|
| Trenuri Interregio | |
|
+86ciprian71 MariusM Tony-PH Sabik theblackstigx teoiasi cristi ar CristyanC ravers75 Andrei Andras ets2oltromânia Simo1971 Dionis CristianSM alex1987 Davee91 kristi kkk AeroX Lineus646 alliens COSTACHE MIHAIL get. TudorVD laur 133 Bobby_TM qew00 mariushal bubu mihaitzateo Andrey_tm AndreiStefan alex_trs cosmin br cristy79 riciu Rarau Jurnal Feroviar andreiavram bobi Vitosa mielutu zburator AndiCFR razvan - trenuri gabrielcr Norbi Razvan Tudor matei vulcan baiazid Semafor Mushu Katalyn Teodor TonyCFR Vale mariuscfrbucuresti IonutChircu mureseanu_976 Katalin4653 Feroviar_18 DB Robert allred decward 92Dragos cortexedge sovidiu TonyGFR ALEXCFR Mihai-Aurel cardinal Jhonyla DUAL dan tm Dr2005 florin29sv c o r v i n Adrian78 DPS Nesebar alex.alexus.tm florin.lifticariu calatorprinromania tcm Spartan1948 Adirmvl 19jimmy84 LanceR 90 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
Dr2005 Administrator
Numarul mesajelor : 20626 Varsta : 35 Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei Reputatie : 25567 Data de inscriere : 17/08/2011
| Subiect: Re: Trenuri Interregio Dum 02 Apr 2017, 15:44 | |
| Trenul trebuie să oprească unde are clienţi. Dacă cineva se mai încăpăţânează să creadă că va avea mai mulţi călători de la un cap de ţară la altul... De fapt, gândirea mersului de tren a rămas aceeaşi din vremea comunismului, când nu aveai alternativă şi stăteai cu orele prin tot felul de Hm-uri după legături. Nu mai opreşte trenul la Rm. Sărat şi Paşcani... în schimb, există în continuare grupe de vagoane de Botoşani şi Reşiţa. _________________ :TTT:
|
| | | Vitosa
Numarul mesajelor : 9075 Reputatie : 14503 Data de inscriere : 08/01/2011
| Subiect: Re: Trenuri Interregio Dum 02 Apr 2017, 17:32 | |
| Doamne ce obsesie ai pentru doua vagoane cat formeaza grupele alea! Cred ca nu poti sa dormi nici noaptea pana cand nu le-or scoate si pe alea. Nici eu nu sunt adeptul risipei de vagoane dar nici tu nu vrei sa intelegi ca lumea (romanul) vrea trenuri directe si nu sa schimbe n'spe trenuri pana la destinatie, altfel fuge la autocar. Apoi mai avem mult pana cand sistemul feroviar se va schimba din temelii si cine stie daca-l mai apucam generatiile actuale. Si sunt convins ca oricat te-ai da cocos in fata noastra nici tu nu ai sa reusesti sa-l schimbi vreodata, desi m-am interesat si nu ai nici cea mai mica sansa sa ajungi vreodata sus asa cum aspiri pe aici pe forum. |
| | | AeroX V.I.P Member
Numarul mesajelor : 2161 Localizare : Bucuresti Reputatie : 6764 Data de inscriere : 25/05/2012
| Subiect: Re: Trenuri Interregio Dum 02 Apr 2017, 18:22 | |
| In contextul gratuitatii studentilor chiar n-ar trebui sa ne mai intereseze nu stiu ce paguba la material rulant. Se presupune ca in conditiile de acum unele trenuri le pot sustine pe altele, ba pot compensa si pentru restul saptamanii (in afara de weekend). E o rusine cu Malaxele alea pe la Botosani si asteptarea prin satul ala, Veresti. Deci pana si conducerea vrea sa repare cat mai multe Desiro ca sa scape de Malaxe. Dl Szentes spunea ca abia pana la finele lui 2018 va termina intregul program de reparatii, deci tot atunci putem estima ca scapam cat mai sigur si de Malaxe.
Deci, Dragos, tot laudai tu atat initiativa guvernului privind facilitatile studentilor (care reprezinta viitorul tarii), ca va aduce mare profit la CFR, atunci da-ne voie sa vedem rezultatele asa cum ne promiti, nu ne mai aburi cu alte amanunte. Lasa trenurile directe in pace, unde e normal sa fie trenuri directe, fie ele si ca grupulete de 2 vagoane pe 50 km. Factorul asta e unul destul de important. Daca un student prefera sa plateasca autocarul in loc sa mearga gratis fiindca n-are tren direct pana acasa si mai ales daca are legaturi proaste (peste 1h de asteptare) ? |
| | | Dr2005 Administrator
Numarul mesajelor : 20626 Varsta : 35 Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei Reputatie : 25567 Data de inscriere : 17/08/2011
| Subiect: Re: Trenuri Interregio Dum 02 Apr 2017, 21:27 | |
| - Vitosa a scris:
- Si sunt convins ca oricat te-ai da cocos in fata noastra nici tu nu ai sa reusesti sa-l schimbi vreodata, desi m-am interesat si nu ai nici cea mai mica sansa sa ajungi vreodata sus asa cum aspiri pe aici pe forum.
Vai ce frică îmi e... ameninţări am mai auzit. --- - AeroX a scris:
- In contextul gratuitatii studentilor chiar n-ar trebui sa ne mai intereseze nu stiu ce paguba la material rulant. Se presupune ca in conditiile de acum unele trenuri le pot sustine pe altele, ba pot compensa si pentru restul saptamanii (in afara de weekend).
Păi degeaba pot compensa, dacă fix trenurile de la orele cele mai bune nu opresc acolo unde merg studenţii. În plus, numărul de călători în plus a fost de vreo 150.000 în februarie, chiar dl. Szentes spunea asta. 150.000 călători, în mare parte pe trenurile cu plecare/destinaţie în marile centre universitare (Bucureşti, Iaşi, Cluj, Timişoara) nu prea ajută restul reţelei, adică efectul nu a fost ăla anticipat de unii colegi de forum, cu studenţii care se vor muta în tren doar pentru că nu plătesc nimic. Legat de faza cu unele trenuri care le ţin pe altele s-a prins şi MFP, de aceea compensaţia se va da pe numărul trenului şi nu pe rută (o tâmpenie dacă mă întrebaţi pe mine). Nu mai începe odată să funcţioneze ARF şi să ia Constractul de Servicii Publice de la MT... - AeroX a scris:
- Deci pana si conducerea vrea sa repare cat mai multe Desiro ca sa scape de Malaxe. Dl Szentes spunea ca abia pana la finele lui 2018 va termina intregul program de reparatii, deci tot atunci putem estima ca scapam cat mai sigur si de Malaxe.
Ce nu spune dl. Szentes dar ce ar fi trebuit dedus e că şi automotoarele revizuite, pe măsură ce trece timpul şi fac km le va veni şi lor scadenţa. Deci nu o să aibă niciodată cum să fie toate 120 la traseu şi niciunul la reparat. Iar Malaxele nu sunt amortizate şi nu cred că vreo AGA întreagă la minte ar aproba casarea, în condiţiile în care Curtea de Conturi te amendează şi pentru 10 litri de benzină consumaţi în plus peste normă. - AeroX a scris:
- tot laudai tu atat initiativa guvernului privind facilitatile studentilor (care reprezinta viitorul tarii), ca va aduce mare profit la CFR, atunci da-ne voie sa vedem rezultatele asa cum ne promiti, nu ne mai aburi cu alte amanunte. Lasa trenurile directe in pace, unde e normal sa fie trenuri directe, fie ele si ca grupulete de 2 vagoane pe 50 km. Factorul asta e unul destul de important. Daca un student prefera sa plateasca autocarul in loc sa mearga gratis fiindca n-are tren direct pana acasa si mai ales daca are legaturi proaste (peste 1h de asteptare) ?
N-am lăudat iniţiativa, dar acum că a devenit lege, să rămână aşa, că oricum Legea Educaţiei se va modifica la anul. Eu spuneam că au dat vrabia din mână pe cioara de pe gard. I-au abandonat pe studenţii din Rm. Sărat şi Paşcani în ideea că vor merge mai mulţi la Botoşani şi prin alte părţi. _________________ :TTT:
|
| | | Katalyn
Numarul mesajelor : 7376 Varsta : 34 Localizare : Rugby, UK. Reputatie : 11194 Data de inscriere : 09/10/2014
| Subiect: Re: Trenuri Interregio Dum 02 Apr 2017, 23:59 | |
| - Dr2005 a scris:
- Vitosa a scris:
- Si sunt convins ca oricat te-ai da cocos in fata noastra nici tu nu ai sa reusesti sa-l schimbi vreodata, desi m-am interesat si nu ai nici cea mai mica sansa sa ajungi vreodata sus asa cum aspiri pe aici pe forum.
Vai ce frică îmi e... ameninţări am mai auzit. Iar faci circ ieftin ? Unde te-a amenințat Vitosa ? De ce nu ai aplicat regulamentul acum o lună și ceva când l-am citat pe razvan-trenuri când spunea ca eu l-am amenințat ? Faci abuz de funcție ? Degeaba ai atâta școală când nu ști limba româna dar îți permiți sa corectezi pe toată lumea. Ti-am pus citate unde razvan-trenuri blama ca eu l-as fi amenințat, de ce nu ai aplicat regulamentul forumului ? Problema e ca tu oricum nu miști un deget dar nici ceilalți nu s-au obosit deloc sa citească acea postare de maxim 1 minut. Dovadă ce a ajuns forumul ăsta, un forum de scandalagii fără moderatori și unde admini se ceartă zilnic intre ei, unde regulamentul se aplică doar parțial și preferențial unde toată lumea amenință cu procese la tribunal pe toată lumea unde fantomele își trăiesc viața și vor să pară ceea ce nu vor fi în veci. Doctore du-te și spălate pe față cu apă rece și revino cu picioarele pe pământ până nu o iei de tot cu capul și totul pentru niște rahaturi de fiare. Ce o sa faceți o sa ajungeți la crime pentru fiarele astea ? Am zis să intru din când în când sa fiu la curent cu ce se întâmplă în țară nimic absolut nimic doar scandaluri și certuri pe nimicuri și asta din partea celor care conduc și administrează forumul, pai ce pretenții sa mai am la ceilalți, la useri normali când pisica pe forum e conducerea. |
| | | mielutu zburator
Numarul mesajelor : 3172 Varsta : 29 Reputatie : 6987 Data de inscriere : 07/09/2014
| Subiect: Re: Trenuri Interregio Lun 03 Apr 2017, 00:16 | |
| E ok să fie trenurile alea rapide așa cum sunt. Ăla de Cluj e pe lângă film, dar asta e, mai ai și scăpări. Măcar pe astea 2 perechi să le mai avem care să meargă cum trebuie, nu cu timpi suplimentari de 1 miliard de ani, stat prin gări alt miliard de ani și tot tacâmul. Avem 2 perechi care merg cum trebuie, cu VS, cu accelerare și frânare scurtă și cu timpi strânși și fix alea nu convin unora... nu pot să pricep.
Astăzi, dragul nostru IR 1577 recuperase jumătate de oră de întârziere până la Filești însă fix înainte de tunel a avut probleme și a pus la loc 18 minute de întârziere. Mai acum câteva zile, așteptându-l pe 1692 întârziat, 1577 a plecat cu +12 din Gara de Nord iar la Valea Călugărească era la fix. Deci, despre ce vorbim aici? Dacă ar fi după mine toate IR-urile Ploiești - București (cele fără oprire, evident) ar fi trasate cu 140 km/h, cu fix 2 minute suplimentare și atât. Mai departe nu vorbim, că ne ia plânsul când vedem recuperări de 45 de minute pe 300 de km.
|
| | | Nesebar Administrator
Numarul mesajelor : 16278 Localizare : Бухарест Reputatie : 22394 Data de inscriere : 06/12/2009
| Subiect: Re: Trenuri Interregio Lun 03 Apr 2017, 00:41 | |
| - Dr2005 a scris:
- Trenul trebuie să oprească unde are clienţi. Dacă cineva se mai încăpăţânează să creadă că va avea mai mulţi călători de la un cap de ţară la altul... De fapt, gândirea mersului de tren a rămas aceeaşi din vremea comunismului, când nu aveai alternativă şi stăteai cu orele prin tot felul de Hm-uri după legături.
Nu mai opreşte trenul la Rm. Sărat şi Paşcani... în schimb, există în continuare grupe de vagoane de Botoşani şi Reşiţa. Ai si tu probleme grave cu aceasta obsesie. Resedintele de judet e NORMAL, FIRESC, LOGIC sa aibe legatura DIRECTA!!!!! la capitala tarii! Oare ai sa pricepi acest aspect in viata ta? Sa nu ai tren/grupa direct/a de la/la resedinta de judet spre capitala tarii e ceva fara cuvinte, ceva impotriva populatiei. In mintea ta exista doar Bucuresti-Brasov si atat, restul oamenilor Dumnezeu cu mila. |
Numarul mesajelor : 16278 Localizare : Бухарест Reputatie : 22394 Data de inscriere : 06/12/2009
| Subiect: Re: Trenuri Interregio Lun 03 Apr 2017, 00:46 | |
| - Dr2005 a scris:
- AeroX a scris:
- Deci pana si conducerea vrea sa repare cat mai multe Desiro ca sa scape de Malaxe. Dl Szentes spunea ca abia pana la finele lui 2018 va termina intregul program de reparatii, deci tot atunci putem estima ca scapam cat mai sigur si de Malaxe.
Ce nu spune dl. Szentes dar ce ar fi trebuit dedus e că şi automotoarele revizuite, pe măsură ce trece timpul şi fac km le va veni şi lor scadenţa. Deci nu o să aibă niciodată cum să fie toate 120 la traseu şi niciunul la reparat. Iar Malaxele nu sunt amortizate şi nu cred că vreo AGA întreagă la minte ar aproba casarea, în condiţiile în care Curtea de Conturi te amendează şi pentru 10 litri de benzină consumaţi în plus peste normă.
Daca nu le caseaza ca, "chipurile" nu se poate(ba se poate dar nu iti convine tie) oricum nu prea se mai trimit in circulatie, mai sunt cateva in folosinta tocmai pentru ca sunt niste automotoare mergatoare si nu mai corespund vremurilor in care traim. |
| Subiect: Re: Trenuri Interregio Lun 03 Apr 2017, 00:48 | |
| - Dr2005 a scris:
- AeroX a scris:
- tot laudai tu atat initiativa guvernului privind facilitatile studentilor (care reprezinta viitorul tarii), ca va aduce mare profit la CFR, atunci da-ne voie sa vedem rezultatele asa cum ne promiti, nu ne mai aburi cu alte amanunte. Lasa trenurile directe in pace, unde e normal sa fie trenuri directe, fie ele si ca grupulete de 2 vagoane pe 50 km. Factorul asta e unul destul de important. Daca un student prefera sa plateasca autocarul in loc sa mearga gratis fiindca n-are tren direct pana acasa si mai ales daca are legaturi proaste (peste 1h de asteptare) ?
N-am lăudat iniţiativa, dar acum că a devenit lege, să rămână aşa, că oricum Legea Educaţiei se va modifica la anul. Eu spuneam că au dat vrabia din mână pe cioara de pe gard. I-au abandonat pe studenţii din Rm. Sărat şi Paşcani în ideea că vor merge mai mulţi la Botoşani şi prin alte părţi. Lasa gargara ieftina ca nu a abandonat nimeni pe nimeni, aia din Rm.Sarat sau Pascani au si alte trenuri cu care se pot plimba pe mocangeala, mai se fac lucruri bune si pentru cei ce platesc bilete nu doar pentru mocangii, deci si trenuri mai sprintene pentru platitorii de bilete sa ajunga mai repede acasa sau unde au treaba. Te roade ca nu au mocangii tai toate trenurile la dispozitia lor. |
| Subiect: Re: Trenuri Interregio Lun 03 Apr 2017, 01:10 | |
| Nu eşti în stare să înţelegi funcţionarea unui sistem feroviar. Ideile astea comunistoide cu trenul direct din orice reşedinţă de judeţ au îngropat calea ferată. Totul combinat cu incapacitatea CFR S.A. de a face un mers bun, cu nişte legături la intervale decente (degeaba le cere CFR Călători ceva, că ei nu şi nu). Dar şi CFR Călători ţine cu dinţii de tot felul de aberaţii... de vagon direct Botoşani - Timişoara, de 1832 care ajunge la Suceava la 10 minute după ce pleacă 381-2, de grupa de Reşiţa de la 1695/6, de inexistenţa unei legături între Tg. Frumos şi Bucureşti (401/402 nu opreşte acolo) şi, mai nou, de 10659 fără oprire la Rm. Sărat, Adjud, Roman şi Paşcani. Bine, în schimb, că opreşte Prietenia acolo... dacă tot vor să supraîncarce alea 2 vagoane de pe Prietenia sau să aibă jegurile de vagoane CFM călători pe blat la cuşetă, de ce nu mai pun o oprire şi la Tg. Frumos la el? 10659 ar fi trebuit să rămână 1659 cu opririle lui, se putea face Prietenia ,,expres", mai ales că are doar 2 vagoane pentru trafic intern.
De unde călători când fix cel mai bun tren pentru studenţi vinerea nu mai opreşte unde e nevoie?! _________________ :TTT:
|
| Subiect: Re: Trenuri Interregio Lun 03 Apr 2017, 01:17 | |
| Asta e doar in mintea ta, tu nu esti in stare sa intelegi ca asa e normal si firesc. Trenul/grupa directa aduce mai multi calatori fata de legaturile tale la care tot visezi fara sa intelegi ca lumea are nevoie si de ceva direct nu sa topaie din tren in tren ca asa e frustrarea lui x.
Cine zice ca e nevoie ca trenul x e bun si ca nu opreste unde vor mocangii? Asta zici tu! Mocangii pot merge si cu altceva. |
| Subiect: Re: Trenuri Interregio Lun 03 Apr 2017, 01:20 | |
| Măcar încearcă să-ţi controlezi limbajul. _________________ :TTT:
|
| Subiect: Re: Trenuri Interregio Lun 03 Apr 2017, 01:26 | |
| Da, da, da.
Poate te potolesti din a visa. |
| | | Luna
Numarul mesajelor : 3274 Reputatie : 8301 Data de inscriere : 18/03/2011
| Subiect: Re: Trenuri Interregio Lun 03 Apr 2017, 12:28 | |
| Subscriu, trebuie trenuri sau grupe directe peste tot unde exista cerere. Se pierd o gramada de calatori daca trenul este indirect. Sa nu mai zic ca e o problema si de timp cu legaturile, multa lume (inclusiv eu) nu are incredere ca prinde legatura daca sunt doar 15-30 de minute, ca exista intarzieri. Si uneori daca pierzi legatura ai alt tren doar dupa multe ore sau chiar a doua zi. Nu e deloc ok ca intre orase mari sa nu fie alta varianta de a calatorii decat cu legaturi. |
| | | cardinal
Numarul mesajelor : 3335 Reputatie : 8739 Data de inscriere : 08/04/2010
| Subiect: Re: Trenuri Interregio Lun 03 Apr 2017, 12:31 | |
| Din cauza ca gioarsa de 1746 a sosit cu 90 minute intarziere in Brasov, ieri 1731 a plecat intarziat cu 20 minute. Si am pierdut autobuzul. |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Trenuri Interregio | |
| |
| | | | Trenuri Interregio | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |