|
| Discuții 2016 | |
|
+22@ndrey alex.barac.5 COSTACHE MIHAIL NicuS Amiralul Adirmvl IonutCFR2009 kristi kkk mielutu zburator dan tm ldh80 DAS 2011 riciu LanceR TVlad Katalyn Adrian78 Dr2005 ciprian71 cardinal Nesebar 92Dragos 26 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
kristi kkk V.I.P Member
Numarul mesajelor : 1697 Varsta : 45 Localizare : Alexandria Reputatie : 7658 Data de inscriere : 25/08/2008
| Subiect: Re: Discuții 2016 Mar 20 Dec 2016, 21:09 | |
| Nu, eu vreau Teleormanul în Bulgaria. Acolo sunt mafioţi care ar reuși să ducă în lumea dreptilor politicieni de teapa lu' Dragnea. Aștia dacă întâlnesc un mincinos au alte metode de a-l vindeca de mitomanie, noi în Teleorman îl pedepsim votându-l. |
| | | Amiralul
Numarul mesajelor : 845 Reputatie : 6528 Data de inscriere : 12/06/2009
| Subiect: Re: Discuții 2016 Mar 20 Dec 2016, 21:14 | |
| Pina nu o sa vedeti un referendum cu 51% pentru unirea cu Romania in Moldova,discutiile nu-si au rostul.Putem discuta subiectul la referendumul ....cu intrebarea:Vreti sa ne unim cu Moldova? |
| | | ldh80 V.I.P Member
Numarul mesajelor : 6890 Varsta : 42 Localizare : Pascani Reputatie : 12291 Data de inscriere : 03/11/2010
| Subiect: Re: Discuții 2016 Mar 20 Dec 2016, 21:39 | |
| - Adrian78 a scris:
- ldh80 poti sa unesti Vasluiul cu Rep Moldova pacat ca nu e si Teleormanu mai aproape
Oho, domnule, ce "bine" cunoasteti dumneavoastra si romanii din Republica Moldova, si pe cei din judetul Vaslui, si pe cei din judetul Teleorman! Oare ?! Ganditi-va mai bine! |
| | | LanceR V.I.P Member
Numarul mesajelor : 6378 Varsta : 57 Localizare : NordulBucurestiului Reputatie : 11403 Data de inscriere : 17/02/2011
| Subiect: Re: Discuții 2016 Mar 20 Dec 2016, 21:50 | |
| din pacate,unirea este imposibila in actuala conjunctura,desi e indubitabil ca suntem acelasi popor la origini nu vorbim de populatiile stramutate spre si dinspre Basarabia,penreu a schimba balanta o tara mai mare inseamna o tara mai puternica.in interbelic,in perioada Romaniei Mari,de exemplu,putea face cumparaturi la Paris cu lei romanesti se mai vede cu ochiul liber si faptul ca,unora care nu fac nimic nici pentru Romania,le e teama sa nu cumva sa trebuiasca sa faca ceva pt moldoveni nemtii nu si-au facut griji din asta. bine,o sa se spuna ca ei sunt obisnuiti cu munca,chestie care in alte parti e ceva jenant |
| | | dan tm V.I.P Member
Numarul mesajelor : 9104 Reputatie : 13013 Data de inscriere : 16/07/2014
| Subiect: Re: Discuții 2016 Mar 20 Dec 2016, 22:40 | |
| Lancer, nu stiam ca doar la Bucuresti se lucreaza pentru tara noastra si ca a face ceva pentru tara inseamna a dori unirea cu Moldova.
Daca unirea era usor de facut se facea direct de Iliescu si de catre cei care au declarat independenta ei, cereau unire nu independenta. Imi pare rau ca nu se intelege acest lucru.
A face ceva pentru Romania, poate fi si a nu ii dori raul.
|
| Subiect: Re: Discuții 2016 Mar 20 Dec 2016, 22:44 | |
| Nu va faceti griji, iata unionistii au reprezentat in parlamentul nostru
http://www.romanialibera.ro/rezultate-alegeri-parlamentare-2016+/parlamentare-2016/traian-basescu--guvernul-va-fi-psd-alde--prima-lege-pe-care-as-depune-o-este-legata-de-anularea-taxei-pentru-actele-de-cetatenie-pentru-cetatenii-republicii-moldova-436096 |
| | | ldh80 V.I.P Member
Numarul mesajelor : 6890 Varsta : 42 Localizare : Pascani Reputatie : 12291 Data de inscriere : 03/11/2010
| Subiect: Re: Discuții 2016 Mier 21 Dec 2016, 07:47 | |
| |
| Subiect: Re: Discuții 2016 Mier 21 Dec 2016, 08:23 | |
| Pacat ca nu iesi din fundatura Husului, macar in Romania daca nu in Europa. |
| | | ldh80 V.I.P Member
| Subiect: Re: Discuții 2016 Mier 21 Dec 2016, 08:33 | |
| Stati linistit, ca am fost si prin Romania si prin Europa!
In Romania am vizitat urmatoarele orase- Iasi, Suceava, Pascani, Brasov, Sibiu, Tulcea, Constanta, Bucuresti si Timisoara (când am fost la varu, care este sef de tren si locuieste in Timisoara).
In Europa am fost in doua excursii cu autocarul- prima in Bulgaria si Grecia, iar a doua in Ungaria, nordul Austriei, Slovacia, Cehia si orasul german Dresda. |
| | | ldh80 V.I.P Member
| Subiect: Re: Discuții 2016 Mier 21 Dec 2016, 08:37 | |
| Si la aceasta mai adaugati ca am vizitat orasele Chisinau, Soroca si Cernauti! In Chisinau si Soroca am fost începând din 1987 pana prin 1998 aproape in fiecare an! |
| | | Dr2005 Administrator
Numarul mesajelor : 20628 Varsta : 35 Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei Reputatie : 25572 Data de inscriere : 17/08/2011
| Subiect: Re: Discuții 2016 Mier 21 Dec 2016, 09:02 | |
| - dan tm a scris:
- Nu va faceti griji, iata unionistii au reprezentat in parlamentul nostru
http://www.romanialibera.ro/rezultate-alegeri-parlamentare-2016+/parlamentare-2016/traian-basescu--guvernul-va-fi-psd-alde--prima-lege-pe-care-as-depune-o-este-legata-de-anularea-taxei-pentru-actele-de-cetatenie-pentru-cetatenii-republicii-moldova-436096 Nu cumva există o lege care spune că parlamentarii români nu trebuie să aibă dublă cetăţenie? Pe de altă parte, mai există încă o lege care spune că un parlamentar nu poate primi mandatul dacă a fost condamnat definitv pentru fraudă electorală şi, totuşi, Liviu Dragnea este în parlament. _________________ :TTT:
|
| | | ldh80 V.I.P Member
| Subiect: Re: Discuții 2016 Mier 21 Dec 2016, 09:06 | |
| aici un jurist ne-ar putea lamuri mai bine! Dar masura in sine propusa cu privire la cetatenii Republicii Moldova este una buna! |
| | | ciprian71
Numarul mesajelor : 1683 Varsta : 53 Localizare : BUCURESTI Reputatie : 4754 Data de inscriere : 19/07/2016
| Subiect: Re: Discuții 2016 Mier 21 Dec 2016, 09:22 | |
| - ldh80 a scris:
- dan tm a scris:
- Prietenul la nevoie se cunoaste.
Eu am un singur prieten: banul.
asadar da, banul conteaza, degeaba unesti doua saracii. Tu iti imaginezi ca daca se uneste intr-o zi Coreea de Sud cu Coreea de Nord, sudistilor le va fi usor? le va fi foarte greu, chiar si Germania resimte unirea.
Banul conteaza.
Pacat! Ce pot sa zic- imi pare rau pentru dumneavoastra, daca puteti afirma- ca om- puteti afirma ca aveti in singur "prieten"- banul!
Eu nu am sa ajung nicioadata sa gandesc asa!
Din pacate, BANUL este prietenul si aliatul nostru pentru a avea toate cele necesare unei vieti normale.In Romania ca si in Rep. Moldova, banul este controlat de o mana de oameni pe care ii tot vedem in viata publica. Domnule ldh80, ati vazut filmuletul postat de mine de pe youtube? Credeti ca distinsa doamna care se deplasa cu masina statului duminica pentru nimic altceva decat sa mai scoata niste prieteni pardon , niste bani, a inteles oare ceva pentru ce este ea in acea functie? Oare o interesa de poporul moldovean, de nevoile si necazurile, de faptul ca ea era imbracata atfel fata de toti ceilalti ce muncesc cinstit si nu au de nici unele?Oare si-ar fi dorit sa faca ceva ca si ceilalti moldoveni sa fie lafel de bine imbracati ca dumneaei? Am simtit de fiecare data,ce inseamna un stat serios, mergand in Austria in Sankt Pölten.Unde ieseam cu prietenii de familie sa servim cina.Centrul era plin de simpli cetateni ce dupa orele de program ies sa manance ceva, sa bea un vin bun si ce era obisnuit, era imbracamintea de buna calitate.Sunt convins ca un guvernant se confnda usor printe acei cetateni simpli. |
| | | ldh80 V.I.P Member
| Subiect: Re: Discuții 2016 Mier 21 Dec 2016, 09:51 | |
| PS O singura precizare- nu mai spuneti popor moldovean, ca nu exista asa ceva! Spuneti romani din Republica Moldova!
-Este perfect adevarat ca cei aflati la conducere si marea majoritate a politicienilor -atat de la Bucuresti cat si de la Chisinau sunt corupti si hoti! Dar fiind accelasi popor, evident ca sunt si acceleasi apucaturi si lipsuri (ca si la Timisoara si la Bucuresti si la Chisinau tot poporul roman este).
-Cu banul. Evident ca pentru a trai decent este nevoie si de bani! Nu am contestat acest lucru!
Dar banul nu trebuie sa se transforme in scop in sine, si mai ales nu trebuie sa schimbe caracterul, comportamentul, moralitatea, etc unui om!
Pe multi banul i-a stricat, de-a lungul istoriei pentru bani s-au comis multe acte reprobabile (crime, inselatorii, etc)! |
| | | ciprian71
Numarul mesajelor : 1683 Varsta : 53 Localizare : BUCURESTI Reputatie : 4754 Data de inscriere : 19/07/2016
| Subiect: Discuții 2016 Mier 21 Dec 2016, 10:42 | |
| Aici aveti dreptate, banul nu trebuie sa schimbe caracterul, moralitatea, comportamentul.Consider ca numai cei slabi sau cei ce castiga usor pe cai mai putin legale pot deveni mai putin oameni. Personal am constatat cum se cern oamenii intre ei.Am avut o familie unita pana pe la sfarsitul anilor 90.Acum nu mai stim unul de altul.Parca ne ferim.Unii sa nu dezvalui castigurile miraculoase, altii sa nu aprinda vreun conflict.Am avut un frate si un var de rang 1 sa zic sa fiu inteles.Au devenit niste indivizi cu care doar colaborez strict financiar si atat.Fratele vine din obligatie o data pe luna la mine la birou doar pentru a bascula niste acte.In august am gasit surprin prin teacul de facturi si chitante, un contract de leasing, si-a achizitionat o masina de 75000 euro.Credeti-ma nici azi nu am aflat din gura lui ca el isi misca fizicul cu acea masina.Sa zica doar si sa-mi arate asa ca frate, masina lui.Constient fiind ca am pe masa contract, facturi.Acesta este fratele meu azi, cel de ieri era unit, spunea tot, ne plimbam, mergeam la picnic.Varul la fel, un individ scortos, veniturile este un subiect tabu.Ascuns si mereu se vauita ca nu merge businesul si asta in conditiile in care are limuzina si abonament la un restaurant bun. Dar surprinzator am prieten patron asfaltangiu, nu pridideste cat are de asfaltat, dar care face tot posibilul sa ne vedem din cand in cand, chiar si la o benzinarie daca nu ne permite timpul in alta parte si m-a surprin o vorba a lui: ,, Cipriane, banii ii strica pe multi.Daca as avea o putere as desfinta banii si in locul lor as emite o cartela cu care sa poata sa manance 3 mese pe zi, sa-si achite intretinerea lunara si sa se imbrace decent doar din munca oferita de mine." Pana la urma ce are nevoie omul cat traieste pe acest pamant? |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Discuții 2016 | |
| |
| | | | Discuții 2016 | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |