Forumul pasionatilor de trenuri din România

Acest forum a fost creat pentru cei care iubesc cu adevarat trenurile din Romania!

AcasaAcasa  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ConectareConectare  ÎnregistrareÎnregistrare  

509 : Bacau - Piatra Neamt - Bicaz

In jos 
+63
bobi
ciprian.fecioru.9
alliens
Davee91
florin29sv
cont inactiv .
NIKU24
dan tm
COSTACHE MIHAIL
sarighiol
Luca tgv
anascrab.brasov
Adirmvl
Katalin4653
NicuS
DUAL
CalinPiatraNeamt
baiazid
membru dezactivat ,
Andrey_tm
Simply18
Czirjak Arpad
Kriszti219
chatnoir401
IonutCFR2009
riciu
Norbi
Spartan1948
Karl
kristi kkk
cfr500
IR 1837
vrugby
razvan - trenuri
Dr2005
manuela
nenuandrei
Teodor
DAS 2011
Silviu Sintea
IonutChircu
redeme
Adrian78
ldh80
@ndrey
Vitosa
Nesebar
Bogdan-CFR
cont dezactivat .
cristi CFR
mishu88
bogdan srl
alinx3330
xfiles
VeV
catalinu'
srazvi
cont inactiv
mi.tudor
mardaryroby
Vlad
lovekomotive
myster2008
67 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 22 ... 27  Urmatorul
AutorMesaj
chatnoir401

chatnoir401

Numarul mesajelor : 47
Varsta : 47
Localizare : BACAU
Reputatie : 4532
Data de inscriere : 18/08/2012

509 : Bacau - Piatra Neamt - Bicaz - Pagina 18 Empty
MesajSubiect: Re: 509 : Bacau - Piatra Neamt - Bicaz   509 : Bacau - Piatra Neamt - Bicaz - Pagina 18 Icon_minitimeMier 05 Dec 2012, 22:47

Incearca aici. Asta merge, iti apar si trenurile regio.
Sus In jos
Dr2005
Administrator
Administrator

Numarul mesajelor : 20638
Varsta : 35
Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei
Reputatie : 25583
Data de inscriere : 17/08/2011

MesajSubiect: Re: 509 : Bacau - Piatra Neamt - Bicaz   509 : Bacau - Piatra Neamt - Bicaz - Pagina 18 Icon_minitimeMier 05 Dec 2012, 23:00

Pe Infofer apare o pereche de trenuri R la Bicaz:
509 : Bacau - Piatra Neamt - Bicaz - Pagina 18 1

În schimb, la Anina nu apare nimic. Ori nu sunt introduse în baza de date toate trenurile, ori încă se aşteaptă o decizie de la nivel înalt dacă CFR Călători va părăsi sau nu unele secţii.

cristi CFR
Administrator
Administrator
cristi CFR

Numarul mesajelor : 3663
Localizare : Timişoara
Reputatie : 9710
Data de inscriere : 02/11/2008

MesajSubiect: Re: 509 : Bacau - Piatra Neamt - Bicaz   509 : Bacau - Piatra Neamt - Bicaz - Pagina 18 Icon_minitimeMier 05 Dec 2012, 23:55

Vai ce tare !!!!

Pe cfrcalatori e actualizat, dar pe infofer.ro nu lol!

Simply18
V.I.P Member
V.I.P Member
Simply18

Numarul mesajelor : 1085
Varsta : 30
Localizare : Bacau
Reputatie : 5681
Data de inscriere : 25/06/2012

MesajSubiect: Re: 509 : Bacau - Piatra Neamt - Bicaz   509 : Bacau - Piatra Neamt - Bicaz - Pagina 18 Icon_minitimeJoi 06 Dec 2012, 00:09

509 : Bacau - Piatra Neamt - Bicaz - Pagina 18 Sasfgasga

Alte nelamuriri? Cate doua perechi de R si IR si un RE de la 10 Decembrie. Gata cu presupusul .
Sus In jos
http://www.flickr.com/photos/t-dan-m/
baiazid
Utilizator Blocat
Utilizator Blocat

Numarul mesajelor : 2232
Reputatie : 6741
Data de inscriere : 05/10/2012

MesajSubiect: Re: 509 : Bacau - Piatra Neamt - Bicaz   509 : Bacau - Piatra Neamt - Bicaz - Pagina 18 Icon_minitimeJoi 06 Dec 2012, 00:29

Dr2005 a scris:
În schimb, la Anina nu apare nimic.

Trenurile Anina - Oravita apar inclusiv la cautarea plecari-sosiri din gara Anina Cool
Sus In jos
Dr2005
Administrator
Administrator

Numarul mesajelor : 20638
Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei
Reputatie : 25583
Data de inscriere : 17/08/2011

MesajSubiect: Re: 509 : Bacau - Piatra Neamt - Bicaz   509 : Bacau - Piatra Neamt - Bicaz - Pagina 18 Icon_minitimeJoi 06 Dec 2012, 08:52

cristi CFR a scris:
Vai ce tare !!!!

Pe cfrcalatori e actualizat, dar pe infofer.ro nu lol!
Nu era la ora 23:00 când am pus eu mesajul... atunci nu era nici pe cfrcalatori.ro actualizat.

CalinPiatraNeamt
Utilizator Blocat
Utilizator Blocat

Numarul mesajelor : 63
Localizare : Piatra-Neamt
Reputatie : 4193
Data de inscriere : 11/08/2013

MesajSubiect: Re: 509 : Bacau - Piatra Neamt - Bicaz   509 : Bacau - Piatra Neamt - Bicaz - Pagina 18 Icon_minitimeMier 14 Aug 2013, 00:21

Mai sunt desiro-uri pe aceasta ruta?
Sus In jos
membru dezactivat ,
User Dezactivat
User Dezactivat

Numarul mesajelor : 598
Varsta : 33
Reputatie : 4978
Data de inscriere : 30/11/2012

MesajSubiect: Re: 509 : Bacau - Piatra Neamt - Bicaz   509 : Bacau - Piatra Neamt - Bicaz - Pagina 18 Icon_minitimeMier 14 Aug 2013, 00:33

Nu, din motive tehnice si de infrastructura au scos automotoarele Desiro de pe ruta. Deserveau in plus si trenul elevilor si nu era suficient un cuplu de 2 automotoare, pentru a face fata mai trebuiau cel putin doua, si din cauza infrastructurii, 4 automotoare cuplate duceau la dereglari de rulare din cauza infrastructurii, nu se pastrau contactii la cupla intre automotoare datorita balansului aparut din cauza neuniformitatii caii, astfel se decupla comanda multipla din ce am dedus, oricum, apareau erori, motivul pt care s-au scos Desiro-urile asta a fost. Ar fi fost o treaba cu desiro-urile astea, ca puteau sa urce cu un tren, si sa coboare cu mai multe, la diferite ore, consumul tot acelasi era, nu ca la tren locomotiva+vagoane.
Sus In jos
Vizitator
Vizitator

MesajSubiect: Re: 509 : Bacau - Piatra Neamt - Bicaz   509 : Bacau - Piatra Neamt - Bicaz - Pagina 18 Icon_minitimeMier 14 Aug 2013, 02:28

4 Desiro cuplate????

esti sigur?
Sus In jos
@ndrey
V.I.P Member
V.I.P Member
@ndrey

Numarul mesajelor : 902
Varsta : 37
Localizare : Iasi
Reputatie : 6457
Data de inscriere : 26/09/2009

MesajSubiect: Re: 509 : Bacau - Piatra Neamt - Bicaz   509 : Bacau - Piatra Neamt - Bicaz - Pagina 18 Icon_minitimeMier 14 Aug 2013, 11:15

glontz_21 a scris:
Nu, din motive tehnice si de infrastructura au scos automotoarele Desiro de pe ruta. Deserveau in plus si trenul elevilor si nu era suficient un cuplu de 2 automotoare, pentru a face fata mai trebuiau cel putin doua, si din cauza infrastructurii, 4 automotoare cuplate duceau la dereglari de rulare din cauza infrastructurii, nu se pastrau contactii la cupla intre automotoare datorita balansului aparut din cauza neuniformitatii caii, astfel se decupla comanda multipla din ce am dedus, oricum, apareau erori, motivul pt care s-au scos Desiro-urile asta a fost. Ar fi fost o treaba cu desiro-urile astea, ca puteau sa urce cu un tren, si sa coboare cu mai multe, la diferite ore, consumul tot acelasi era, nu ca la tren locomotiva+vagoane.
Desiro poate circula in maxim 3 unitati,daca vrei sa o cuplezi pe a patra,se decupleaza automat de catre computer unitatea opusa directiei de cuplare, de asta nu au circulat 4 .... restul is povesti !
Sus In jos
membru dezactivat ,
User Dezactivat
User Dezactivat

MesajSubiect: Re: 509 : Bacau - Piatra Neamt - Bicaz   509 : Bacau - Piatra Neamt - Bicaz - Pagina 18 Icon_minitimeMier 14 Aug 2013, 15:05

Nu stiu de ce unii citesc doar dupa ureche, am zis ca cele 2 desiro care faceau pe 509, deserveau trenul elevilor, asta a fost pe timpul verii, daca incepeau cursurile elevii, si ar fi facut desiro in continuare pe trenul lor, nu ar fi ajuns doua, doua abia daca puteau lua jumate din efectivul de elevi ce faceau naveta cu trenul respectiv. Inainte a fost facut trenul de un Cuplu etajat TE, si venea full dimineata, la amiaza pleca la fel. Eu am spus-o ca pe o supozitie, in cazul in care trenul elevilor ramanea sa fie facut de desiro in continuare, ar fi trebuit vreo 4 AM Desiro.... asta nu stiu cum mai functioneaza, cate merg maxim samd, eu am spus ce stiam. Apoi si sa fi mers 4 cuplate in multipla, daca la 2 apareau destule erori la cupla din cauza infrastructurii, la 4 nici nu se mai punea problema erorilor in cupla care ar fi fost evidenta.
Da, ar fi meritat sa ramana Desiro pe Bacau-bicaz, cate unul, la intervale mai scurte, gen dimineata 5451-5452, la ora 12 altul de la bacau si sa coboare la ora 5 si unul mai tarziu din bacau, nu la ora 14, ci un pic mai tarziu, si chiar si la 14:30 ar fi fost bine unul.
Sus In jos
CalinPiatraNeamt
Utilizator Blocat
Utilizator Blocat

Numarul mesajelor : 63
Localizare : Piatra-Neamt
Reputatie : 4193
Data de inscriere : 11/08/2013

MesajSubiect: Re: 509 : Bacau - Piatra Neamt - Bicaz   509 : Bacau - Piatra Neamt - Bicaz - Pagina 18 Icon_minitimeMier 14 Aug 2013, 16:46

glontz_21 a scris:
Pai atunci ar trebui sa bage un tren cu un singur desiro care circula doar sambata
Sus In jos
membru dezactivat ,
User Dezactivat
User Dezactivat

MesajSubiect: Re: 509 : Bacau - Piatra Neamt - Bicaz   509 : Bacau - Piatra Neamt - Bicaz - Pagina 18 Icon_minitimeMier 14 Aug 2013, 20:30

Daca s-ar vrea intretinerea circulatiei feroviare de catre CFR Calatori, ar fi o treaba, ori reface linia cu RK asa cum trebuie, ori pune trenurile cadentate cum trebuie si la capacitatile necesare. Aici ar fi o treaba sa puna ADH-uri pe unele trenuri, asa nu se pune problema erorilor din cauza infrastructurii. Pentru desiro trebuie infrastructura buna. Apoi stai asa, ca sunt fel de fel de zvonuri, poate poate o sa primim trenuri cadentate, acum nu stiu cat de decente vor fi daca vor fi, momentan doar zvonuri, ca de vreun an jumate se aud dar degeaba. Oricum, infrastructura ar trebui schimbata, in unele locuri sunt niste imbinari de iti invarte stomacul pe dos si in locomotiva cand le incaseaza prima osie. Si ar mai fi  treaba intretinerea cu ierbicidare, la ce de balarii sunt pe langa linie, te crucesti, si incepand de la Stejaru la Bicaz, e nenorocire curata. In 2 zile s-o spart oglinda noua datorita copacilor prea in gabaritul trenului, chiar ma uitam odata sa vad daca nu s-o pierdut oglinda la postul din spate:)).
Sus In jos
Vizitator
Vizitator

MesajSubiect: Re: 509 : Bacau - Piatra Neamt - Bicaz   509 : Bacau - Piatra Neamt - Bicaz - Pagina 18 Icon_minitimeMier 14 Aug 2013, 22:20

glontz_21 a scris:
Nu stiu de ce unii citesc doar dupa ureche, am zis ca cele 2 desiro care faceau pe 509, deserveau trenul elevilor, asta a fost pe timpul verii, daca incepeau cursurile elevii, si ar fi facut desiro in continuare pe trenul lor, nu ar fi ajuns doua, doua abia daca puteau lua jumate din efectivul de elevi ce faceau naveta cu trenul respectiv. Inainte a fost facut trenul de un Cuplu etajat TE, si venea full dimineata, la amiaza pleca la fel. Eu am spus-o ca pe o supozitie, in cazul in care trenul elevilor ramanea sa fie facut de desiro in continuare, ar fi trebuit vreo 4 AM Desiro.... asta nu stiu cum mai functioneaza, cate merg maxim samd, eu am spus ce stiam. Apoi si sa fi mers 4 cuplate in multipla, daca la 2 apareau destule erori la cupla din cauza infrastructurii, la 4 nici nu se mai punea problema erorilor in cupla care ar fi fost evidenta.
Da, ar fi meritat sa ramana Desiro pe Bacau-bicaz, cate unul, la intervale mai scurte, gen dimineata 5451-5452, la ora 12 altul de la bacau si sa coboare la ora 5 si unul mai tarziu din bacau, nu la ora 14, ci un pic mai tarziu, si chiar si la 14:30 ar fi fost bine unul.
Care unii citesc dupa ureche? aia care iti explica niste lucruri sa nu mai scrii *rost*i, sau care citesc dupa ureche?

acuma o scalzi ca o supozitie ca doua ca patru ca trebuiau patru dar nu stiu cum merg cuplate.

glontz_21 a scris:
si din cauza infrastructurii, 4 automotoare cuplate duceau la dereglari de rulare din cauza infrastructurii, nu se pastrau contactii la cupla intre automotoare datorita balansului aparut din cauza neuniformitatii caii, astfel se decupla comanda multipla din ce am dedus, oricum, apareau erori, motivul pt care s-au scos Desiro-urile asta a fost.
Daca citesc dupa ureche mai intii eu si apoi @ndrei o sa vedem ca ai scris patru automotoare cuplate._____ fara sa precizezi 4 automotoare cuplate 2cite 2 sau doua cupluri de cite doua automotoare sa nu mai citim dupa ureche ci direct.

Atunci nu ti-ar fi picat rau observatia mea si explicatia lui @ndrei.

Totusi pentru stiinta ta s-a scos cuplut TE din doua motive posibile luate independent sau impreuna:

- cuplul TE e scadent la revizie
- cuplul TE circula plin dar cu blatisti  iar in evidente apareau putin abonati sau platitori de bilet.

Si inca ceva, se spune contactele nu contactii.
Sus In jos
membru dezactivat ,
User Dezactivat
User Dezactivat

MesajSubiect: Re: 509 : Bacau - Piatra Neamt - Bicaz   509 : Bacau - Piatra Neamt - Bicaz - Pagina 18 Icon_minitimeJoi 15 Aug 2013, 02:14

"Deserveau in plus si trenul elevilor si nu era suficient un cuplu de 2 automotoare, pentru a face fata mai trebuiau cel putin doua, si din cauza infrastructurii, 4 automotoare cuplate duceau la dereglari de rulare din cauza infrastructurii..."

Cred ca daca ai citi bine ai intelege ca erau 2 automotoare pe ruta care circulau, si pentru trenul pe care circulau mai trebuiau cel putin doua dupa cum am si spus, si daca ai vedea, am zis 4 automotoare=2 care erau+ 2 care ar mai fi trebuit pt trenul respectiv....treaba ce nu s-a intamplat oricum, erorile la cupla aparusera deja de cand circulau doar 2 AM, lucru pe care nu-l mai explic degeaba...Si cand vorbeam de 4 automotoare, ma refeream la capacitatea lor de transport, fapt ce-l stiam de la un controlor.
Revenind la subiect, TE-ul l-au scos datorita expirarii avizului.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: 509 : Bacau - Piatra Neamt - Bicaz   509 : Bacau - Piatra Neamt - Bicaz - Pagina 18 Icon_minitime

Sus In jos

509 : Bacau - Piatra Neamt - Bicaz
Sus 
Pagina 18 din 27Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 22 ... 27  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» M509: Excursie FeRoviaRa Bacau - Piatra Neamt - Bicaz [2008]
» Propuneri pentru Mersul Trenurilor 2016-2017
» Cele mai frumoase gari din Romania
» Piatra Neamt (509)
» Lucrari de modernizare la gara Piatra Neamt

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Forumul pasionatilor de trenuri din România :: MAGISTRALELE DIN ROMANIA :: M 500-
Mergi direct la: