| Să mai şi râdem!!! | |
|
+136mielutu zburator TonyCFR apmatei tcm Desiro256 cont inactiv . florin.lifticariu DB Robert marius664 sytrus Katalyn allred cosmin br vatmanul Polpot buldozer2 Dutzu Cont.dezactivat gtavicecity DonVILLy IonutCFR2009 adascalu George cont.dezactivat. c o r v i n Kogayon AndreiCFRbv Razvan Tudor Lafont CalinPiatraNeamt Bobby_TM MrPit liviulav33 marcelbanu Sabik nsw phnegativ 92Dragos AndreiStefan spiderpc Volk halmarius Simply18 NicuS kristi kkk Shinkasen Nesebar baiazid ANDU2100HP Spartan1948 tudor_vl Cont dezactivat Adisoft1991s Katalin4653 costi_dumitru trenulet Andrey_tm Costin.H Adirmvl lapsanszkitamas Balto membru exclus Rarau didinul Radu Tudor Kriszti219 cristi CFR Silver cstefan bostanescu gigel Vlad dany90 Luna 060-EA078 DUAL mureseanu_976 cristyadaX Dr2005 rizelgeorgel2004 electrica912 M.I.C.I. ravers75 xeonchv nenuandrei bostanesku gigel ana imfinity AlexD Nk11 Teodor AndiCFR nokia2010 cont dezactivat . Cobra Vitosa puscasu decward Codrut1985 TVlad RazvanCFR Vicentiu 19jimmy84 Adrian78 mardaryroby Cito KQQ SULZERUL 0733 Alex Avram VeV mishu88 cortexedge Gelu Radu_44 Amiralul Iasmin Stefan sm-sulzer Axwell21 stefan_br razwy IonutChircu tacc400 ionutz72 zenox4500 cont inactiv srazvi Caravelle_Zg MariusM discoid21 membru inactiv Ionutz Andrei lovekomotive didi vrabieionut Lde 2100 COSTACHE MIHAIL 140 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
lapsanszkitamas V.I.P Member
Numarul mesajelor : 1218 Varsta : 29 Localizare : Orasul trandafirilor Reputatie : 5791 Data de inscriere : 21/07/2012
| Subiect: Re: Să mai şi râdem!!! Vin 22 Feb 2013, 23:30 | |
| mere secuiul/ardeleanul la gara. ii zice la doamna de la ghiseu: -Dati-mi un bilet de retur. -Bine dar incotro? -Apai tu pr*asto, inapoi aici!!! |
|
| |
MariusM V.I.P Member
Numarul mesajelor : 2221 Varsta : 36 Localizare : Bucureşti Reputatie : 8340 Data de inscriere : 27/08/2008
| Subiect: Re: Să mai şi râdem!!! Sam 23 Feb 2013, 16:26 | |
| Vine fiica lui Becali și-i spune: - Tată, eu mă mărit. - Cumm?! Cu cine? - Cu un preot… - Ce? Ai înnebunit complet?! - Tată, eu îl iubesc… Inima nu o poți înșela…. - Bine fata tatei… dar adu-l la castel, măcar să fac cunoștință cu el.. Îl aduce ea pe preot, se așează el cu Becali la masă și discută: - Bă ginerică, tu știi că fata mea poartă doar haine scumpe pe care dă 10000 de euro lunar? Cum ai să reușești tu să-i satisfaci capriciile? De unde ai să iei așa bani? - Dumnezeu o să ne ajute…. - Dar ea mai are obiceiul ca în fiecare săptămână să plece la Paris să-și facă coafura. Ce zici de asta?? - Dumnezeu o să ne ajute… - Daa??? Ea merge numai pe Ferrari sau Porsche, și în fiecare jumătate de an schimbă modelul. - Dumnezeu o să ne ajute… Au mai stat ei un pic, după asta ginerică pleacă. Fiica îl întreabă pe Becali: - Cum ți-a părut logodnicul meu? - Păi cum??… e prost dă-l dracului…. Dar mi se rupe inima când mă numește Dumnezeu ))))))) |
|
| |
MariusM V.I.P Member
Numarul mesajelor : 2221 Varsta : 36 Localizare : Bucureşti Reputatie : 8340 Data de inscriere : 27/08/2008
| Subiect: Re: Să mai şi râdem!!! Lun 25 Feb 2013, 23:43 | |
| Un furnic si o furnică făceau dragoste. El: Simți ceva......? Ea: Da...parcă mă furnică ceva..... |
|
| |
DUAL Administrator
Numarul mesajelor : 7874 Localizare : Hunedoara Reputatie : 13276 Data de inscriere : 05/01/2011
| Subiect: Re: Să mai şi râdem!!! Mar 26 Feb 2013, 14:20 | |
| Î: Ce îmbătrâneşte prima oară la un bărbat? R. Nevasta. =)) ==================================== - Știi, o relație este ca o partidă de cărți. - Cum așa? - Dacă n-ai un partener bun, trebuie neapărat să ai o mână bună! |
|
| |
cstefan
Numarul mesajelor : 273 Varsta : 38 Localizare : Stuttgart Reputatie : 5048 Data de inscriere : 19/11/2011
| Subiect: Re: Să mai şi râdem!!! Joi 28 Feb 2013, 00:34 | |
| În urma gravelor derapaje anti-româneşti ale autorităţile britanice, CFR a decis să suplimenteze garniturile pe relaţia Curtici-Londra.
Noile trenuri, numite Trenurile Emigrării, pot transporta în Anglia până la 10.000 de persoane pe zi, la preţuri foarte avantajoase, acestea fiind destinate exclusiv românilor şi bulgarilor care vor să emigreze definitiv în Marea Britanie.
"Considerăm că intensificarea schimburilor culturale între ţările noastre poate duce la o îmbunătăţire a relaţiilor bilaterale şi de aceea am preluat modelul Trenurilor Zăpezii, propunând Trenurile Emigrării", susţine Ministrul Transporturilor Relu Fenechiu.
Reprezentanţii CFR susţin că noile garnituri vor fi dotate cu materiale informaţionale, pliante şi scheme care să-i ajute pe emigranţi să acceseze rapid ajutoarele de şomaj din Marea Britanie. via timesnewroman |
|
| |
Luna
Numarul mesajelor : 3274 Reputatie : 8300 Data de inscriere : 18/03/2011
| Subiect: Surpriza privatizarii CFR Mar 05 Mar 2013, 00:54 | |
| Savanţii americani vor să cumpere CFR şi Poşta Română pentru un studiu asupra încetinirii timpului
Oamenii de ştiinţă din SUA spun că, în opinia lor, CFR şi Poşta ar putea avea secretul călătoriei în timp, sau cel puţin în trecut
Surpriză în dosarul privatizării Poştei Române şi Căilor Ferate! Guvernul a anunţat azi că a găsit, în fine, un investitor serios pentru ambele companii de stat. Este vorba de unul din cele mari institute ştiinţifice din Statele Unite, care vrea să cumpere CFR şi Poşta în speranţa că astfel va descoperi secretul încetinirii timpului. Oamenii de ştiinţă americani sunt fascinaţi de faptul că un drum cu trenul care ar trebui să dureze două ore poate în realitate să ţină şi trei zile pe drum iar o scrisoare trimisă în acelaşi oraş poate să ajungă la destinatar după luni sau chiar ani, deşi teoretic ar trebui să ajungă în aceeaşi zi. “Dacă am descoperi cum fac românii asta, aplicaţiile practice ar fi incredibile: nu ar mai exista îmbătrânire, de pildă, deoarece am putea încetini timpul cât vrem noi”, spune directorul institutului de cercetare din SUA. Savanţii americani spun că CFR şi Poşta Română sunt cele mai avansate instituţii din lume în domeniul călătoriei în timp, astfel încât sunt dispuşi să plătească absolut orice sumă pentru a le achiziţiona. Ei spun că o simplă vizită la sediile acestor instituţii i-a convins că ele deţin secretul călătoriei în timp, sau cel puţin în trecut.
Sursa: http://www.audvoci.ro/savanti-la-lucru/savantii-americani-vor-sa-cumpere-cfr-si-posta-romana-pentru-un-studiu-asupra-incetinirii-timpului.html |
|
| |
Numarul mesajelor : 1218 Varsta : 29 Localizare : Orasul trandafirilor Reputatie : 5791 Data de inscriere : 21/07/2012
| Subiect: Re: Să mai şi râdem!!! Mar 05 Mar 2013, 16:24 | |
| hai ca asta o fost tare un copil isi intreaba tatal: -stii care tren intarzie cel mai mult? -trenul buc-constanta -si mai stii care? -care? -cel pe care mi l-ai promis in martie |
|
| |
mureseanu_976 Moderator
Numarul mesajelor : 2215 Localizare : I eh, no, nooo, no es possible Reputatie : 8092 Data de inscriere : 07/02/2009
| Subiect: Re: Să mai şi râdem!!! Mier 06 Mar 2013, 23:35 | |
| TGV-ul "low-cost" la francezi _________________ D 320 "VICENTIJE RAKIC" BEOGRAD - BUCURESTI |
|
| |
Shinkasen
Numarul mesajelor : 425 Reputatie : 6124 Data de inscriere : 30/04/2009
| Subiect: Re: Să mai şi râdem!!! Vin 15 Mar 2013, 20:17 | |
| |
|
| |
Shinkasen
Numarul mesajelor : 425 Reputatie : 6124 Data de inscriere : 30/04/2009
| Subiect: Re: Să mai şi râdem!!! Lun 18 Mar 2013, 14:30 | |
| |
|
| |
| Subiect: Re: Să mai şi râdem!!! Lun 18 Mar 2013, 15:32 | |
| |
|
| |
spiderpc
Numarul mesajelor : 421 Localizare : Bucuresti Reputatie : 4860 Data de inscriere : 12/10/2012
| Subiect: Re: Să mai şi râdem!!! Mier 20 Mar 2013, 18:04 | |
| http://www.timesnewroman.ro/life-death/9008-romii-solicita-restrictii-de-viteza-pe-toate-liniile-cfr-sa-aiba-timp-sa-se-fereasca |
|
| |
AndreiStefan User Dezactivat
Numarul mesajelor : 1799 Varsta : 106 Localizare : Constanta Reputatie : 6223 Data de inscriere : 22/12/2012
| Subiect: Re: Să mai şi râdem!!! Mar 26 Mar 2013, 23:07 | |
| Hai sa radem de echipa nationala.Piturca=PRAF.Stelistii de la nationala=PRAF.Sa-ti traiasca familia Piturca. |
|
| |
spiderpc
Numarul mesajelor : 421 Localizare : Bucuresti Reputatie : 4860 Data de inscriere : 12/10/2012
| Subiect: Re: Să mai şi râdem!!! Joi 28 Mar 2013, 12:27 | |
| http://www.timesnewroman.ro/monden/9053-tot-mai-multi-romani-apeleaza-la-vrajitoare-pentru-a-afla-mersul-trenurilor |
|
| |
Vitosa
Numarul mesajelor : 9075 Reputatie : 14502 Data de inscriere : 08/01/2011
| Subiect: Re: Să mai şi râdem!!! Joi 11 Apr 2013, 19:35 | |
| Un roman si un chinez la sueta. Romanul il intreaba pe chinez -Cum munciti voi? Chinezul -Pai noi muntzim asa -2 ore pentru patron -2 ore pentru noi -2 ore pentru Imparat -si 2 ore pentru China Acum curios chinezul il intreaba pe roman -Dar voi? Romanul -2 ore pentru patron -2 ore pentru noi -Imparat nu avem -Si pentru China de ce sa muncim??
|
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Să mai şi râdem!!! | |
| |
|
| |
| Să mai şi râdem!!! | |
|