|
| 518 : Dornesti - Siret hcv. | |
|
+27Simply18 Dr2005 DUAL Luna DPS Katalin4653 Andrey_tm Semafor Adrian78 cfr500 kasapis2007 nenuandrei cristi CFR ldh80 Bogdan-CFR Balto Nesebar andrei91 jionutz sorinucu MariusM danutzvd mishu88 IonutCFR2009 Vlad COSTACHE MIHAIL myster2008 31 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
Balto
Numarul mesajelor : 1620 Reputatie : 6774 Data de inscriere : 05/12/2010
| Subiect: Re: 518 : Dornesti - Siret hcv. Vin 23 Noi 2012, 12:32 | |
| Daca vrei vii, daca nu nu. Kasapis a lansat doar o idee, sa vada daca ar fi doritori, cine taie frunze la caini poate merge oricand, cine mai are si treaba/scoala e mai dificil. Ce atatea discutii... |
| | | Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: 518 : Dornesti - Siret hcv. Vin 23 Noi 2012, 12:51 | |
| Pai ia vezi tu cam cite discutii au fost pina sa ma bag in vorba. Si daca ai scoala ce nu poti sa mergi simbata, duminica mai ales ca esti din zona?Pentru ce astepti luna august? 30-11-2011 e zi libera ai 3 zile poti sa ajungi pe jos din Radauti. Ce sari asa ca ti-am expus o situatie si am scpus ca mi se pare ciudat sa pregatesti asa un drum cu 10 luni inainte, ca doar nu mergi pe Himalaia? Sau vrei sa vin eu de aici din capatul asta de tara sa ma duc? si eu am treaba si daca plec fac pe drum exact cit am liber simbata duminica. Vezi ca una peste alta oricum am mai multe drumuri facute decit tine fara sa fac mare zarva pe forum. |
| | | Balto
Numarul mesajelor : 1620 Reputatie : 6774 Data de inscriere : 05/12/2010
| Subiect: Re: 518 : Dornesti - Siret hcv. Vin 23 Noi 2012, 14:20 | |
| Da, vad ca esti din alt capat de tara, de asta nu ti-ai trecut la profil, ti-o fi rusine...ma rog. Nu stiu unde am facut eu mare zarva pe forum ca am multe drumuri...ma rog. Nu am sarit ca ai zis, ma enervat faptul ca desi nu esti implicat in problema vi si faci misto, ca ne pregatim ca nu stiu ce. Pai si care e problema dumitale (nu iti stiu varsta ca no afisezi...ma rog)? Pot sa merg si maine daca vreau e problema mea, dar aici e vorba sa mergem mai multi de asta anuntam lumea, nu ca mi se nazare mie. Pot sa programez si peste 100 de luni, e treaba noastra, sau poate astepti nerabdator poze de pe traseu si nu stii cum sa "ne trimiti mai repede", ei bine puteai sa spui asa si suna altfel. Nu iti mai raspund, desi nu trebuia sa scriu nici mesajul asta (nare rost), totusi l-am scris. |
| | | kasapis2007 V.I.P Member
Numarul mesajelor : 607 Varsta : 29 Localizare : Cluj-Napoca/Dornesti Reputatie : 5879 Data de inscriere : 03/08/2010
| Subiect: Re: 518 : Dornesti - Siret hcv. Vin 23 Noi 2012, 15:00 | |
| @ dan tm Mulţumesc , ştiu că mă ironizezi(pe înţelesul celor mai puţin cultivaţi , " mă iei la mişto' ") , dacă acum câteva zile venise vorba despre această linie , m-am gândit că ar fi frumos să se facă o excursie pe această linie ,iar în luna august 2013 se împlinesc 5 ani de când nu a mai circulat trenul pe acolo. Eu unul m-am gândit doar la două persoane de pe acest forum şi care s-au sesizat singuri fără să vorbesc cu ei în particular. Am ales vacanţa de vară deoarece atunci eşti cel mai liber , eu sunt în Bucureşti , andrey tm este din Timişoara , iar singurul din zonă a rămas Paul CFR. Nu cred că s-ar duce de ne*un pe această linie. În această mini-vacanţă 30 noiembrie 1 Decembrie , nu este un moment tocmai potrivit din mai multe puncte de vedere , ziua nu mai este atât de lungă precum vara , este foarte frig şi dacă mai şi ninge acolo rămâi , deoarece între Dorneşti şi Mănăstioara bate foarte tare vântul şi se formează imediat troiene , trenul a rămas de câteva ori pe acolo înzăpezit. Îmi povestea tata când era de serviciu cu acel tren ,prin anul 1999 a fost o iarnă destul de nasoală , trenul rămânând blocat în nămeţi aproximativ 12 ore . A venit un plug de la Suceava ca să scoată trenul , dar nu a reuşit , locomotiva care însoţea plugul s-a stricat rămânâd şi ei înzăpeziţi. A trebuit să vină o freză ca să poată salva trenul , dar până să vină aceasta, zăpada aproape că a acoperit trenul , plus că mai erau şi vreo 30-50 de navetişti în tren. Mie nu mi se pare deloc ciudat să plănuieşti o excursie din timp, mai ales că acum trece foarte repede timpul.Înseamnă că cei care au mai plănuit o astfel de excursie sunt neserioşi , dar noi suntem serioşi.
Ultima editare efectuata de catre kasapis2007 in Vin 23 Noi 2012, 18:31, editata de 1 ori |
| | | DUAL Administrator
Numarul mesajelor : 7874 Localizare : Hunedoara Reputatie : 13279 Data de inscriere : 05/01/2011
| Subiect: Re: 518 : Dornesti - Siret hcv. Vin 23 Noi 2012, 15:44 | |
| Eu nu vad nici o ironie a lui dantm la adresa unui membru.Eu zic sa va comportati civilizat,sa discutati civilizat,altfel vor fi sanctiuni drastice.Si va rog fara off topic cu mesaje aiurea ca nu stiu cine pe cine a atacat.Daca aveti nevoie de jandarm sau "militian" intre voi asta o sa fiu. |
Numarul mesajelor : 607 Varsta : 29 Localizare : Cluj-Napoca/Dornesti Reputatie : 5879 Data de inscriere : 03/08/2010
| Subiect: Re: 518 : Dornesti - Siret hcv. Vin 23 Noi 2012, 16:12 | |
| - DUAL a scris:
- Eu nu vad nici o ironie a lui dantm la adresa unui membru.Eu zic sa va comportati civilizat,sa discutati civilizat,altfel vor fi sanctiuni drastice.Si va rog fara off topic cu mesaje aiurea ca nu stiu cine pe cine a atacat.Daca aveti nevoie de jandarm sau "militian" intre voi asta o sa fiu.
Vi se pare că a depăşit cineva limita bunului simţ s-au au fost discuţii impetuoase, eu nu cred. Totul s-a discutat civilizat , citiţi şi dumneavoastră mesajele să "vedeţi ironia" , cel puţin eu aşa o văd din punct de vedere stilistic , şi pe urmă puteţi da sancţionări celor care au greşit . |
| | | DUAL Administrator
Numarul mesajelor : 7874 Localizare : Hunedoara Reputatie : 13279 Data de inscriere : 05/01/2011
| Subiect: Re: 518 : Dornesti - Siret hcv. Vin 23 Noi 2012, 17:50 | |
| Da,dupa cateva mesaje in privat sper ca am calmat spiritele,nu are rost sa tinem topicul blocat,mai ales ca eu cel putin imi doresc sa faceti aceasta expeditie,pentru ca asta inseamna sa fi pasionat. Succes in expeditie si va astept/asteptam cu pozele din teren,daca doriti sa le impartasiti. |
| Subiect: Re: 518 : Dornesti - Siret hcv. Vin 23 Noi 2012, 18:24 | |
| Mulţumim , oricine este binevenit să ni se alăture. Cu siguranţă o să postăm pozele de pe această secţie. |
| | | Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: 518 : Dornesti - Siret hcv. Lun 26 Noi 2012, 11:10 | |
| Nu am vrut sa ironizez pe nimeni, nu astept pozele de pe aceasta sectie si nu stiu cum sa o spun, nu imi este rusine cu zona de unde sint (TM= Timis) sint din Sag, nu-l cautati pe reteaua feroviara, gara se numeste Timiseni.
M-a deranjat atitudinea aceea de tipul : daca vrei vi daca nu nu ce atita vorba?
Probabil sintetti tineri si nu ati inteles ce am spus, exact ce mi se reproseaza mie, ce atita vorba daca expeditia este propusa in vara.
Dar pina in vara se pot intimpla multe, dintre cei care spun de pe acum ca vor merge unuia poate ca i se casatoreste sora, altuia nu-i mai dau parintii bani, eu poate nu primesc concediul de odihna atunci, altul poate are familie si tocmai in ziua aceea sotia sau copilul pateste ceva sau apare te miri ce situatie neprevazuta.
Am fost in expeditii pe vremuri cu alti pasionati la inceputuirile epocii internetului, aproape toti lucram sau erau studenti insa expeditiile erau planificate pentru un timp mai scurt in care fiecare sa stie daca isi poate rezolva liberul de la serviciu, facultate scoala. Din pacate reportajele rau pe fostul forum railwayfan.ro si nu mai pot fi accesate. Asa am ajuns la Comandau, la viaductul Caracau, pe linia Vilcele-Tunelul Gibei, la Abrud, la triajul Brazi.
Au fost si expeditii care s-au tot programat si nu s-au mai tinut, fiecare invoca ba ca e frig, ba ca sint tufe, ba ca au inverzit tufele, ba e canicula. |
| | | Dr2005 Administrator
Numarul mesajelor : 20626 Varsta : 35 Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei Reputatie : 25569 Data de inscriere : 17/08/2011
| Subiect: Re: 518 : Dornesti - Siret hcv. Lun 26 Noi 2012, 11:30 | |
| - dan tm a scris:
- Asa am ajuns [...] pe linia Vilcele-Tunelul Gibei
Doamne ce vremuri... 11 oameni, 3 maşini... http://web.archive.org/web/20071029201436/http://forum.railwayfan.ro/viewtopic.php?t=346&postdays=0&postorder=asc&start=20 Şi reportajul făcut pe site (se pare că s-a păstrat la arhivă): http://web.archive.org/web/20100108154529/http://www.railwayfan.ro/?ml=27&r=1 Se vede şi poza de grup: _________________ :TTT:
|
| | | Andrey_tm Moderator si Regizorul anului
Numarul mesajelor : 5864 Reputatie : 11658 Data de inscriere : 08/09/2011
| Subiect: Re: 518 : Dornesti - Siret hcv. Dum 03 Aug 2014, 18:06 | |
| Până la urmă am realizat (la sfârșitul lunii trecute) singur expediția despre care s-a vorbit mai sus. Nu am fost pe linia de cale ferată, ci pe șosea, dar am pozat o parte din traseu. Fosta gară Siret, actuala autogară. (Aici se spune ceva despre vechea gară: http://ro.wikipedia.org/wiki/Siret Detalii despre ea nu cunosc.) Gara Siret, în prezent pensiune. Clădirea stației văzută de pe primul peron. Spre capătul de linie. Spre Dornești. ...
Ultima editare efectuata de catre andrey_tm in Dum 03 Aug 2014, 19:45, editata de 1 ori |
| | | Andrey_tm Moderator si Regizorul anului
| | | | Andrey_tm Moderator si Regizorul anului
| Subiect: Re: 518 : Dornesti - Siret hcv. Dum 03 Aug 2014, 18:36 | |
| Câteva poze între acel triaj și Ucraina/capătul de linie. Capătul liniei. Spre Siret. Profilul șinei. ...... Intersectare cu E 85. Spre Siret. Spre Dornești. Cabină pentru acar. Un dulap. Dacă tot am pus pozele din Siret să pun și o poză cu râul Siret (chiar dacă deviez de la subiect). ...... Intersectare cu DJ 219A. Spre Siret. Spre Dornești. Cabină pentru acar + semafor dezafectat. După această trecere, spre Dornești, era și o plăcuță cu VN (viteză normală - https://www.google.ro/maps/@47.941746,26.035789,3a,15y,210.1h,86.48t/data=!3m4!1e1!3m2!1smuZqcs260XApZdo4PYGEPw!2e0 ), dar a dispărut. Acestea au fost pozele.
Ultima editare efectuata de catre andrey_tm in Dum 03 Aug 2014, 19:47, editata de 2 ori |
| | | Vlad Administrator
Numarul mesajelor : 7252 Varsta : 37 Localizare : Vatra Dornei Reputatie : 13809 Data de inscriere : 08/04/2009
| Subiect: Re: 518 : Dornesti - Siret hcv. Dum 03 Aug 2014, 19:20 | |
| Felicitări pentru reportaj.
Am văzut că ai folosit des expresia "spre Ucraina" ceea ce nu prea e corect. Capătul liniei e orientat spre sud-est, Ucraina fiind spre Nord. Geografic, acel capăt de linie e orientat mai mult spre Botoşani decât spre Ucraina. |
| | | Simply18 V.I.P Member
Numarul mesajelor : 1085 Varsta : 30 Localizare : Bacau Reputatie : 5679 Data de inscriere : 25/06/2012
| Subiect: Re: 518 : Dornesti - Siret hcv. Dum 03 Aug 2014, 19:31 | |
| Vezi ca dulapul acela s-a transformat in trei . Respect pentru traseul parcurs , avand in vedere ca nu esti din zona ... Bravo !!! |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: 518 : Dornesti - Siret hcv. | |
| |
| | | | 518 : Dornesti - Siret hcv. | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |