| Trenuri internaţionale | |
|
+134MetalRider Cont.dezactivat trancefan83 cristi_tgv billy752-istu Jhonyla alex.barac.5 florin.lifticariu TVlad AndreiCFRBucuresti AndreiCFRbv Adisoft1991s Mihai531 ionutz72 Katalin4653 Silviu Sintea Balto mariuscfrbucuresti calator Spartan1948 cardinal bogdan.perejuc Sabik adytm BL82 KOSTYK fstef EuroNight liviulav33 Sergiu rmn alliens huiu_goe baiazid allred lecter roseanu Warrior12 ANDU2100HP Adirmvl Rarau nokia2010 danf Andrey_tm Raduku09 Radu Tudor stefan_br andreiutzu Amiralul alex1987 cstefan popovici pety bvio88 bostanescu gigel DPS 060-EA078 AlexD manuela Dr2005 kasapis2007 laur 133 traian nenuandrei AndiCFR 040EC100 flo_ultras48 TonyGFR razwy Vitosa cont dezactivat . Laur FeroFan97 iDorin vanchorusebulgaria mihaiuc razvan - trenuri alexandruh DUAL Hurricane KQQ Vlad redeme petcu.adrian alex.alexus.tm Mihai-Aurel Desiro256 The Legend LanceR ravers75 riciu Adrian78 Bogdan-CFR bogdan srl Marius Iulian Saruman silviu83 rizelgeorgel2004 decward 92Dragos membru inactiv 63-1143-5 ldh80 didinul Cobra lovekomotive Razvan mi.tudor kaan saint mureseanu_976 kristi kkk ionutz85 ultras 19jimmy84 ATM COSTACHE MIHAIL Norbi tudor_vl EA1clony106 pannonia express marius_catalin84 marius_m Nesebar Caravelle_Zg biokosmy andreikiki vrabieionut srazvi Ionutz Codrut1985 mtk cristi ar MariusM myster2008 138 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
kristi kkk V.I.P Member
Numarul mesajelor : 1697 Varsta : 45 Localizare : Alexandria Reputatie : 7654 Data de inscriere : 25/08/2008
| Subiect: Re: Trenuri internaţionale Joi Mai 03, 2012 9:55 am | |
| Razvane iar o iei cu mai multi calatori, astepti sa dea faliment firmele de autocare, sa cresca pretul combustibilului ca sa se scumpeasca biletele la maxi-taxi? Iti spun ca un cunoscator al traseului Spania-Romania, nu vine nici d r a c u cu trenul, vin cu avion sau autocar, cei din tara se grupeaza cate 4 la masina, iar restul fanilor din alte tari, Bulgaria, Ungaria, etc., tot variante din astea aleg. |
|
| |
AlexD Utilizator Blocat
Numarul mesajelor : 3607 Localizare : Bucuresti Reputatie : 8689 Data de inscriere : 09/01/2011
| Subiect: Re: Trenuri internaţionale Joi Mai 03, 2012 10:01 am | |
| - kristi kkk a scris:
- Razvane iar o iei cu mai multi calatori, astepti sa dea faliment firmele de autocare, sa cresca pretul combustibilului ca sa se scumpeasca biletele la maxi-taxi?
Genial |
|
| |
razvan - trenuri V.I.P Member
Numarul mesajelor : 3355 Varsta : 42 Localizare : Bucuresti, Romania Reputatie : 8365 Data de inscriere : 26/05/2011
| Subiect: Re: Trenuri internaţionale Joi Mai 03, 2012 10:53 am | |
| - AlexD a scris:
- kristi kkk a scris:
- Razvane iar o iei cu mai multi calatori, astepti sa dea faliment firmele de autocare, sa cresca pretul combustibilului ca sa se scumpeasca biletele la maxi-taxi?
Genial In primul rand vor veni multi turisti straini din alte tari. Tu esti un om care NU intelege ca la astfel de finale vin si suporteri din terte tari. Sunt 35-40,000 de suporteri din Spania si multe alte tari. PENTRU CINE NU MA CREDE TREBUIE SPUS CA TOATE LOCURILE DE CAZARE DIN BUCURESTI SI ZONELE LIMITROFE SAU OCUPAT. In al doilea rand te crezi mai inteligent decat esti in realitate si degeaba ai facut acel doctorat. Oricum se vor scumpi carburanti, la CFR CALATORI va veni management privat care normal ca nu va accepta o crestere substantiala a tarifelor. Acum este randul transportatoriilor auto sa apropie tarifele de cele ale ale trenurilor, dar nu vreau si nu trebuie ca firmele private sa nu mai existe. Concurenta este sufletul comertului.
Ultima editare efectuata de catre razvan - trenuri in Joi Mai 03, 2012 10:59 am, editata de 2 ori |
|
| |
cstefan
Numarul mesajelor : 273 Varsta : 38 Localizare : Stuttgart Reputatie : 5048 Data de inscriere : 19/11/2011
| Subiect: Re: Trenuri internaţionale Joi Mai 03, 2012 10:57 am | |
| Unde gasesc un site cu mersul trenurilor internatioanale cu plecare din Romania si lista de preturi la bilete? |
|
| |
razvan - trenuri V.I.P Member
Numarul mesajelor : 3355 Varsta : 42 Localizare : Bucuresti, Romania Reputatie : 8365 Data de inscriere : 26/05/2011
| Subiect: Re: Trenuri internaţionale Joi Mai 03, 2012 11:08 am | |
| - cstefan a scris:
- Unde gasesc un site cu mersul trenurilor internatioanale cu plecare din Romania si lista de preturi la bilete?
Uite niste siteuri : http://www.interrailnet.com/planning/timetables http://www.railfaneurope.net/frameset.html pe acesta il consider cel mai util : http://www.oebb.at/ |
|
| |
cstefan
Numarul mesajelor : 273 Varsta : 38 Localizare : Stuttgart Reputatie : 5048 Data de inscriere : 19/11/2011
| Subiect: Re: Trenuri internaţionale Joi Mai 03, 2012 11:11 am | |
| Multumesc, nu inteleg de ce nu are si Cfr un site pentru mersul trenurilor externe asa cum este la intern. |
|
| |
kristi kkk V.I.P Member
Numarul mesajelor : 1697 Varsta : 45 Localizare : Alexandria Reputatie : 7654 Data de inscriere : 25/08/2008
| Subiect: Re: Trenuri internaţionale Joi Mai 03, 2012 11:51 am | |
| - razvan - trenuri a scris:
- AlexD a scris:
- kristi kkk a scris:
Genial In primul rand vor veni multi turisti straini din alte tari. Tu esti un om care NU intelege ca la astfel de finale vin si suporteri din terte tari. Sunt 35-40,000 de suporteri din Spania si multe alte tari. PENTRU CINE NU MA CREDE TREBUIE SPUS CA TOATE LOCURILE DE CAZARE DIN BUCURESTI SI ZONELE LIMITROFE SAU OCUPAT. In al doilea rand te crezi mai inteligent decat esti in realitate si degeaba ai facut acel doctorat. Oricum se vor scumpi carburanti, la CFR CALATORI va veni management privat care normal ca nu va accepta o crestere substantiala a tarifelor. Acum este randul transportatoriilor auto sa apropie tarifele de cele ale ale trenurilor, dar nu vreau si nu trebuie ca firmele private sa nu mai existe. Concurenta este sufletul comertului. Draga, Razvan! In urma cu 2 saptamani am vazut la Moise Guran un reportaj pe tema finalei Europa League. Romanii se asteptau la mari incasari de pe urma acestei finale in conditiile in care erau asteptate la Bucuresti cele doua echipe din Manchester, Schalke, PSG sau din alte tari care sunt mai bogate. Ghinionul nostru a facut ca aceasta finala sa fie jucata de 2 echipe dintr-o tara aflata intr-o grava criza economica. Nu stiu cati bani vor aloca pt. cheltuieli in Bucuresti, dar stiu ca biletele de avion pe relatia Buresti-Madrid sau Bilbao sunt epuizate. Cum doamne iarta-ma sa vina aia cu trenul in conditiile in care nu exista tren direct, pretul cu schimbare ar sari de 400 euro, iar la avion sau autocar nu sare de 250 euro. Daca te referi la mine cu doctoratul, eu l-am facut pe muzica nu pe economia transporturilor. in alta ordine de ideii "SAU ocupat" se scrie de fapt "S-AU". Sau legat este cand inlocuieste pe ori. Mesaje din astea de Gîgă doar pt. contabilizare se pot scrie, dar nu e pacat sa ocupam spatiul de pomana? |
|
| |
Dr2005 Administrator
Numarul mesajelor : 20626 Varsta : 35 Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei Reputatie : 25566 Data de inscriere : 17/08/2011
| Subiect: Re: Trenuri internaţionale Joi Mai 03, 2012 12:10 pm | |
| - cstefan a scris:
- Multumesc, nu inteleg de ce nu are si Cfr un site pentru mersul trenurilor externe asa cum este la intern.
http://www.cfrcalatori.ro/download/3511 _________________ :TTT:
|
|
| |
LanceR V.I.P Member
Numarul mesajelor : 6378 Varsta : 57 Localizare : NordulBucurestiului Reputatie : 11399 Data de inscriere : 17/02/2011
| Subiect: Re: Trenuri internaţionale Dum Mai 27, 2012 9:04 pm | |
| Muntenia 1346 de azi Bucuresti Nord p.s. pozele de saptamana asta au fost influentate negativ,ca si calitate, de vremea noroasa si ploioasa din ultima perioada |
|
| |
AlexD Utilizator Blocat
Numarul mesajelor : 3607 Localizare : Bucuresti Reputatie : 8689 Data de inscriere : 09/01/2011
| Subiect: Re: Trenuri internaţionale Dum Mai 27, 2012 9:18 pm | |
| Al meu e mai sto, are locomotiva vintage. Acelasi tren dar de ieri, si ii dau dreptate lui Lancer, naspa vreme de pozat ne-am ales. 0004 e una dintre cele 2 locomotive in schema asta de vopsire care o suport/pozez de fiecare data cand am ocazia, restul sunt urate rau. |
|
| |
alex1987
Numarul mesajelor : 283 Reputatie : 4850 Data de inscriere : 28/05/2012
| Subiect: tren 360 Lun Mai 28, 2012 12:23 pm | |
| Va salut
Am citit in cateva postari ca din 11 iunie se scoate din mers trenul de Belgrad (360/361). Stie cineva de ce? Se pune altceva in loc? E temporara masura, sau se inscrie in seria desfiintarii legaturilor directe cu alte capitale din ultimii ani?Cum as putea ajunge cu trenul la Belgrad dupa aceasta data?
Va multumesc
Alex |
|
| |
Amiralul
Numarul mesajelor : 845 Reputatie : 6524 Data de inscriere : 12/06/2009
| Subiect: Re: Trenuri internaţionale Lun Mai 28, 2012 12:29 pm | |
| Trenul de Belgrad circula de la si pina la Timisoara pe perioda lucrarilor la linie in zona Balota. |
|
| |
Nesebar Administrator
Numarul mesajelor : 16278 Localizare : Бухарест Reputatie : 22393 Data de inscriere : 06/12/2009
| Subiect: Re: Trenuri internaţionale Joi Iun 07, 2012 10:32 pm | |
| Daca de la anul ne luam adio de la Dacia catre Viena eu zic ca ar fi bine daca acest tren din Budapesta sa circule la Hamburg , in prezent exista din Budapesta la Hamburg un tren care pleaca la 5:25 si cum Dacia ajunge la 4:40 e tocmai perfect , i se mai ataseaza cateva vagoane si la drum , la fel si pe intoarcere din Hamburg se ajunge la Budapesta la 22:35 iar Dacia pleaca la 23:30 , deci se pot combina aceste trenuri in unul singur Bucuresti-Budapest-Bratislava-Praha-Berlin-Hamburg . Compunerea ramane aceeasi doar ca din Budapesta se mai ataseaza vagoane clasa iar restaurantul sa fie MAV . |
|
| |
Vitosa
Numarul mesajelor : 9075 Reputatie : 14502 Data de inscriere : 08/01/2011
| Subiect: Re: Trenuri internaţionale Joi Iun 07, 2012 10:49 pm | |
| Daca ne "ajuta" nemtii cu ceva vagoane da, ca din partea noastra...tre sa mai anulam vreo 2 IC sa trimitem vag la Hamburg, ideea ta e buna pacat ca n-are cine s-o concretizeze... |
|
| |
popovici Utilizator Blocat
Numarul mesajelor : 1098 Varsta : 49 Localizare : Austria - Germania - Romania Reputatie : 6048 Data de inscriere : 10/05/2011
| Subiect: Re: Trenuri internaţionale Joi Iun 07, 2012 10:51 pm | |
| - karpaty a scris:
- Daca de la anul ne luam adio de la Dacia catre Viena
E sigura informatia ? Sincer , mie mi-ar conveni mai mult o legatura spre Salzburg-Innsbruck-Elvetia |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Trenuri internaţionale | |
| |
|
| |
| Trenuri internaţionale | |
|