Forumul pasionatilor de trenuri din România

Acest forum a fost creat pentru cei care iubesc cu adevarat trenurile din Romania!

AcasaAcasa  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ConectareConectare  ÎnregistrareÎnregistrare  

Culori forum, logo forum

In jos 
+7
membru inactiv
alex.alexus.tm
cortexedge
Vlad
Ionutz
stegaru
myster2008
11 participanți
Mergi la pagina : 1, 2  Urmatorul
AutorMesaj
myster2008
Administrator
Administrator
myster2008

Numarul mesajelor : 1387
Varsta : 42
Localizare : Roquetas de Mar , Almeria , Spania
Reputatie : 7075
Data de inscriere : 15/08/2008

Culori forum, logo forum Empty
MesajSubiect: Culori forum, logo forum   Culori forum, logo forum Icon_minitimeJoi Ian 14, 2010 10:22 pm

Vreau sa va exprimati opinia in legatura cu schema de culori a forumului, logo-ul acestuia si sa adoptam varianta cea mai potrivita!
Sus In jos
http://www.forumtrenuri.com
stegaru

stegaru

Numarul mesajelor : 225
Varsta : 38
Localizare : Brasov
Reputatie : 5832
Data de inscriere : 20/09/2009

MesajSubiect: Re: Culori forum, logo forum   Culori forum, logo forum Icon_minitimeJoi Ian 14, 2010 10:52 pm

Personal mi se pare nepotrivita combinatia negru pe albastru. Cred ca mai degraba ar merge un rosu pe albastru.
Sus In jos
Ionutz
Moderator
Moderator
Ionutz

Numarul mesajelor : 1493
Localizare : Baia Mare
Reputatie : 7936
Data de inscriere : 16/04/2009

MesajSubiect: Re: Culori forum, logo forum   Culori forum, logo forum Icon_minitimeVin Ian 15, 2010 12:04 am

Mie imi placea schema dinainte, exceptand topicurile mari, care fiind cu mov, pe albastru nu se vedeau aproape deloc; ma refer la cele incercuite din imagine.Asta mi se pare aspectul pozitiv al schemei pe negru. Personal, imi place culoarea verde, mai inchis, de brad...dar nu stiu cum ar arata forumul Razz

Culori forum, logo forum Untitled
Sus In jos
Vlad
Administrator
Administrator
Vlad

Numarul mesajelor : 7252
Varsta : 37
Localizare : Vatra Dornei
Reputatie : 13806
Data de inscriere : 08/04/2009

MesajSubiect: Re: Culori forum, logo forum   Culori forum, logo forum Icon_minitimeVin Ian 15, 2010 12:21 am

lonutz a scris:
Mie imi placea schema dinainte, exceptand topicurile mari, care fiind cu mov, pe albastru nu se vedeau aproape deloc; ma refer la cele incercuite din imagine.Asta mi se pare aspectul pozitiv al schemei pe negru. Personal, imi place culoarea verde, mai inchis, de brad...dar nu stiu cum ar arata forumul Razz
Aproximaiv asa
Culori forum, logo forum Forum
Sus In jos
cortexedge
Administrator
Administrator
cortexedge

Numarul mesajelor : 3087
Reputatie : 9360
Data de inscriere : 20/08/2008

MesajSubiect: Re: Culori forum, logo forum   Culori forum, logo forum Icon_minitimeVin Ian 15, 2010 1:12 am

Mie mi-ar placea sa arate cam asa... Very Happy
Culori forum, logo forum Untitled2
Si, daca imi permiteti, as mai avea o sugestie in legatura cu logo-ul... am o varianta, zic eu, mai buna... Smile
Culori forum, logo forum Panorama_Razboieni-5.04_copy
Sus In jos
alex.alexus.tm

alex.alexus.tm

Numarul mesajelor : 1311
Varsta : 34
Localizare : Doha - Qatar
Reputatie : 7105
Data de inscriere : 28/03/2009

MesajSubiect: Re: Culori forum, logo forum   Culori forum, logo forum Icon_minitimeVin Ian 15, 2010 10:19 am

Fundal alb si scris violet ( POLI I love you ). Imi place cum e in schema actuala. Smile
Sus In jos
Ionutz
Moderator
Moderator
Ionutz

MesajSubiect: Re: Culori forum, logo forum   Culori forum, logo forum Icon_minitimeVin Ian 15, 2010 3:16 pm

Vlad a scris:

Aproximaiv asa
Culori forum, logo forum Forum

Da, mi-ar place mult sa arate astfel!

@ Cortexedge Meseriasa panorama nou prelucrata ! :bball:
Sus In jos
membru inactiv
User Dezactivat
User Dezactivat

Numarul mesajelor : 898
Varsta : 48
Reputatie : 6551
Data de inscriere : 10/10/2009

MesajSubiect: Re: Culori forum, logo forum   Culori forum, logo forum Icon_minitimeVin Ian 15, 2010 7:40 pm

Asa cum arata acum, este excelent!!!!! Inainte abia distingeam ce scrie si-ti oboseau ochii!
Sus In jos
COSTACHE MIHAIL

COSTACHE MIHAIL

Numarul mesajelor : 7990
Reputatie : 15504
Data de inscriere : 06/03/2009

MesajSubiect: Re: Culori forum, logo forum   Culori forum, logo forum Icon_minitimeVin Ian 15, 2010 8:18 pm

Onofrei Sergiu-Gabriel_33 a scris:
Asa cum arata acum, este excelent!!!!! Inainte abia distingeam ce scrie si-ti oboseau ochii!
Si eu sunt de aceeasi parere ca a lui Sergiu. Arata perfect in acest moment forumul!
Sus In jos
Ionutz
Moderator
Moderator
Ionutz

MesajSubiect: Re: Culori forum, logo forum   Culori forum, logo forum Icon_minitimeMar Ian 19, 2010 12:07 am

Superba tema si schema de culori de acum a forumului..Negrul s-a pastrat, exceptand user-ii, super!...Dupa parerea mea, se poate pastra asa Very Happy
Sus In jos
alex.alexus.tm

alex.alexus.tm

Numarul mesajelor : 1311
Varsta : 34
Localizare : Doha - Qatar
Reputatie : 7105
Data de inscriere : 28/03/2009

MesajSubiect: Re: Culori forum, logo forum   Culori forum, logo forum Icon_minitimeMar Ian 19, 2010 9:40 am

Da, chiar e foarte reusita, mai ales ca are si ceva violet. Laughing
Sus In jos
stegaru

stegaru

Numarul mesajelor : 225
Varsta : 38
Localizare : Brasov
Reputatie : 5832
Data de inscriere : 20/09/2009

MesajSubiect: Re: Culori forum, logo forum   Culori forum, logo forum Icon_minitimeMar Ian 19, 2010 1:07 pm

Intr-adevar, pagina nu incape in intregime pe monitoarele cu rezolutia de 1024x768 de exemplu. Am patit si eu asa pe desktop. Pe laptop in schimb, la rezolutie 1280x800 se vede perfect.
Sus In jos
COSTACHE MIHAIL

COSTACHE MIHAIL

Numarul mesajelor : 7990
Reputatie : 15504
Data de inscriere : 06/03/2009

MesajSubiect: Re: Culori forum, logo forum   Culori forum, logo forum Icon_minitimeMar Ian 19, 2010 2:49 pm

Si la mine se vede perfect . M-a ajutat mardaryroby, caruia ii multumesc!
Sus In jos
Axwell21

Axwell21

Numarul mesajelor : 185
Varsta : 32
Localizare : Targoviste
Reputatie : 5503
Data de inscriere : 10/05/2010

MesajSubiect: Re: Culori forum, logo forum   Culori forum, logo forum Icon_minitimeMar Mai 11, 2010 9:37 am

Salut baieti, scz, nu stiu daca am nimerit bine topicul dar m-am gandit sa fac o poza pt forum, doar daca va place desigur... rog sa ma scuze autorul fotografiei, am zis sa iau o poza de pe forum ca sa nu imi pun pe altii in cap Neutral

Culori forum, logo forum Forumtrenuri

Ultima editare efectuata de catre Axwell21 in Mar Mai 11, 2010 1:15 pm, editata de 1 ori
Sus In jos
Ionutz
Moderator
Moderator
Ionutz

MesajSubiect: Re: Culori forum, logo forum   Culori forum, logo forum Icon_minitimeMar Mai 11, 2010 12:31 pm

Sunt de acord cu schimabarea din cand in cand a imaginii logo a forumului, dar ceea din prezent e relativ noua, si propun sa se mai pastreze putin...iar dupa aceea gasita o alta imagine.. E frumoasa editarea imaginii facuta de tine, mai putin acel scris care e putin cam mare si deranjant la ochi , fiind clipitor...Mi-e mi-a placut logo-ul anterior, care era pe o vreme frumoasa, si era mai deosebita, deoarece era o panorama...Asta e doar parerea mea, asteptam si alte pareri.

Ultima editare efectuata de catre lonutz in Mar Mai 11, 2010 12:41 pm, editata de 1 ori
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Culori forum, logo forum   Culori forum, logo forum Icon_minitime

Sus In jos

Culori forum, logo forum
Sus 
Pagina 1 din 2Mergi la pagina : 1, 2  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Ce schema de culori ar trebui sa aiba vagoanele ?
» Discutii privind concursul Logo toamna 2014
» DEZBATERE --- REGULI FORUM
» Site-uri partenere
» Schimbari regulament forum !

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Forumul pasionatilor de trenuri din România :: DIVERSE :: DISCUTII LIBERE-
Mergi direct la: