|
| INFORMATII GENERALE | |
|
+94marius_catalin84 Vale_ntin bubu strainu DAS 2011 laurentzu Maddox ciprian71 aris86 sorinache96 c o r v i n brutusel nenuandrei Semafor neluadi Sabik CristyanC cristi ar Warrington 19jimmy84 Rarau Costin.H ets2oltromânia alliens TonyGFR Petre_IFTE kristi kkk spiderpc @ndrey Ony_x didinul alinutz23 alex.alexus.tm Andrey_tm Mihai PH matei vulcan rizelgeorgel2004 cfr500 laur 133 miguel1975 bobi M.I.C.I. daniel_c mureseanu_976 apmatei traian Jurnal Feroviar Jhonyla DB Robert cristi CFR AeroX ldh.ro IonutChircu Katalyn tcm gabrielcr baiazid Vitosa Florin C Norbi Razvan Tudor nsw florin.lifticariu alex1987 johnsmoke alex.barac.5 Teodor NicuS lapsanszkitamas Adirmvl cardinal LanceR Luna ALEXCFR Spartan1948 Costin.B DUAL lifetec AndiCFR riciu DPS mielutu zburator cristy79 dan tm COSTACHE MIHAIL Nesebar TonyCFR IonutCFR2009 razvan - trenuri Dr2005 Elful marius664 92Dragos Adrian78 98 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
dan tm V.I.P Member
Numarul mesajelor : 9100 Reputatie : 13005 Data de inscriere : 16/07/2014
| Subiect: Re: INFORMATII GENERALE Dum 01 Oct 2017, 15:11 | |
| Dar ce e domle cu Belgia asta? |
| | | mielutu zburator
Numarul mesajelor : 3172 Varsta : 29 Reputatie : 6986 Data de inscriere : 07/09/2014
| Subiect: Re: INFORMATII GENERALE Dum 01 Oct 2017, 15:46 | |
| Nu-i mai tot lăuda atâta pe ăștia din Vest că nici la ei nu merg câinii cu colaci în coadă și nici nu e lapte și miere pe stradă. Hai să fim serioși, au metehne la greu, și 3/4 din ce ai povestit până acum despre experiența ta cu Begia îmi pare absurd de-a dreptul. Da, ok, dacă s-a dat plecarea se blochează ușile, dar dacă cotarla aia de locomotivă a dat defect sau a pleznit știu eu ce fir la ramă, de ce să mă ții 45 de minute blocat în tren? Poate am chef să fumez o țigară sau să stau la aer afară! E aberant.
|
| | | Dr2005 Administrator
Numarul mesajelor : 20626 Varsta : 35 Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei Reputatie : 25566 Data de inscriere : 17/08/2011
| Subiect: Re: INFORMATII GENERALE Dum 01 Oct 2017, 15:51 | |
| - mielutu zburator a scris:
- dar dacă cotarla aia de locomotivă a dat defect sau a pleznit știu eu ce fir la ramă, de ce să mă ții 45 de minute blocat în tren? Poate am chef să fumez o țigară sau să stau la aer afară! E aberant.
Dacă a dat defectare, se anulează trenul, te dai jos şi pleci cu următorul tren, că de aia ai mers cadenţat, deci mai mult de 30 - 60 minute nu o să ai întârziere (depinde de rută, sunt rute pe care ai tren şi la 15 - 20 minute) Dacă ai chef să fumezi o ţigară pe peron e destul de grav, că nu ai voie să fumezi în gări, dacă vrei să fumezi trebuie să ieşi de pe teritoriul staţiei. _________________ :TTT:
|
| | | mielutu zburator
Numarul mesajelor : 3172 Varsta : 29 Reputatie : 6986 Data de inscriere : 07/09/2014
| Subiect: Re: INFORMATII GENERALE Dum 01 Oct 2017, 16:03 | |
| De ce să n-am voie? Dacă nu e acoperită am voie. Parcă așa era la vestici. |
Numarul mesajelor : 20626 Varsta : 35 Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei Reputatie : 25566 Data de inscriere : 17/08/2011
| Subiect: Re: INFORMATII GENERALE Dum 01 Oct 2017, 16:38 | |
| Gările şi staţiile transportului în comun au regim diferit. De exemplu, în Ungaria nu ai deloc voie cu ţigara în gară sau în staţiile de autobuz/troleu/tramvai (da, chiar dacă sunt în aer liber, dacă te-a prins cu ţigara în staţie - care e marcată corespunzător pe asfalt - ai pus-o), în Belgia nu ai voie să fumezi în gări (mai ales că la belgieni gările mari sunt acoperite complet, vezi Anvers, Ghent), în Austria ai voie să fumezi doar în spaţiile marcate (sunt încercuite pe asfaltul peronului)... fiecare cu legislaţia lui. _________________ :TTT:
|
| | | marius664
Numarul mesajelor : 2938 Varsta : 45 Localizare : Alexandria Reputatie : 6911 Data de inscriere : 23/01/2014
| Subiect: Re: INFORMATII GENERALE Dum 01 Oct 2017, 17:22 | |
| Iar in Romania se fumeaza oriunde, chiar si in tren.Oare de cand s-a pus interdictia de a se fuma in tren s-a dat vreo amenda in acest sens? |
| | | mielutu zburator
| Subiect: Re: INFORMATII GENERALE Dum 01 Oct 2017, 17:25 | |
| Da, se dau la privați amenzi grămadă. Și la CFR am prins dar de obicei și nașii fumează închiși în baie. |
| | | Adirmvl V.I.P Member
Numarul mesajelor : 8302 Localizare : Stația de domiciliu: R. Vâlcea Reputatie : 13103 Data de inscriere : 06/04/2012
| Subiect: Re: INFORMATII GENERALE Dum 01 Oct 2017, 21:00 | |
| N-ai voie, Mieluțu. Și aici vorbesc de Deli, nu de Keleti, deci de gară deasupra căreia e doar cerul. Bine, la unguri n-ai voie să fumezi nici pe terasă dacă stai la mai puțin de doi metri sau 2,5 de intrare. |
| | | IonutCFR2009 Administrator
Numarul mesajelor : 6584 Reputatie : 12455 Data de inscriere : 09/07/2009
| Subiect: Re: INFORMATII GENERALE Lun 02 Oct 2017, 14:09 | |
| În vederea efectuării lucrărilor de infrastructură și suprastructura podului situat pe secția de circulație Medgidia – Tulcea Oraș, între stațiile Cogealac și Mihai Viteazu se va întrerupe circulația trenurilor de călători.
Pe perioada desfășurării lucrărilor se anulează următoarele trenuri:
– R8652 zilnic în perioada 24 – 29 octombrie;
– R8653 și R8654 zilnic în perioada 23 – 29 octombrie;
– R8655 zilnic în perioada 23 – 28 octombrie.
Se vor asigura mijloace auto pentru transbordarea călătorilor între stațiile Medgidia – Tulcea Oraș și retur cu 2 perechi de curse zilnic, iar orarul de circulație al mijloacelor auto va fi în concordanță cu orele de sosire și plecare ale trenurilor și va fi afișat în stații.
http://radioconstanta.ro/2017/09/28/anunt-de-la-cfr-trenuri-anulate-pe-ruta-medgidia-tulcea-oras/ |
| | | Nesebar Administrator
Numarul mesajelor : 16278 Localizare : Бухарест Reputatie : 22393 Data de inscriere : 06/12/2009
| Subiect: Re: INFORMATII GENERALE Lun 02 Oct 2017, 15:53 | |
| |
| Subiect: Re: INFORMATII GENERALE Lun 02 Oct 2017, 16:02 | |
| E de vină şeful de tren pentru că se uită după femei în loc să se uite dacă i s-au urcat toţi călătorii în tren şi pentru că nu stă la primul sau la ultimul vagon cum ar fi trebuit, ci stă la mijloc ca să aibă loc la clasa I. Pentru că mecanicul nu poate să vadă ultima uşă de la vagonul 7, că dacă ar vedea nu ar pleca când călătorul e cu un picior pe peron şi unul pe scara vagonului, în vreme ce îşi urcă în tren bagajul pentru care a plătit bani grei să şi-l transporte. Noroc cu IDM.
De ce nu s-ar fi putut întâmpla asta în altă parte? Păi simplu, dacă sistemul de blocare a uşilor funcţiona şi naşul bloca uşile şi se asigura că s-au închis înainte să dea plecarea, călătorii ar fi urcat, pentru că uşile nu s-ar fi închis câtă vreme detectau ceva senzorii lor. _________________ :TTT:
|
Numarul mesajelor : 16278 Localizare : Бухарест Reputatie : 22393 Data de inscriere : 06/12/2009
| Subiect: Re: INFORMATII GENERALE Lun 02 Oct 2017, 16:07 | |
| Pentru unu cu unghia in gat 10 lei sunt bani grei. |
| Subiect: Re: INFORMATII GENERALE Lun 02 Oct 2017, 16:10 | |
| Probabil tu cheltui banii părinţilor sau primeşti şpăgi, aşa că te doare la bască de bani.
Eu nu îmi permit să arunc cu banii pe care-i muncesc. Şi, pentru cultura ta generală, dacă pierdeam trenul ăla, următoarul la care mai puteam lua bilet de bicicletă era la 6 dimineaţa. Ce făceam, stăteam la hotel? Mă apucam eu să meşteresc la bicicletă să o fac aptă de drum? _________________ :TTT:
|
| Subiect: Re: INFORMATII GENERALE Lun 02 Oct 2017, 16:16 | |
| Te urci in alt tren si platesti fieratania ca bicicleta cu taxare in tren. AAA da am uitat, esti zgarcit. Nu cheltui nici un abn de la parinti si muncesc pe ce cheltui dar nu sunt atat de zgarcit ca altii sa se uite si la 50 de bani. Pentru ce muncesti, pentru salariu, de ce ai salariu, sa ii cheltui pe ce iti face placere, nu vrei sa cheltui ca esti zgarcit stai acasa. |
| | | Adrian78 Administrator
Numarul mesajelor : 18748 Localizare : Hunedoara Reputatie : 24324 Data de inscriere : 05/10/2010
| Subiect: Re: INFORMATII GENERALE Lun 02 Oct 2017, 17:30 | |
| 24 de milioane de euro pentru modernizarea căii ferate dintre Brașov și Cața. Traseul va fi modificat și vor fi construite trei tunele în lungime de peste 12 km 2 octombrie 2017 2:33 PM de Ionuț Dincă Aproape 28 de km de cale ferata intre localitatile Cata si Apata, parte din sectorul Brasov – Sighisoara de pe Coridorul IV feroviar, au fost scoase la licitatie pentru mdoernizare pentru circulatia cu viteza maximă de 60 km/h de către CFR SA.
Valoarea totala estimata a contractului este de 2,86 miliarde lei, fara TVA (623,24 milioane euro), sursa de finantare fiind asigurata de Comisia Europeana prin Mecanismul pentru Interconectarea Europei (CEF), in proportie de 81,74%, iar cofinantarea in proportie de 18,26% de la bugetul de stat.
Subsectiunea 2. Apata CapY- Cap X Cata (km 208+088,954 – km 236+157,940), circa 28 de km, va fi reabilitata prin intermediul unui contract de lucrari care va acoperi lucrarile civile din statii, terasamente si consolidari, poduri, podete, tuneluri, drumuri, energoalimentare si telecomunicatii feroviare, precum si lucrarile ERTMS (ETCS nivel 2 + GSMR), semnalizare si centralizare electronica.
Sectiunea presupune un traseu nou pentru linia de cale ferata din Transilvania, eliminand o bucla pe care vechea cale ferata o face in zona Apata-Ormenis-Augustin-Racos. Astfel, dupa statia Apata, traseul caii ferate “coteste” spre vest prin tunelul Ormenis, evitand bucla care trecea pe langa localitatea Augustin. Noul traseu, imediat dupa statia Racos, nu va mai face un “ocol” pe la Rupea, ci va merge drept, prin tunelul Homorod.
Proiectul prevede realizarea a trei tuneluri, doua dintre ele avand o lungime considerabila:
– Tunel Homord – 5 km – Tunel Mureni – 700 metri – Tunel Ormenis – 6,9 km
Pentru celelalte doua sectiuni Brasov – Apata si Cata – Sighisoara, CFR a lansat licitatia pentru lucrari inca din decembrie 2016, cu o valoare estimata de circa 3,1 miliarde de lei. Procedura s-a prelungit in urma unor contestatii, iar depunerea ofertelor a avut loc in cele din urma pe 23 august.
Pentru cele doua loturi s-au inscris in cursa 5 asocieri, iar in prezent licitatia este in etapa de evaluare a ofertelor.
http://www.bizbrasov.ro/2017/10/02/624-de-milioane-de-euro-pentru-modernizarea-caii-ferate-dintre-brasov-si-cata-traseul-va-fi-modificat-si-vor-fi-construite-trei-tunele-lungime-de-peste-12-km/ |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: INFORMATII GENERALE | |
| |
| | | | INFORMATII GENERALE | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |