Forumul pasionatilor de trenuri din România

Acest forum a fost creat pentru cei care iubesc cu adevarat trenurile din Romania!

AcasaAcasa  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ConectareConectare  ÎnregistrareÎnregistrare  

Trenuri internaţionale

In jos 
+134
MetalRider
Cont.dezactivat
trancefan83
cristi_tgv
billy752-istu
Jhonyla
alex.barac.5
florin.lifticariu
TVlad
AndreiCFRBucuresti
AndreiCFRbv
Adisoft1991s
Mihai531
ionutz72
Katalin4653
Silviu Sintea
Balto
mariuscfrbucuresti
calator
Spartan1948
cardinal
bogdan.perejuc
Sabik
adytm
BL82
KOSTYK
fstef
EuroNight
liviulav33
Sergiu rmn
alliens
huiu_goe
baiazid
allred
lecter
roseanu
Warrior12
ANDU2100HP
Adirmvl
Rarau
nokia2010
danf
Andrey_tm
Raduku09
Radu Tudor
stefan_br
andreiutzu
Amiralul
alex1987
cstefan
popovici
pety
bvio88
bostanescu gigel
DPS
060-EA078
AlexD
manuela
Dr2005
kasapis2007
laur 133
traian
nenuandrei
AndiCFR
040EC100
flo_ultras48
TonyGFR
razwy
Vitosa
cont dezactivat .
Laur
FeroFan97
iDorin
vanchorusebulgaria
mihaiuc
razvan - trenuri
alexandruh
DUAL
Hurricane
KQQ
Vlad
redeme
petcu.adrian
alex.alexus.tm
Mihai-Aurel
Desiro256
The Legend
LanceR
ravers75
riciu
Adrian78
Bogdan-CFR
bogdan srl
Marius Iulian
Saruman
silviu83
rizelgeorgel2004
decward
92Dragos
membru inactiv
63-1143-5
ldh80
didinul
Cobra
lovekomotive
Razvan
mi.tudor
kaan
saint
mureseanu_976
kristi kkk
ionutz85
ultras
19jimmy84
ATM
COSTACHE MIHAIL
Norbi
tudor_vl
EA1clony106
pannonia express
marius_catalin84
marius_m
Nesebar
Caravelle_Zg
biokosmy
andreikiki
vrabieionut
srazvi
Ionutz
Codrut1985
mtk
cristi ar
MariusM
myster2008
138 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 50 ... 66  Urmatorul
AutorMesaj
kristi kkk
V.I.P Member
V.I.P Member

Numarul mesajelor : 1697
Varsta : 45
Localizare : Alexandria
Reputatie : 7654
Data de inscriere : 25/08/2008

Trenuri internaţionale - Pagina 34 Empty
MesajSubiect: Re: Trenuri internaţionale   Trenuri internaţionale - Pagina 34 Icon_minitimeJoi Mai 03, 2012 9:55 am

Razvane iar o iei cu mai multi calatori, astepti sa dea faliment firmele de autocare, sa cresca pretul combustibilului ca sa se scumpeasca biletele la maxi-taxi? Iti spun ca un cunoscator al traseului Spania-Romania, nu vine nici d r a c u cu trenul, vin cu avion sau autocar, cei din tara se grupeaza cate 4 la masina, iar restul fanilor din alte tari, Bulgaria, Ungaria, etc., tot variante din astea aleg.
Sus In jos
AlexD
Utilizator Blocat
Utilizator Blocat
AlexD

Numarul mesajelor : 3607
Localizare : Bucuresti
Reputatie : 8689
Data de inscriere : 09/01/2011

MesajSubiect: Re: Trenuri internaţionale   Trenuri internaţionale - Pagina 34 Icon_minitimeJoi Mai 03, 2012 10:01 am

kristi kkk a scris:
Razvane iar o iei cu mai multi calatori, astepti sa dea faliment firmele de autocare, sa cresca pretul combustibilului ca sa se scumpeasca biletele la maxi-taxi?

Genial a21
Sus In jos
razvan - trenuri
V.I.P Member
V.I.P Member

Numarul mesajelor : 3355
Varsta : 42
Localizare : Bucuresti, Romania
Reputatie : 8365
Data de inscriere : 26/05/2011

MesajSubiect: Re: Trenuri internaţionale   Trenuri internaţionale - Pagina 34 Icon_minitimeJoi Mai 03, 2012 10:53 am

AlexD a scris:
kristi kkk a scris:
Razvane iar o iei cu mai multi calatori, astepti sa dea faliment firmele de autocare, sa cresca pretul combustibilului ca sa se scumpeasca biletele la maxi-taxi?

Genial a21

In primul rand vor veni multi turisti straini din alte tari. Tu esti un om care NU intelege ca la astfel de finale vin si suporteri din terte tari. Sunt 35-40,000 de suporteri din Spania si multe alte tari. PENTRU CINE NU MA CREDE TREBUIE SPUS CA TOATE LOCURILE DE CAZARE DIN BUCURESTI SI ZONELE LIMITROFE SAU OCUPAT. In al doilea rand te crezi mai inteligent decat esti in realitate si degeaba ai facut acel doctorat. Oricum se vor scumpi carburanti, la CFR CALATORI va veni management privat care normal ca nu va accepta o crestere substantiala a tarifelor. Acum este randul transportatoriilor auto sa apropie tarifele de cele ale ale trenurilor, dar nu vreau si nu trebuie ca firmele private sa nu mai existe. Concurenta este sufletul comertului.

Ultima editare efectuata de catre razvan - trenuri in Joi Mai 03, 2012 10:59 am, editata de 2 ori
Sus In jos
cstefan

cstefan

Numarul mesajelor : 273
Varsta : 38
Localizare : Stuttgart
Reputatie : 5048
Data de inscriere : 19/11/2011

MesajSubiect: Re: Trenuri internaţionale   Trenuri internaţionale - Pagina 34 Icon_minitimeJoi Mai 03, 2012 10:57 am

Unde gasesc un site cu mersul trenurilor internatioanale cu plecare din Romania si lista de preturi la bilete?
Sus In jos
razvan - trenuri
V.I.P Member
V.I.P Member

Numarul mesajelor : 3355
Varsta : 42
Localizare : Bucuresti, Romania
Reputatie : 8365
Data de inscriere : 26/05/2011

MesajSubiect: Re: Trenuri internaţionale   Trenuri internaţionale - Pagina 34 Icon_minitimeJoi Mai 03, 2012 11:08 am

cstefan a scris:
Unde gasesc un site cu mersul trenurilor internatioanale cu plecare din Romania si lista de preturi la bilete?

Uite niste siteuri :

http://www.interrailnet.com/planning/timetables

http://www.railfaneurope.net/frameset.html

pe acesta il consider cel mai util : http://www.oebb.at/
Sus In jos
cstefan

cstefan

Numarul mesajelor : 273
Varsta : 38
Localizare : Stuttgart
Reputatie : 5048
Data de inscriere : 19/11/2011

MesajSubiect: Re: Trenuri internaţionale   Trenuri internaţionale - Pagina 34 Icon_minitimeJoi Mai 03, 2012 11:11 am

Multumesc, nu inteleg de ce nu are si Cfr un site pentru mersul trenurilor externe asa cum este la intern.
Sus In jos
kristi kkk
V.I.P Member
V.I.P Member

Numarul mesajelor : 1697
Varsta : 45
Localizare : Alexandria
Reputatie : 7654
Data de inscriere : 25/08/2008

MesajSubiect: Re: Trenuri internaţionale   Trenuri internaţionale - Pagina 34 Icon_minitimeJoi Mai 03, 2012 11:51 am

razvan - trenuri a scris:
AlexD a scris:
kristi kkk a scris:

Genial a21

In primul rand vor veni multi turisti straini din alte tari. Tu esti un om care NU intelege ca la astfel de finale vin si suporteri din terte tari. Sunt 35-40,000 de suporteri din Spania si multe alte tari. PENTRU CINE NU MA CREDE TREBUIE SPUS CA TOATE LOCURILE DE CAZARE DIN BUCURESTI SI ZONELE LIMITROFE SAU OCUPAT. In al doilea rand te crezi mai inteligent decat esti in realitate si degeaba ai facut acel doctorat. Oricum se vor scumpi carburanti, la CFR CALATORI va veni management privat care normal ca nu va accepta o crestere substantiala a tarifelor. Acum este randul transportatoriilor auto sa apropie tarifele de cele ale ale trenurilor, dar nu vreau si nu trebuie ca firmele private sa nu mai existe. Concurenta este sufletul comertului.
Draga, Razvan!
In urma cu 2 saptamani am vazut la Moise Guran un reportaj pe tema finalei Europa League. Romanii se asteptau la mari incasari de pe urma acestei finale in conditiile in care erau asteptate la Bucuresti cele doua echipe din Manchester, Schalke, PSG sau din alte tari care sunt mai bogate. Ghinionul nostru a facut ca aceasta finala sa fie jucata de 2 echipe dintr-o tara aflata intr-o grava criza economica. Nu stiu cati bani vor aloca pt. cheltuieli in Bucuresti, dar stiu ca biletele de avion pe relatia Buresti-Madrid sau Bilbao sunt epuizate. Cum doamne iarta-ma sa vina aia cu trenul in conditiile in care nu exista tren direct, pretul cu schimbare ar sari de 400 euro, iar la avion sau autocar nu sare de 250 euro. Daca te referi la mine cu doctoratul, eu l-am facut pe muzica nu pe economia transporturilor. in alta ordine de ideii "SAU ocupat" se scrie de fapt "S-AU". Sau legat este cand inlocuieste pe ori. Mesaje din astea de Gîgă doar pt. contabilizare se pot scrie, dar nu e pacat sa ocupam spatiul de pomana?
Sus In jos
Dr2005
Administrator
Administrator

Numarul mesajelor : 20626
Varsta : 35
Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei
Reputatie : 25566
Data de inscriere : 17/08/2011

MesajSubiect: Re: Trenuri internaţionale   Trenuri internaţionale - Pagina 34 Icon_minitimeJoi Mai 03, 2012 12:10 pm

cstefan a scris:
Multumesc, nu inteleg de ce nu are si Cfr un site pentru mersul trenurilor externe asa cum este la intern.
http://www.cfrcalatori.ro/download/3511

LanceR
V.I.P Member
V.I.P Member
LanceR

Numarul mesajelor : 6378
Varsta : 57
Localizare : NordulBucurestiului
Reputatie : 11399
Data de inscriere : 17/02/2011

MesajSubiect: Re: Trenuri internaţionale   Trenuri internaţionale - Pagina 34 Icon_minitimeDum Mai 27, 2012 9:04 pm

Muntenia 1346 de azi

Trenuri internaţionale - Pagina 34 MUNT1346

Bucuresti Nord

p.s. pozele de saptamana asta au fost influentate negativ,ca si calitate, de vremea noroasa si ploioasa din ultima perioada
Sus In jos
AlexD
Utilizator Blocat
Utilizator Blocat
AlexD

Numarul mesajelor : 3607
Localizare : Bucuresti
Reputatie : 8689
Data de inscriere : 09/01/2011

MesajSubiect: Re: Trenuri internaţionale   Trenuri internaţionale - Pagina 34 Icon_minitimeDum Mai 27, 2012 9:18 pm

Al meu e mai sto, are locomotiva vintage. Acelasi tren dar de ieri, si ii dau dreptate lui Lancer, naspa vreme de pozat ne-am ales.

Trenuri internaţionale - Pagina 34 7280960446_c25d630096_b

0004 e una dintre cele 2 locomotive in schema asta de vopsire care o suport/pozez de fiecare data cand am ocazia, restul sunt urate rau.
Sus In jos
alex1987

Numarul mesajelor : 283
Reputatie : 4850
Data de inscriere : 28/05/2012

MesajSubiect: tren 360   Trenuri internaţionale - Pagina 34 Icon_minitimeLun Mai 28, 2012 12:23 pm

Va salut

Am citit in cateva postari ca din 11 iunie se scoate din mers trenul de Belgrad (360/361). Stie cineva de ce? Se pune altceva in loc? E temporara masura, sau se inscrie in seria desfiintarii legaturilor directe cu alte capitale din ultimii ani?Cum as putea ajunge cu trenul la Belgrad dupa aceasta data?

Va multumesc

Alex
Sus In jos
Amiralul

Numarul mesajelor : 845
Reputatie : 6524
Data de inscriere : 12/06/2009

MesajSubiect: Re: Trenuri internaţionale   Trenuri internaţionale - Pagina 34 Icon_minitimeLun Mai 28, 2012 12:29 pm

Trenul de Belgrad circula de la si pina la Timisoara pe perioda lucrarilor la linie in zona Balota.
Sus In jos
Nesebar
Administrator
Administrator
Nesebar

Numarul mesajelor : 16278
Localizare : Бухарест
Reputatie : 22393
Data de inscriere : 06/12/2009

MesajSubiect: Re: Trenuri internaţionale   Trenuri internaţionale - Pagina 34 Icon_minitimeJoi Iun 07, 2012 10:32 pm

Daca de la anul ne luam adio de la Dacia catre Viena eu zic ca ar fi bine daca acest tren din Budapesta sa circule la Hamburg , in prezent exista din Budapesta la Hamburg un tren care pleaca la 5:25 si cum Dacia ajunge la 4:40 e tocmai perfect , i se mai ataseaza cateva vagoane si la drum , la fel si pe intoarcere din Hamburg se ajunge la Budapesta la 22:35 iar Dacia pleaca la 23:30 , deci se pot combina aceste trenuri in unul singur Bucuresti-Budapest-Bratislava-Praha-Berlin-Hamburg . Compunerea ramane aceeasi doar ca din Budapesta se mai ataseaza vagoane clasa iar restaurantul sa fie MAV . Wink

Numarul mesajelor : 9075
Reputatie : 14502
Data de inscriere : 08/01/2011

MesajSubiect: Re: Trenuri internaţionale   Trenuri internaţionale - Pagina 34 Icon_minitimeJoi Iun 07, 2012 10:49 pm

Daca ne "ajuta" nemtii cu ceva vagoane da, ca din partea noastra...tre sa mai anulam vreo 2 IC sa trimitem vag la Hamburg, ideea ta e buna pacat ca n-are cine s-o concretizeze...
Sus In jos
popovici
Utilizator Blocat
Utilizator Blocat

Numarul mesajelor : 1098
Varsta : 49
Localizare : Austria - Germania - Romania
Reputatie : 6048
Data de inscriere : 10/05/2011

MesajSubiect: Re: Trenuri internaţionale   Trenuri internaţionale - Pagina 34 Icon_minitimeJoi Iun 07, 2012 10:51 pm

karpaty a scris:
Daca de la anul ne luam adio de la Dacia catre Viena

E sigura informatia ?
Sincer , mie mi-ar conveni mai mult o legatura spre Salzburg-Innsbruck-Elvetia Very Happy
Sus In jos
http://bostanescuosuge.com
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Trenuri internaţionale   Trenuri internaţionale - Pagina 34 Icon_minitime

Sus In jos

Trenuri internaţionale
Sus 
Pagina 34 din 66Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 50 ... 66  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Trenuri sezoniere
» Trenuri internaţionale
» UZ-Ucraina
» Mersul trenurilor 2023-2024
» Mersul Trenurilor 2014/2015 (2)

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Forumul pasionatilor de trenuri din România :: TRENURILE DIN ROMANIA :: TRENURI-
Mergi direct la: