|
| Plimbare cu trenul în decembrie. | |
| | Autor | Mesaj |
---|
Katalyn
Numarul mesajelor : 7376 Varsta : 34 Localizare : Rugby, UK. Reputatie : 11193 Data de inscriere : 09/10/2014
| Subiect: Plimbare cu trenul în decembrie. Joi 12 Oct 2017, 20:29 | |
| În prima săptămână din decembrie vin acasă la Ploiești pentru 10 zile din care vreo 5-6 zile o sa fiu ocupat cu treburi personale în localitatea de domiciliu și la tara la Pietrosita și Târgoviște si Probalby the best city in the world. Pentru 3 zile ramase as vrea sa fac câteva drumuri prin tara cu trenul ( pasiunea rămâne pasiune ) însă dat fiind ca vremea e nasoala în acea perioada ( ploii, frig, ceață și posibil chiar ninsoare ) nu știi pe unde sa ma duc. Sunt multe zone din tara pe unde nu am fost, poate ma ajutați cu ceva ideii. Nici nu vreau sa ma mut în tren pentru 3 zile oricum nu rezist atâtea ore prin trenuri vroiam ceva asa plecat dimineață și întoarcerea seara sau plecat de seara și întoarcerea următoarea seara.
Am câteva variante cine are timp poate alege ca sa îmi fac o idee, o medie și în funcție de sugestiile voastre o sa ma decid în ce zile și unde sa merg. Când o sa intru în ultimele 25 zile o sa cumpăr biletele onnline pentru cele 3 reduceri ( anticipatie, fidelitate și on-line ) nu pentru reducere ci pentru ca asa e la moda. Azi am luat biletele la Național Express am plătit 42 Ł pentru 3 bilete pe când o mașină ma costa 35 Ł plus parcarea 5 Ł tot banii aia dar am primit 2 vouchere în valoare de cate 16 Ł pe care le pot folosi în 30 zile. Una e sa fi zgârcit alta e sa vrei sa înveți sa te obișnuiești cu tehnologia și ofertele.
Variantele ar fi asa :
1. Cluj-Napoca 2. Tg.Jiu ( pentru troleibuzele DAC ) 3. Craiova ( pentru autobuzele DAC ) 4. Salina Praid 5. Sibiu. 6. 501 Adjud-Miercurea.Ciuc. 7. Brasov-Deda 8. Constanta-Mangalia. 9. 201 Valea Oltului. 10. 504 Buzau-Nehoiasu. 11. 905 și 906. 12. Piatra Neamț-Bicaz. 13. Chișinău. 14. Varna. 15. 900 Craiova-Caransebeș-Reșița. |
| | | mielutu zburator
Numarul mesajelor : 3172 Varsta : 29 Reputatie : 6986 Data de inscriere : 07/09/2014
| Subiect: Re: Plimbare cu trenul în decembrie. Sam 14 Oct 2017, 00:09 | |
| 6 și 7, cele mai bune opțiuni! pe 7 nu am făcut-o vara asta că nu mă nimeream la legături, pe 6 am făcut-o în 2015 și e superbă |
| | | cristy79
Numarul mesajelor : 1539 Varsta : 44 Localizare : Bucuresti Reputatie : 5868 Data de inscriere : 27/02/2013
| Subiect: Re: Plimbare cu trenul în decembrie. Sam 14 Oct 2017, 10:17 | |
| 6, 7, 9, 10 si 11 - parerea mea. |
| | | Katalyn
Numarul mesajelor : 7376 Varsta : 34 Localizare : Rugby, UK. Reputatie : 11193 Data de inscriere : 09/10/2014
| Subiect: Re: Plimbare cu trenul în decembrie. Mier 08 Noi 2017, 18:48 | |
| Din păcate programul l-am cam încărcat cu treburi personale mult mai importante decât plimbatul cu trenul. Totuși in interes personal voi folosi trenul pe secțiile/rutele 302, 904, Buc-Brașov, Tgv-București, Buc-Focșani/Adjud și cate o tură pe 306, 304 și cam atât. Voi folosi doar trenuri private, R și IR cu oferta tarif-Regio.
Sper totuși nu am parte din întârzieri, cfr-iști prost crescuti sau studenți cu școala vieții ca sa nu am ce sa incarc pe Youtube ori pe FB. Dacă găsesc o fereastra ma arunc puțin și pe 504, 203 și 403.
Data viitoare sper sa am mai mult timp avem o tara frumoasa cu multe peisaje și linii spectaculoase. |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Plimbare cu trenul în decembrie. | |
| |
| | | | Plimbare cu trenul în decembrie. | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |