Forumul pasionatilor de trenuri din România

Acest forum a fost creat pentru cei care iubesc cu adevarat trenurile din Romania!

AcasaAcasa  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ConectareConectare  ÎnregistrareÎnregistrare  

Info trafic - trenurile intarziate [3]

In jos 
+70
kristi kkk
ciprian71
get.
adibaiacos2003
DUAL
Ikarus99
frank81
razvan - trenuri
alex.barac.5
Teodor
sorinache96
Nesebar
Razvan Tudor
matei vulcan
laurentzu
Amiralul
riciu
aris86
neluadi
AndiCFR
alliens
Petre_IFTE
Luna
CristianSM
baiazid
ets2oltromânia
TudorVD
@ndrey
Adisoft1991s
LanceR
Jurnal Feroviar
andreidi
billy752-istu
alex1987
cristi ar
qew00
cfr500
deconectat
AeroX
Katalin4653
marius664
Alex Avram
mariuscfrbucuresti
Adirmvl
rizelgeorgel2004
TonyGFR
florin94
alkrosis
Norbi
TER200
cristy79
CristyanC
cardinal
ALEXCFR
92Dragos
Vitosa
Dr2005
dan tm
bobi
Adrian78
mielutu zburator
seby1998
Rarau
IonutCFR2009
Katalyn
COSTACHE MIHAIL
DPS
NicuS
Capsuneanu
Andrey_tm
74 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 34 ... 64, 65, 66, 67  Urmatorul
AutorMesaj
Dr2005
Administrator
Administrator

Numarul mesajelor : 20626
Varsta : 35
Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei
Reputatie : 25566
Data de inscriere : 17/08/2011

Info trafic - trenurile intarziate [3]  - Pagina 65 Empty
MesajSubiect: Re: Info trafic - trenurile intarziate [3]    Info trafic - trenurile intarziate [3]  - Pagina 65 Icon_minitimeVin 28 Oct 2016, 11:21

Are consum mic, motorul, transmisia şi computerul de bord sunt mult peste cele de Desiro (şi nu o zic doar eu, întrebaţi-i pe cei de la Paşcani câte probleme au în asigurarea pieselor pentru motoarele şi transmisiile de Desiro şi cât costă), motorul toarce ca o pisicuţă... problema e la suspensii. Pe linie sudată au o ţinută de drum excelentă.

Nesebar
Administrator
Administrator
Nesebar

Numarul mesajelor : 16278
Localizare : Бухарест
Reputatie : 22393
Data de inscriere : 06/12/2009

MesajSubiect: Re: Info trafic - trenurile intarziate [3]    Info trafic - trenurile intarziate [3]  - Pagina 65 Icon_minitimeVin 28 Oct 2016, 11:26

Lasa mai nene economia ca nu ai sa ai tu calatori in viata ta cu economiile tale, vrei sa ii tarifezi scump dar conditii 0. Ai niste idei .................
Il doare in ...... pe x si y de suspensile tale si motorul pisicutei, daca conditiile sunt din 40 nu merge nimeni. Ce o fi asa de greu de priceput ca lumea a evoluat si are pretentii, are alt nivel nu mai traim in epoca de piatra, e asa greu de inteles ca sunte depasite din toate punctele de vedere aceste vechituri si nu mai au ce cauta?

Administrator
Administrator

Numarul mesajelor : 20626
Varsta : 35
Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei
Reputatie : 25566
Data de inscriere : 17/08/2011

MesajSubiect: Re: Info trafic - trenurile intarziate [3]    Info trafic - trenurile intarziate [3]  - Pagina 65 Icon_minitimeVin 28 Oct 2016, 11:42

Îţi spun eu că dacă erau trenuri de legătură din oră în oră de la Roşiori la Alexandria, nu se plângea nimeni de Malaxa. Alternativa se cheamă Isuzu Turquoise, dar la cum conduc şoferii ăia (merg cu 100 la oră prin localităţi) nu cred că merge cineva de plăcere cu ea.

Nesebar
Administrator
Administrator
Nesebar

MesajSubiect: Re: Info trafic - trenurile intarziate [3]    Info trafic - trenurile intarziate [3]  - Pagina 65 Icon_minitimeVin 28 Oct 2016, 11:49

Pe cat facem pariu ca poti pune tu din ora in ora malaxa si tot nu vine lumea din cauza vechiturii si a conditiilor de rahat din malaxa? Cred ca doar daca se face o plangere masiva de la sute de oameni ai sa pricepi ca aceste vechituri nu sunt iubite de publicul calator si inca o chestie, daca tie iti plac vechiturile nu acelasi lucru il poate spune si un calator obisnuit care are pretentii de confort, lumea a mai deschis ochii, a vazut cam ce inseamna evolutie si nu e asa de "inebunita" dupa vechitura malaxa.

cardinal

Numarul mesajelor : 3333
Reputatie : 8736
Data de inscriere : 08/04/2010

MesajSubiect: Re: Info trafic - trenurile intarziate [3]    Info trafic - trenurile intarziate [3]  - Pagina 65 Icon_minitimeVin 28 Oct 2016, 12:18

Pe  Tecuci  Marasesti cred ca e OK Malaxa, daca face legatura buna din Marasesti.
Sus In jos
Katalyn

Katalyn

Numarul mesajelor : 7376
Varsta : 34
Localizare : Rugby, UK.
Reputatie : 11193
Data de inscriere : 09/10/2014

MesajSubiect: Re: Info trafic - trenurile intarziate [3]    Info trafic - trenurile intarziate [3]  - Pagina 65 Icon_minitimeVin 28 Oct 2016, 12:21

Domnule nu am fost destul de clar ?? Malaxa = caruta cu roti de lemn/fier pe drum comunal asfaltat dar plin de gropi.

Nu are ce sa caute asa ceva pe calea ferata oricat de econoame ar fi ele sunt un dezastru si atentat la sanatatea calatorilor. Asta mai trebuia sa bage miliarde de zeoruri in modernizare sa mai circule malaxa pe linie sudata, gandire de nivel de clasa 2-a.

Eu tot intreb de cateva luni bune atat aici cat si pe FB dar vad ca toata lumea evita raspunsul. Stiu cei de la CFR Calatori de malaxa sau au mers macar odata cu asa ceva sa vada si ei ca aceste automotoare ar trebui bagate pe o singur linie, linia ce leaga tara de combinatul Siderurgic Galati sectia topire imediata.
Sus In jos
Adirmvl
V.I.P Member
V.I.P Member
Adirmvl

Numarul mesajelor : 8302
Localizare : Stația de domiciliu: R. Vâlcea
Reputatie : 13103
Data de inscriere : 06/04/2012

MesajSubiect: Re: Info trafic - trenurile intarziate [3]    Info trafic - trenurile intarziate [3]  - Pagina 65 Icon_minitimeVin 28 Oct 2016, 12:23

In toata schema malaxa nici nu a avut prea mare importanta. Da' al dracu' AM economic mai e, nici pentru lumina nu consuma motorina. Caldura parca e facuta cu apa care raceste motorul. Doctore, nu se aude torcand pisicuta de cat de praf e interiorul si din cauza suspensiilor. Poate ca pe 800 nu sint rele, da' pe unde circula sint teroare.
Sus In jos
Adrian78
Administrator
Administrator
Adrian78

Numarul mesajelor : 18748
Localizare : Hunedoara
Reputatie : 24324
Data de inscriere : 05/10/2010

MesajSubiect: Re: Info trafic - trenurile intarziate [3]    Info trafic - trenurile intarziate [3]  - Pagina 65 Icon_minitimeVin 28 Oct 2016, 12:24

Adirmvl a scris:
Kapпaтй a scris:
Locomotiva defecta in Petrosani si a plecat cu 2084 combinat pana la Tg Jiu. Se mai intampla, asta e.

Locomotiva defecta in Pui. Acolo a fost atasata 62-888. In Petrosani a fost combinat cu R-ul de care zici. I-am spus sa aiba grija la intarziere si in caz ca se intampla sa mearga la nas sa ii spuna sa dea telefon ca sa fie tinut trenul de legatura in gara. Primul i-a zis ca nu prinde legatura (probabil chiar trenul de legatura, penultimul), ca nici pentru ceferisti nu e tinut daca 1836 are intarziere. Cate minute nu stiu nu e tinut de regula nu stiu, n-am fost acolo si nici ea nu a intrebat. Raspunsurile au fost mai mult decat descurajante pentru ea, mai ales ca avea emotii (avand in vedere ca retardul era tot mai mare) si pentru ultimul tren. Daca l-ar fi pierdut si pe ala ar fi fost foarte urat. Apropo, ultimul R de la rosiori la Alexandria e format dintr-o malaxa 900. Era intuneric in salon si frig. a stat intr-unul din posturi. Sau la unul din capete, ma rog. Apropo, zicea ca la cum suna AM-ul ala mai degraba ajunge pe luna decat la Alexandria.

Pe mine e gros soriciul, sigur nu as fi avut aceeasi reactie si vorbesc de cineva cu fite si impresii 0. Dar daca si un astfel de om imi scrie pana sa ajunga in Rosiori ca nu mai vrea sa mearga cu trenul, CFR-ul are o mare problema. Cati nu mai sint asa?

Nu a fost locomotivă defecta 690 să întors la Simeria izolat
Sunt ceva lucrări la Peștera Bolii si Merișor de aia l-au limitat pe 2704 iară 1836 circulă cu diesel
Sus In jos
Nesebar
Administrator
Administrator
Nesebar

MesajSubiect: Re: Info trafic - trenurile intarziate [3]    Info trafic - trenurile intarziate [3]  - Pagina 65 Icon_minitimeVin 28 Oct 2016, 12:24

cardinal a scris:
Pe  Tecuci  Marasesti cred ca e OK Malaxa, daca face legatura buna din Marasesti.

Era vorba de malaxa 900, pe Galati-Marasesti doar 1 tren e cu malaxa 700 restul cu EA/EC si 2 vagoane si altele cu rama Z.

cardinal

MesajSubiect: Re: Info trafic - trenurile intarziate [3]    Info trafic - trenurile intarziate [3]  - Pagina 65 Icon_minitimeVin 28 Oct 2016, 12:27

Al dracu ghinion am avut, ca am nimerit tocmai cu Malaxa pe Barbosi Marasesti, ultimul tren.

Si oricum, eu ma refeream doar la trenurile de distanta scurta Tecuci - Marasesti, nu Galati - Marasesti.

Sa-l intrebam pe ldh80, nu ar vrea niste macar Malaxe Crasna Husi ?
Sus In jos
Adirmvl
V.I.P Member
V.I.P Member
Adirmvl

MesajSubiect: Re: Info trafic - trenurile intarziate [3]    Info trafic - trenurile intarziate [3]  - Pagina 65 Icon_minitimeVin 28 Oct 2016, 13:27

Am scris aici ce s-a intamplat ieri cu trenul vietii.

Nu, nici dubele nu erau o optiune.
Sus In jos
dan tm
V.I.P Member
V.I.P Member

Numarul mesajelor : 9101
Reputatie : 13006
Data de inscriere : 16/07/2014

MesajSubiect: Re: Info trafic - trenurile intarziate [3]    Info trafic - trenurile intarziate [3]  - Pagina 65 Icon_minitimeVin 28 Oct 2016, 13:28

Ce malaxe merg la Alexandria, 700 sau 900?

Citi calatori erau in trenul cu care a mers prietena ta?
Sus In jos
Adirmvl
V.I.P Member
V.I.P Member
Adirmvl

MesajSubiect: Re: Info trafic - trenurile intarziate [3]    Info trafic - trenurile intarziate [3]  - Pagina 65 Icon_minitimeVin 28 Oct 2016, 13:41

dan tm a scris:
Ce malaxe merg la Alexandria, 700 sau 900?

Citi calatori erau in trenul cu care a mers prietena ta?

900 a fost aseara. Din cate a bagat de seama era destul de plin. Cati calatori, anume, nu stie.
Sus In jos
cardinal

cardinal

MesajSubiect: Re: Info trafic - trenurile intarziate [3]    Info trafic - trenurile intarziate [3]  - Pagina 65 Icon_minitimeVin 28 Oct 2016, 14:15

Cand am fost eu cu Malaxa, era cam jumatate plin. (R 7576)
Chiar sa fi fost diliman sa vreau sa merg cu autobuzul,nici nu aveam alta optiune, trebuia sa ajung la Marasesti in seara aceea.
Dubele din Galati merg doar la Tecuci.
Sus In jos
Katalyn

Katalyn

Numarul mesajelor : 7376
Varsta : 34
Localizare : Rugby, UK.
Reputatie : 11193
Data de inscriere : 09/10/2014

MesajSubiect: Re: Info trafic - trenurile intarziate [3]    Info trafic - trenurile intarziate [3]  - Pagina 65 Icon_minitimeVin 28 Oct 2016, 15:34

Am fost de mai multe ori de la PL.Sud pana la diferite stati de pe 701 pana la Urziceni si inapoi, dar si un drum dus-intors cu malaxa pana la Urziceni si Slatina-Craiova odata. Nu trebuie sa stau sa citesc pe forumuri sau pe grupurile de FB ceea ce am vazut cu ochii mei nimeni niciodata nu o sa ma faca sa-mi schimb parerea despre aceste automotoare Malaxa. Cu Malaxa 700 am mers o singura data de la Constanta la Mangalia e putin mai buna ca 700. Sa va mai zic de cate ori am vazut oameni la peron in Pl.Sud care injurau compania si automotorele din cauza ca le distruge sanatatea ?? Nu va mai zic ca oricum am spus atunci la momentul potrivit.

Sa le fie rusine tuturor celor care in 2017 isi permit sa tina in circulatie asa ceva.

Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Info trafic - trenurile intarziate [3]    Info trafic - trenurile intarziate [3]  - Pagina 65 Icon_minitime

Sus In jos

Info trafic - trenurile intarziate [3]
Sus 
Pagina 65 din 67Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 34 ... 64, 65, 66, 67  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Info trafic - trenurile întârziate
» Info trafic - trenurile întârziate
» Info trafic - trenurile intarziate [3]
» Info trafic - trenurile intarziate [2]
» Info trafic - trenurile intarziate [3]

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Forumul pasionatilor de trenuri din România :: TRENURILE DIN ROMANIA :: MERSUL SI COMPUNEREA TRENURILOR-
Mergi direct la: