Forumul pasionatilor de trenuri din România

Acest forum a fost creat pentru cei care iubesc cu adevarat trenurile din Romania!

AcasaAcasa  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ConectareConectare  ÎnregistrareÎnregistrare  

Întrebări şi răspunsuri

In jos 
+79
Sabik
catalinu'
Vlad
bobi
AeroX
aris86
CristyanC
lapsanszkitamas
gvd
apmatei
laur 133
AndreiCFRbv
Luna
Daniel Trifu
johnsmoke
florin94
alliens
ravers75
ldh80
19jimmy84
cardinal
kristi kkk
Warrington
theblackstigx
florin29sv
riciu
Jhonyla
trancefan83
traian
razvan - trenuri
SST_EuroBlue
Andrey_tm
bubu
KQQ
Casanova
Norbi
ciprian71
laurentzu
get.
cortexedge
alex.alexus.tm
neluadi
Spartan1948
cfr500
Petre_IFTE
teoiasi
Razvan Tudor
@ndrey
tomi_morar
alkrosis
Rarau
alex.barac.5
sorinache96
DUAL
sp59
LanceR
TVlad
CristianSM
marius664
billy752-istu
IonutCFR2009
baiazid
cristy79
dan tm
didinul
Dr2005
cristi ar
frank81
Katalyn
Vitosa
mielutu zburator
Adirmvl
AndreiSV
Adrian78
Ghioca Bogdan
AndiCFR
ets2oltromânia
Nesebar
alex1987
83 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 34 ... 64, 65, 66, 67  Urmatorul
AutorMesaj
@ndrey
V.I.P Member
V.I.P Member
@ndrey

Numarul mesajelor : 902
Varsta : 37
Localizare : Iasi
Reputatie : 6431
Data de inscriere : 26/09/2009

Întrebări şi răspunsuri  - Pagina 65 Empty
MesajSubiect: Re: Întrebări şi răspunsuri    Întrebări şi răspunsuri  - Pagina 65 Icon_minitimeJoi 13 Apr 2017, 23:36

Warrington a scris:
ciprian71 a scris:
Asta ma face sa cred ca toate guvernele ce s-au succedat nu au inteles nimic.Se cunoaste ca gradul de colectare al taxelor si impozitelor  este undeva la 40%.Cu alte cuvinte ne confruntam de ani de zile cu un sistem complet dereglat.

Sunt de aceeași părere. Politicile fiscale din RO sunt stabilite de oameni care nu înțeleg nimic din comportamentul uman, ba chiar își folosesc pozițiile pentru a agresa contribuabilii ”cu legea în mână”. Sunt oameni formați pe vremea lui Ceaușescu, înclinați spre agresarea psihică a cetățenilor de către stat, nu spre stabilirea și colectarea corectă a unor taxe și impozite.
In netresant,dar atitufines, viziunea, sustinea si declararea vadita a anumitor interese oriente ,crezi ca sunt ,asa usor trecute cu vederea ?evident ca ,din punctul meu de vedere nu exprimi decat evident dispret pentru ,ce crezi ca esti,noi ca tine am mai rasuflat, doar o gogoasa exilata in pribegia sclava a lumii moderne,drum bun ,noi nu avem de ce sa n -e schimbat orientarea,dar punctul de vedere da.!
Asa cum crezi ca sunt altii taranui lipsit de perspectiva, dar asa esti tu ,un mare tovaras comunis,aparand interesele statale,ai ceva pareri ,avocatiale pe cam toate trusturile de presa de prin zona Iasului ,mai sclav deservit cururilor zonale,nu ai fost,nu ai sa fii,si nici nu ai sa apuci sa ii dai la gust pe lina politica ,asa sincer ,ai lima aspra !
Sus In jos
ciprian71

Numarul mesajelor : 1681
Varsta : 53
Localizare : BUCURESTI
Reputatie : 4727
Data de inscriere : 19/07/2016

MesajSubiect: Întrebări şi răspunsuri   Întrebări şi răspunsuri  - Pagina 65 Icon_minitimeVin 14 Apr 2017, 07:54

Colegi si administratori ai acestui forum,eu nu inteleg nimic din ce spune @ndrey.Nu sunt deacord cu limbajul, greselile gramaticale.Nu pretind ca am fi perfecti dar sa fim decenti si liberi in parerile personale.
Sus In jos
Warrington

Warrington

Numarul mesajelor : 787
Reputatie : 3768
Data de inscriere : 03/09/2016

MesajSubiect: Re: Întrebări şi răspunsuri    Întrebări şi răspunsuri  - Pagina 65 Icon_minitimeVin 14 Apr 2017, 11:55

ciprian71 a scris:
eu nu inteleg nimic din ce spune @ndrey.

În esență, el are o problemă cu @Warrington Laughing

Pentru că @Warrington are obiceiul să spună foarte direct lucrurile neplăcute, pe alte site-uri de ziare nu e tocmai lume civilizată ca aici, astfel că acolo limbajul e mult mai direct. Oricine poate să spună prostii, tuturor ni se întâmplă asta din când în când. Dar el nu e pregătit să afle asta în direct și la o oră de maximă audiență, de asta @Warrington îl calcă pe nervi Very Happy

Un psiholog ar numi asta frustrare, dar cum @Warrington nu e psiholog, n-o să susțină așa ceva. Tot un psiholog ar spune că forumurile nu sunt până la urmă decât niște locuri de joacă pentru adulți, așa că n-ar trebui luate prea în serios. Dar pentru mulți oameni e mai dificil să accepte asta.
Sus In jos
CristianSM

CristianSM

Numarul mesajelor : 90
Localizare : Satu Mare
Reputatie : 3339
Data de inscriere : 10/12/2015

MesajSubiect: Re: Întrebări şi răspunsuri    Întrebări şi răspunsuri  - Pagina 65 Icon_minitimeSam 15 Apr 2017, 17:34

Saptamana viitoare as vrea sa fac o calatorie SM-Cluj Napoca-SM
La intoarcere vreau sa vin cu IR 1833 + R 4339 cu schimb in Oradea
Stiti cumva ce compunere are 1833 si daca are de obicei intarziere la sosirea in Cluj,respectiv in Oradea (n-am chef sa-l pierd pe 4339,desi am 1h intre ele)
Sus In jos
Nesebar
Administrator
Administrator
Nesebar

Numarul mesajelor : 16278
Localizare : Бухарест
Reputatie : 22372
Data de inscriere : 06/12/2009

MesajSubiect: Re: Întrebări şi răspunsuri    Întrebări şi răspunsuri  - Pagina 65 Icon_minitimeSam 15 Apr 2017, 17:37

1833 are 21-70 la clasa 2

V.I.P Member
V.I.P Member
Adirmvl

Numarul mesajelor : 8302
Localizare : Stația de domiciliu: R. Vâlcea
Reputatie : 13082
Data de inscriere : 06/04/2012

MesajSubiect: Re: Întrebări şi răspunsuri    Întrebări şi răspunsuri  - Pagina 65 Icon_minitimeLun 17 Apr 2017, 14:00

Mi-am luat azi bilet pentru un concert foarte smecher la Bucuresti, in septembrie. Pasul urmator a fost sa caut bilete de avion. Mai scump decat la tren chit ca mai sint peste 5 luni pana atunci, deci clar: cuseta dus-intors. Eh, aici intervine partea interesanta... La topicul dedicat sint foarte putine compuneri trecute. Daca nu e de nici o utilitate partea aia de forum de ce mai e tinuta? Dasfiintati-o sa stim o treaba!
Sus In jos
Dr2005
Administrator
Administrator

Numarul mesajelor : 20591
Varsta : 35
Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei
Reputatie : 25510
Data de inscriere : 17/08/2011

MesajSubiect: Re: Întrebări şi răspunsuri    Întrebări şi răspunsuri  - Pagina 65 Icon_minitimeLun 17 Apr 2017, 14:48

Biletele de avion ieftine s găsesc cam cu o lună înainte... pe de altă parte, dacă e concert sau alt eveniment care aduce clienţi mulţi, vor profita şi companiile aeriene.

Cuşetele sunt de 3 tipuri mari şi late şi sunt cam la fel în interior.

Warrington

Warrington

Numarul mesajelor : 787
Reputatie : 3768
Data de inscriere : 03/09/2016

MesajSubiect: Re: Întrebări şi răspunsuri    Întrebări şi răspunsuri  - Pagina 65 Icon_minitimeLun 17 Apr 2017, 14:53

Adirmvl a scris:
bilete de avion. Mai scump decat la tren chit ca mai sint peste 5 luni pana atunci

Cu 5 luni înainte sigur sunt scumpe. La Wizzair găsești cele mai convenabile bilete cam între 10 și 21 de zile înainte de data zborului, dar fiecare companie pare să aibă un pattern propriu de reduceri.
Sus In jos
Adirmvl
V.I.P Member
V.I.P Member
Adirmvl

Numarul mesajelor : 8302
Localizare : Stația de domiciliu: R. Vâlcea
Reputatie : 13082
Data de inscriere : 06/04/2012

MesajSubiect: Re: Întrebări şi răspunsuri    Întrebări şi răspunsuri  - Pagina 65 Icon_minitimeLun 17 Apr 2017, 15:09

Culmea că Tarom îmi cere 25 de euro pt un drum în ziua concertului. Mai ieftin ca la Wizz! Cel mai ok e tren luat cu anticipație, apoi la Blue cu 90 de lei, dar nu-mi convine ora, și apoi cușeta, vreo 100 de lei. La întors, în schimb, e atractiv Blue: 90 de lei și ajung la 9 și ceva seara, deci la 10 aș fi acasă, mergând cu troleul până în partea opusă a Clujului.

E 80 de lei biletul dacă îți iei în primele 100 de locuri. Cu atât l-am luat și eu, deci nu e plin la Wizz.

Apropo, sînt considerabil mai scumpe biletele din perioada meciului cu Danemarca de la Cluj la Malmo, dar acolo e de înțeles.
Sus In jos
Adrian78
Administrator
Administrator
Adrian78

Numarul mesajelor : 18688
Localizare : Hunedoara
Reputatie : 24243
Data de inscriere : 05/10/2010

MesajSubiect: Re: Întrebări şi răspunsuri    Întrebări şi răspunsuri  - Pagina 65 Icon_minitimeLun 17 Apr 2017, 22:11

Dr2005 a scris:
Biletele de avion ieftine s găsesc cam cu o lună înainte... pe de altă parte, dacă e concert sau alt eveniment care aduce clienţi mulţi, vor profita şi companiile aeriene.

Cuşetele sunt de 3 tipuri mari şi late şi sunt cam la fel în interior.

Depide in sezon deci din mai incolo se scumpesc biletele pana in septembrie
Sus In jos
NicuS
V.I.P Member
V.I.P Member
NicuS

Numarul mesajelor : 1024
Localizare : Bucuresti
Reputatie : 5542
Data de inscriere : 23/07/2012

MesajSubiect: Re: Întrebări şi răspunsuri    Întrebări şi răspunsuri  - Pagina 65 Icon_minitimeMar 18 Apr 2017, 20:00

Am niste intrebari mai excentrice, daca ma poate ajuta cineva:
1) Imi poate confirma ca exista/circula trenul 115О (Kiev-Cernauti via Liov)?
2) Tot pentru acest tren, care e cea mai ok varianta sa cumpar online bilete?
3) La dus spre Kiev am gasit o combinatie de doua autocare (Bucuresti - Cernauti + Cernauti - Kiev). Eu n-am mai fost in Ucraina pana acum, dar pe site-ul MAE am vazut ca e necesara o asigurare medicala de calatorie (perfect decent) si sa pot demonstra ca am macar 400 de euro in conturi. E nevoie de asa ceva? Avand in vedere ca trec frontiera cu un autocar si nu cu masina personala, pot exista probleme speciale? Stiu ca vamesii din Ucraina sunt cunoscuti pentru ca cer spaga.
Sus In jos
Nesebar
Administrator
Administrator
Nesebar

Numarul mesajelor : 16278
Localizare : Бухарест
Reputatie : 22372
Data de inscriere : 06/12/2009

MesajSubiect: Re: Întrebări şi răspunsuri    Întrebări şi răspunsuri  - Pagina 65 Icon_minitimeMar 18 Apr 2017, 20:29

Kiev-Cernauti via Liov circula doar in anumite zile deci nu e zilnic, celalalt circula zilnic prin Larga.
Da, e foarte ok sa cumperi on-line ca in ziua plecarii risti sa nu gasesti locuri, in Ukraina se circula foarte mult pe feroviar si nu se gasesc locuri in ziua plecarii de cele mai multe ori.
Nu te intreaba de nimic, nici de asigurare nici de cati bani ai, eu am trecut si fara asigurare mereu si nu ma intrebat nimeni de cati bani am. E mai ok ca si pret cu autocarul dar e mai placut cu trenul, acum tu decizi, daca iei pe bucati la tren e posibil sa iesi chiar bine.

V.I.P Member
V.I.P Member
NicuS

Numarul mesajelor : 1024
Localizare : Bucuresti
Reputatie : 5542
Data de inscriere : 23/07/2012

MesajSubiect: Re: Întrebări şi răspunsuri    Întrebări şi răspunsuri  - Pagina 65 Icon_minitimeMar 18 Apr 2017, 20:43

Mersi fain. Pe http://booking.uz.gov.ua/en/ (care pare destul de oficial) am gasit ca 115O circula duminica spre luni cum m-ar interesa pe mine, dar deja mai sunt doar 4 locuri Smile)
Sus In jos
ciprian71

Numarul mesajelor : 1681
Varsta : 53
Localizare : BUCURESTI
Reputatie : 4727
Data de inscriere : 19/07/2016

MesajSubiect: Întrebări şi răspunsuri   Întrebări şi răspunsuri  - Pagina 65 Icon_minitimeMar 18 Apr 2017, 22:24

Poate stie cineva, ce grad de ocupare are IR.1621/1622?
Dupa cete stiu are grupa de Timisoara si Basov.
Sus In jos
Bobby_TM
V.I.P Member
V.I.P Member

Numarul mesajelor : 679
Varsta : 41
Localizare : Timisoara
Reputatie : 5228
Data de inscriere : 05/10/2012

MesajSubiect: Re: Întrebări şi răspunsuri    Întrebări şi răspunsuri  - Pagina 65 Icon_minitimeMar 18 Apr 2017, 22:26

La iesirea din Timisoara Nord spre Lugoj pe M900 se lucreaza de "zor" la modernizarea pasajului Jiul. In aceasta perioada se pare ca se va oprii inclusiv circulatia feroviara pt 2 -3 zile pentru inlocuire parti metalice  + inpingerea unei piese din beton turnate la fata locului pe sub liniile de cale ferata.

Pe site-ul Infofer nu am gasit nici o informatie legata de acesta inchidere a circulatiei (mersul trenurilor pe relatia TM - Lugoj e neschimbat, nici o deviere prin Buzias), iar inchiderea circulatiei nu cred ca se decide de pe o zi pe alta...

Un clip cu pasajul in cauza realizat de Zyraxes1

Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Întrebări şi răspunsuri    Întrebări şi răspunsuri  - Pagina 65 Icon_minitime

Sus In jos

Întrebări şi răspunsuri
Sus 
Pagina 65 din 67Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 34 ... 64, 65, 66, 67  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Întrebări şi răspunsuri
» INTREBARI SI RASPUNSURI
» Informaţii generale

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Forumul pasionatilor de trenuri din România :: INFORMATII GENERALE-
Mergi direct la: