Forumul pasionatilor de trenuri din România

Acest forum a fost creat pentru cei care iubesc cu adevarat trenurile din Romania!

AcasaAcasa  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ConectareConectare  ÎnregistrareÎnregistrare  

Accidente si Incidente INTERNATIONAL

In jos 
+57
alinx3330
Vitosa
Adirmvl
Laurentiu Ciobanu
andreiutzu
SMDS
CalinIonMihai
DB Robert
Maddox
Cipri Andrei Neculai
bubu
vatmanul
DUAL
bogdan.perejuc
ravers75
Capsuneanu
cristi ar
trv.trains
Ony_x
riciu
florin94
adytm
kasapis2007
sorin_ncs
buldozer2
cfr500
TVlad
ldh80
Peter Fodor
cristi CFR
mtk
daniel_c
Nesebar
TER200
yeu1
Amiralul
Petre_IFTE
c o r v i n
IonutCFR2009
AndreiCFRbv
mielutu zburator
alliens
spiderpc
ets2oltromânia
@ndrey
ciprian71
marius_catalin84
kristi kkk
AeroX
Katalyn
DPS
crystynyca
cardinal
aris86
marius664
tcm
Luna
61 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 32 ... 61, 62, 63 ... 67  Urmatorul
AutorMesaj
cardinal

cardinal

Numarul mesajelor : 3338
Reputatie : 8744
Data de inscriere : 08/04/2010

Accidente si Incidente INTERNATIONAL - Pagina 62 Empty
MesajSubiect: Re: Accidente si Incidente INTERNATIONAL   Accidente si Incidente INTERNATIONAL - Pagina 62 Icon_minitimeSam 24 Sept 2022, 18:31

trebuie re evaluat proverbul ala "nu există fum fără foc", în lumina noilor realități Smile
Sus In jos
cardinal

cardinal

Numarul mesajelor : 3338
Reputatie : 8744
Data de inscriere : 08/04/2010

MesajSubiect: Re: Accidente si Incidente INTERNATIONAL   Accidente si Incidente INTERNATIONAL - Pagina 62 Icon_minitimeSam 24 Sept 2022, 19:23

toată povestea se bazează pe mărturia unei singure persoane, nu foarte strălucitoare Smile
nu mă pricep, dacă vinovată e o singură roată, se poate ‘depresuriza’ doar roata respectivă? adică să nu scoți tot vagonul cu tot deranjul implicit, pentru o singură roată?
Sus In jos
Adrian78
Administrator
Administrator
Adrian78

Numarul mesajelor : 18757
Localizare : Hunedoara
Reputatie : 24336
Data de inscriere : 05/10/2010

MesajSubiect: Re: Accidente si Incidente INTERNATIONAL   Accidente si Incidente INTERNATIONAL - Pagina 62 Icon_minitimeSam 24 Sept 2022, 19:46

cardinal a scris:
toată povestea se bazează pe mărturia unei singure persoane, nu foarte strălucitoare Smile
nu mă pricep, dacă vinovată e o singură roată, se poate ‘depresuriza’ doar roata respectivă? adică să nu scoți tot vagonul cu tot deranjul implicit, pentru o singură roată?

Probabil asta hotareste seful de tren .Daca este doar un disc incalzit cred ca poate sa continue mai departe in conditiile impuse de seful de tren.Mai rau cand se blocheaza osia din cauza unui rulment gripat sau spart atunci se scoate vagonul din tren
Sus In jos
Dr2005
Administrator
Administrator

Numarul mesajelor : 20627
Varsta : 35
Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei
Reputatie : 25570
Data de inscriere : 17/08/2011

MesajSubiect: Re: Accidente si Incidente INTERNATIONAL   Accidente si Incidente INTERNATIONAL - Pagina 62 Icon_minitimeSam 24 Sept 2022, 23:50

Se răceşte discul de frână (cu extinctorul, că nu ai cum altfel), se defrânează şi se izolează frâna pe boghiul ăla (sau pe tot vagonul). După aia se recalculează procentul de frână şi dacă e peste minimul cerut se continuă normal. Dacă nu... se cere trasă pentru procent mai mic.

Adrian78
Administrator
Administrator
Adrian78

MesajSubiect: Re: Accidente si Incidente INTERNATIONAL   Accidente si Incidente INTERNATIONAL - Pagina 62 Icon_minitimeDum 02 Oct 2022, 22:57

Germany Crying or Very sad🤦‍�

Yesterday, rioters on the way from Bayreuth to Dresden literally tore apart a train.

Without comment.

Accidente si Incidente INTERNATIONAL - Pagina 62 Fb_im553
Accidente si Incidente INTERNATIONAL - Pagina 62 Fb_im554
Accidente si Incidente INTERNATIONAL - Pagina 62 Fb_im555

Sus In jos
Adrian78
Administrator
Administrator
Adrian78

MesajSubiect: Re: Accidente si Incidente INTERNATIONAL   Accidente si Incidente INTERNATIONAL - Pagina 62 Icon_minitimeJoi 27 Oct 2022, 20:28

https://ziarulargesul.ro/video-momentul-in-care-masina-este-spulberata-de-tren-in-pitesti/
Sus In jos
andreiutzu

Numarul mesajelor : 168
Reputatie : 5120
Data de inscriere : 05/05/2011

MesajSubiect: Re: Accidente si Incidente INTERNATIONAL   Accidente si Incidente INTERNATIONAL - Pagina 62 Icon_minitimeMar 01 Noi 2022, 11:01

https://www.gds.ro/eveniment/2022-11-01/9-vagoane-cu-carbune-au-deraiat-calatorii-vor-fi-transbordati-intre-filiasi-cotofeni/
Sus In jos
dan tm
V.I.P Member
V.I.P Member

Numarul mesajelor : 9104
Reputatie : 13012
Data de inscriere : 16/07/2014

MesajSubiect: Re: Accidente si Incidente INTERNATIONAL   Accidente si Incidente INTERNATIONAL - Pagina 62 Icon_minitimeMar 01 Noi 2022, 11:08

Nu s-a întîmplat nimic, nu se poate repara linia deoarece o sa intre în demolare și apoi în reconstrucție. Cine repară linia înainte de reconstrucție la pușcărie.

Deraierile se întîmplă și în Belgia și în Uniunea Europeană.
Sus In jos
TVlad
V.I.P Member
V.I.P Member
TVlad

Numarul mesajelor : 2818
Localizare : Bucuresti
Reputatie : 8416
Data de inscriere : 16/01/2010

MesajSubiect: Re: Accidente si Incidente INTERNATIONAL   Accidente si Incidente INTERNATIONAL - Pagina 62 Icon_minitimeMar 01 Noi 2022, 12:39

Adrian78 a scris:
https://ziarulargesul.ro/video-momentul-in-care-masina-este-spulberata-de-tren-in-pitesti/

Ia uite a naibii Malaxa ce viteza avea si cum l-a spulberat pe ala cu Loganu'. Ride lumea de Malaxe dar macar la trecerea la nivel sa le acorde mai mult respect.
Sus In jos
Dr2005
Administrator
Administrator

MesajSubiect: Re: Accidente si Incidente INTERNATIONAL   Accidente si Incidente INTERNATIONAL - Pagina 62 Icon_minitimeMar 01 Noi 2022, 13:17

dan tm a scris:
Nu s-a întîmplat nimic, nu se poate repara linia deoarece o sa intre în demolare și apoi în reconstrucție.
Eşti tu sigur că a deraiat din cauza liniei?

Laurentiu Ciobanu

Laurentiu Ciobanu

Numarul mesajelor : 1421
Varsta : 40
Localizare : Bucuresti
Reputatie : 4071
Data de inscriere : 24/08/2017

MesajSubiect: Re: Accidente si Incidente INTERNATIONAL   Accidente si Incidente INTERNATIONAL - Pagina 62 Icon_minitimeMar 01 Noi 2022, 14:03

dan tm a scris:
Nu s-a întîmplat nimic, nu se poate repara linia deoarece o sa intre în demolare și apoi în reconstrucție. Cine repară linia înainte de reconstrucție la pușcărie.

Ma indoiesc ca poti intra la puscarie pentru ca vrei sa repari ceva defect, cel putin la noi, unde nu intri la puscarie pentru furt.

Am dubii ca prin Vest stau cu liniile pana mergi cu 15 km/h pe ele doar pentru ca sunt programate la modernizare, pana la urma si viteza este un parametru al liniei ce trebuie sa aibe niste limite, nu doar sa se invarta roata pe ea. Cum ar fi sa ai la TGV restrictie la 140 ani de zile, cand TGV trebuie sa concureze avionul?
Sus In jos
Adrian78
Administrator
Administrator
Adrian78

MesajSubiect: Re: Accidente si Incidente INTERNATIONAL   Accidente si Incidente INTERNATIONAL - Pagina 62 Icon_minitimeMar 01 Noi 2022, 14:07

Acolo sunt mai multi factori care au dus la deraiere de la linie ,starea vagoanelor,încărcătură inegală in vagon.La cum arată FALSurile astea de la CFzr Marfa mă mir că nu se dezmembrează cate unu zilnic..
Sus In jos
dan tm
V.I.P Member
V.I.P Member

Numarul mesajelor : 9104
Reputatie : 13012
Data de inscriere : 16/07/2014

MesajSubiect: Re: Accidente si Incidente INTERNATIONAL   Accidente si Incidente INTERNATIONAL - Pagina 62 Icon_minitimeMar 01 Noi 2022, 15:25

Laurentiu Ciobanu, eu am facut un fel de raspuns cu citate din unele postari de pe aici de pe forum.
Doctore, cred ca tu te-ai prins de vreme ce ai si intrebat de linie.

Nu , nu sînt sigur ca a deraiat din cauza liniei.
Sus In jos
Dr2005
Administrator
Administrator

MesajSubiect: Re: Accidente si Incidente INTERNATIONAL   Accidente si Incidente INTERNATIONAL - Pagina 62 Icon_minitimeMar 01 Noi 2022, 18:22

Nu am la de ce să ,,mă prind"... nu am fost la faţa locului, nu am poze de la locul accidentului (altele decât cele din presă), nu cunosc starea vagoanelor, nu sunt investigator şi, prin natura funcţiei, ar fi neprofesional să mă antepronunţ înaintea AGIFER, mai ales pe baza unor bănuieli sau statistici.

CalinIonMihai

Numarul mesajelor : 421
Reputatie : 1782
Data de inscriere : 25/03/2021

MesajSubiect: Re: Accidente si Incidente INTERNATIONAL   Accidente si Incidente INTERNATIONAL - Pagina 62 Icon_minitimeMier 02 Noi 2022, 11:38

Inclin sa cred ca o defectiune la vreun vagon e cauza. dar nu exclud si infrastructura. as fi socat ca alt motiv sa fie eroare umana. adia mecanicul.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Accidente si Incidente INTERNATIONAL   Accidente si Incidente INTERNATIONAL - Pagina 62 Icon_minitime

Sus In jos

Accidente si Incidente INTERNATIONAL
Sus 
Pagina 62 din 67Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 32 ... 61, 62, 63 ... 67  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» International - diverse
» Accidente si Incidente la CFR si in lume
» Accidente si Incidente CFR
» Accidente feroviare
» Accidente si Incidente CFR

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Forumul pasionatilor de trenuri din România :: INFORMATII GENERALE-
Mergi direct la: