|
| Mersul Trenurilor 2016/2017 | |
|
+67kristi kkk Luna Norbi mariuscfrbucuresti bubu Katalin4653 Tony-PH traian riciu alliens alex.barac.5 nenuandrei CristyanC rich1974 didinul teoiasi cristi CFR Cipri Andrei Neculai Jhonyla dandel matei vulcan Andrey_tm cfr500 miguel1975 Razvan Tudor Rarau florin94 MariusM Vale cristi ar Petre_IFTE Andrei Andras marius664 neluadi @ndrey Vice30 Saruman AndiCFR billy752-istu 19jimmy84 Adirmvl cristy79 Vitosa mielutu zburator delly marius_catalin84 ALEXCFR raulberian theblackstigx CristianSM IonutCFR2009 bobi ECata Adrian78 Ikarus99 laurentzu ciprian71 AeroX dan tm 92Dragos cardinal razvan - trenuri Dr2005 Cris_Cr ets2oltromânia Katalyn Nesebar 71 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
ciprian71
Numarul mesajelor : 1682 Varsta : 53 Localizare : BUCURESTI Reputatie : 4749 Data de inscriere : 19/07/2016
| Subiect: Re: Mersul Trenurilor 2016/2017 Mar 11 Oct 2016, 13:24 | |
| - Kapпaтй a scris:
- Acum pleaca la 14 si ajunge Arad 1:25, pentru noul mers cica va fi la 13 si ajunge in Arad la 0:26 deci e corecta plecarea la 13 pentru ca si pe Sighisoara si pe Sibiu se face la fel, atat ca pe Sighisoara durata intarzierilor era foarte mare si de asta au zis sa il bage pe Sibiu ca acolo macar nu intarzie.
Am inteles asta, dar pana la Curtici.Dac pleca din Curtici la 1.05, cum ajunge la Lokoshaza 1.15? Ora se da innapoi si deci corect era 0.15. Face fix 10 min intre Curtici si Lokoshaza. |
| | | laurentzu
Numarul mesajelor : 424 Varsta : 39 Localizare : Iasi Reputatie : 3515 Data de inscriere : 08/06/2016
| Subiect: Re: Mersul Trenurilor 2016/2017 Mar 11 Oct 2016, 13:45 | |
| Daca unii sunt de parere ca degeaba ne batem gura pe aici si ca mersul va fi in mare acelasi, asta in cel mai bun caz in care nu vor mai fi scoase din trenuri, macar stie cineva daca pe anumite tronsoane unde au mai fost lucrari la linie si care sunt preconizate a se incheia in aceasta toamna , daca timpii de parcurs vor mai scadea ? |
| | | Ikarus99
Numarul mesajelor : 110 Varsta : 25 Localizare : Depinde,undeva prin Romania Reputatie : 3158 Data de inscriere : 19/07/2016
| Subiect: Re: Mersul Trenurilor 2016/2017 Mar 11 Oct 2016, 14:13 | |
| Salutare! Ar exista modificari pe M700 si M900? Deoarece,eu in vacanta din Decembrie, o petrec in Drobeta Turnu Severin |
| | | Adrian78 Administrator
Numarul mesajelor : 18745 Localizare : Hunedoara Reputatie : 24321 Data de inscriere : 05/10/2010
| Subiect: Re: Mersul Trenurilor 2016/2017 Mar 11 Oct 2016, 15:34 | |
| - 92Dragos a scris:
- Am zis eu ca Bononia se va separa de Traianus dar unii tot nu si nu si iarasi nu... foarte bine sper sa fie de noapte tren perfect de mers atat la Arad cat si Craiova.
Duminica in Curtici sufla vântul prin el nici un călător Era mai bun când circulă noaptea aveai tren de la Timișoara la Craiova la 2 noaptea |
| | | 92Dragos Moderator si Fotograful anului
Numarul mesajelor : 2942 Localizare : Targu Mures / Gheorgheni Reputatie : 8371 Data de inscriere : 24/05/2010
| Subiect: Re: Mersul Trenurilor 2016/2017 Mar 11 Oct 2016, 16:24 | |
| - Kapпaтй a scris:
- 92Dragos a scris:
- Am zis eu ca Bononia se va separa de Traianus dar unii tot nu si nu si iarasi nu... foarte bine sper sa fie de noapte tren perfect de mers atat la Arad cat si Craiova.
Unii zic ca dispare definitiv nu ca trece de noapte.
Corona nu revine la plecarea lui normala dupa 17 din Budapest? E tare prost cum a fost anul asta. Revin toate la orarul normal. |
| | | ECata
Numarul mesajelor : 46 Varsta : 52 Reputatie : 3051 Data de inscriere : 31/08/2016
| Subiect: Întrebare Mar 11 Oct 2016, 20:21 | |
| Știe cineva, noul mers va aduce modificări pentru IR 1650 (Suceava 5:00 - București 11:48) și 1659 (București 17:00 - Suceava 23:49) ? Mulțumesc!! |
| | | 92Dragos Moderator si Fotograful anului
Numarul mesajelor : 2942 Localizare : Targu Mures / Gheorgheni Reputatie : 8371 Data de inscriere : 24/05/2010
| | | | laurentzu
Numarul mesajelor : 424 Varsta : 39 Localizare : Iasi Reputatie : 3515 Data de inscriere : 08/06/2016
| | | | ECata
Numarul mesajelor : 46 Varsta : 52 Reputatie : 3051 Data de inscriere : 31/08/2016
| Subiect: Re: Mersul Trenurilor 2016/2017 Mier 12 Oct 2016, 11:07 | |
| - laurentzu a scris:
- ECata a scris:
- Știe cineva, noul mers va aduce modificări pentru IR 1650 (Suceava 5:00 - București 11:48) și 1659 (București 17:00 - Suceava 23:49) ?
Mulțumesc!! De ce intrebi? Speri sa iti puna grupa de Botosani la ele ? Nu iti înțeleg "gluma" (poate nu sunt eu în cea mai bună formă azi) dar, că sa nu ramai nesatisfăcut în curiozitatea ta, iti aduc la cunoștință că folosesc uneori acest tren (îmi convine ora la care ajunge în București). E un efort din partea mea (plec din Botoșani la 4:15 cu mașina proprie si personală, ajung in Suceava in jur de 4:45, parchez mașina în parcarea din spatele gării Burdujeni și merg la tren. La întoarcere (una - două zile mai târziu), fac drumul invers. E puțin greu dar e bine. Mult iubite si stimate coleg de forum, exprimarea trenulimii tale este greșită: citez: să-ti pună grupa de Botoșani. Grupa de Botoșani, la acest tren, ar fi o tristă aberație, dar, presupunând că ar exista, nu ar fi pentru mine. Transportul cu trenul este unul de utilitate publică. Sper ca m-am făcut înțeles. Detalii, definiția completă și corectă a termenului "utilitate publica" o găsești în Codul civil. Sau, dacă ai timp, vezi lucrările lui Boroi. Scuze pentru eventuale greșeli de redactare, scriu de pe tabletă , din mers, firește . Cu stimă, ECata |
| | | bobi
Numarul mesajelor : 733 Localizare : Iasi Reputatie : 4627 Data de inscriere : 06/05/2014
| Subiect: Re: Mersul Trenurilor 2016/2017 Mier 12 Oct 2016, 11:13 | |
| - ECata a scris:
- laurentzu a scris:
De ce intrebi? Speri sa iti puna grupa de Botosani la ele ? Nu iti înțeleg "gluma" (poate nu sunt eu în cea mai bună formă azi) dar, că sa nu ramai nesatisfăcut în curiozitatea ta, iti aduc la cunoștință că folosesc uneori acest tren (îmi convine ora la care ajunge în București). E un efort din partea mea (plec din Botoșani la 4:15 cu mașina proprie si personală, ajung in Suceava in jur de 4:45, parchez mașina în parcarea din spatele gării Burdujeni și merg la tren. La întoarcere (una - două zile mai târziu), fac drumul invers. E puțin greu dar e bine. Mult iubite si stimate coleg de forum, exprimarea trenulimii tale este greșită: citez: să-ti pună grupa de Botoșani. Grupa de Botoșani, la acest tren, ar fi o tristă aberație, dar, presupunând că ar exista, nu ar fi pentru mine. Transportul cu trenul este unul de utilitate publică. Sper ca m-am făcut înțeles. Detalii, definiția completă și corectă a termenului "utilitate publica" o găsești în Codul civil. Sau, dacă ai timp, vezi lucrările lui Boroi. Scuze pentru eventuale greșeli de redactare, scriu de pe tabletă , din mers, firește . Cu stimă, ECata Parerea mea este ca te-ai aprins degeaba, Laurentzu cred ca mai mult a vrut sa ,,intepe,, CFR-ul , nicidecum pe tine! |
| | | dan tm V.I.P Member
Numarul mesajelor : 9098 Reputatie : 13003 Data de inscriere : 16/07/2014
| Subiect: Re: Mersul Trenurilor 2016/2017 Mier 12 Oct 2016, 11:25 | |
| In triaj si in grupa de marfa se vorbeste mai mult in stilul popular, modul elevat, superior cu citate din clasici si trimiteri la legislatie, este mai mult apanajul administratiei, justitiei si mediului universitar.
Aici nu e in mod cert un forum al elitelor iar modul tau de a te da superior in fata celorlalti membri ai forumului denota frustrari.
Abordarea superioara pe care o afisezi si etalarea cunostintelor in cadrul unor discutii cu noi nu ne fac sa ne simtim inferiori, dimpotriva.
Sa nu crezi ca toti sintem la virsta jocurilor pe telefon, multi dintre noi putem avea exact acelasi limbaj deoarece am deschis cite o carte, insa conteaza si modul in care iti afisezi cunostintele si ai putea invata de la kristii kkk care adeseori citeaza diversi autori fara sa isi aroge o superioritate. |
| | | ECata
| Subiect: Re: Mersul Trenurilor 2016/2017 Mier 12 Oct 2016, 11:35 | |
| - dan tm a scris:
- In triaj si in grupa de marfa se vorbeste mai mult in stilul popular, modul elevat, superior cu citate din clasici si trimiteri la legislatie, este mai mult apanajul administratiei, justitiei si mediului universitar.
Aici nu e in mod cert un forum al elitelor iar modul tau de a te da superior in fata celorlalti membri ai forumului denota frustrari.
Abordarea superioara pe care o afisezi si etalarea cunostintelor in cadrul unor discutii cu noi nu ne fac sa ne simtim inferiori, dimpotriva.
Sa nu crezi ca toti sintem la virsta jocurilor pe telefon, multi dintre noi putem avea exact acelasi limbaj deoarece am deschis cite o carte, insa conteaza si modul in care iti afisezi cunostintele si ai putea invata de la kristii kkk care adeseori citeaza diversi autori fara sa isi aroge o superioritate. Scuze, nu am vrut să par "superior". Suntem egali. Nu? Am scris zâmbind si am sperat să zâmbiți. Accept limbajul popular dar nu pot fi obligat sa scriu la fel. De altminteri , regulamentul forumului cere păstrarea unui anumit nivel al dialogului. Cat despre frustrări și nemulțumiri , să ridice piatra cel ce nu le are... Sa știi că, la 44 de ani, ma surprind deschizând, uneori, pe telefon, câte un joculeț... Nu este nicio rușine. Suntem oameni. Zâmbiți ! Baftă!
Ultima editare efectuata de catre ECata in Mier 12 Oct 2016, 11:50, editata de 1 ori |
| | | ECata
| Subiect: Re: Mersul Trenurilor 2016/2017 Mier 12 Oct 2016, 11:45 | |
| [quote="bobi"] - ECata a scris:
Parerea mea este ca te-ai aprins degeaba, Laurentzu cred ca mai mult a vrut sa ,,intepe,, CFR-ul , nicidecum pe tine! Înțeleg, treaba cu "înțepatul" CFR-ului, nu si pe aia cu "să-ți pună grupă". |
| | | laurentzu
| Subiect: Re: Mersul Trenurilor 2016/2017 Mier 12 Oct 2016, 11:56 | |
| - ECata a scris:
- laurentzu a scris:
De ce intrebi? Speri sa iti puna grupa de Botosani la ele ? Nu iti înțeleg "gluma" (poate nu sunt eu în cea mai bună formă azi) dar, că sa nu ramai nesatisfăcut în curiozitatea ta, iti aduc la cunoștință că folosesc uneori acest tren (îmi convine ora la care ajunge în București). E un efort din partea mea (plec din Botoșani la 4:15 cu mașina proprie si personală, ajung in Suceava in jur de 4:45, parchez mașina în parcarea din spatele gării Burdujeni și merg la tren. La întoarcere (una - două zile mai târziu), fac drumul invers. E puțin greu dar e bine. Mult iubite si stimate coleg de forum, exprimarea trenulimii tale este greșită: citez: să-ti pună grupa de Botoșani. Grupa de Botoșani, la acest tren, ar fi o tristă aberație, dar, presupunând că ar exista, nu ar fi pentru mine. Transportul cu trenul este unul de utilitate publică. Sper ca m-am făcut înțeles. Detalii, definiția completă și corectă a termenului "utilitate publica" o găsești în Codul civil. Sau, dacă ai timp, vezi lucrările lui Boroi. Scuze pentru eventuale greșeli de redactare, scriu de pe tabletă , din mers, firește . Cu stimă, ECata Frate ce te-ai aprins asa ? Evident ca era o intepatura la adresa CFR-ului si mai ales a mersului si a legaturilor de pe 511 din Veresti. Daca ai fi citit mesajele mele de pe forum, ai fi vazut ca mereu am scris pentru un mers mai bun pe Veresti-Botosani. In plus desi locuiesc in Iasi, la una doua luni merg la Botosani si e si normal ca mi-as dori legaturi cat mai bune la Veresti, pentru ca despre tren direct Iasi--Botosani nu cred ca se va pune niciodata. |
| | | Katalyn
Numarul mesajelor : 7376 Varsta : 34 Localizare : Rugby, UK. Reputatie : 11193 Data de inscriere : 09/10/2014
| Subiect: Re: Mersul Trenurilor 2016/2017 Mier 12 Oct 2016, 12:08 | |
| Deci so luam pe rand :
1. In jurul datei de 18-19 octombrie deci peste cateva zile o sa apara pe site-ul nemtesc trenurile IR valabile de la noul mers. 2. Dupa data de 25 octombrie vor aparea si livretele noului mers de tren care din pacate vor ajunge si anul acesta la persoane neautorizate sau total pe langa cu trenurile. 3. Incepand cu 25 noiembrie va aparea si noul mers de tren pe site-ul oficial www.cfrcalatori.ro.
Sper ca odata aparut noul mers de tren sa inceteze discutile despre trenurile care ajung/pleaca la Botosani ca s-a virusat tot forumul cu discuti si propuneri inutile si fara logica legate de trenurile sau ce trenuri ar trebui sa ajunga la Botosani. |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Mersul Trenurilor 2016/2017 | |
| |
| | | | Mersul Trenurilor 2016/2017 | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |