|
| Căile ferate pe Wikipedia | |
| | Autor | Mesaj |
---|
strainu
Numarul mesajelor : 29 Reputatie : 4261 Data de inscriere : 29/04/2013
| Subiect: Căile ferate pe Wikipedia Mier 17 Mai 2017, 09:30 | |
| Salut. Deschid acest topic pentru că știu sigur că unii din membri acestui forum au editat, cu mai mult sau mai puțin succes, Wikipedia, în română sau alte limbi. Enciclopedia la care lucrez de mai bine de 10 ani are niște reguli care par complicate la prima vedere și mulți se lovesc de reverturi (anulări) fără explicații ale editărilor făcute. Pe de altă parte, și Wikipedia are nevoie de pasionați ca cei de pe acest forum, pentru a putea acoperi cât mai corect anumite subiecte. Aș vrea ca acest forum să fie un loc unde puteți să cereți ajutor cu editările pe articole din domeniul feroviar pe care ați încercat să le faceți și ați fost anulați, dar și unde aș putea obține niște surse (documente oficiale, cărți etc.) sau sugestii cu privire la anumite aspecte neclare. Încep cu un utilizator din Germania, care a făcut o hartă a rețelei feroviare românești, cu operatorii privați ce exploatează fiecare linie. Ați putea să aruncați o privire și să-mi spuneți dacă sunt erori majore în hartă? Eu am zărit niște probleme cu București-Giurgiu. Railway map of Romania [CC BY-SA 2.5 (http://creativecommons.org/licenses/by-sa/2.5)], by Maximilian Dörrbecker (Chumwa), from Wikimedia Commons |
| | | alex.barac.5
Numarul mesajelor : 324 Varsta : 36 Localizare : Sibiu Reputatie : 4528 Data de inscriere : 21/05/2013
| Subiect: Re: Căile ferate pe Wikipedia Lun 22 Mai 2017, 09:50 | |
| La sud de Sibiu, pe ramura spre Cisnadie nu mai circula niciun tren; conform legendei, linia ar trebui sa fie intrerupta. De asemenea, cred ca 201 Podu Olt - Ramnicu Valcea ar trebui sa fie subtire, nu ingrosata, tot conform legendei. |
| | | dan tm V.I.P Member
Numarul mesajelor : 9101 Reputatie : 13007 Data de inscriere : 16/07/2014
| Subiect: Re: Căile ferate pe Wikipedia Lun 22 Mai 2017, 10:40 | |
| Valea Viseului Sighet este in serviciu in schimb, Siret, Putna, Leorda -Dorohoi nu sint in serviciu desi pe harta asa apar. Rodna veche nu e doar pentru marfa. Bixad nu mai e in serviciu. Pietrosita nu e doar pentru marfa pina la Argesel ajunge doar marfa |
| | | strainu
Numarul mesajelor : 29 Reputatie : 4261 Data de inscriere : 29/04/2013
| Subiect: Re: Căile ferate pe Wikipedia Mar 23 Mai 2017, 10:00 | |
| Mulțumesc! A fost încărcată o versiune nouă, cu cele de mai sus corectate, dar cu alte greșeli datorate scoaterii din circulația de călători a unor linii Regiotrans care au fost preluate de CFR Călători. Sper să se rezolve și astea cât mai curând. |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Căile ferate pe Wikipedia | |
| |
| | | | Căile ferate pe Wikipedia | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |