|
| 509 : Bacau - Piatra Neamt - Bicaz | |
|
+63bobi ciprian.fecioru.9 alliens Davee91 florin29sv cont inactiv . NIKU24 dan tm COSTACHE MIHAIL sarighiol Luca tgv anascrab.brasov Adirmvl Katalin4653 NicuS DUAL CalinPiatraNeamt baiazid membru dezactivat , Andrey_tm Simply18 Czirjak Arpad Kriszti219 chatnoir401 IonutCFR2009 riciu Norbi Spartan1948 Karl kristi kkk cfr500 IR 1837 vrugby razvan - trenuri Dr2005 manuela nenuandrei Teodor DAS 2011 Silviu Sintea IonutChircu redeme Adrian78 ldh80 @ndrey Vitosa Nesebar Bogdan-CFR cont dezactivat . cristi CFR mishu88 bogdan srl alinx3330 xfiles VeV catalinu' srazvi cont inactiv mi.tudor mardaryroby Vlad lovekomotive myster2008 67 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
chatnoir401
Numarul mesajelor : 47 Varsta : 47 Localizare : BACAU Reputatie : 4532 Data de inscriere : 18/08/2012
| Subiect: Re: 509 : Bacau - Piatra Neamt - Bicaz Mier 05 Dec 2012, 22:47 | |
| Incearca aici. Asta merge, iti apar si trenurile regio. |
| | | Dr2005 Administrator
Numarul mesajelor : 20638 Varsta : 35 Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei Reputatie : 25583 Data de inscriere : 17/08/2011
| Subiect: Re: 509 : Bacau - Piatra Neamt - Bicaz Mier 05 Dec 2012, 23:00 | |
| Pe Infofer apare o pereche de trenuri R la Bicaz: În schimb, la Anina nu apare nimic. Ori nu sunt introduse în baza de date toate trenurile, ori încă se aşteaptă o decizie de la nivel înalt dacă CFR Călători va părăsi sau nu unele secţii. _________________ :TTT:
|
| | | cristi CFR Administrator
Numarul mesajelor : 3663 Varsta : 35 Localizare : Timişoara Reputatie : 9710 Data de inscriere : 02/11/2008
| Subiect: Re: 509 : Bacau - Piatra Neamt - Bicaz Mier 05 Dec 2012, 23:55 | |
| Vai ce tare !!!! Pe cfrcalatori e actualizat, dar pe infofer.ro nu _________________ http://tren.transira.ro/Arhiva Trainspo https://www.youtube.com/user/cristiCFR
|
| | | Simply18 V.I.P Member
Numarul mesajelor : 1085 Varsta : 30 Localizare : Bacau Reputatie : 5681 Data de inscriere : 25/06/2012
| Subiect: Re: 509 : Bacau - Piatra Neamt - Bicaz Joi 06 Dec 2012, 00:09 | |
| Alte nelamuriri? Cate doua perechi de R si IR si un RE de la 10 Decembrie. Gata cu presupusul . |
| | | baiazid Utilizator Blocat
Numarul mesajelor : 2232 Reputatie : 6741 Data de inscriere : 05/10/2012
| Subiect: Re: 509 : Bacau - Piatra Neamt - Bicaz Joi 06 Dec 2012, 00:29 | |
| - Dr2005 a scris:
- În schimb, la Anina nu apare nimic.
Trenurile Anina - Oravita apar inclusiv la cautarea plecari-sosiri din gara Anina |
| | | Dr2005 Administrator
Numarul mesajelor : 20638 Varsta : 35 Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei Reputatie : 25583 Data de inscriere : 17/08/2011
| Subiect: Re: 509 : Bacau - Piatra Neamt - Bicaz Joi 06 Dec 2012, 08:52 | |
| - cristi CFR a scris:
- Vai ce tare !!!!
Pe cfrcalatori e actualizat, dar pe infofer.ro nu Nu era la ora 23:00 când am pus eu mesajul... atunci nu era nici pe cfrcalatori.ro actualizat. _________________ :TTT:
|
| | | CalinPiatraNeamt Utilizator Blocat
Numarul mesajelor : 63 Localizare : Piatra-Neamt Reputatie : 4193 Data de inscriere : 11/08/2013
| Subiect: Re: 509 : Bacau - Piatra Neamt - Bicaz Mier 14 Aug 2013, 00:21 | |
| Mai sunt desiro-uri pe aceasta ruta? |
| | | membru dezactivat , User Dezactivat
Numarul mesajelor : 598 Varsta : 33 Localizare : Bacau Reputatie : 4978 Data de inscriere : 30/11/2012
| Subiect: Re: 509 : Bacau - Piatra Neamt - Bicaz Mier 14 Aug 2013, 00:33 | |
| Nu, din motive tehnice si de infrastructura au scos automotoarele Desiro de pe ruta. Deserveau in plus si trenul elevilor si nu era suficient un cuplu de 2 automotoare, pentru a face fata mai trebuiau cel putin doua, si din cauza infrastructurii, 4 automotoare cuplate duceau la dereglari de rulare din cauza infrastructurii, nu se pastrau contactii la cupla intre automotoare datorita balansului aparut din cauza neuniformitatii caii, astfel se decupla comanda multipla din ce am dedus, oricum, apareau erori, motivul pt care s-au scos Desiro-urile asta a fost. Ar fi fost o treaba cu desiro-urile astea, ca puteau sa urce cu un tren, si sa coboare cu mai multe, la diferite ore, consumul tot acelasi era, nu ca la tren locomotiva+vagoane. |
| | | Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: 509 : Bacau - Piatra Neamt - Bicaz Mier 14 Aug 2013, 02:28 | |
| 4 Desiro cuplate????
esti sigur? |
| | | @ndrey V.I.P Member
Numarul mesajelor : 902 Varsta : 37 Localizare : Iasi Reputatie : 6457 Data de inscriere : 26/09/2009
| Subiect: Re: 509 : Bacau - Piatra Neamt - Bicaz Mier 14 Aug 2013, 11:15 | |
| - glontz_21 a scris:
- Nu, din motive tehnice si de infrastructura au scos automotoarele Desiro de pe ruta. Deserveau in plus si trenul elevilor si nu era suficient un cuplu de 2 automotoare, pentru a face fata mai trebuiau cel putin doua, si din cauza infrastructurii, 4 automotoare cuplate duceau la dereglari de rulare din cauza infrastructurii, nu se pastrau contactii la cupla intre automotoare datorita balansului aparut din cauza neuniformitatii caii, astfel se decupla comanda multipla din ce am dedus, oricum, apareau erori, motivul pt care s-au scos Desiro-urile asta a fost. Ar fi fost o treaba cu desiro-urile astea, ca puteau sa urce cu un tren, si sa coboare cu mai multe, la diferite ore, consumul tot acelasi era, nu ca la tren locomotiva+vagoane.
Desiro poate circula in maxim 3 unitati,daca vrei sa o cuplezi pe a patra,se decupleaza automat de catre computer unitatea opusa directiei de cuplare, de asta nu au circulat 4 .... restul is povesti ! |
Numarul mesajelor : 598 Varsta : 33 Localizare : Bacau Reputatie : 4978 Data de inscriere : 30/11/2012
| Subiect: Re: 509 : Bacau - Piatra Neamt - Bicaz Mier 14 Aug 2013, 15:05 | |
| Nu stiu de ce unii citesc doar dupa ureche, am zis ca cele 2 desiro care faceau pe 509, deserveau trenul elevilor, asta a fost pe timpul verii, daca incepeau cursurile elevii, si ar fi facut desiro in continuare pe trenul lor, nu ar fi ajuns doua, doua abia daca puteau lua jumate din efectivul de elevi ce faceau naveta cu trenul respectiv. Inainte a fost facut trenul de un Cuplu etajat TE, si venea full dimineata, la amiaza pleca la fel. Eu am spus-o ca pe o supozitie, in cazul in care trenul elevilor ramanea sa fie facut de desiro in continuare, ar fi trebuit vreo 4 AM Desiro.... asta nu stiu cum mai functioneaza, cate merg maxim samd, eu am spus ce stiam. Apoi si sa fi mers 4 cuplate in multipla, daca la 2 apareau destule erori la cupla din cauza infrastructurii, la 4 nici nu se mai punea problema erorilor in cupla care ar fi fost evidenta. Da, ar fi meritat sa ramana Desiro pe Bacau-bicaz, cate unul, la intervale mai scurte, gen dimineata 5451-5452, la ora 12 altul de la bacau si sa coboare la ora 5 si unul mai tarziu din bacau, nu la ora 14, ci un pic mai tarziu, si chiar si la 14:30 ar fi fost bine unul. |
| | | CalinPiatraNeamt Utilizator Blocat
Numarul mesajelor : 63 Localizare : Piatra-Neamt Reputatie : 4193 Data de inscriere : 11/08/2013
| Subiect: Re: 509 : Bacau - Piatra Neamt - Bicaz Mier 14 Aug 2013, 16:46 | |
| - glontz_21 a scris:
- Nu, din motive tehnice si de infrastructura au scos automotoarele Desiro de pe ruta. Deserveau in plus si trenul elevilor si nu era suficient un cuplu de 2 automotoare, pentru a face fata mai trebuiau cel putin doua, si din cauza infrastructurii, 4 automotoare cuplate duceau la dereglari de rulare din cauza infrastructurii, nu se pastrau contactii la cupla intre automotoare datorita balansului aparut din cauza neuniformitatii caii, astfel se decupla comanda multipla din ce am dedus, oricum, apareau erori, motivul pt care s-au scos Desiro-urile asta a fost. Ar fi fost o treaba cu desiro-urile astea, ca puteau sa urce cu un tren, si sa coboare cu mai multe, la diferite ore, consumul tot acelasi era, nu ca la tren locomotiva+vagoane.
Pai atunci ar trebui sa bage un tren cu un singur desiro care circula doar sambata |
| Subiect: Re: 509 : Bacau - Piatra Neamt - Bicaz Mier 14 Aug 2013, 20:30 | |
| Daca s-ar vrea intretinerea circulatiei feroviare de catre CFR Calatori, ar fi o treaba, ori reface linia cu RK asa cum trebuie, ori pune trenurile cadentate cum trebuie si la capacitatile necesare. Aici ar fi o treaba sa puna ADH-uri pe unele trenuri, asa nu se pune problema erorilor din cauza infrastructurii. Pentru desiro trebuie infrastructura buna. Apoi stai asa, ca sunt fel de fel de zvonuri, poate poate o sa primim trenuri cadentate, acum nu stiu cat de decente vor fi daca vor fi, momentan doar zvonuri, ca de vreun an jumate se aud dar degeaba. Oricum, infrastructura ar trebui schimbata, in unele locuri sunt niste imbinari de iti invarte stomacul pe dos si in locomotiva cand le incaseaza prima osie. Si ar mai fi treaba intretinerea cu ierbicidare, la ce de balarii sunt pe langa linie, te crucesti, si incepand de la Stejaru la Bicaz, e nenorocire curata. In 2 zile s-o spart oglinda noua datorita copacilor prea in gabaritul trenului, chiar ma uitam odata sa vad daca nu s-o pierdut oglinda la postul din spate:)). |
| | | Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: 509 : Bacau - Piatra Neamt - Bicaz Mier 14 Aug 2013, 22:20 | |
| - glontz_21 a scris:
- Nu stiu de ce unii citesc doar dupa ureche, am zis ca cele 2 desiro care faceau pe 509, deserveau trenul elevilor, asta a fost pe timpul verii, daca incepeau cursurile elevii, si ar fi facut desiro in continuare pe trenul lor, nu ar fi ajuns doua, doua abia daca puteau lua jumate din efectivul de elevi ce faceau naveta cu trenul respectiv. Inainte a fost facut trenul de un Cuplu etajat TE, si venea full dimineata, la amiaza pleca la fel. Eu am spus-o ca pe o supozitie, in cazul in care trenul elevilor ramanea sa fie facut de desiro in continuare, ar fi trebuit vreo 4 AM Desiro.... asta nu stiu cum mai functioneaza, cate merg maxim samd, eu am spus ce stiam. Apoi si sa fi mers 4 cuplate in multipla, daca la 2 apareau destule erori la cupla din cauza infrastructurii, la 4 nici nu se mai punea problema erorilor in cupla care ar fi fost evidenta.
Da, ar fi meritat sa ramana Desiro pe Bacau-bicaz, cate unul, la intervale mai scurte, gen dimineata 5451-5452, la ora 12 altul de la bacau si sa coboare la ora 5 si unul mai tarziu din bacau, nu la ora 14, ci un pic mai tarziu, si chiar si la 14:30 ar fi fost bine unul. Care unii citesc dupa ureche? aia care iti explica niste lucruri sa nu mai scrii *rost*i, sau care citesc dupa ureche? acuma o scalzi ca o supozitie ca doua ca patru ca trebuiau patru dar nu stiu cum merg cuplate. - glontz_21 a scris:
- si din cauza infrastructurii, 4 automotoare cuplate duceau la dereglari de rulare din cauza infrastructurii, nu se pastrau contactii la cupla intre automotoare datorita balansului aparut din cauza neuniformitatii caii, astfel se decupla comanda multipla din ce am dedus, oricum, apareau erori, motivul pt care s-au scos Desiro-urile asta a fost.
Daca citesc dupa ureche mai intii eu si apoi @ndrei o sa vedem ca ai scris patru automotoare cuplate._____ fara sa precizezi 4 automotoare cuplate 2cite 2 sau doua cupluri de cite doua automotoare sa nu mai citim dupa ureche ci direct. Atunci nu ti-ar fi picat rau observatia mea si explicatia lui @ndrei. Totusi pentru stiinta ta s-a scos cuplut TE din doua motive posibile luate independent sau impreuna: - cuplul TE e scadent la revizie - cuplul TE circula plin dar cu blatisti iar in evidente apareau putin abonati sau platitori de bilet. Si inca ceva, se spune contactele nu contactii. |
| Subiect: Re: 509 : Bacau - Piatra Neamt - Bicaz Joi 15 Aug 2013, 02:14 | |
| "Deserveau in plus si trenul elevilor si nu era suficient un cuplu de 2 automotoare, pentru a face fata mai trebuiau cel putin doua, si din cauza infrastructurii, 4 automotoare cuplate duceau la dereglari de rulare din cauza infrastructurii..."
Cred ca daca ai citi bine ai intelege ca erau 2 automotoare pe ruta care circulau, si pentru trenul pe care circulau mai trebuiau cel putin doua dupa cum am si spus, si daca ai vedea, am zis 4 automotoare=2 care erau+ 2 care ar mai fi trebuit pt trenul respectiv....treaba ce nu s-a intamplat oricum, erorile la cupla aparusera deja de cand circulau doar 2 AM, lucru pe care nu-l mai explic degeaba...Si cand vorbeam de 4 automotoare, ma refeream la capacitatea lor de transport, fapt ce-l stiam de la un controlor. Revenind la subiect, TE-ul l-au scos datorita expirarii avizului. |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: 509 : Bacau - Piatra Neamt - Bicaz | |
| |
| | | | 509 : Bacau - Piatra Neamt - Bicaz | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |