|
| Bucureşti Nord, fosta gara Târgoviştei | |
|
+48Amiralul ciprian71 mielutu zburator traian alex.alexus.tm marius664 calatorul dan tm spiderpc Kogayon sovidiu Vitosa Shinkasen mobitel_smd Adirmvl DUAL yeu1 ldh80 Dr2005 NicuS Vlad Luna lapsanszkitamas membru exclus Nesebar razvan - trenuri Adrian78 Stere Serban Andrey_tm Nk11 ATM AlexD cata Razvan LanceR sazanmasteri membru inactiv Marian Andrei TVlad Ionutz jionutz George Traveller vrabieionut didi IonutCFR2009 MariusM COSTACHE MIHAIL 52 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
razvan - trenuri V.I.P Member
Numarul mesajelor : 3355 Varsta : 42 Localizare : Bucuresti, Romania Reputatie : 8366 Data de inscriere : 26/05/2011
| Subiect: Re: Bucureşti Nord, fosta gara Târgoviştei Mar 02 Oct 2012, 15:07 | |
| Este foarte bine ca facut acel pasaj de acces catre noul pod dar as vrea sa nu mai vad caini vagabonzi, cersetori multi, curatenie mai multa, anuntarea trenurilor sa fie mai profesionista (mai placut) ca in alte capitale europene. Aceste lucruri se pot face cu putini bani. |
| | | lapsanszkitamas V.I.P Member
Numarul mesajelor : 1218 Varsta : 29 Localizare : Orasul trandafirilor Reputatie : 5792 Data de inscriere : 21/07/2012
| Subiect: Re: Bucureşti Nord, fosta gara Târgoviştei Mar 23 Oct 2012, 18:44 | |
| niciodata n-am vazut gara de nord, si inainte de a o vedea am o intrebare: imi poate explica cineva (cu harti si desene) cum e gara de nord, cum rebruseaza locomotivele etc? pozele facute de voi sunt foarte frumoase, dar pt cineva care n-are habar cum e gara de nord, pozele sunt doar atat, poze |
| | | Luna
Numarul mesajelor : 3274 Reputatie : 8301 Data de inscriere : 18/03/2011
| Subiect: Re: Bucureşti Nord, fosta gara Târgoviştei Mar 23 Oct 2012, 20:07 | |
| Chiar, am impresia ca rebrusari nu sunt posibile in gara de nord, avand liniile ,,infundate". |
| | | Vlad Administrator
Numarul mesajelor : 7252 Varsta : 37 Localizare : Vatra Dornei Reputatie : 13807 Data de inscriere : 08/04/2009
| Subiect: Re: Bucureşti Nord, fosta gara Târgoviştei Mar 23 Oct 2012, 20:09 | |
| Cum sa nu? Vine trenu, opreste pe una din linii, desleaga locomotiva, vine alta locomotiva in celalalt capat, se leaga la tren si pleaca mai departe. Asa cum face IR 1821/1822 |
| | | Luna
Numarul mesajelor : 3274 Reputatie : 8301 Data de inscriere : 18/03/2011
| Subiect: Re: Bucureşti Nord, fosta gara Târgoviştei Mar 23 Oct 2012, 22:02 | |
| Rebrusare de locomotiva nu inseamna schimbarea pozitiei acceleiasi locomotive de la un capat la altu al trenului ? Rebrusare eu stiam ca e diferita de schimbare a locomotivei. |
| | | Vlad Administrator
Numarul mesajelor : 7252 Varsta : 37 Localizare : Vatra Dornei Reputatie : 13807 Data de inscriere : 08/04/2009
| Subiect: Re: Bucureşti Nord, fosta gara Târgoviştei Mar 23 Oct 2012, 22:04 | |
| Eu ştiam ca inseamna schimbarea sensului de mers. |
Numarul mesajelor : 1218 Varsta : 29 Localizare : Orasul trandafirilor Reputatie : 5792 Data de inscriere : 21/07/2012
| Subiect: Re: Bucureşti Nord, fosta gara Târgoviştei Mar 23 Oct 2012, 22:49 | |
| deci locomotiva cu care intra in gara ramane acolo in gara, pana se elibereaza linia? acum incepe sa capete sens. deci e mai practic sa folosesti automotoare/push-pull decat loco+vagoane... interesant. si ce se intampla cu trenurile care nu mai pleaca, care trebuie bagate la revizia de vagoane/depou etc da cu spatele garnitura sau vine o locomotiva si trage trenul? la noi un LDH se "ocupa" de "desfacerea" trenurilor |
| | | Vlad Administrator
| Subiect: Re: Bucureşti Nord, fosta gara Târgoviştei Mar 23 Oct 2012, 22:54 | |
| Rămâne până se eliberează linia.
Trenurile care rămân in Bucureşti, merg în revizie cu aceeaşi locomotivă, prin împingere, la fel cum sunt şi garate la peron înainte de plecare din Nord. |
| | | NicuS V.I.P Member
Numarul mesajelor : 1024 Localizare : Bucuresti Reputatie : 5564 Data de inscriere : 23/07/2012
| Subiect: Re: Bucureşti Nord, fosta gara Târgoviştei Mar 23 Oct 2012, 23:32 | |
| E o gara cu 14 linii infundate(Grupa A) si alte 4 linii infundate(Grupa B sau Basarab), toate electrificate si care se ramifica si pleaca in diverse directii: Basarab(Grupa tehnica), Grivita(Grupa tehnica) si de aici la depoul B.C., Baneasa(si mai departe pe M800 la Constanta), Chitila(si mai departe la Ploiesti Vest/Sud sau Titu), Bucuresti Noi(si mai departe pe M900 sau pe centura Bucurestiului) sau Mogosoaia(si mai departe spre Urziceni pe M700). Trenurile care au statia de plecare Bucuresti Nord sunt impinse in gara din Grivita sau Basarab, iar cele care au statia finala Bucuresti Nord sunt impinse in Grivita sau Basarab. Uite aici doua schite: http://www.forumtrenuri.com/t487p150-schite-statii
Si un film facut de mine: https://www.youtube.com/watch?v=oV_BWWyt0xc
Si ca o parere personala nu mi se pare asa mare lucru. Exceptie cand mergi noaptea si ti-e mai mare dragul, dupa 5-6 ore de mers sa vezi cum intra la peron si cum sunt gara si pasajul Basarab luminate. |
| | | Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: Bucureşti Nord, fosta gara Târgoviştei Mier 24 Oct 2012, 09:54 | |
| Pai rebrusare inseamna schimbarea sensului de mers, nu conteaza daca merge cu aceeasi locomotiva sau cu alta.
Din Bucuresti cu alta locomotiva, Bulgaria Expres de exemplu. din Vintu de Jos de jos cu aceeasi locomotiva, Sibiu-Tirgu Mures de exemplu
Valea Viseului-aceeasi locomotiva Baia Mare -aceeasi locomotiva |
| Subiect: Re: Bucureşti Nord, fosta gara Târgoviştei Mier 24 Oct 2012, 10:17 | |
| - dan tm a scris:
din Vintu de Jos de jos cu aceeasi locomotiva, Sibiu-Tirgu Mures de exemplu 2441/2443 e sobolan pt mine gara de nord e "speciala" fiindca nu sunt obisnuit cu statiile capat de linie. ms pt toti |
| | | Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: Bucureşti Nord, fosta gara Târgoviştei Mier 24 Oct 2012, 10:26 | |
| |
| Subiect: Re: Bucureşti Nord, fosta gara Târgoviştei Mier 24 Oct 2012, 10:57 | |
| eu ma referam la faptul ca nu are locomotiva. normal ca rebruseaza |
| | | Vlad Administrator
| Subiect: Re: Bucureşti Nord, fosta gara Târgoviştei Mier 24 Oct 2012, 17:15 | |
| - lapsanszkitamas a scris:
- pt mine gara de nord e "speciala" fiindca nu sunt obisnuit cu statiile capat de linie.
Sunt multe staţii terminus (capăt de linie) în ţară, însă Gara de Nord e singura care are toate liniile înfundate. |
| | | Dr2005 Administrator
Numarul mesajelor : 20626 Varsta : 35 Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei Reputatie : 25567 Data de inscriere : 17/08/2011
| Subiect: Re: Bucureşti Nord, fosta gara Târgoviştei Mier 24 Oct 2012, 21:11 | |
| - Vlad a scris:
- însă Gara de Nord e singura care are toate liniile înfundate.
Şi Gara Basarab. Dar cred că am putea include în categoria gărilor şi Tulcea Oraş (care are, totuşi, rebrusament la ultimele 2 linii) şi Gârlişte (care e o ciudăţenie, intri cu spatele în liniile înfundate. _________________ :TTT:
|
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Bucureşti Nord, fosta gara Târgoviştei | |
| |
| | | | Bucureşti Nord, fosta gara Târgoviştei | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |