|
| Mersul trenurilor 2019-2020 | |
|
+51sp59 billy752-istu George CFR bobi bubu ldh80 ets2oltromânia Norbi cristi CFR Mihai Ianis cristi ar Peter Fodor MariusM didinul Petre_IFTE marius_catalin84 alinx3330 huiu_goe jabels Luca tgv florin94 AeroX Luna CRT Adirmvl trv.trains ciprian71 rizelgeorgel2004 LUC38 dan_dinamo_bm dan tm marius664 Dr2005 Adrian78 g.popovici cardinal cfr500 TER200 razvan - trenuri Nesebar Katalyn 92Dragos Vitosa ravers75 adytm Saruman dandel Theo A. riciu ALEXCFR IonutCFR2009 55 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
Adirmvl V.I.P Member
Numarul mesajelor : 8302 Localizare : Stația de domiciliu: R. Vâlcea Reputatie : 13103 Data de inscriere : 06/04/2012
| Subiect: Re: Mersul trenurilor 2019-2020 Sam 28 Dec 2019, 16:25 | |
| Daca te apuci sa aberezi despre ce spun altii cu schimbatul trenului in Ungheni macar fa-o pana la capat. Spune ca altii vor sa coboare calatorii in vama moldoveneasca, sa dea pe jos o tura de tara, apoi sa se urce in trenul romanesc. Intreb pentru un prieten: cand sint urcate vagoanele pe vapor stau si o ora si jumatate intr-una din vami ca sa fie controlate de tigari ascunse? N-am mers pe ruta aia cu trenul, da' cred ca pot sa ghicesc raspunsul. Da' da-l Dreacu' de timp, ca doar de-asta e facuta viata, sa astepti aiurea in camp. Nu? |
| | | Katalyn
Numarul mesajelor : 7376 Varsta : 34 Localizare : Rugby, UK. Reputatie : 11193 Data de inscriere : 09/10/2014
| Subiect: Re: Mersul trenurilor 2019-2020 Sam 28 Dec 2019, 18:12 | |
| Pai si ce ai vrea in cazul asta sa faca ? Cand accepți sa iei bilet la trenul internațional x de pe ruta y iei la ghici sau verifici orarul, prețurile iar pasionați verifică si compunerea etc, atunci cand iei biletul înseamnă ca accepți acel orar indiferent ce opriri are pe traseu sau cat durează controlul.
Mai e un tren car mearge din Turcia in Iran via Lacul VAN la fel urcă vagoanele pe feribot dar nu noi suntem români, trebuie sa ne scarpinam cu picioarele la ceafă si ne complicăm singuri traiul. Dam jos oameni din tren in miezul nopti, pentru control, in frig, vânt apoi urcă in vagoanele românești. Cât de absurd si aurea suna pentru 45-60 minute economie. Dacă întrebam 100 oameni toți o sa zică ca nu sunt de acord cu varianta asta.
|
| | | Adirmvl V.I.P Member
Numarul mesajelor : 8302 Localizare : Stația de domiciliu: R. Vâlcea Reputatie : 13103 Data de inscriere : 06/04/2012
| Subiect: Re: Mersul trenurilor 2019-2020 Sam 28 Dec 2019, 18:47 | |
| Poate-mi arati care tren al CFM-ului, cu destinatia Bucuresti si/sau Iasi, e in Ungheni la miezul noptii.
Sigur ca iti asumi cand cumperi biletul, da' uite ca unii stiu cat timp pierd si se reorienteaza.
Iar controlul il vad facut in spatiu inchis, prin care sa treci intre trenuri. Si de-asta spuneam ca ideea nu o sa fie aplicata, pentru ca nu-i vad pe moldoveni sa cheltuiasca niste bani ca sa piarda altii pe alte parti.
Repet, vorbesc de ce as face eu pentru a salva timp consistent (in cazul Prieteniei si cu schimbatul boghiurilor, nu doar cu acel control spre Bucuresti), dar nu vad solutia asta implementata din cauza unor interese.
Da' asa va place unora, sa scoateti din context, sa exagerati, sa... |
| | | Nesebar Administrator
Numarul mesajelor : 16278 Localizare : Бухарест Reputatie : 22393 Data de inscriere : 06/12/2009
| Subiect: Re: Mersul trenurilor 2019-2020 Sam 28 Dec 2019, 19:01 | |
| Asta ii roade pe unii latosi de aici ca mai vinde Ion si Gheorghe niste tigari si scoate si el un banut, "de ce domne sa se descurce altu mai bine ca mine" de fapt asta e durerea mare. Vedeti mai nene fiecare de oala lui nu ce face altul!
Ce zice cineva care a renuntat la masina pentru transportul public: „Transportul în comun este mai ușor de folosit. Știi exact câte minute faci. 22, am calculat mereu. Merge ceas și este direct”. Deci de ce a renuntat? ca este DIRECT nu trebuie sa schimbe ca daca schimba nu mai e atractiv pentru nimeni dar unii sunt mai "batuti" in cap si in loc sa caute sa fie bine pentru lume ei cer schimbari in traseu de te doare mintea si apoi se uita la luna, "nu avem calatori" pai de "destept" ce esti. |
| | | dan tm V.I.P Member
Numarul mesajelor : 9099 Reputatie : 13004 Data de inscriere : 16/07/2014
| Subiect: Re: Mersul trenurilor 2019-2020 Sam 28 Dec 2019, 19:33 | |
| vagon Belgrad -malmo aici, ba mai mult explicatia pozei din malmo spune ca are vagoane si pentru Bucuresti. Asa o fi fost?
http://forum.e-train.fr/viewtopic.php?f=5&t=34633&start=60. |
| | | Katalyn
Numarul mesajelor : 7376 Varsta : 34 Localizare : Rugby, UK. Reputatie : 11193 Data de inscriere : 09/10/2014
| Subiect: Re: Mersul trenurilor 2019-2020 Sam 28 Dec 2019, 21:49 | |
| - Adirmvl a scris:
- Poate-mi arati care tren al CFM-ului, cu destinatia Bucuresti si/sau Iasi, e in Ungheni la miezul noptii.
Da' asa va place unora, sa scoateti din context, sa exagerati, sa... Eu știam ca circulă noaptea am verificat acum orele de la granița 4 dimineața respectiv 7 seara la dus pui oameni sa coboare aiurea la 4 iar la intors nici nu te-ai instalat bine ca si trebuie sa cobori. Asta era problema orele decalate de mine decat problema in sine. Nu a scos nimeni nimic din context, vezi in urmă cine a deschis discuția asta fara sens legată de transbordarea călătorilor in vama pentru 1 ora câștig. E lumea mulțumită la Vadul Siret de treaba asta ? Eu zic ca nu dar se găsește mereu câte unul cu școala mai multă sa imi arate mie ca greșesc. |
| | | Dr2005 Administrator
Numarul mesajelor : 20626 Varsta : 35 Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei Reputatie : 25566 Data de inscriere : 17/08/2011
| Subiect: Re: Mersul trenurilor 2019-2020 Sam 28 Dec 2019, 22:35 | |
| Toate judeţele de la graniţele cu Serbia, Ucraina şi Moldova trăiesc din contrabandă. Dacă dispare şi Prietenia, rămân fără obiectul muncii. Contrabanda trebuie să funcţioneze, indiferent de situaţie. Aşa că vom vedea şi Prietenia, chiar dacă în mare parte din timp cară aer. Banu' să meargă unde trebuie. Să vă gândiţi la asta când staţi 5 ore la Nădlac 2 să intraţi în Ungaria şi înjuraţi că nu suntem în Schengen. De aia nu suntem în Schengen, că frontierele noastre cu Moldova şi Ucraina sunt ca şvaiţerul, pentru suma corectă, treci pe acolo orice. _________________ :TTT:
|
| Subiect: Re: Mersul trenurilor 2019-2020 Dum 29 Dec 2019, 15:39 | |
| - Katalyn a scris:
- Eu știam ca circulă noaptea am verificat acum orele de la granița 4 dimineața respectiv 7 seara la dus pui oameni sa coboare aiurea la 4 iar la intors nici nu te-ai instalat bine ca si trebuie sa cobori. Asta era problema orele decalate de mine decat problema in sine.
Nu a scos nimeni nimic din context, vezi in urmă cine a deschis discuția asta fara sens legată de transbordarea călătorilor in vama pentru 1 ora câștig.
E lumea mulțumită la Vadul Siret de treaba asta ? Eu zic ca nu dar se găsește mereu câte unul cu școala mai multă sa imi arate mie ca greșesc. Boss, poate vreau eu sa mearga treaba mai bine si oamenii sint multumiti cu ea asa. Da' atunci hai sa nu ne mai plangem nici ca trenurile fac mult prin tara. Cateva precizari: 1. Mersul poate fi modificat astfel incat sa nu ajunga la 4 dimineata trenul de la Bucuresti in vama. Daca am fi cinstiti am preciza si ca aia e ora la care ajunge Prietenia in vama romaneasca, nu in aia de la moldoveni. Si asta s-ar putea face prin modificarea lui astfel incat sa ajunga pe la 6. Nu retin cat a durat exact schimbul boghiurilor, dar, cu tot cu manevre, cred ca batea intr-o ora. Plus 50 de minute pe care le-am stat la peron dupa terminarea formalitatilor, ca inca nu era ora de plecare a trenului. Plus vreo juma' de ora alocata pentru controlul vamal. Deci la Prietenia salvezi mai mult de o ora, cel putin spre Chisinau. 2. Cum am scris si in reportajul de aici, dupa ce am fost trezit de insotitor pentru controlul de pe partea noastra am vrut sa merg la baie. Eeeee.. nu s' puati! Ca vagoanele alea au descarcare intre sine. M-a tot repezit sa merg in gara, noroc cu un vecin de compartiment, ca el stia unde e baia in gara din vama lor. Daca unora le convine schema asta, sa fie sanatosi, mie nu. Cu cat se termina mai repede tigania aia, cu atat mai bine. 3. Nu stiu cum e la Vadul Siret, da' daca nu vorbim de creierii noptii, cred ca e rezonabil sa se faca in trenul de sosire controlul si apoi calatorii sa se mute in trenul de legatura. Sau stiu eu ce masura similara se poate aplica de catre vamesi. 4. Daca nu ma insel, oricum, au fost ceva discutii in sensul asta pentru introducerea unor trenuri intre Suceava si Cernauti? Tot asa, cu schimb in Vadul Siret, sa se scuteasca timpul si banii pentru schimbul boghiurilor. 5. Poate fabulez eu cu treaba asta, da' la fel fac si astia de la UZ au vor sa introduca sau ai si introdus trenuri spre Polonia cu legatura la granita? Tot la fel, pentru a scuti din timpii necesari pentru manevre si schimbul de boghiuri. Da, stiu, alea sint trenuri de zi. Vezi ce am scris la punctul 1. 6. Nu ma refeream exclusiv la tine, mai comenteaza si altcineva pe tema asta. Iar schimbatul subiectului sa lasi impresia ca problema e in alta parte... Ai avea tu scoala vietii, da' nu esti singurul. Ti-am mai spus ca trucurile pe care le folosesti nu tin cu toti. In finalul mesajului, chiar iti recomand, fara ironie sau ceva, sa mergi cu Prietenia, sa te convingi cat timp se pierde la moldoveni. Eventual vara, cand inca e cald in Chisinau, sa vezi ce disctractie e intr-un compartiment cu geam etans, in loc sa mergi cu un D1M pana la Ungheni, unde sa schimbi. |
| | | Nesebar Administrator
Numarul mesajelor : 16278 Localizare : Бухарест Reputatie : 22393 Data de inscriere : 06/12/2009
| Subiect: Re: Mersul trenurilor 2019-2020 Dum 29 Dec 2019, 15:45 | |
| Iar vorbiti fara sa cunoasteti mersul trenurilor, trenurile alea UZ pana la granita sunt de zi DAR CELE DE NOAPTE NU AU DISPARUT!!!! Inca exista tren direct Lvov-Krakow-Wroklaw si Warszawa-Kiev cu vagoane de dormit. Si in toate tarile din fosta URSS cand trenul se apropie de statie se inchid WC-urile, asa fac ei la cele cu descarcare intre sine sa nu miroasa in gara, folosirea toaletei e posibila doar pe camp in timpul mersului. Daca nu cunoasteti acest aspect nu e nimeni de vina ca nu ati fost la baie in timp util si ca faceti pe voi cand e trenul oprit. |
| Subiect: Re: Mersul trenurilor 2019-2020 Dum 29 Dec 2019, 15:51 | |
| - Kapпaтй a scris:
- Iar vorbiti fara sa cunoasteti mersul trenurilor, trenurile alea UZ pana la granita sunt de zi DAR CELE DE NOAPTE NU AU DISPARUT!!!! Inca exista tren direct Lvov-Krakow-Wroklaw si Warszawa-Kiev cu vagoane de dormit.
Si in toate tarile din fosta URSS cand trenul se apropie de statie se inchid WC-urile, asa fac ei la cele cu descarcare intre sine sa nu miroasa in gara, folosirea toaletei e posibila doar pe camp in timpul mersului. Daca nu cunoasteti acest aspect nu e nimeni de vina ca nu ati fost la baie in timp util si ca faceti pe voi cand e trenul oprit. Da mestere, stiu cum e cu WC-urile cu descarcare intre sine, da' tu citesti mesajele? Poti citi ca dupa ce am fost trezit am avut nevoie sa merg la baie? Intelegi ca am vrut sa merg imediat, da' ca ciobanu' ala de insotitor nu mai mai lasa? Kilu' meu, cer scuze ca nu merg sa ma pis in somn, ce sa mai zic? Sau ar fi trebui sa nu beau nimic de la urcare in tren ca nu cumva sa ma treaca atunci? |
| | | Vitosa
Numarul mesajelor : 9075 Reputatie : 14502 Data de inscriere : 08/01/2011
| Subiect: Re: Mersul trenurilor 2019-2020 Dum 29 Dec 2019, 16:55 | |
| Adriane data viitoare să îți iei pampersul cu tine PS. lăsați trenurile așa cum sunt. Lumea vrea trenuri directe NU cu trambalare de la unul la altul. Deja când lumea aude că nu e tren direct caută o cursă auto și vede ce e mai avantajos trenul sau auto? Și odată pierduți călătorii nu îi mai readuci la tren. Sau foarte greu îi mai convingi. |
| Subiect: Re: Mersul trenurilor 2019-2020 Dum 29 Dec 2019, 17:01 | |
| - Vitosa a scris:
- Adriane data viitoare să îți iei pampersul cu tine
Am aproape 100 de kile, gasesc pe masura mea? ) Oricum alea de Chisinau raman directe, ca astea sunt interesele. |
| | | IonutCFR2009 Administrator
Numarul mesajelor : 6584 Reputatie : 12455 Data de inscriere : 09/07/2009
| Subiect: Re: Mersul trenurilor 2019-2020 Dum 29 Dec 2019, 17:23 | |
| De olita de noapte ai auzit ? Ar mai fi varianta asta... |
| Subiect: Re: Mersul trenurilor 2019-2020 Dum 29 Dec 2019, 17:42 | |
| Da, si cand veneau vamesii sa verifice actele si bagajele... ) |
| | | Katalyn
| Subiect: Re: Mersul trenurilor 2019-2020 Dum 29 Dec 2019, 18:36 | |
| Una e sa vina vamesi sa verifice iar tu sa stai in cabina si in patul tau in tren si alta e sa dai călători jos dupa doar 3 ore de mers. Ai făcut din tantar armăsar si tot pe mine ma acuza doctorul ca am gândire nush cum. Uite de ce nu dau eu valoare la cei cu facultate. Ma rog doctorul ma taxează ca am boală pe CFR Călători si pe studenți. Si a mai explicat si Karpaty cum e treaba cu internaționalele dar uni dintre voi batman batman. Las' sa fiu eu oaia neagră dar sunt cu mult peste voi ăștia care va dați deștepți. |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Mersul trenurilor 2019-2020 | |
| |
| | | | Mersul trenurilor 2019-2020 | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |