|
| Să mai şi râdem!!! | |
|
+136mielutu zburator TonyCFR apmatei tcm Desiro256 cont inactiv . florin.lifticariu DB Robert marius664 sytrus Katalyn allred cosmin br vatmanul Polpot buldozer2 Dutzu Cont.dezactivat gtavicecity DonVILLy IonutCFR2009 adascalu George cont.dezactivat. c o r v i n Kogayon AndreiCFRbv Razvan Tudor Lafont CalinPiatraNeamt Bobby_TM MrPit liviulav33 marcelbanu Sabik nsw phnegativ 92Dragos AndreiStefan spiderpc Volk halmarius Simply18 NicuS kristi kkk Shinkasen Nesebar baiazid ANDU2100HP Spartan1948 tudor_vl Cont dezactivat Adisoft1991s Katalin4653 costi_dumitru trenulet Andrey_tm Costin.H Adirmvl lapsanszkitamas Balto membru exclus Rarau didinul Radu Tudor Kriszti219 cristi CFR Silver cstefan bostanescu gigel Vlad dany90 Luna 060-EA078 DUAL mureseanu_976 cristyadaX Dr2005 rizelgeorgel2004 electrica912 M.I.C.I. ravers75 xeonchv nenuandrei bostanesku gigel ana imfinity AlexD Nk11 Teodor AndiCFR nokia2010 cont dezactivat . Cobra Vitosa puscasu decward Codrut1985 TVlad RazvanCFR Vicentiu 19jimmy84 Adrian78 mardaryroby Cito KQQ SULZERUL 0733 Alex Avram VeV mishu88 cortexedge Gelu Radu_44 Amiralul Iasmin Stefan sm-sulzer Axwell21 stefan_br razwy IonutChircu tacc400 ionutz72 zenox4500 cont inactiv srazvi Caravelle_Zg MariusM discoid21 membru inactiv Ionutz Andrei lovekomotive didi vrabieionut Lde 2100 COSTACHE MIHAIL 140 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
Spartan1948 V.I.P Member
Numarul mesajelor : 2108 Varsta : 32 Localizare : Cluj-Napoca Reputatie : 6907 Data de inscriere : 15/03/2012
| Subiect: Re: Să mai şi râdem!!! Mier 12 Mar 2014, 21:53 | |
| Mai bine 'Frunzele si iarba' decat 'Stinge lumina' ). Am putea continua la nesfarsit, insa gusturile nu se discuta. |
| | | NicuS V.I.P Member
Numarul mesajelor : 1024 Localizare : Bucuresti Reputatie : 5563 Data de inscriere : 23/07/2012
| Subiect: Re: Să mai şi râdem!!! Vin 14 Mar 2014, 20:33 | |
| http://www.timesnewroman.ro/monden/11784-poza-zilei-transformarea-incredibila-a-tanarului-care-nu-s-a-ras-in-timpul-unei-calatorii-cu-cfr-ul |
| | | Adirmvl V.I.P Member
Numarul mesajelor : 8302 Localizare : Stația de domiciliu: R. Vâlcea Reputatie : 13103 Data de inscriere : 06/04/2012
| Subiect: Re: Să mai şi râdem!!! Sam 15 Mar 2014, 14:59 | |
| |
| | | TVlad V.I.P Member
Numarul mesajelor : 2818 Localizare : Bucuresti Reputatie : 8413 Data de inscriere : 16/01/2010
| Subiect: Re: Să mai şi râdem!!! Sam 15 Mar 2014, 21:55 | |
| In Cimpina: |
| | | Kogayon
Numarul mesajelor : 716 Reputatie : 4833 Data de inscriere : 04/11/2013
| Subiect: Re: Să mai şi râdem!!! Mar 18 Mar 2014, 19:58 | |
| In timpul unei vizite oficiale in Anglia, Basescu e invitat la un ceai de catre Majestatea sa, Regina. Zambitor, Basescu o intreaba: - Mi-ati putea raspunde la o intrebare? - Desigur, raspunse Regina . - Ei bine, cuteaza Basescu, care credeti ca este esenta leadership-ului ? Care este secretul unei bune conduceri? Cu un zambet suav, regina raspunse: - In opinia mea, filosofia minimala a conducerii cere sa fii inconjurat de oameni inteligenti. - Si cum iti dai seama cine este inteligent si cine nu? - insista Basescu. - Foarte simplu, spuse regina , ridicandu-se, permiteti-mi sa va arat. Ii telefona indata lui Tony Blair, puse telefonul pe speaker si spune: - Domnule prim-ministru, va rog sa aveti amabilitatea de a-mi raspunde la o intrebare: mama dv. are un copil, tatal dv. are un copil, iar acest copil nu este nici fratele, nici sora dv. Cine este el? Blair raspunse fara ezitare: - Sunt exact eu, Majestate. - Corect, spuse regina . Multumesc si la revedere, sir Blair. Apoi, privindu-l pe Basescu: - Ati inteles, domnule presedinte? - Da, majestate! Foarte interesant! Fiti sigura ca o sa folosesc aceasta lectie! Odata intors la Bucuresti, Basescu se hotaraste sa-l supuna la test pe Emil Boc. Convocat, Boc vine. - Draga Emil, ma intreb daca ai fi capabil sa-mi raspunzi la o intrebare. - Desigur, dle presedinte. - Ei bine, mama ta are un copil, tatal tau are un copil, copilul asta nu este nici fratele, nici sora ta. Cine este el? Boc isi roteste cateva clipe ochii intre tavan si podea si, finalmente, isi intreba presedintele daca i-ar putea acorda un ragaz de gandire. Intors la Guvern, convoaca ministrii , alaturi de care zaboveste cateva ore asupra problemei, fara sa ajunga la o solutie. Prada disperarii, il suna pe Blaga, la Senat: - Asculta, zi-mi si mie: maica-ta are un copil, taica-tau are un copil, si acest copil nu este nici frate-tau, nici sora-ta. Cine este el? Blaga raspunse pe data: -E simplu, sint eu. Mult mai usurat, Boc fuge glont inapoi la Cotroceni si intra gafaind in biroul lui Basescu- Stiu raspunsul, domnule! Stiu cine este blestematul asta de tip! E Blaga !!! De peste birou, mangaind usor spatarul fotoliului - gandindu-se, probabil, ce noroc are regina cu asa oameni inteligenti pe langa ea (englezii astia!...) - cu o nedismulata grimasa de dezaprobare, Basescu ii raspunde: -Gresit, tampitule! E Tony Blair! |
| | | MariusM V.I.P Member
Numarul mesajelor : 2221 Varsta : 36 Localizare : Bucureşti Reputatie : 8340 Data de inscriere : 27/08/2008
| Subiect: Re: Să mai şi râdem!!! Mier 19 Mar 2014, 16:14 | |
| O blonda la biblioteca se indreapta val-vartej catre bibliotecara si zice: -Am o nemultumire! Bibliotecara: -Spuneti. -Am imprumutat o carte saptamana trecuta si a fost o-ri-bi-la!!! -De ce? -A avut mult prea multe personaje si nici o actiune! -Ahhh,dumneavoastra trebuie sa fiti persoana care ne-a luat cartea de telefoane... |
| | | Kogayon
| Subiect: Re: Să mai şi râdem!!! Mier 19 Mar 2014, 20:19 | |
| Intrebarile femeilor...in timpul unui meci . 1. Cat dureaza meciul asta? 2. Ce se intampla daca nu marcheaza nimeni? 3. Joaca Beckham?/ De ce nu joaca Beckham? 4. De ce te enervezi asa? E DOAR un meci! 5. Daca Ronaldo joaca la Real si joaca si pentru nationala Portugaliei ce se intampla cand Real joaca cu Portugalia? 6. Astia cu cine joaca? 7. Pot sa schimb pe alt post? 8. Auzi, Cristiano Ronaldo e casatorit? 9.Tie care tricou iti place mai mult? 10. Aia care n-au mingea de ce fug? 11.Te intereseaza si prelungirile? 12.Cate reprize sunt in total? 13. Aia de ce joaca asa de dur? 14. Daca in spatele portii este plasa de ce nu se pune si in jurul terenului? 15.Cat de inalt se poate lovi cu mingea? 16. Vrei sa vorbesti cu mama la telefon? 17. A mai ramas mult pana la final? 18. Ce crezi, cand vom avea timp sa mergem si noi la cinematograf? 19. Ma mai iubesti?.. 20.Te duci sa-mi cumperi si mie ceva dulce? 21. De ce au luat bataie? 22. Astia joaca si daca ploua? 23. Daca dau astia gol ce se intampla? 24. Cand se termina meciul? 25. Nu poti sa afli maine cum s-a terminat? 26. Chiar vrei sa vezi meciu’? 27. Cu cine tii? 28. De ce se schimba portile la pauza? 29. Da’ astia de ce nu se epileaza? 30. De ce te uiti la Real – Barcelona daca tu tii cu Steaua? |
Numarul mesajelor : 8302 Localizare : Stația de domiciliu: R. Vâlcea Reputatie : 13103 Data de inscriere : 06/04/2012
| Subiect: Re: Să mai şi râdem!!! Mier 19 Mar 2014, 20:24 | |
| Buna aia cu ma mai iubesti. ))) As mai adauga doua, din proprie experienta. Injuri de toti dumnezeii ca ai tai tocmai au luat gol sau ca rateaza ca chiorii in prelungiri si ai parte de: "care-s ai nostri?" sau "au marcat ai nostri?". Ma mir ca nu am fost intrebat de domnita de care handbalista de la Oltchim imi place. ) Ah, mai era si "da' de ce injurati in halul asta?". :roll: |
| | | Kogayon
| Subiect: Re: Să mai şi râdem!!! Mier 19 Mar 2014, 20:32 | |
| |
| Subiect: Re: Să mai şi râdem!!! Mier 19 Mar 2014, 20:39 | |
| Mmmmmmm... mmmmdaaaaa... Dar nu in momentele alea. A, sa nu uit, mai e si "da' pe mine de ce nu ma iei la meci?". ))))) Dar, ce-i drept, sinteti simpatice la multe faze cand vine vorba de meciuri. |
| | | TVlad V.I.P Member
Numarul mesajelor : 2818 Localizare : Bucuresti Reputatie : 8413 Data de inscriere : 16/01/2010
| Subiect: Re: Să mai şi râdem!!! Mier 19 Mar 2014, 21:12 | |
| Consoarta mea e cea mai fericita pentru ca eu nu ma uit la nici un meci, nu imi place fotbalul si nici alte sporturi A fost una din rarisimele ocazii cind mi-a spus ceva apreciativ: "ah, ce bine ca nu esti microbist ca frati-miu ca nu stiu ce faceam" |
| | | Vlad Administrator
Numarul mesajelor : 7252 Varsta : 37 Localizare : Vatra Dornei Reputatie : 13806 Data de inscriere : 08/04/2009
| Subiect: Re: Să mai şi râdem!!! Joi 20 Mar 2014, 08:01 | |
| http://www.timesnewroman.ro/life-death/11836-studiu-80-la-suta-din-romanii-dati-disparuti-de-rude-se-afla-in-trenuri-cfr-care-inregistreaza-intarzieri |
| | | Kogayon
| Subiect: Re: Să mai şi râdem!!! Joi 20 Mar 2014, 14:03 | |
| |
| | | Luna
Numarul mesajelor : 3274 Reputatie : 8300 Data de inscriere : 18/03/2011
| Subiect: Re: Să mai şi râdem!!! Vin 21 Mar 2014, 00:53 | |
| Teapa de 1 aprilie toate trenurile CFR vor ajunge la destinatie la timp, motiv pentru care mecanicii vor fi sanctionati ca nu au stiut sa provoace vreun defect ceva, un motiv sa intarzie trenurile si astfel calatorii au ajuns prea repede la destinatie neavand cine sa iese de pe facebook si sa ii astepte la gara ca sa ii conduca acasa. Probleme si in cazul copiilor lasati singuri acasa care vor risca sa fie prinsi de parinti tinand chef in casa, acestia crezand ca daca parintii au plecat cu trenu ca de obicei se intorc cel mai devreme dupa 1-2 zile de intarzieri. |
| | | Kogayon
| Subiect: Re: Să mai şi râdem!!! Sam 29 Mar 2014, 19:28 | |
| |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Să mai şi râdem!!! | |
| |
| | | | Să mai şi râdem!!! | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum