|
| Compunerea trenurilor din Romania 2017 | |
|
+54mariuscfrbucuresti Maddox Razvan Tudor bubu Ikarus99 aris86 Capsuneanu Petre_IFTE sorinache96 didinul bobi TER200 ravers75 riciu ciprian71 CA 205 @ndrey Andrei Andras ALEXCFR DUAL CRT laurentzu MariusM Theo A. alex.barac.5 Sabik Jhonyla Vitosa 92Dragos CristyanC marius664 Traveller Adirmvl AeroX cristi ar qew00 dan tm Luna IonutCFR2009 mielutu zburator ets2oltromânia Andrey_tm cfr500 AndreiSV cristy79 Nesebar catalinu' Dr2005 Katalyn cardinal florin94 Cipri Andrei Neculai geodav1999 Adrian78 58 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
Dr2005 Administrator
Numarul mesajelor : 20635 Varsta : 35 Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei Reputatie : 25580 Data de inscriere : 17/08/2011
| Subiect: Re: Compunerea trenurilor din Romania 2017 Mar 14 Aug 2018, 15:17 | |
| - Adirmvl a scris:
- Compari mere cu pere, Doctore. Și dacă nu e nimeni obligat să satisfacă cererea, deci să producă bani, atunci să nu mă mai tâlhărească nici pe mine statul pentru subvenționarea unui mamut colcăind de șefime purulentă. Ce zici de asta?
Dacă trenul nu ar mai fi subvenţionat, ai fi dispus să plăteşti tariful real al unei călătorii? Ai da 300 de lei pe locul ăla la cuşetă de la Iaşi la Mangalia? În plus, transportul social ar trebui să vizeze în primul rând traficul de navetă, nu turismul, de aici şi diferenţa măricică de compensaţie între R şi IR. _________________ :TTT:
|
| | | bobi
Numarul mesajelor : 733 Localizare : Iasi Reputatie : 4632 Data de inscriere : 06/05/2014
| Subiect: Re: Compunerea trenurilor din Romania 2017 Mar 14 Aug 2018, 15:23 | |
| - dan tm a scris:
- Poate ca oamenii ar trebui sa faca un protest in fata garii, sa vina presa, si sa fie acesta un subioect de 3-4 zile.
Proteste in fata trenului, laa peron. Poate chiar cu geamuri sparte etc. Luind bilet pe spaga nu se rezolva situatia doar se perpetueaza. Fii convins ca s-au facut proteste , atat la agentie, cat si in fata trenului; atat nasii/insotitoul de vagon , cat si casierele , si-au luat ''felicitarile ''de rigoare!Totul se pare ca in van!S-a scris si in presa, maharii CFR, sunt IMUNI! |
| | | Adirmvl V.I.P Member
Numarul mesajelor : 8302 Localizare : Stația de domiciliu: R. Vâlcea Reputatie : 13108 Data de inscriere : 06/04/2012
| Subiect: Re: Compunerea trenurilor din Romania 2017 Mar 14 Aug 2018, 15:24 | |
| Nu sînt dispus ca din banii mei să fie ținuți în posturi bune unii care nu își fac treaba! Pentru plata ălora nu, nu sînt de acord să mă fure statul. N-o da cotită. Ai înțeles din prima la ce ma refer. |
| | | bobi
Numarul mesajelor : 733 Localizare : Iasi Reputatie : 4632 Data de inscriere : 06/05/2014
| Subiect: Re: Compunerea trenurilor din Romania 2017 Mar 14 Aug 2018, 15:26 | |
| - Dr2005 a scris:
- Văd că aveţi cu toţii o obsesie cu microbuzele. Un microbuz măricel are 25 locuri, un autocar vreo 50. Presupunând că toate cele 20 de curse cu plecare din Bucureşti (nu pun la socoteală cursele venite de la Tg. Jiu, Vâlcea sau din alte părţi, acelea oricum vin ocupate de acolo şi nu prea mai aiu clienţi de la Bucureşti) sunt făcute cu autocare, înseamnă 1000 locuri. Adică echivalentul a vreo 13 vagoane 21-86. Cred că, totuşi, capacitatea de transport oferită de trenuri e mai mare...
- dan tm a scris:
- Poate ca oamenii ar trebui sa faca un protest in fata garii, sa vina presa, si sa fie acesta un subioect de 3-4 zile.
Pe principiul ăsta, când se termină biletele la low-cost spre Castellon sau Bergamo, ar trebui să protesteze oamenii în faţa aeroportului, nu? Nu e nimeni obligat să asigure locuri pentru toată lumea pe o relaţie. CFR ESTE OBLIGAT SA ASIGURE CONDITII DECENTE PE TOATE RUTELE, NU S AFACA DISCRIMINARI!NU MAI SUSTINE ABERATII SI TAMPENII, NU SUNT CU NIMIC MAI PREJOS CEI DIN ARAD SI SATU MARE ( CARE AU CATE 5- 6 CUSETE/DORMITOARE) FATA DE CEI DIN IASI!PUNCT!
Ultima editare efectuata de catre bobi in Mar 14 Aug 2018, 15:45, editata de 2 ori |
| | | bobi
| Subiect: Re: Compunerea trenurilor din Romania 2017 Mar 14 Aug 2018, 15:28 | |
| - Dr2005 a scris:
- Adirmvl a scris:
- Compari mere cu pere, Doctore. Și dacă nu e nimeni obligat să satisfacă cererea, deci să producă bani, atunci să nu mă mai tâlhărească nici pe mine statul pentru subvenționarea unui mamut colcăind de șefime purulentă. Ce zici de asta?
Dacă trenul nu ar mai fi subvenţionat, ai fi dispus să plăteşti tariful real al unei călătorii? Ai da 300 de lei pe locul ăla la cuşetă de la Iaşi la Mangalia? În plus, transportul social ar trebui să vizeze în primul rând traficul de navetă, nu turismul, de aici şi diferenţa măricică de compensaţie între R şi IR. Da, as fi platit si loc la vagon de dormit; si ca mine multi altii!Pentru tine, doar pe anumite rute ar trebui sa fie conditii decente si trenuri multeeeee!!! |
| | | Vitosa
Numarul mesajelor : 9075 Reputatie : 14507 Data de inscriere : 08/01/2011
| Subiect: Re: Compunerea trenurilor din Romania 2017 Mar 14 Aug 2018, 15:36 | |
| - Adirmvl a scris:
- Nu sînt dispus ca din banii mei să fie ținuți în posturi bune unii care nu își fac treaba! Pentru plata ălora nu, nu sînt de acord să mă fure statul. N-o da cotită. Ai înțeles din prima la ce ma refer.
Stai lin Adi, domnul le ține partea și răspunde numai la ce îi convine. O mână spală pe alta! În altă ordine de idei la CFR întâlnim câte puțin din fiecare, indiferență, neputință, rea voință, dar și incompetență! |
| | | Dr2005 Administrator
Numarul mesajelor : 20635 Varsta : 35 Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei Reputatie : 25580 Data de inscriere : 17/08/2011
| Subiect: Re: Compunerea trenurilor din Romania 2017 Mar 14 Aug 2018, 15:52 | |
| Nu este nimeni obligat să transporte în puf pe toată lumea. În plus, e absolut normal să fie cuşete mai multe unde sunt călători mai mulţi. Am mers la Cluj şi la Oradea la cuşetă şi a fost full, noroc cu biletele luate cu o săptămână avans... şi nu era nici V/S, nici D/L, nici sezon. Nu poţi să dai vrabia din mână pe cioara de pe gard şi să speri că o să ai mai mulţi clienţi pe Iaşi - Constanţa, decât pe Cluj - Bucureşti sau Timişoara - Bucureşti. Sunt de acord că trebuie mai multe cuşete, dar asta nu înseamnă doar să le muţi de la un tren la altul. _________________ :TTT:
|
| | | bobi
| Subiect: Re: Compunerea trenurilor din Romania 2017 Mar 14 Aug 2018, 15:56 | |
| - Dr2005 a scris:
- Nu este nimeni obligat să transporte în puf pe toată lumea. În plus, e absolut normal să fie cuşete mai multe unde sunt călători mai mulţi. Am mers la Cluj şi la Oradea la cuşetă şi a fost full, noroc cu biletele luate cu o săptămână avans... şi nu era nici V/S, nici D/L, nici sezon. Nu poţi să dai vrabia din mână pe cioara de pe gard şi să speri că o să ai mai mulţi clienţi pe Iaşi - Constanţa, decât pe Cluj - Bucureşti sau Timişoara - Bucureşti.
Sunt de acord că trebuie mai multe cuşete, dar asta nu înseamnă doar să le muţi de la un tren la altul. Nu te mai preface ca nu intelegi mesajul si nu mai rastalmaci in favoarea ta!!!! Pe Iasi-Mangalia ( in sezon la cuseta/dormitor) ar fi clienti cu carul!!!Si, stiu si maharii din CFR acest lucru, dar prefera sa-l ignore! Si inca ceva, ai grija ca asa cum pui tu problema, suna a discriminare!Ai mare grija! |
Numarul mesajelor : 8302 Localizare : Stația de domiciliu: R. Vâlcea Reputatie : 13108 Data de inscriere : 06/04/2012
| Subiect: Re: Compunerea trenurilor din Romania 2017 Mar 14 Aug 2018, 16:07 | |
| O scalzi ca alt admin, Doctore. Ce i-am spus lui îți zic și ție: vezi că nu vorbești cu cretini pe forumul ăsta.
Și pariezi tu că o cușetă în plus pe Iași - Mangalia n-ar circula plină sau aproape plină?
Bobi, care discriminare? |
| | | bobi
| Subiect: Re: Compunerea trenurilor din Romania 2017 Mar 14 Aug 2018, 16:13 | |
| - Adirmvl a scris:
- O scalzi ca alt admin, Doctore. Ce i-am spus lui îți zic și ție: vezi că nu vorbești cu cretini pe forumul ăsta.
Și pariezi tu că o cușetă în plus pe Iași - Mangalia n-ar circula plină sau aproape plină?
Bobi, care discriminare? ar circula pline si 3 cusete, iti garantez eu din surse oficiale! Discriminare intre vest si est, ca sa nu spun altfel...!!! |
| Subiect: Re: Compunerea trenurilor din Romania 2017 Mar 14 Aug 2018, 16:25 | |
| Te duci în ridicol cu faza asta, Bobi. Vrei să vorbim de compuneri de trenuri care ajung în Cluj sau în Timișoara? Dar de pe Pitești - Piatra Olt - Podu Olt? Și șefimea din Regionala Iași ce a lucrat de nu a făcut rost de niște cușete pentru sezonier? |
| | | Adrian78 Administrator
Numarul mesajelor : 18766 Localizare : Hunedoara Reputatie : 24347 Data de inscriere : 05/10/2010
| Subiect: Re: Compunerea trenurilor din Romania 2017 Mar 14 Aug 2018, 16:26 | |
| Stati linistiti pe 1822 circulau 5 cusete si nu se mai gaseau bilete cu o luna inainte de cand vroai sa pleci deci probabil in extrasezon CFR Calatori ar avea nevoie de 20 de cusete suplimentar
Discriminare inseamna 10-90 19-76 19-83 la trenuri regio si 20-68 20-49 la trenuri IR |
| | | bobi
| Subiect: Re: Compunerea trenurilor din Romania 2017 Mar 14 Aug 2018, 16:34 | |
| - Adirmvl a scris:
- Te duci în ridicol cu faza asta, Bobi. Vrei să vorbim de compuneri de trenuri care ajung în Cluj sau în Timișoara? Dar de pe Pitești - Piatra Olt - Podu Olt? Și șefimea din Regionala Iași ce a lucrat de nu a făcut rost de niște cușete pentru sezonier?
Parerea ta; toate cele bune! |
| | | Capsuneanu
Numarul mesajelor : 225 Reputatie : 4793 Data de inscriere : 28/05/2012
| Subiect: Re: Compunerea trenurilor din Romania 2017 Mar 14 Aug 2018, 16:36 | |
| Dintre toate fostele R/Ac cu plecare din Constanta, cel mai mizerabil a fost intotdeauna acceleratul de Iasi. Cele mai jegoase si murdare vagoane mergeau pe acest tren. Initial nu am inteles, dar mergand cu acest tren am priceput ca nu e vorba de discriminare, ci de gradul de civilizatie al oamenilor. E singurul tren in care am vazut calatori facandu-si nevoile pe jos la capatul culoarului pentru ca la wc era ocupat.
|
| Subiect: Re: Compunerea trenurilor din Romania 2017 Mar 14 Aug 2018, 19:21 | |
| Degeaba te superi, Bobi. Nu o spun cu răutate, și dacă greșesc la faza cu compuneri le din zonele pomenite rog să fiu corectat. |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Compunerea trenurilor din Romania 2017 | |
| |
| | | | Compunerea trenurilor din Romania 2017 | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |