| INFORMATII GENERALE DESPRE TFG si TFC | |
|
+90riciu marius664 IonutChircu mielutu zburator alexpopa danlascau Katalyn dan tm Razvan Tudor stefan_br Sabik Lumunita Stana cristy79 apmatei Katalin4653 Vlad Ciprian Costin.B Andrey_tm gardianlinux Radu Tudor Saruman AndreiStefan AndreiCFRBucuresti vanchorusebulgaria DUAL Spartan1948 Amiralul eu AMX 97-0548-4 Teodor lifetec spiderpc cfr500 Radu.B kido orestte EuroNight Balto NicuS baiazid IonutCFR2009 AlexD Vitosa Costin.H vatmanul alliens AndiCFR boldalexandru KOSTYK TVlad Adirmvl transferoviarcalatori popovici kristi kkk Rarau Caravelle_Zg srazvi Luna Marius Iulian Dr2005 razvan - trenuri Jhonyla rizelgeorgel2004 bogdan srl cont dezactivat . Adrian78 alinutz23 get. stinky alex.alexus.tm cristi CFR cont inactiv membru inactiv halmarius buldozer2 Razvan cortexedge FeroFan97 jionutz Norbi MariusM mureseanu_976 Felix didinul Nesebar razwy pisti91 COSTACHE MIHAIL myster2008 94 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
AlexD Utilizator Blocat
Numarul mesajelor : 3607 Localizare : Bucuresti Reputatie : 8693 Data de inscriere : 09/01/2011
| Subiect: Re: INFORMATII GENERALE DESPRE TFG si TFC Mar 25 Feb 2014, 16:01 | |
| Parere personala, eu cred ca circula gol, e la o ora ciudata unde nimeni nu prea pleaca la Oltenita din Bucuresti... |
|
| |
Dr2005 Administrator
Numarul mesajelor : 20630 Varsta : 35 Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei Reputatie : 25574 Data de inscriere : 17/08/2011
| Subiect: Re: INFORMATII GENERALE DESPRE TFG si TFC Mar 25 Feb 2014, 16:22 | |
| Puteau să îl anuleze şi să facă o pereche Ploieşti - Târgovişte. Da' ei batman, batman, vrem 100 trenuri pe Olteniţa, 100 pe Târgovişte şi 200 pe Slănic ) _________________ :TTT:
|
|
| |
AlexD Utilizator Blocat
Numarul mesajelor : 3607 Localizare : Bucuresti Reputatie : 8693 Data de inscriere : 09/01/2011
| Subiect: Re: INFORMATII GENERALE DESPRE TFG si TFC Mar 25 Feb 2014, 17:44 | |
| 200 pe Buzau frate |
|
| |
Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: INFORMATII GENERALE DESPRE TFG si TFC Mar 25 Feb 2014, 17:57 | |
| Sa vedeti cum arata R 15056 Buzau-Buc.Nord cu 3 DH2-uri pline inca de la plecarea din Buzau. Tot cele 3 se duc apoi la Slanic cu R 15063/15135. |
|
| |
Adirmvl V.I.P Member
Numarul mesajelor : 8302 Localizare : Stația de domiciliu: R. Vâlcea Reputatie : 13107 Data de inscriere : 06/04/2012
| Subiect: Re: INFORMATII GENERALE DESPRE TFG si TFC Mier 12 Mar 2014, 16:22 | |
| [size=16]Va informam ca rezervarea locurilor la trenurile cu regim de rezervare se poate face la casele de bilete anticipat cu pana la cinci zile.[/size]
[size=13]Sursa: http://transferoviarcalatori.ro/component/content/article/54-anunuri/285-anun-important.html [/size] |
|
| |
razvan - trenuri V.I.P Member
Numarul mesajelor : 3356 Varsta : 42 Localizare : Bucuresti, Romania Reputatie : 8370 Data de inscriere : 26/05/2011
| Subiect: Re: INFORMATII GENERALE DESPRE TFG si TFC Dum 30 Mar 2014, 18:46 | |
| Astazi deja regio Bucuresti - Galati a plecat cu 130-140 calatori din Bucuresti. Este o crestere importanta fata de acum 2 luni cand avea 40-50 pasageri si inca mai este loc poate chiar spre 200 pasageri duminica. Cred ca si datorita aparitiei trenurilor TFC pe INFOFER si altele. CFR CALATORI poate introduce si el pentru ca sa fie mai multe trenuri si legaturi si nu ar duce lipsa de oameni. |
|
| |
baiazid Utilizator Blocat
Numarul mesajelor : 2232 Reputatie : 6740 Data de inscriere : 05/10/2012
| Subiect: Re: INFORMATII GENERALE DESPRE TFG si TFC Dum 30 Mar 2014, 19:10 | |
| Din cei care merg cu trenul sub 10% au auzit de siteul CFR Calatori si sub 0.1% de Infofer, deci clar daca nu era Infoferul nici trenul de Galati nu era plin |
|
| |
cristy79
Numarul mesajelor : 1539 Varsta : 44 Localizare : Bucuresti Reputatie : 5872 Data de inscriere : 27/02/2013
| Subiect: Re: INFORMATII GENERALE DESPRE TFG si TFC Dum 30 Mar 2014, 20:14 | |
| Important e ca lumea a aflat de trenul privat, ieftin si bun si s-a orientat in consecinta. Numai CFR nu intelege de ce aleg tot mai putini trenurile lor botezate IR cu preturi aberante si viteze medii de 50 km/h. Spre comparatie, azi am vazut IR 1634 Brasov-Bucuresti in statia Ploiesti Vest FARA NICIUN CALATOR. Nu erau decat 2-3 siluete in cele 3 vagoane (banuiesc ca nasii) - adevarul e ca asa meriti cand ceri fara rusine 50 de lei pe 166 de km. Sincer nu am stiut daca sa rad sau sa plang...
Mi-era teama ca TFC dupa anularile din iarna din cauza zapezii sa nu ii puna cruce definitiv. Dar se pare ca au decis sa ii mai dea o sansa si bine au facut. Cu timpul va avea si mai multi calatori - lumea afla de el nu conteaza cum, de pe site, din gura in gura etc etc Orarul e bun, conditiile din automotoarele VT sunt civilizate si preturile normale pentru Romania, nu pentru Austria. |
|
| |
| Subiect: Re: INFORMATII GENERALE DESPRE TFG si TFC Dum 30 Mar 2014, 20:27 | |
| Dar poate asta e o strategie, plimba trenuri IR goale pentre a ajunge pe viitor trase cedate la privati Chiar nu mi se pare corect sa laudati privatul atunci cand CFR Calatori face tot posibilul ca sa nu concureze cu el. |
|
| |
cristy79
Numarul mesajelor : 1539 Varsta : 44 Localizare : Bucuresti Reputatie : 5872 Data de inscriere : 27/02/2013
| |
| |
Nesebar Administrator
Numarul mesajelor : 16278 Localizare : Бухарест Reputatie : 22397 Data de inscriere : 06/12/2009
| Subiect: Re: INFORMATII GENERALE DESPRE TFG si TFC Lun 31 Mar 2014, 01:33 | |
| - baiazid a scris:
Chiar nu mi se pare corect sa laudati privatul atunci cand CFR Calatori face tot posibilul ca sa nu concureze cu el. Pai sa se lase de meserie daca nu sunt in stare , de ce la privat sunt trenuri rapide la pret ieftin si la CFR trebuie sa platesti pret de avion , daca ar vrea sa faca ceva pentru calatori ar putea sa o faca dar nu vor si tin de tarifele alea exagerate , dar nu e problema , se vede clar ca numarul de calatori scade de la un an la altul , deja trenurile circula goale si daca se continua asa peste 10 ani chiar ca nu va mai merge nici dracu cu trenu . Nu vor sa concureze atunci sa lase loc liber la privati , ei stiu sa atraga calatorii . |
|
| |
| Subiect: Re: INFORMATII GENERALE DESPRE TFG si TFC Lun 31 Mar 2014, 10:51 | |
| Karpaty, esti sigur ca ai inteles ce-am spus ? :shock: Mie mi se pare clar ca buna ziua ca CFRCalatori lasa locul la privati si tocmai din acest punct de vedere privatul nu are absolut niciun merit ! |
|
| |
Nesebar Administrator
Numarul mesajelor : 16278 Localizare : Бухарест Reputatie : 22397 Data de inscriere : 06/12/2009
| Subiect: Re: INFORMATII GENERALE DESPRE TFG si TFC Lun 31 Mar 2014, 11:03 | |
| Foarte bine ca lasa loc , din partea mea sa se duca acest CFR-Calatori unde stiu eu si sa lasa liniile libere pentru privati , nu ma incanta cu nimic ca la compania de stat unde normal ar fi sa fie cel mai ieftin din contra e cel mai scump , Bucuresti-Buzau la privat este 20 de lei si la CFR este 41 , Bucuresti-Craiova la privat este 30.50 si la CFR este 62 , Bucuresti-Brasov la privat este 25 si la CFR este 50.50 , in conditiile astea fac ceva pe el de CFR , nu il tin in brate ca nu am de ce . Sunt calator nu actionar la CFR , in conditiile de fata vreau sa calatoresc repede si ieftin , solutia asta o ofera doar privatul ! |
|
| |
Adrian78 Administrator
Numarul mesajelor : 18760 Localizare : Hunedoara Reputatie : 24340 Data de inscriere : 05/10/2010
| Subiect: Re: INFORMATII GENERALE DESPRE TFG si TFC Lun 31 Mar 2014, 11:27 | |
| Mda dar aici mai intervine o problema privatul nu va investi nimic in plus si se va multumi in stadiul asta daca se pune problema de investitii vor invoca motivul pretul biletelor este prea mic debea ne acoperim costul de operare Pe de alta parte statul nu este interesat de un transport modern ci doar tine in spate niste locuri de munca si subventioneaza transportul doar catorva grupuri sociale parca ar o firma de asistati sociali |
|
| |
Nesebar Administrator
| Subiect: Re: INFORMATII GENERALE DESPRE TFG si TFC Lun 31 Mar 2014, 11:32 | |
| Vrei si ieftin , vrei si lux , asta chiar nu prea merge , eu unu sunt multumit de conditiile oferite de privat , la cat costa biletul e chiar ok , mersul conteaza in primul rand , ca ei merg ca un IR dar tariful este de Regio , deci e chiar foarte bine din punctul meu de vedere . La Regiotrans este deja o rama care ofera conditii de lux , adica RIO 08 , chiar nu ai ce sa zici , si cu timpul se mai modernizeaza si ei usor usor , se aude ca mai aduc ceva , nu zic ce ca inca nu e nimic sigur dar am vorbit cu cineva si asa am aflat ca aduc ceva bun din Germania , mai multe va spun cand aflu ceva 100% , nu incep cu povesti gen .............. de pe aici . |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: INFORMATII GENERALE DESPRE TFG si TFC | |
| |
|
| |
| INFORMATII GENERALE DESPRE TFG si TFC | |
|