Forumul pasionatilor de trenuri din România

Acest forum a fost creat pentru cei care iubesc cu adevarat trenurile din Romania!

AcasaAcasa  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ConectareConectare  ÎnregistrareÎnregistrare  

Mersul trenurilor la T.F.C.

In jos 
+75
Katalyn
dan tm
marius664
Katalin4653
stefan_br
mielutu zburator
impuls
gabrielcr
buldozer2
Radu Tudor
IonutCFR2009
Andrey_tm
Ciprian
roadster
cristy79
vatmanul
eu
kido
George1000
blueeyed
rizelgeorgel2004
Radu.B
allred
Spartan1948
Vlad Singeorzan
baiazid
tudor_vl
dexter23
Adirmvl
Radu
get.
Rarau
pety
Luna
AndiCFR
razvan - trenuri
transferoviarcalatori
boldalexandru
membru inactiv
Caravelle_Zg
Grigor
orestte
M.I.C.I.
AlexD
popovici
soulcage
DUAL
nenuandrei
ATM
Dr2005
decward
Adrian78
vrabieionut
Vitosa
clauadrian24
Marius Iulian
jionutz
lovekomotive
cristi ar
cont dezactivat .
cortexedge
MariusM
Norbi
didinul
mureseanu_976
Felix
razwy
pisti91
Razvan
Nesebar
cristi CFR
opreac
srazvi
ionutz72
COSTACHE MIHAIL
79 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 36 ... 41  Urmatorul
AutorMesaj
Adirmvl
V.I.P Member
V.I.P Member
Adirmvl

Numarul mesajelor : 8302
Localizare : Stația de domiciliu: R. Vâlcea
Reputatie : 13104
Data de inscriere : 06/04/2012

Mersul trenurilor la T.F.C. - Pagina 32 Empty
MesajSubiect: Re: Mersul trenurilor la T.F.C.   Mersul trenurilor la T.F.C. - Pagina 32 Icon_minitimeMar 07 Ian 2014, 14:42

Ar fi teapa pentru tine, Karpaty, ca mergi sa te plimbi. Pentru minesi pentru multi altii nu e teapa, ca merg cu trenul pentru ca trebuie sa ajung undeva. Reducerea de fidelitate e tot teapa. Dar cred ca e o teapa mai mare pentru CFR, ca nu stiu cati se apuca sa schimbe nu stiu cate trenuri pentru o reducere de... nu foarte multi bani. Cred ca am mai scris pe forum: ar fi destepti cei din CFR daca ar da o duma de genul ca poti sa beneficiezi de orice fel de reduceri, dar cumulate sa nu fie mai mari de, sa zicem, 50%. Atunci chiar ar fi o smecherie: Tren Plus, bilet luat cu anticipatie si de pe net, ajungi sa dai cam jumatate din pret. Si uite asa ai putea merge foarte usor mai ieftin cu trenul decat cu autocarul. Sau daca ar fi sa iei biletul cu mai multi prieteni  nici n-ai mai avea nevoie de anticipatie pentru ca ai inlocui-o cu reducerea de grup.
Sus In jos
DUAL
Administrator
Administrator
DUAL

Numarul mesajelor : 7874
Localizare : Hunedoara
Reputatie : 13277
Data de inscriere : 05/01/2011

MesajSubiect: Re: Mersul trenurilor la T.F.C.   Mersul trenurilor la T.F.C. - Pagina 32 Icon_minitimeMar 07 Ian 2014, 15:37

Si eu am o matusa care face Simeria-Bucuresti destul de des,si si-a scos cardul pana acum varf si indesat bine! Mai ales ca nu stie cu 3 saptamani cand merge la Bucuresti.. Ci pur si simplu merge.Sa nu zic ca nu a dat nici 100 de lei pe el Very Happy.. Ii expira acum in februarie,banuiesc ca isi va lua altul.
Daca ar beneficia doar de online ar fi ceva reducere,dar cum nu are calatoriile planificate, tot cardul o scoate,pentru ca vorbim de reducere gen legitimatie de stundent/carnet de elev la ORICE TREN.. Si ii convine de minune sa mearga cu IR urile..
Sus In jos
IonutCFR2009
Administrator
Administrator
IonutCFR2009

Numarul mesajelor : 6584
Reputatie : 12456
Data de inscriere : 09/07/2009

MesajSubiect: Re: Mersul trenurilor la T.F.C.   Mersul trenurilor la T.F.C. - Pagina 32 Icon_minitimeMar 07 Ian 2014, 19:32

Referitor la mersul trenului 15072 era normal ca de la inceput sa opreasca si la Traian Sat si Urleasca pentru ca sunt multi profesori care fac naveta de la Braila cu trenul si in aceste localitati. Inainte avea CFR-ul un tren care pleca in jur de 8:20 din Braila catre Faurei si era full de profesori. Probabil ca au solicitat sa opreasca luându-si abonamente la TFC pentru acest tren 15072.
Sus In jos
cristy79

cristy79

Numarul mesajelor : 1539
Varsta : 44
Localizare : Bucuresti
Reputatie : 5869
Data de inscriere : 27/02/2013

MesajSubiect: Re: Mersul trenurilor la T.F.C.   Mersul trenurilor la T.F.C. - Pagina 32 Icon_minitimeMar 07 Ian 2014, 22:27

Nu inteleg care este problema ca trenul TFC Galati-Bucuresti va avea si alte opriri dupa cum s-au suparat unii colegi de forum - este un tren REGIO tarifat cinstit ca atare si in plus din aceste statii se mai pot urca si alti calatori, dupa cum s-a spus aici.
TFC este acuzat ca umbla numai dupa profit - dar CFR cu trenul sau asa-zis IR Bucuresti-Galati prin Buzau care circula cu 30 km/h si este tarifat ca InterRegio (adica la preturi aberante) si are mers de Regio facand 5 ore intre Buc si Galati - asta cum se numeste? Tepuirea fraierilor si jecmaneala pe fata - asta numai la trogloditii de la CFR ai mai vazut - trenuri cu mers de Regio si tarifate ca IR...

Privitor la schimbarile dese de mers, anulari, restrictionari, trenuri care circula luni, vineri sambata, nu circula in perioada cutare etc sunt de acord ca cei de la TFC ar trebui sa inceteze cu astfel de lucruri - e pacat de eforturile lor, lumea chiar nu mai intelege nimic, omul daca vede ca azi a avut tren si maine nu mai are, sau are din trei in trei zile se va orienta rapid catre altceva.. Prin comparatie la Regiotrans nu am prea vazut asa ceva totusi. De CFR nu mai pomenesc nimic, de la ei nu mai astept nimic si cu cateva exceptii nu prea mai exista pentru mine, din pacate (au avut grija sa ma alunge cu noul mers, care a fost facut exact pentru asta si pentru a trimite cat mai multi calatori la Regiotrans sau la dube).

Sus In jos
razvan - trenuri
V.I.P Member
V.I.P Member

Numarul mesajelor : 3355
Varsta : 42
Localizare : Bucuresti, Romania
Reputatie : 8366
Data de inscriere : 26/05/2011

MesajSubiect: Re: Mersul trenurilor la T.F.C.   Mersul trenurilor la T.F.C. - Pagina 32 Icon_minitimeMier 08 Ian 2014, 02:15

TFC are mers mai bun decat la CFR CALATORI. TFC umbla dupa profit caci trebuie sa isi plateasca facturile lunare si salariatii, trebuie sa isi motiveze angajatii nu ca la CFR. Este firma privata si are voie sa faca ceea ce doreste daca respecta legislatia si sa aibe clienti multumiti de servici. Daca oameni nu ar fi partial multumiti nu ar calatori cu ei si cu restul firmelor private.
Sus In jos
Vizitator
Vizitator

MesajSubiect: Re: Mersul trenurilor la T.F.C.   Mersul trenurilor la T.F.C. - Pagina 32 Icon_minitimeMier 08 Ian 2014, 07:26

Chiar daca e Regio si e mai ieftin decat IR-ul de la CFR unora nu le convine sa mearga cu TFC cand vede ca face 4h si ceva oprind in toate haltele ca sa mai stranga ceva calatori. Maine-poimaine o sa opreasca peste tot si atunci va strange ceva calatori dar va pierde din aia comozi care nu le convine opririle prea multe de pe traseu. Cine e cel mai multumit de trneurile private ?? cei cu reduceri, elevi si studenti astia care nu ar avea de comentat tinand cont de pretul mic pe care il plateste.
Sus In jos
cristy79

cristy79

Numarul mesajelor : 1539
Varsta : 44
Localizare : Bucuresti
Reputatie : 5869
Data de inscriere : 27/02/2013

MesajSubiect: Re: Mersul trenurilor la T.F.C.   Mersul trenurilor la T.F.C. - Pagina 32 Icon_minitimeMier 08 Ian 2014, 07:49

Este un tren Regio si este normal sa aiba mai multe opriri. Sa inteleg ca oamenii prefera sa mearga cu CFR cu mers de Regio si sa plateasca tarif de IR ? Numai cei care nu au ce face cu banii (da, exista si astfel de oameni), cei cu reduceri si cei neinformati pot sa pice in plasa CFR si sa ia astfel de tzepe...
In trenurile IR de la CFR poti gasi aproape NUMAI elevi, studenti si pensionari - nu mai circula de mult aproape nimeni altcineva cu ele la tarifele intregi, care sfideaza bunul simt mai ales pe distante scurte si medii.
Fiecare merge in fond cu ce vrea.
Privitor la biciclete - intradevar pt cei cu biciclete poate ca tot CFR ramane prima alegere - ma refer spre Brasov.
Pentru ceilalti insa - adica marea majoritate - trenul Regiotrans de dimineata este excelent; a fost pus special cu acordul CFR ca sa le fure calatori si ei stiu asta perfect dar nu ii intereseaza; asa ca nici pe mine nu ma mai intereseaza de ei si voi calatori  cu el (si am avut grija sa anunt multa lume de el). Nu am de ce sa sustin bataia de joc si fraiereala de la CFR; le-am facut mailuri peste mailuri in care i-am implorat sa nu mai mearga pe acest drum ca vor pierde si putinii calatori pe care ii mai au - din raspunsul lor am dedus ca pur si simplu nu ii intereseaza cati calatori vor pierde si mai mult, ca exact asta si urmaresc. Asa ca, cu regret in suflet i-am parasit - pana la vremuri mai bune (daca se vor mai trezi vreodata...).
Orarul trenului Regiotrans de dimineata este excelent, parca a fost trasat de mine personal - mi-as fi dorit din tot sufletul ca acest tren sa apartina CFR; dar ei nu si nu - hai sa ii prostim pe prosti cu asa-zise IR la preturi astronomice. Eu nu am nicio reducere si nici cu anticipatie nu imi pot lua ca nu stiu exact cand voi calatori - asa ca le-am spus Adio si decat sa ma duc la dube m-am orientat cate Regiotrans care in 3 ore ma duce la Brasov la pret de Regio si mers de IR. Nu imi face mare placere si stiu prea bine cine este Regiotrans si cum a fost ea ajutata de CFR sa o capuseze, dar nu este vina mea si nici sa fiu luat de fraier de dorobantzu nu cred ca e cazul.
Sus In jos
Vizitator
Vizitator

MesajSubiect: Re: Mersul trenurilor la T.F.C.   Mersul trenurilor la T.F.C. - Pagina 32 Icon_minitimeMier 08 Ian 2014, 08:05

Pe CFR nu-i intereseaza ca ei o duc bine pe Valea Prahovei cu trenurile care le au. IR 1580 cu 6 vagoane, in week-end inca 2 in plus, IR 1621 6 vagoane in week-end inca 2 si in plus de asta cati calatori crezi ca intra intr-o rama de la Regiotrans ?? maxim 180-200 locuri ca nu stiu exact cate locuri are si tot degeaba ca l-am vazut in perioada asta atat pe tur cat si pe retur, a doua rama a circulat degeaba toata vacanta de sarbatori, d-aia nu-i intreseaza pe CFR. Daca maine RGT ar anula trenul CFR nu castiga aproape nimic, ar mai aduce maxim 70-80 de calatori, adica fix un vagon in plus, nu e nici o afacere. Trenul RGT e bun dar trebuie facuta reclama mare, in afara de noi pasionati, brasoveni si calatori de la RGT in rest nu stie prea multa lume de el, dovada ca circula la ore bune atat pe tur cat si pe retur cu o rama si nici aia plina, iar in vacanta de sarbatori au mai suplimentat cu inca o rama in speranta ca vor fi calatori si sa nu fie aglomeratie mergand doar cu o singura rama.

Despre biciclisti am tot spus mereu, fiind si eu unul din acei biciclisti care merg foarte des la munte cu bicla in perioada aprilie-octombrie, pentru un biciclist acest R 14091 si R 14094 nu sunt bune, una la mana pleaca prea tarziu din Buc pentru o zi de vara si ajunge prea devreme in Buc seara plus pretul ridicat la biletul de bicicleta unde e 15 lei in loc de 5 lei cat e la Regio, singurul avantaj ar fi ca nu opreste ca 3008 si 3024 in toate haltele si acum vin cu o alta chestie mai bine sa opresti cu Regio in toate haltele pe Valea Prahovei decat sa opresti prin nush ce colt de tara, unde nu e peisaje sau mai rau e plin de sate cu indienii.

In 22 dec am ajuns cu bicla la Sinaia in jur de 14:50, exact cand trecea R 14030 spre Bucuresti, si am plecat cu R 3008, cu 3006 am zis sa nu plec sa mai casc un pic ochi prin Sinaia iar cu 14094 nu am plecat din cauza biletului la bicicleta de 9 lei fata de 5 lei cat era la CFR. Bine ca daca ma grabeam, aveam treaba acasa luam 3006 si tot nu veneam cu 14094.

Despre TFC-ul de Galati am mai vorbit...
Sus In jos
Dr2005
Administrator
Administrator

Numarul mesajelor : 20626
Varsta : 35
Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei
Reputatie : 25567
Data de inscriere : 17/08/2011

MesajSubiect: Re: Mersul trenurilor la T.F.C.   Mersul trenurilor la T.F.C. - Pagina 32 Icon_minitimeMier 08 Ian 2014, 08:44

Pe o trasă asemănătoare cu Regiotransul de dimineaţă era acum câţiva ani personalul 3003 Bucureşti - Predeal, care până la Câmpina oprea doar în câteva staţii. Ăsta era plin... aşa că s-au gândit să îl facă accelerat, după aia rapid şi după aia l-au scos, că nu mai mergea nici dracu' cu el. De atunci a rămas ,,în aer" trasa aia, călătorii reorientându-se spre IR-ul de Satu Mare, cel de Sibiu sau spre alte mijloace de transport.

Nesebar
Administrator
Administrator
Nesebar

Numarul mesajelor : 16278
Localizare : Бухарест
Reputatie : 22394
Data de inscriere : 06/12/2009

MesajSubiect: Re: Mersul trenurilor la T.F.C.   Mersul trenurilor la T.F.C. - Pagina 32 Icon_minitimeMier 08 Ian 2014, 09:31

Daca tot vorbim de vremurile trecute , pe ruta asta Bucuresti-Predeal/Brasov a fost un Personal cu mers de Accelerat care pleca pe la 7:45 , parca 3015 si 3017 (depinde de an) care circula doar Vineri-Sambata si Duminica , era omor pe el , cine e de seama mea stie de ce tren vorbesc , cand au inceput lucrarile au renuntat la el si asa a ramas , asta pentru ca in CFR si la mersul trenurilor au ramas doar incompetenti care dupa ureche anuleaza trenuri cu traditie si care aveau cautare dar nu mai are rost sa vorbim , asa se vrea , distrugerea a tot ce este bun .
Iar daca privatul imi ofera un tren bun la ora care am nevoie si un tarif mic de ce sa nu il folosesc ? fac ceva pe el de CFR si merg cu privatul , aleg ce este mai ieftin mai ales ca merge si bine .

Vizitator

MesajSubiect: Re: Mersul trenurilor la T.F.C.   Mersul trenurilor la T.F.C. - Pagina 32 Icon_minitimeMier 08 Ian 2014, 11:21

Nu e cazul sa dezgropam morti acum, atunci erau trenuri bune nu doar pe Bucuresti-Predeal-Brasov, privati nu existau la vremea aceea iar tot atunci erau trenurile pe 302 cu 2 TE-uri acum nu mai sunt deloc, sa vorbim cativa ani mai incoace mai spre zilele noastre.
Sus In jos
Dr2005
Administrator
Administrator

Numarul mesajelor : 20626
Varsta : 35
Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei
Reputatie : 25567
Data de inscriere : 17/08/2011

MesajSubiect: Re: Mersul trenurilor la T.F.C.   Mersul trenurilor la T.F.C. - Pagina 32 Icon_minitimeMier 08 Ian 2014, 12:06

Până prin 2006-2007 era P 3003 pe la 7:30 - 8. Eu la ăsta mă refeream.

Vizitator
Vizitator

MesajSubiect: Re: Mersul trenurilor la T.F.C.   Mersul trenurilor la T.F.C. - Pagina 32 Icon_minitimeMier 08 Ian 2014, 15:57

Am mers cu asta, am mers si in anul ala cand mergea numai pana la Campina apoi se intorcea la Ploiesti Sud dupa care seara se ducea iar la Campina si venea Campina-Bucuresti l-am prins si in perioada cu 26-26 si in perioada cu 20-50/57 si 11-47 dar Karpaty zice de 3015 si 3017 care au circulat mult mai devreme undeva in ani 2000-2002 nu mai tin minte exact.
Sus In jos
Vitosa

Numarul mesajelor : 9075
Reputatie : 14503
Data de inscriere : 08/01/2011

MesajSubiect: Re: Mersul trenurilor la T.F.C.   Mersul trenurilor la T.F.C. - Pagina 32 Icon_minitimeMier 08 Ian 2014, 22:29

Anii 80-90 cu numerele 3011, 4291, 3015. Cunoscute la acea vreme ca trenul B.T.T., un tren format in medie din 8-10 vag cu statia de domiciliu Bucuresti Grivita si am cam spus totul despre seriile vagoanelor. Des erau vag rezervate (scrise cu creta) pentru elevi.  Studiati arhiva mers tren.
Dr2005 are dreptate, in mersul 2006/2007 avea nr 3003 Buc Nord pl 7.36 Predeal sos 10.31, tren permanent la acea vreme.
Sus In jos
razvan - trenuri
V.I.P Member
V.I.P Member

Numarul mesajelor : 3355
Varsta : 42
Localizare : Bucuresti, Romania
Reputatie : 8366
Data de inscriere : 26/05/2011

MesajSubiect: Re: Mersul trenurilor la T.F.C.   Mersul trenurilor la T.F.C. - Pagina 32 Icon_minitimeMier 08 Ian 2014, 23:58

A scazut si populatia tari destul de mult, multi si-au luat autoturism, s-au inmultit si rutele auto, tarifele la trenuri au crescut prea mult, trenurile si-au pastrat o imagine negativa printre majoritatea romanilor desi s-au facut si lucruri bune.
In Ianuarie voi merge la munte cu familia si cu prieteni si vom folosi trenul regiotrans desi pot merge cu masina. Deasemenea de revelion prieteni care au venit in capitala la vanghelion au venit/plecat cu trenul din Pitesti. Pe cei din jur de multe ori i ademenesc cu tarifele mici (ca sa mearga cu autocarul) caci nu sunt prea bogati material.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Mersul trenurilor la T.F.C.   Mersul trenurilor la T.F.C. - Pagina 32 Icon_minitime

Sus In jos

Mersul trenurilor la T.F.C.
Sus 
Pagina 32 din 41Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 36 ... 41  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Mersul Trenurilor 2016/2017
» Mersul trenurilor 2012-2013 (3)
» M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia
» Mersul trenurilor 2009-2010 la Regiotrans
» COLECTIA ,,MERSUL TRENURILOR DE CALATORI"

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Forumul pasionatilor de trenuri din România :: OPERATORI PRIVATI DIN ROMANIA :: TRANSFEROVIAR CALATORI-
Mergi direct la: