Forumul pasionatilor de trenuri din România

Acest forum a fost creat pentru cei care iubesc cu adevarat trenurile din Romania!

AcasaAcasa  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ConectareConectare  ÎnregistrareÎnregistrare  

Mersul trenurilor la T.F.C.

In jos 
+75
Katalyn
dan tm
marius664
Katalin4653
stefan_br
mielutu zburator
impuls
gabrielcr
buldozer2
Radu Tudor
IonutCFR2009
Andrey_tm
Ciprian
roadster
cristy79
vatmanul
eu
kido
George1000
blueeyed
rizelgeorgel2004
Radu.B
allred
Spartan1948
Vlad Singeorzan
baiazid
tudor_vl
dexter23
Adirmvl
Radu
get.
Rarau
pety
Luna
AndiCFR
razvan - trenuri
transferoviarcalatori
boldalexandru
membru inactiv
Caravelle_Zg
Grigor
orestte
M.I.C.I.
AlexD
popovici
soulcage
DUAL
nenuandrei
ATM
Dr2005
decward
Adrian78
vrabieionut
Vitosa
clauadrian24
Marius Iulian
jionutz
lovekomotive
cristi ar
cont dezactivat .
cortexedge
MariusM
Norbi
didinul
mureseanu_976
Felix
razwy
pisti91
Razvan
Nesebar
cristi CFR
opreac
srazvi
ionutz72
COSTACHE MIHAIL
79 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 36 ... 41  Urmatorul
AutorMesaj
IonutCFR2009
Administrator
Administrator
IonutCFR2009

Numarul mesajelor : 6584
Reputatie : 12455
Data de inscriere : 09/07/2009

Mersul trenurilor la T.F.C. - Pagina 31 Empty
MesajSubiect: Re: Mersul trenurilor la T.F.C.   Mersul trenurilor la T.F.C. - Pagina 31 Icon_minitimeDum 05 Ian 2014, 01:44

Pe tabela cu mersul trenurilor din statia Târgoviste, scrie ca trenurile Targoviste - Pietrosita si Targoviste - Ploiesti Sud vor circula din 15.01.2014.
Din 06.01.2014 ar trebui sa circule cele de pe Ploiesti Sud - Teisani Hm., conform mersului tiparit.
Sus In jos
Radu Tudor
V.I.P Member
V.I.P Member
Radu Tudor

Numarul mesajelor : 1098
Varsta : 28
Localizare : Targoviste
Reputatie : 5796
Data de inscriere : 06/02/2012

MesajSubiect: Re: Mersul trenurilor la T.F.C.   Mersul trenurilor la T.F.C. - Pagina 31 Icon_minitimeDum 05 Ian 2014, 04:26

Deocamdata sa vedem daca vor incepe pe 15. Pe site-ul lor nu s-a anuntat inca nimic.
Sus In jos
rizelgeorgel2004
V.I.P Member
V.I.P Member

Numarul mesajelor : 608
Reputatie : 6179
Data de inscriere : 23/10/2009

MesajSubiect: Re: Mersul trenurilor la T.F.C.   Mersul trenurilor la T.F.C. - Pagina 31 Icon_minitimeDum 05 Ian 2014, 16:21

Un simplu apel la Tfg mi-a confirmat faptul ca din cauza neplatii subventiei pentru pachetul minim social de catre statul roman, nu exista deocamdata nici o sansa ca pe parcursul lunii ianuarie sa inceapa rularea trenurilor pe sectiile Pietrosita - Tgv, Tgv - Pl S si Pl s - Maneciu.....
Sus In jos
Vizitator
Vizitator

MesajSubiect: Re: Mersul trenurilor la T.F.C.   Mersul trenurilor la T.F.C. - Pagina 31 Icon_minitimeLun 06 Ian 2014, 15:42

Cei mai seriosi, nu regiocosciug nu bitiiala,

http://transferoviarcalatori.ro/anulari-intarzieri.html
Sus In jos
Nesebar
Administrator
Administrator
Nesebar

Numarul mesajelor : 16278
Localizare : Бухарест
Reputatie : 22393
Data de inscriere : 06/12/2009

MesajSubiect: Re: Mersul trenurilor la T.F.C.   Mersul trenurilor la T.F.C. - Pagina 31 Icon_minitimeLun 06 Ian 2014, 15:53

Unde vezi seriozitatea la TFC ? la astia azi ai tren maine nu mai ai , dupa cum bate vantul asa merg trenurile la ei , profitul pe primul loc , ce conteaza ca lumea are sau nu tren , la Regiotrans se schimba mersul cam greu si mai tin si ei cont de oamenii ca au nevoie de tren sa faca naveta la scoala/servici , la TFC nu prea conteaza asta ci doar profitul maxim .

Administrator
Administrator
cristi CFR

Numarul mesajelor : 3663
Varsta : 35
Localizare : Timişoara
Reputatie : 9705
Data de inscriere : 02/11/2008

MesajSubiect: Re: Mersul trenurilor la T.F.C.   Mersul trenurilor la T.F.C. - Pagina 31 Icon_minitimeLun 06 Ian 2014, 16:01

Eu nu mai inteleg nimic, deja e a 3-a varianta cu anulari.

Vizitator
Vizitator

MesajSubiect: Re: Mersul trenurilor la T.F.C.   Mersul trenurilor la T.F.C. - Pagina 31 Icon_minitimeLun 06 Ian 2014, 23:15

Karpaty a scris:
Unde vezi seriozitatea la TFC ? la astia azi ai tren maine nu mai ai , dupa cum bate vantul asa merg trenurile la ei , profitul pe primul loc , ce conteaza ca lumea are sau nu tren , la Regiotrans se schimba mersul cam greu si mai tin si ei cont de oamenii ca au nevoie de tren sa faca naveta la scoala/servici , la TFC nu prea conteaza asta ci doar profitul maxim .

Man, vad ca nu te-ai prins.

Pai nu erau ei cei mai seriosi, care cu pixuri, care cu caiete, care cu tricouri, care cu facebook, care de vorba cu ei , care cind veti introduce trenuri, care ce planuri?

Sus In jos
cristi CFR
Administrator
Administrator
cristi CFR

Numarul mesajelor : 3663
Varsta : 35
Localizare : Timişoara
Reputatie : 9705
Data de inscriere : 02/11/2008

MesajSubiect: Re: Mersul trenurilor la T.F.C.   Mersul trenurilor la T.F.C. - Pagina 31 Icon_minitimeMar 07 Ian 2014, 01:22

A aparut si varianta a 4-a de anulare.

Vizitator
Vizitator

MesajSubiect: Re: Mersul trenurilor la T.F.C.   Mersul trenurilor la T.F.C. - Pagina 31 Icon_minitimeMar 07 Ian 2014, 02:01

Deci pana la urma chiar sunt cei mai neseriosi si alearga doar dupa profit. Pai sa mearga bunica lui vecinu cu ei ca eu imi iau Card Tren Plus luna viitoare, am tot asteptat pana acum crezand ca vor introduce trenuri pe 302+904 dar acum e clar.

Si cand spuneau aia mici prin gari ca sa le platesti biletul si ei nu merg cu privati doar cu CFR-ul pe rutele unde exista CFR vs privati.

La trenul de Galati in goala lor dupa profit o sa ajunga maine-poimaine sa opreasca in toate statiile si haltele din parcurs.
Sus In jos
Spartan1948
V.I.P Member
V.I.P Member
Spartan1948

Numarul mesajelor : 2108
Varsta : 32
Localizare : Cluj-Napoca
Reputatie : 6907
Data de inscriere : 15/03/2012

MesajSubiect: Re: Mersul trenurilor la T.F.C.   Mersul trenurilor la T.F.C. - Pagina 31 Icon_minitimeMar 07 Ian 2014, 02:20

Katalyn a scris:
Deci pana la urma chiar sunt cei mai neseriosi si alearga doar dupa profit. Pai sa mearga bunica lui vecinu cu ei ca eu imi iau Card Tren Plus luna viitoare, am tot asteptat pana acum crezand ca vor introduce trenuri pe 302+904 dar acum e clar.

Si cand spuneau aia mici prin gari ca sa le platesti biletul si ei nu merg cu privati doar cu CFR-ul pe rutele unde exista CFR vs privati.

La trenul de Galati in goala lor dupa profit o sa ajunga maine-poimaine sa opreasca in toate statiile si haltele din parcurs.

No lasa ca pe sectia Cluj-Napoca - Oradea,trenul 15207 opreste din 28 de statii din 30. :shock: 
Sus In jos
Adirmvl
V.I.P Member
V.I.P Member
Adirmvl

Numarul mesajelor : 8302
Localizare : Stația de domiciliu: R. Vâlcea
Reputatie : 13103
Data de inscriere : 06/04/2012

MesajSubiect: Re: Mersul trenurilor la T.F.C.   Mersul trenurilor la T.F.C. - Pagina 31 Icon_minitimeMar 07 Ian 2014, 03:36

Katalyn, daca nu iti iei biletele cu anticipatie destul de mare chiar iti recomand Tren Plus. In vreo doua luni de folosire mi-am scos banii dati pe el, sau aproape pe toti. E drept, l-am folosit aproape in totalitate pentru IR-uri, dar nu am mers saptamanal.

Spartane, una e sa opreasca in aproape toate statiile si alta e sa bage trenuri si dupa o saptamana sa le anuleze. Sau sa nici nu le bage. Pana la urma ai conditii bune in trenurile lor si preturi de R. Sigur, si mie mi-ar conveni sa aiba doar cateva opriri intre Cluj si Oradea, dar avand in vedere ca CFR-ul mai are doar o pereche de R-uri, parca, de la Cluj la Oradea...
Sus In jos
Nesebar
Administrator
Administrator
Nesebar

MesajSubiect: Re: Mersul trenurilor la T.F.C.   Mersul trenurilor la T.F.C. - Pagina 31 Icon_minitimeMar 07 Ian 2014, 03:38

Unde exista CFR si privat cum ar fi pe 500 Bucuresti-Buzau sau pe 300 Bucuresti-Brasov ori 900 Bucuresti-Craiova , degeaba ne batem cu pumnul in piept ca vai CFR , ce iti ofera mai mult CFR , ca daca faci o comparatie privatul merge repede la un tarif mic iar CFR merge repede cu tariful mare adica la IR daca vrei sa mergi la acelasi pret ca si cu privatul atunci mergi cu Regio de la CFR care opreste in fiecare halta , deci daca faci o comparatie intre cei 2 privatul este ieftin si rapid .
Cei ce o tin sus si tare ca CFR si doar CFR este cam aceeasi treaba , capra raioasa , are raie dar tine coada sus .  Wink 

Vizitator

MesajSubiect: Re: Mersul trenurilor la T.F.C.   Mersul trenurilor la T.F.C. - Pagina 31 Icon_minitimeMar 07 Ian 2014, 04:09

Ma duc joi la Bucuresti imi iau dus-intors la Cfr si platesc numai 13,50 lei, daca ma duc cu RT am numai 3 trenuri/zi si platesc 15 lei aici e afacere adevarata iar daca ma duc cu TFC ma costa 18 lei. Diferenta intre CFR si TFC 4,50 lei numai la un drum dus-intors de numai 59 km.

E bun si TFC-ul si RGT dar daca nu ai privat si esti in Buc intre 12:30 si 17:20 si vrei sa vi la Ploiesti nu ai decat CFR : 5005, 3003, 3005 si 5007.

Sunt avantaje si dezavantaje am spus mereu ca pentru biciclisti din Bucuresti sa mearga din aprilie pana in noiembrie la munte e mult mai ieftin 3001 decat 14091 si exemplele pot continua, nu e aur in trenurile privatilor si nici zeama de varza in trenurile CFR. De exemplu un biciclist bucurestean iese in medie la munte cu bicicleta cam 2-3 week-end-uri dintr-o luna daca merge cu CFR ajunge mai repede pe Valea Prahovei si plateste doar 5 lei in schimb la RGT ajunge mai tarziu ( pierdere de timp ) si plateste pentru bicicleta 15 lei. Deci la un week-end iesit la munte plateste pentru el si bicicleta dus-intors astfel :

Buc-Sinaia/P.Tapului-Busteni

3001/3008 dus-intors = 34,20 lei + 10 lei bicicleta
14091/14094 dus-intors = 38 lei + 30 lei bicicleta

diferenta intre CFR si RGT este de 23,80 lei numai la un drum, plus ca 3001 ajunge mai devreme si 3008 pleaca mai tarziu ceea ce e nemaipomenit pe timp de vara, pe cand cu RGT ajungi la 11 si pleci inapoi la 16:45.

Cei mai fericiti sunt elevi si studenti care au reduceri aia da le convine sa mearga cu privatul platesc 3,50 lei la RGT pana la Bucuresti si fac mai putin decat cu trenurile CFR-ului, dar ai parte de bataila in schimb la 3006/3008 ai 19-80 cu geamuri care se deschid, deci fiecare e liber sa aleaga ce-i place dar si tariful conteaza. Daca ar trebui sa merg la Bucuresti de 8 ori pe luna cate 2 zile in fiecare saptamana logic si normal as alege Regio de la CFR bilet dus-intors ca daca as merge cu TFC-ul as plati cu 36 lei mai mult.

Si in plus de asta nu mi se parea normal cand era trenul Buc-PL.SuD-Slanic sa platesti de la Buc la PL.Vest 2 bilete dar sa mergi cu acelasi automotor.

In ziua de azi conteaza si ultimul banut ati vazut ce ne-au facut cei care conduc tara, maresc salariul minim la 850 lei dar au calculat ei ca un roman intr-un an de zile cu aceasta marire nu castiga nimic, din cauza ca au scumpit si se vor scumpi toate, calculele lor au aratat ca un roman intr-un an de zile va pierde 100 euro.

Sus In jos
Nesebar
Administrator
Administrator
Nesebar

MesajSubiect: Re: Mersul trenurilor la T.F.C.   Mersul trenurilor la T.F.C. - Pagina 31 Icon_minitimeMar 07 Ian 2014, 04:55

Din punctul meu de vedere cardul tren-plus e o mare teapa si va spun si de ce .

Se duce omul cumpara cardul , le da lor 100 de lei ca ei sa ii acorde reducere 25% si atat .

Eu cumpar biletele cu anticipatie de peste 21 de zile si beneficiez de 25% reducere fara sa le dau lor 100 lei deci din start sunt mai castigat , la asta mai adaug si mersul cu 3-4 trenuri deci mai beneficiez si de reducerea de fidelitate adica plus 23% si daca le mai iau si on-line mai beneficiez de inca 5% , in total cine e mai castigat ?  Laughing 

La cardul tren-plus nu se acorda o alta reducere , adica daca mergi cu 4 trenuri nu se mai da reducerea de fidelitate ci doar aia de 25% si atat .

Ca fapt divers , biletul de elev sau de student la IR este mai scump fata daca il ia cu anitcipatie+fidelitate+on-line , trebuie sa sti cum sa jonglezi ofertele dar cele mai avantajoase oferte asta sunt , anticipatia+fidelitatea+on-line .

Vizitator

MesajSubiect: Re: Mersul trenurilor la T.F.C.   Mersul trenurilor la T.F.C. - Pagina 31 Icon_minitimeMar 07 Ian 2014, 05:14

E bine cum zici dar nu toata lumea are un program flexibil sa stie ca peste 22 de zile e liber si se duce in cutare loc ca sa-si ia biletul cu anticipatie si fidelitate.

Vara de multe ori dupa ce veneam dimineata acasa dupa tura de noapte si baga 4-5 ore de somn, ma trezeam si plecam cu 3003-ul pana la Sinaia, Busteni sau Brasov si ma intorceam cu 3024. Atunci e bun cardul ca te duci la casa si iei biletul la 3003 si la 3024 si te duci la munte, in schimb daca iau biletul cu 22 de zile inainte si apare ceva neprevazut in ziua cand trebuie sa plec ( orice, accident, schimbare de tura, urgenta sau altele ) daca nu am cui sa-i dau biletul sa recuperez ceva din paguba pierd bani de pe bilet.

Si cardul asta are avantaje si dezavantaje, cum am mai spus fiecare merge cu ce operator vrea, sau cu ce tren vrea in functie de timpul liber si de tarifele disponibile.

Nu e chiar asa de mare tzeapa aia de 100 lei daca sti ca in 12 luni mergi cu trenul cel putin odata pe luna tot se amortizeaza investitia. Daca iei cardul si nu te grabesti 10-20 minute poti veni de la munte si cu CFR-ul ca sa-l faci si mai rentabil, nu e musai sa vi mai repede cu RGT doar ca nu opreste in halte.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Mersul trenurilor la T.F.C.   Mersul trenurilor la T.F.C. - Pagina 31 Icon_minitime

Sus In jos

Mersul trenurilor la T.F.C.
Sus 
Pagina 31 din 41Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 36 ... 41  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Mersul Trenurilor 2016/2017
» Mersul trenurilor 2012-2013 (3)
» M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia
» Mersul trenurilor 2009-2010 la Regiotrans
» COLECTIA ,,MERSUL TRENURILOR DE CALATORI"

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Forumul pasionatilor de trenuri din România :: OPERATORI PRIVATI DIN ROMANIA :: TRANSFEROVIAR CALATORI-
Mergi direct la: