acesti oameni se asteapta sa primeasca informatii care sa le fie de ajutor asa ca merita sa fie respectati. Daca tu vii aici si te crezi cel mai grozav de pe planeta, atunci toata aceasta imagine se duce de rapa. Daca nu esti in stare sa respecti niste reguli, mai bine te abtii. Din pacate, unii oameni pricep numai cu forta, nu cu vorba buna. Cum spuneam mai sus, avertismentul nu este bland, este PREA bland. Omul nu pricepe de vorba buna, la revedere! Sa-si caute alt forum unde poate sa vorbeasca cum o vrea si cu cine o vrea. Aici este un forum serios si plin cu oameni care sunt cu adevarat pasionati de trenuri si nu pasionati de certuri si scandaluri. Am incheiat discutia. O seara buna tuturor!
Ultima editare efectuata de catre tudor_vl in Lun 7 Iun - 21:42, editata de 2 ori |
| | | vrabieionut V.I.P Member
Numarul mesajelor : 1172 Varsta : 35 Localizare : Bucuresti Reputatie : 7061 Data de inscriere : 06/10/2009
| Subiect: Re: Schimbari regulament forum ---- parerile voastre !! Lun 7 Iun - 21:32 | |
| - Vlad12 a scris:
- vrabieionut a scris:
- Vlad12 a scris:
vlad hai sa incetam cu asta.....nu vezi ca myster vrea sa avem un forum linistit,nu ca alte forumuri unde se vorbeste foarte vulgar,eu zic ca regulile care l-a facut nu sunt asa greu de respectat aha deci eu nu am voie sa intreb ceva sau cum vine asta? aaa si eu am primit avertisment pt ca nu mam bagat la cearta de azi?:S dak da sa stiu ca deacuma ma bag si eu si dak vreti sa imi dati ban pt mesajele astea se poate sa imi dati din data de 11? nu de alta da atunci sunt plecat si oricum nu pot intra Vlad ai voie sa intrebi orice......nu ai primit avertizment pentru azi,myster a zis sa incetati cu regina banatului,poate sa te baneze cand vrea el nu cand zici tu |
| | | Vlad12
| Subiect: Re: Schimbari regulament forum ---- parerile voastre !! Lun 7 Iun - 21:35 | |
| - edward_w92 a scris:
- Vlad12 a scris:
tovarasu' Vlad12,care e totusi problema ta?ce te deranjeaza?cand te deranjeaza ceva vorbeste cu un administrator si se iau masuri,care e totusi problema ta cu ceilalti? ai 16 ani amarati si tu,recunosc ca nu am cu prea multi mai mult fata de tine,insa ce nu-ti convine,regulile?regulile sunt destul de putine la numar,ce iti e greu sa respecti cateva reguli,limbaj ,caligrafie,limitare? cand gresesti si te corecteaza cineva imediat sari in sus,cand iti spune careva ca gresesti tu defapt te crezi atotstiutor,daca chiar te crezi jignit de vreun utilizator,problemele sunt adresate catre un administrator prin mesaj privat,vad ca totusi iubesti polemica,din orice paduche faci un imens scandal,limiteaza-te frate,nu mai fi cocos,mai trebuie sa intelegi ca uneori toti gresim,nu-ti convine,nu mai intra pe forum,mergi pe alt forum si fa polemica,am mai purtat discutia asta candva si ti-am spus clar ca e un forum pur informativ in care orice persoana care il acceseaza sa inteleaga despre ce vorbim,si sa inteleaga informatiile corect. si totusi iti este greu sa scri complet cuvantul? sa sti ca nimeni de aici nu iti este sluga si sa vina sa-ti corecteze fiecare mesaj...sunt de acord ca totusi pentur abaterile tale e prea bland un avertisment.Cu asta eu am incheiat discutia.
Dragi prieteni, eu ma indoiesc ca se vor schimba multe lucruri,stim bine ca am mai avut asemenea probleme,am venit toti cu vorba buna,insa vad ca nu s-a schimbat nimic la cei cativa tineri.In continuare o seara buna tuturor! ha ha vorbeste inteleptu ce are cu un an mai mult ca mn si zice ca are mai multi. pe mine ma enervat ce ati spus voi de REGINA si ca imd sariti in sus ca punem mai multe poze cu ea ce aveti daca noua ne place la regula cu pozele o sa ma conformez nu am nimica impotriva @Tudor eu sunt din Timisoara si sunt anti bucale deci nu ma cred in nici un cartier mentionat de tine eu sunt in CERNA cel mai tare cartier din Timisoara si sunt obisnuit sa fac ce vreu si cand vreu
Ultima editare efectuata de catre Vlad12 in Lun 7 Iun - 21:38, editata de 2 ori |
| | | cortexedge Administrator
Numarul mesajelor : 3087 Reputatie : 9361 Data de inscriere : 20/08/2008
| Subiect: Re: Schimbari regulament forum ---- parerile voastre !! Lun 7 Iun - 21:37 | |
| _________________ https://www.youtube.com/watch?v=DHIh1GHQG1g |
| | | Vlad12
| Subiect: Re: Schimbari regulament forum ---- parerile voastre !! Lun 7 Iun - 21:42 | |
| eeeeeee si dak nu va convine ca punem prea multe poze cu REGINA dc nu ati lasat topicul creat de mine special pt ea?????? dak lati fi lasat nu sar fi ajuns aici |
| | | didi
Numarul mesajelor : 635 Varsta : 37 Localizare : Bucuresti Reputatie : 6568 Data de inscriere : 28/09/2009
| Subiect: Re: Schimbari regulament forum ---- parerile voastre !! Lun 7 Iun - 21:52 | |
| Eu zic ca unul se da dupa lume nu lumea dupa el.repet cine nu e de acord poate sa plece. Si daca continua Ban.
Ultima editare efectuata de catre didi in Lun 7 Iun - 22:32, editata de 1 ori |
| | | myster2008 Administrator
Numarul mesajelor : 1387 Varsta : 42 Localizare : Roquetas de Mar , Almeria , Spania Reputatie : 7076 Data de inscriere : 15/08/2008
| Subiect: Re: Schimbari regulament forum ---- parerile voastre !! Lun 7 Iun - 22:18 | |
| Se pare ca a d-nul Vlad12 ignora noile reguli si tot contiunua repetat sa le incalce....drept urmare va fi bannat pe termen nelimitat....
O seara placuta! |
| | | Codrut1985 V.I.P Member
Numarul mesajelor : 419 Varsta : 39 Localizare : Oradea Reputatie : 6227 Data de inscriere : 21/05/2009
| Subiect: Re: Schimbari regulament forum ---- parerile voastre !! Lun 7 Iun - 22:28 | |
| Vlad12, las-o jos ca macane...frate, parca a luat-o forumul asta razna rau de tot in ultimul timp...numai contre, certuri, scandaluri...opriti-va...vlad12 si clony106, o singura intrebare am: daca aveati caracter, de ce ati fost repede si tu si clony sa va plangeti pe railnet?ati facut si topic special...nu v-ar fi rusine?in locul vostru as baga capul in pamant si as tacea din gura...dupa ce vi s-au iertat primele abateri si Costache v-a dat votul lui de incredere mai aveti tupeul sa faceti pe grozavii? |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Schimbari regulament forum ---- parerile voastre !! | |
| |
| | | | Schimbari regulament forum ---- parerile voastre !! | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |