|
| Discuții 2016 | |
|
+22@ndrey alex.barac.5 COSTACHE MIHAIL NicuS Amiralul Adirmvl IonutCFR2009 kristi kkk mielutu zburator dan tm ldh80 DAS 2011 riciu LanceR TVlad Katalyn Adrian78 Dr2005 ciprian71 cardinal Nesebar 92Dragos 26 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
LanceR V.I.P Member
Numarul mesajelor : 6378 Varsta : 57 Localizare : NordulBucurestiului Reputatie : 11399 Data de inscriere : 17/02/2011
| Subiect: Re: Discuții 2016 Lun 12 Dec 2016, 06:11 | |
| cresterile de salarii ar depinde de incasari mai mari la buget. de unde,nu stiu,ca nimeni nu a propus sa se faca ceva toata lumea vrea cate ceva,nimeni nu vrea sa faca ceva in plus sau de mai buna calitate nu exista la noi un cult al muncii;tinerii nu sunt invatati sa performeze in ceva,in orice.. ajunsi la maturitate,se vad in situatia de a alege intre parazitism si munci prost platite iar mediul privat va fi ucis de catre cresterea obligatorie a salariului minim |
| | | Katalyn
Numarul mesajelor : 7376 Varsta : 34 Localizare : Rugby, UK. Reputatie : 11193 Data de inscriere : 08/10/2014
| Subiect: Re: Discuții 2016 Lun 12 Dec 2016, 06:39 | |
| Tinererul se duce la muncile prost platite pentru ca alea sunt disponibile. Degeaba ai carte nu intotdeauna vei gasi de munca. Ce sa faca sa stea acasa ani de zile sa faca paguba in speranta ca vor gasi de munca pe filiera care au terminat scoala ? Si mai e o chestie daca toti am fi destepti munca de jos cine ar mai faceo ? Am colegi de generala muncesc in supermarketuri, distributiori sau curieri, doar unul singur a ajuns ce visa sa ajunga ori militian ori popa e acum militian. Salariile se invart la 1.500 lei in conditile in care in generala erau premianti si olimpici care au facut liceu si facultate pentru ce pentru 1.500 lei pe luna ? Pai ala doar cu 8 clase si profesionala cand il vede pe x cu facultate si munceste in supermarket la ce sa mai faca un liceu seral, cand se poate angaja imediat pe 1.200 lei.
Nici strainatatea nu mai ofera siguranta te munceste si aia de te indoiaie au scazut putin salariile dar au scazut iar chiria e scumpa noroc ca mancarea e ieftina. In ziua de azi daca esti baiat destept si muncesti afara iti raman in fiecare luna dupa cheltuieli cu chiria, mancarea, o haina, o iesire doua pe luna in oras etc maxim 800€ adica fix cat ai castiga in Romania in 2 luni dar sa nu te atingi de bani.
Hotii astia de la PSD care au distrus tara si au furato si pe masa si pe tacsu din groapa ar fi avut votul meu ar fi facut ceva bun pentru tara asta, la promisiuni sunt primi dar la fapte ultimi. E pacat ca soarta unei tari intregi se decide odata la 4 ani de 6 judete pline de asistati si betivi.
Asta e ne meritam soarta inca 4 ani de saracie, locuri de munca 0, salarii marite 0, infrastructura si investiti 0.
Unde e Ponta care promitea autostrada Comarnic-Brasov terminata in 2017 cand ea nu are 1mm neinceputa ? Astia de sunteti cu comunisti care au distrus tara ati ales raul cel mai mare, v-ati bucurat pe o parte de promisiunile si faptele penalilor dar pierdeti pe alta parte. E ca si cum ti-ar mari leafa cu 20% dar te tine la munca sa faci targhet si se mai scumpesc si toate alea. Te bucuri comunistule prost ca iei cu stanga 10 lei si pierzi cu dreapta 15.
Se pare ca noi astia de 30-40 ani vom muri si de comunisti nu vom scapa. |
| | | riciu
Numarul mesajelor : 1376 Localizare : Bucuresti Reputatie : 6663 Data de inscriere : 27/06/2010
| Subiect: Re: Discuții 2016 Lun 12 Dec 2016, 07:12 | |
| Realitatea bate opera lui Caragiale.
Dandanache: Cu ocazia aledzerii, neicusorule, cu ocazia aledzerii; stii, m-a combătut opoziţia si colo, si dincolo, si dincolo... si rămăsesem eu... care familia mea de la patuzsopt în Cameră.,.. rămăsesem mă-nţeledzi fără coledzi... si asa am venit pentru aledzere.
.....
Dandanache: Asa ei, puicusorule, c-am întors-o cu politică. Aud? Ţe era de făcut? Aminteri dacă nu-mi dedea în gând asta, nu m-aledzeam... si nu merdzea de loc, neicusorule; fă-ţi idee! Familia mea de la patuzsopt (coborând cătră public) si eu, în toate Camerele, cu toate partidele, ca rumânul imparţial... si să remâi fără coledzi! |
| | | Adrian78 Administrator
Numarul mesajelor : 18746 Localizare : Hunedoara Reputatie : 24322 Data de inscriere : 05/10/2010
| Subiect: Re: Discuții 2016 Lun 12 Dec 2016, 07:53 | |
| - Kapпaтй a scris:
- Adrian78 a scris:
- Cardinal eu am lucrat pe 12 mil din care 4 mil ii cheltuim intro săptămână pe bilete de tren si nu am murit..
Si vrei sa spui ca e bine? La noi nu s-au marit salariile de 4 ani, am tot cerut dar guvernul asta a zis ca nu are bani de mariri de slarii dar la ei s-a putut sa se mareasca slariile? Cum iti explici ca Iohandel a vrut salariu dublat/triplat sa se plimbe pe spinarea prostilor? Iar Populatia trage mata de coada pe 1200 lei si aplauda ca vai ce bine este. Peste tot in lumea asta se fura de acolo de sus, dar mai arunca un ciolan si la populatie, mai fa ceva si pentru prostii de jos. Suntem in UE, sa ne faca salariul minim macar 400 euro si peste 2 ani sa creasca la 500, sa simtim si noi ceva, daca acceptam 1200 lei toata viata ce rezolvam? Ne trece viata si nu am facut nimic. Asta e eram la inceput nu am avut ce zice.. Karpaty daca ii ceri la un patron sa creasca salarul la 1500 lei or va creste pretul produselor sau servicului ori din 2 angajati va concedia unu si inca o capcana patronul va plati taxe mai mari la stat deci a muscat momeala lui Dragnea Solutia era reducerea CASului la salariu minim si un impozit de 5-8% la salariu minm dar nahh da mai bine la prostime marim salariu sau Ciolos nu vrea sa mareasca salariu minim O sa va faca dragnea 1500 de lei salariu dar investitii zero Mi-e ciuda deja ca au inceput razboiul cu presedintele ca ei batman il vor pe dragnea premier ca daca nu il suspenda pe diohanis eu zic ca au oameni multi mai destepti ptr premier si ar evita si circul dar asta inseamna la noi politica circ pe paine si de romani ne doar in cur de ei |
| | | DAS 2011
Numarul mesajelor : 385 Reputatie : 5203 Data de inscriere : 18/09/2011
| Subiect: Re: Discuții 2016 Lun 12 Dec 2016, 10:13 | |
| Din pacate si peste 20 de ani vor castiga alegerile in Romania tot cei care promit pomene mai multe, nu cei care vor veni cu programe nationale concrete pentru modernizarea anumitor domenii. Iar celelalte partide fiind "varza", este clar dece in anul de gratie 2016 PSD-ul a castigat 35 de judete. Romania nu se va moderniza niciodata daca punem consumul inaintea investitiilor!!! Exista un ocean de bani in sistemul bancar si financiar mondial, cu dobanzi extraordinar de bune. Nu am auzit niciun guvern stabilind o lista clara de prioritati nationale, altele decat interesele UE ( de ex.2-3 autostrazi, 2-3 magistrale CF, sisteme de irigatii, reabilitarea termica a cladirilor, modernizarea CE Oltenia si Hunedoara,etc. ), care ar moderniza uniform tara, ar crea multe locuri de munca. Un imprumut pe 15-20 de ani la care sa platim rate si daca economia creste, marim si salariile si pensiile. Exact ca in familie, faci imprumut la banca pentru un apartament, platesti rate si din restul banilor iti stabilesti modul de viata, dar macar te folosesti de bunul achizitionat. Altfel, investitiile vor stagna asteptand banii dela buget, cum s-a intamplat in ultimii 27 de ani, dintre care peste 20 cu PSD-ul la guvernare. Pentru a pastra domeniul forumului, se va perpetua aceeasi politica ca la CFR Calatori care primeste permanent subventii pentru acoperirea costurilor risipei si dezorganizarii. La fel si in politica, ni se promit venituri mai mari pentru a putea trai, dar nu ni se spune dece trebuie sa platim costul mare al energiei vamuit de baietii destepti,dece multinationalele practica preturi mari pentru a-si amortiza in 5-6 ani investitia + spaga intr-o tara nesigura fiscal, dece suprataxe la combustibil si multe altele.Bani care ajung tot in buzunarul politicienilor. Sa dea Dumnezeu sa ajungem sanatosi si peste 4 ani sa va scriu pe acest forum ca m-am inselat. |
| | | ciprian71
Numarul mesajelor : 1682 Varsta : 53 Localizare : BUCURESTI Reputatie : 4749 Data de inscriere : 19/07/2016
| Subiect: Discuții 2016 Lun 12 Dec 2016, 10:27 | |
| Domnule DAS 2011,comparatia cu apartamentul luat in rate e valabil pentru unii.Tinerii pana in 35 de ani si-au amanetat viitorul pentru un apartament de 40-70 patrati.Insa baietii destepti au luat mii de metri patrati, cladiri, fabrici, vile RAPPS, la pret de apartament cu 2 camere.Si asta dintr-un salariu de bugetar de doar 4000 lei lunar. |
| | | Dr2005 Administrator
Numarul mesajelor : 20625 Varsta : 35 Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei Reputatie : 25565 Data de inscriere : 16/08/2011
| Subiect: Re: Discuții 2016 Lun 12 Dec 2016, 10:30 | |
| - ciprian71 a scris:
- Nu ami sunt sigur, supraacciza pe motorina se plateste si de CFR?
Da. Şi de către transportul feroviar şi de către transportul local şi de către cei cu generatoare electrice pe benzină/motorină. În schimb, transportatorilor rutieri de marfă (deci ăia care distrug străzile) li se returnează 4 cenţi din cei 7 cenţi pe litru. - LanceR a scris:
- cresterile de salarii ar depinde de incasari mai mari la buget.
de unde,nu stiu,ca nimeni nu a propus sa se faca ceva toata lumea vrea cate ceva,nimeni nu vrea sa faca ceva in plus sau de mai buna calitate Câtă vreme la noi evaziunea fiscală e în floare, iar de la marii corupţi nu se recuperează nimic (sau se recuperează şi nu se valorifică, gen Felix), nu or să fie bani pentru aşa ceva. Păi numai din TVA-ul şi celelalte taxe neplătite de magazinele mici care nu dau bon fiscal s-ar putea face lejer 100 km autostradă pe an. Deci doar din mizilicuri. Dacă mai execuţi şi câte un Vociulescu sau Videanu dintr-un foc mai tragi câteva milioane de euro. După care se poate arunca un ochi asupra contravenţiilor mai mici... în fiecare intersecţie mare din Bucureşti zilnic traversează minim 5000 de pietoni pe roşu şi la fiecare semafor e minim o maşină pe galben sau roşu. 10% din contravenţiile astea dacă ar fi sancţionate... Nu îndrăznesc să mai visez la radare fixe (ca în Germania, Elveţia, Ungaria). Să mai vorbim de colectarea selectivă a gunoiului? Păi în Belgia există inspectori care verifică sacii de gunoi necorespunzători şi care au rol de agenţi constatatori. Dacă găsesc în ei ceva ce te identifică, eşti bun de plată 1200 euro. Dacă nu te identifică, ard tot blocul cu o amendă. Dar nimeni nu are cojones să ia astfel de măsuri. Pentru că fiecare român, de la cel mai sărac la cel mai bogat, e obişnuit să fure. De la faptul că declari cu 1 m3 de apă mai puţin la consum la bloc şi până la fraude cu TVA, toată lumea fură, fiecare după pricepere şi posibilităţi. Iar dacă loveşti în obiceiul ăsta, te-ai sinucis electoral. - LanceR a scris:
- iar mediul privat va fi ucis de catre cresterea obligatorie a salariului minim
Mediul privat va fi ucis de propria-i lăcomie. La ora actuală puţini privaţi respectă legislaţia (ore suplimentare, concedii de odihnă şi medicale, fişe de post, protecţia muncii, fiscalizare), dar angajaţii tac şi înghit, iar Inspectoratul Teritorial de Muncă se face că nu vede, că doar n-o să deranjeze ,,marii contribuabili". - riciu a scris:
- merdzea
Interesantă scrierea vremii... acest dze în loc de ge vine din scrierea chirilică, unde ge se citea ghe, iar pentru ge se scria dze. _________________ :TTT:
|
| | | ciprian71
Numarul mesajelor : 1682 Varsta : 53 Localizare : BUCURESTI Reputatie : 4749 Data de inscriere : 19/07/2016
| Subiect: Discuții 2016 Lun 12 Dec 2016, 10:39 | |
| Adica cum, supraacciza este inclusa si in motorina locomotivei??? Daca imi aduc bine aminte, PSD a introdus aceasta supraacciza si care promitea 1000 de km de autostrada in 2014.Deci trenul contribuia la costruirea de autostrada.Tragic este ca nu s-a facut nimic cu acesti bani. |
Numarul mesajelor : 20625 Varsta : 35 Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei Reputatie : 25565 Data de inscriere : 16/08/2011
| Subiect: Re: Discuții 2016 Lun 12 Dec 2016, 10:42 | |
| - ciprian71 a scris:
- Adica cum, supraacciza este inclusa si in motorina locomotivei???
Da. _________________ :TTT:
|
Numarul mesajelor : 18746 Localizare : Hunedoara Reputatie : 24322 Data de inscriere : 05/10/2010
| Subiect: Re: Discuții 2016 Lun 12 Dec 2016, 11:03 | |
| - ciprian71 a scris:
Daca imi aduc bine aminte, PSD a introdus aceasta supraacciza si care promitea 1000 de km de autostrada in 2014.Deci trenul contribuia la costruirea de autostrada.Tragic este ca nu s-a facut nimic cu acesti bani. PSD a mintit de acum 3-4 ani cu acciza asta ca vor construi autostrazi au construit un rahat banii s-au dus la pensii si salarii Bun Ponta a zis ca daca nu se construieste autostrada Comarnic -Brasov nu mai candideaza in 2016 dar el a candidat micul jegos zis pinochio Nu o sa avem autostrazi sanatate cai ferate educatie pentru ca banii s-au dus la panselute si banci retrocedari si softuri care insumeaza 2.1 miliarde de euro de aia are Austria Railjet si infrastructura si noi nu.. Poate ne zice si noua cineva de ce Oprescu a dat 70 de mil de euro la spitalul Malaxa si Secureanu s-a distrat cu banii Cineva sa stinga lumina |
| | | LanceR V.I.P Member
Numarul mesajelor : 6378 Varsta : 57 Localizare : NordulBucurestiului Reputatie : 11399 Data de inscriere : 17/02/2011
| Subiect: Re: Discuții 2016 Lun 12 Dec 2016, 12:45 | |
| si Ceausescu a luat imprumuturi pentru investitiile importante,asa cum si multi privati de acum si-au riscat niste bani la debutul activitatii |
| | | LanceR V.I.P Member
| Subiect: Re: Discuții 2016 Lun 12 Dec 2016, 12:48 | |
| - Adrian78 a scris:
- ciprian71 a scris:
Daca imi aduc bine aminte, PSD a introdus aceasta supraacciza si care promitea 1000 de km de autostrada in 2014.Deci trenul contribuia la costruirea de autostrada.Tragic este ca nu s-a facut nimic cu acesti bani. PSD a mintit de acum 3-4 ani cu acciza asta ca vor construi autostrazi au construit un rahat banii s-au dus la pensii si salarii Bun Ponta a zis ca daca nu se construieste autostrada Comarnic -Brasov nu mai candideaza in 2016 dar el a candidat micul jegos zis pinochio Nu o sa avem autostrazi sanatate cai ferate educatie pentru ca banii s-au dus la panselute si banci retrocedari si softuri care insumeaza 2.1 miliarde de euro de aia are Austria Railjet si infrastructura si noi nu.. Poate ne zice si noua cineva de ce Oprescu a dat 70 de mil de euro la spitalul Malaxa si Secureanu s-a distrat cu banii Cineva sa stinga lumina gurile rele spun ca in spatele afacerilor de la Malaxa s-ar afla nimeni altul decat fiul fostului primar |
| Subiect: Re: Discuții 2016 Lun 12 Dec 2016, 13:25 | |
| Tot fiul lui Oprescu? Ăla mai dăduse un tun cu Dogtown, cică făcuse adăpost de câini şi lua bani pentru el, dar câinii, de fapt, mergeau la Bragadiru unde erau omorâţi pe loc (cu bâta), însă se decontau bani pentru cazarea lor 14 zile sau cât zicea legea. _________________ :TTT:
|
| Subiect: Re: Discuții 2016 Lun 12 Dec 2016, 14:01 | |
| - LanceR a scris:
- Adrian78 a scris:
- ciprian71 a scris:
Daca imi aduc bine aminte, PSD a introdus aceasta supraacciza si care promitea 1000 de km de autostrada in 2014.Deci trenul contribuia la costruirea de autostrada.Tragic este ca nu s-a facut nimic cu acesti bani. PSD a mintit de acum 3-4 ani cu acciza asta ca vor construi autostrazi au construit un rahat banii s-au dus la pensii si salarii Bun Ponta a zis ca daca nu se construieste autostrada Comarnic -Brasov nu mai candideaza in 2016 dar el a candidat micul jegos zis pinochio Nu o sa avem autostrazi sanatate cai ferate educatie pentru ca banii s-au dus la panselute si banci retrocedari si softuri care insumeaza 2.1 miliarde de euro de aia are Austria Railjet si infrastructura si noi nu.. Poate ne zice si noua cineva de ce Oprescu a dat 70 de mil de euro la spitalul Malaxa si Secureanu s-a distrat cu banii Cineva sa stinga lumina gurile rele spun ca in spatele afacerilor de la Malaxa s-ar afla nimeni altul decat fiul fostului primar Da baiatul cu pantaloni roz.. |
| | | ldh80 V.I.P Member
Numarul mesajelor : 6889 Varsta : 42 Localizare : Pascani Reputatie : 12286 Data de inscriere : 03/11/2010
| Subiect: Re: Discuții 2016 Lun 12 Dec 2016, 23:26 | |
| oricum, chiar daca ar fi castigat PNL-ul alegerile, tot aia era! Astazi absolut toate partidele politice din Romania sunt niste gasti de hoti, si toate partidele politice care au condus Romania dupa 1990 sunt vinovate pentru dezastrul economic de dupa 1990!
Poate doar pana in 1996 au mai mers treburile cat de cat- consider ca cel mai bun guvern care l-a avut Romania dupa 1990 a fost cel condus de Nicolae Vacaroiu. Nu Liviu Dragnea trebuia propus de PSD ca prim-ministru (si Dragnea asta mari hotii a facut- sa justifice din ce bani si-a facut vila de lux si domeniul din Alexandria), ci Nicolae Vacaroiu!
Iar singurul politician sarac si cinstit, care nu a fost nicioadata amestecat in scandaluri de coruptie din Romania, este Ion Iliescu (el personal nu a facut fapte de coruptie, dar a gresit ca a fost prea slab si i-a lasat pe altii sa fure). |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Discuții 2016 | |
| |
| | | | Discuții 2016 | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |