Forumul pasionatilor de trenuri din România Acest forum a fost creat pentru cei care iubesc cu adevarat trenurile din Romania! |
|
| Inventarul locomotivelor cu aburi din Romania | |
|
+38Vitosa daniel_c AndreiStefan ANDU2100HP ionutsever Hurricane @ndrey Dutzu DanyCfrPascani mishu88 Mihai531 criss0571 TVlad Vlad Lafont AndiCFR TonyGFR didinul nenuandrei Semafor PrisecaruFlorin nokia2010 cristi CFR decward Adrian78 COSTACHE MIHAIL srazvi Caravelle_Zg didi cont inactiv Zoly87 Ionutz pisti91 Amiralul mtk maus5 discoid21 BazsoDombiAndras 42 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
criss0571
Numarul mesajelor : 174 Varsta : 53 Localizare : BUzau Reputatie : 5072 Data de inscriere : 05/07/2011
| Subiect: Re: Inventarul locomotivelor cu aburi din Romania Lun 30 Sept 2013, 23:58 | |
| Asta sa fie? |
| | | stefan_br V.I.P Member
Numarul mesajelor : 511 Localizare : Braila/Bucuresti Reputatie : 5845 Data de inscriere : 23/05/2010
| Subiect: Re: Inventarul locomotivelor cu aburi din Romania Mar 01 Oct 2013, 00:15 | |
| |
| | | criss0571
Numarul mesajelor : 174 Varsta : 53 Localizare : BUzau Reputatie : 5072 Data de inscriere : 05/07/2011
| Subiect: Re: Inventarul locomotivelor cu aburi din Romania Mar 01 Oct 2013, 00:24 | |
| Un lucru bun! Cred ca fiecare localitate unde se afla o locomotiva cu abur trebuie sa gaseasca un loc unde sa o expuna. In BUzau sta parasita 50504. Cred ca ar sta mult mai bine in fata garii, in locul acelor panouri publicitare.... Ma gandesc sa-i propun domnului primar... Poate nu stric o afacere cu fier vechi.... |
| | | spsdc7
Numarul mesajelor : 128 Varsta : 58 Localizare : GALATI /CIMPULUNG MOLDOVENESC Reputatie : 5246 Data de inscriere : 24/11/2010
| Subiect: Re: Inventarul locomotivelor cu aburi din Romania Vin 04 Oct 2013, 11:21 | |
| - Katalin4653 a scris:
- spsdc7 a scris:
- In fata garii din Galati va fi expusa in curand o locomotiva cu aburi ptr cale larga. A fost montat deja panoul de cale ferata si urmeaza sa fie adusa locomotiva din depoul Galati cand se va gasi un trailer si macara pentru aceasta operatiune.
Nu este pentru cale larga aburoasa din depoul Galati , este pentru ecartament normal 1435 de mm !Si am postat cu ea poze la topicul de Depouri si Remize. Stiu sigur ca este locomotiva de cale larga. A fost deja restaurata (machiata - curatata de rugina si vopsita). Poate este alta decat cea care spui tu. O sa ma interesez zilele astea dar mai sigur o sa masor ecartamentului panoului de cale ferata montat in fata garii. |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Inventarul locomotivelor cu aburi din Romania | |
| |
| | | | Inventarul locomotivelor cu aburi din Romania | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |
|