|
| Autocarele, sicrie pe roti ! | |
|
+75AeroX Norbi aris86 laurentzu laur 133 alliens ldh80 Katalyn alex.barac.5 alinx3330 neluadi Warrington ciprian71 Mihai PH bercenicity ets2oltromânia LanceR IonutChircu IonutCFR2009 Vitosa phnegativ bobi mielutu zburator tcm Teodor dan tm marius664 Razvan Tudor spiderpc NicuS Bobby_TM lapsanszkitamas ATM andreikiki mureseanu_976 Radu Tudor Adirmvl Andrey_tm Rarau membru inactiv andreiutzu Vlad Kriszti219 rich1974 popovici sorin_ncs nenuandrei halmarius M.I.C.I. srazvi Balto Marius Iulian kristi kkk Luna Nesebar bostanescu gigel 060-EA078 razvan - trenuri cardinal Nk11 Adrian78 Dr2005 DUAL AlexD raoul decward alexpopa stegaru Ionutz cristi CFR lovekomotive cristi ar didinul discoid21 COSTACHE MIHAIL 79 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
Dr2005 Administrator
Numarul mesajelor : 20631 Varsta : 35 Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei Reputatie : 25575 Data de inscriere : 17/08/2011
| Subiect: Re: Autocarele, sicrie pe roti ! Sam 15 Noi 2014, 16:36 | |
| Ăla nu era un microbuz, era o dubiţă de 3,5 t (deci autoturism) cu materiale de construcţii în ea şi 2 pasageri lângă şofer. _________________ :TTT:
|
| | | razvan - trenuri V.I.P Member
Numarul mesajelor : 3356 Varsta : 42 Localizare : Bucuresti, Romania Reputatie : 8370 Data de inscriere : 26/05/2011
| Subiect: Re: Autocarele, sicrie pe roti ! Sam 15 Noi 2014, 23:14 | |
| Cand mergem in pelerinaje in tara, nu prea avem de ales - o facem cu microbuze si autocare.
Motivele :
- te lasa in fata manstirilor, se merge mai usor de la un obiectiv la altul, sunt mai ieftine asa, sunt platite mai usor ca un pachet, trenurile sunt mai greu accesibile pentru persoanele comode si trecute de o anumita varsta etc.
|
| | | dan tm V.I.P Member
Numarul mesajelor : 9104 Reputatie : 13013 Data de inscriere : 16/07/2014
| Subiect: Re: Autocarele, sicrie pe roti ! Sam 15 Noi 2014, 23:29 | |
| Pai nu ar trebui sa se mearga mai greu in pelerinaj? Sau de ce se trag aia in patru labe cind merg la Nicula si ii arata la stiri? Coboara in fata manastirii si apoi se nevoiesc?
titlul e gresit, scrie sicire in loc de sicrie, probabil din graba. |
| | | Teodor
Numarul mesajelor : 3305 Reputatie : 8446 Data de inscriere : 18/04/2011
| Subiect: Re: Autocarele, sicrie pe roti ! Sam 15 Noi 2014, 23:40 | |
| |
| | | cardinal
Numarul mesajelor : 3338 Reputatie : 8745 Data de inscriere : 08/04/2010
| Subiect: Re: Autocarele, sicrie pe roti ! Mar 02 Dec 2014, 08:20 | |
| Nouă răniți după ce un microbuz s-a răsturnat în județul Argeș.
https://ro.stiri.yahoo.com/cinci-r%C4%83ni%C8%9Bi-dup%C4%83-ce-un-microbuz-r%C4%83sturnat-%C3%AEn-051839315.html |
| | | tcm
Numarul mesajelor : 623 Varsta : 29 Localizare : Oradea ; Leeds (UK) Reputatie : 4465 Data de inscriere : 27/06/2014
| Subiect: Re: Autocarele, sicrie pe roti ! Lun 08 Dec 2014, 01:10 | |
| Ieri (duminica) , aprope de Aeroportul Oradea. http://www.ebihoreanul.ro/stiri/ultima-or-31-1/un-autocar-care-venea-din-spania-a-ajuns-in-sant-langa-aeroportul-oradea-118136.html - Citat :
Un autocar a ajuns în şanţ, duminică, în jurul prânzului, în zona Aeroportului Oradea. Autocarul aducea acasă români din Spania, intrase în ţară prin Vama Nădlac şi se îndrepta spre Bistriţa.
Autocarul a ajuns în şanţ după ce şoferul a virat brusc dreapta încercând să evite o coliziune cu un TIR care depăşea şi intrase pe contrasens. "Pe contrasens era o maşină avariată care intrase într-un cap de pod şi rămăsese pe carosabil, iar, ca să o evite, TIR-ul a intrat în depăşire pe linie continuă. Eu am virat dreapta ca să evit un accident", a spus Marian Mărincuş, şoferul autocarului. Drept urmare, autovehiculul a ajuns în şanţ, lângă un cap de pod.
Din fericire niciunul dintre cei 10 pasageri şi nici şoferul nu au fost răniţi. În schimb, autocarul a fost puternic avariat în partea frontală şi are parbrizul spart.
Poliţia Rutieră a clasificat incidentul drept o tamponare. Pasagerii au fost preluaţi de un alt autovehicul al firmei de transport persoane şi duşi la destinaţie.
Atasez si doua poze cu locul accidentului vazut din google maps/street view. |
| | | COSTACHE MIHAIL
Numarul mesajelor : 7990 Reputatie : 15508 Data de inscriere : 06/03/2009
| Subiect: Re: Autocarele, sicrie pe roti ! Lun 22 Dec 2014, 20:50 | |
| Doua persoane au murit intr-un accident de autocar in apropiere de Sibiu
http://www.digi24.ro/Stiri/Digi24/Actualitate/Stiri/Sibiu+accident+autocar+romani+Italia |
| | | mielutu zburator
Numarul mesajelor : 3172 Varsta : 29 Reputatie : 6990 Data de inscriere : 07/09/2014
| Subiect: Re: Autocarele, sicrie pe roti ! Mar 23 Dec 2014, 00:46 | |
| Din păcate, din Italia nu prea ai cum altfel. Avionul e prea scump, mai ales în anumite situații, iar tren nu există. Rămâne duba, care e mai rea ca autocarul... |
| | | Dr2005 Administrator
Numarul mesajelor : 20631 Varsta : 35 Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei Reputatie : 25575 Data de inscriere : 17/08/2011
| Subiect: Re: Autocarele, sicrie pe roti ! Mar 23 Dec 2014, 08:37 | |
| Avioane ieftine sunt, dar merg la Bucureşti şi Cluj.
Moldova generează cel mai mare număr de căpşunari... companiile aeriene nu au interesul să îi transporte ieftin (că oricum merg cu avioanele pline), iar cine nu are bani de avion se duce la Atlassib şi alte firme de dube şi autocare. Nu ştiu de ce am impresia că din Botoşani, de exemplu, zilnic pleacă mai multă lume cu autocarul spre Italia sau Spania, decât cu trenul spre Bucureşti. _________________ :TTT:
|
| | | mielutu zburator
Numarul mesajelor : 3172 Varsta : 29 Reputatie : 6990 Data de inscriere : 07/09/2014
| Subiect: Re: Autocarele, sicrie pe roti ! Mar 23 Dec 2014, 13:24 | |
| Se prea poate să fie adevărat, din păcate. Cândva exista o legătură București - Italia, însă până unde ducea, nu mai țin minte. Ar putea fi reintrodusă oare, sau ar căra aer și blatiști? |
| | | Adirmvl V.I.P Member
Numarul mesajelor : 8302 Localizare : Stația de domiciliu: R. Vâlcea Reputatie : 13107 Data de inscriere : 06/04/2012
| Subiect: Re: Autocarele, sicrie pe roti ! Mar 23 Dec 2014, 13:38 | |
| |
| | | bobi
Numarul mesajelor : 733 Localizare : Iasi Reputatie : 4631 Data de inscriere : 06/05/2014
| Subiect: Re: Autocarele, sicrie pe roti ! Mar 23 Dec 2014, 13:46 | |
| - Dr2005 a scris:
- Avioane ieftine sunt, dar merg la Bucureşti şi Cluj.
Moldova generează cel mai mare număr de căpşunari... companiile aeriene nu au interesul să îi transporte ieftin (că oricum merg cu avioanele pline), iar cine nu are bani de avion se duce la Atlassib şi alte firme de dube şi autocare. Nu ştiu de ce am impresia că din Botoşani, de exemplu, zilnic pleacă mai multă lume cu autocarul spre Italia sau Spania, decât cu trenul spre Bucureşti. Si pe Iasi sunt avioane de la Roma, Torino si Venetia ( Tarom si Low cost ), iar daca iti iei bilet din timp, este chiar ieftior. |
| | | phnegativ
Numarul mesajelor : 170 Varsta : 47 Localizare : Bucuresti Reputatie : 5107 Data de inscriere : 31/05/2011
| Subiect: Re: Autocarele, sicrie pe roti ! Mar 23 Dec 2014, 14:02 | |
| - Adirmvl a scris:
- Ajungea la Venetia.
Da! Si facea 3 zile! Mai bine te lasai pagubas .. afara de cazurile in care erai maniac! Plecai seara, cu (actualul) 1695 din Nord, pana la Tm, acolo stateai 4 ore pana te atasau la Tm-Budapesta, unde mai stateai 4 ore pana te atasau la Budapesta - Venetia. Iar daca erai printre fericitii norocosi sa prinzi oferta TrenItalia cu 56 euro / sens - patul la vagon de dormit, nu aveai cum sa dormi ca aveai 6 granite de trecut in a doua noapte (Hu-Croatia / Croatia-Slovenia / Slovenia-Italia). Fiecare cu pasaport, pe vremea aia numa' Italia era in Schengen. Plus vamesi, ca daca declari ceva, daca nu ai cafea si tigari ... etc ... toti cu ochii dupa spaga ... Odata am fost, de amorul drumului cu trenul si m-am lasat pagubas .... Pleci seara la 10 din Bucuresti si ajungi a treia zi dimineata in Venezia .. si daca mai ai si drum pana la Roma, mai faci 6-7 ore cu Eurostar-ul! |
| | | Nesebar Administrator
Numarul mesajelor : 16278 Localizare : Бухарест Reputatie : 22397 Data de inscriere : 06/12/2009
| Subiect: Re: Autocarele, sicrie pe roti ! Mar 23 Dec 2014, 14:17 | |
| In ultimul timp a circulat cu 1821 pana la Arad sau cu 1625 (anulat in prezent) la Arad de unde erau atasate la MURES pana la Budapest, acolos e atasau la trenul VENEZIA EXP. in prezent anulat si el. Nu erau 3 zile, se pleca azi la 23:45 si ajungea poimaine dimineata la 6-8 deci 30-32 de ore. Pentru Venezia eu as baga pe ruta Bucuresti-Timisoara-Beograd-Zagreb-Ljubljana-Venezia. Ar fi mult mai direct si am unii direct printr-un tren direct mai multe capitale la diferite state. Avea un vagon clasa 2, 21-90 si un dormitor, la clasa 2 era oferta cu 100 euro dus-intors, nu iti trebuia dormitor ca puteai dormi si la clasa 2, nu era aglomerat. |
| | | phnegativ
Numarul mesajelor : 170 Varsta : 47 Localizare : Bucuresti Reputatie : 5107 Data de inscriere : 31/05/2011
| Subiect: Re: Autocarele, sicrie pe roti ! Mar 23 Dec 2014, 14:39 | |
| Stiu ... Eu l-am "prins" cand era prin Timisoara, nu cand il atasau la Vintu de Jos la Mures! 3 zile era o exprimare mai .. plastica! pana la urma, Karpaty, si pe ruta propusa de tine... tot cam atat ar face... interesant ar fi sa pleci la prima ora din Beograd si sa ajungi noaptea, tarziu, in Italia ... ca sa ai ce vedea .... ca asa, cu tren de noapte, nu vezi mare lucru, iti zic din experienta ... Eu am prins ofertele cu 56 E la vagon de dormit... cand l-au mutat la 1821 .. parca prin 2009, au facut oferta cu 49 E/sens la clasa a IIa si au scos-o pe cea de la dormitoare... care incepusera sa se cam umple... in 2006 cand am fost eu, vagonul de dormit a fost aproape full (mai lipseau 2-3 calatori sa nu fie la capacitate maxima) si la pretul "normal", fara oferta, era 130 E / sens! Legatura a fost scoasa cand nu s-au mai inteles ungurii cu italienii si au scos Venezia Express, nu a fost neaparat vina CFR! - Karpaty a scris:
- In ultimul timp a circulat cu 1821 pana la Arad sau cu 1625 (anulat in prezent) la Arad de unde erau atasate la MURES pana la Budapest, acolos e atasau la trenul VENEZIA EXP. in prezent anulat si el. Nu erau 3 zile, se pleca azi la 23:45 si ajungea poimaine dimineata la 6-8 deci 30-32 de ore.
Pentru Venezia eu as baga pe ruta Bucuresti-Timisoara-Beograd-Zagreb-Ljubljana-Venezia. Ar fi mult mai direct si am unii direct printr-un tren direct mai multe capitale la diferite state. Avea un vagon clasa 2, 21-90 si un dormitor, la clasa 2 era oferta cu 100 euro dus-intors, nu iti trebuia dormitor ca puteai dormi si la clasa 2, nu era aglomerat. |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Autocarele, sicrie pe roti ! | |
| |
| | | | Autocarele, sicrie pe roti ! | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |