|
| 413 : Sacuieni Bihor - Sarmasag | |
|
+33tcm Vitosa get. miguel1975 MariusM marius664 LanceR Katalyn mielutu zburator Adirmvl dan tm vatmanul Katalin4653 ldh80 Vlad puscasflaviu liviulav33 COSTACHE MIHAIL Caravelle_Zg Dr2005 pety Norbi ATM cont dezactivat . Nk11 puscasu frank81 cristi CFR ferriviarius srazvi Nesebar cristi ar myster2008 37 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
ldh80 V.I.P Member
Numarul mesajelor : 6889 Varsta : 42 Localizare : Pascani Reputatie : 12286 Data de inscriere : 03/11/2010
| Subiect: Linia 413 Mier 27 Feb 2013, 13:10 | |
| Sa inteleg ca statia Abrami s-a desfiintat, impreuna cu racordul Abrami- spre Popesti ?!! DEci accesul spre Popesti se mai poate face doar din directia Marghita ? |
| | | Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: 413 : Sacuieni Bihor - Sarmasag Mier 27 Feb 2013, 13:23 | |
| Da asa este.
Acuma am putea completa la topicul ,,racorduri" care racordari sint desfiintate, desi aici situatia este atipica, inainte linia iesea din Abrami spre Popesti iar spre Marghita era racordare. Acuma e invers apartine de Marghita si spre Abrami s-a desfiintat.
Daca tot au infiintat post de IDM acolo oare de ce nu au schimbat racordarea spre Abrami sa aiba macaz mai aproape de acest PM? |
| | | Nesebar Administrator
Numarul mesajelor : 16278 Localizare : Бухарест Reputatie : 22393 Data de inscriere : 06/12/2009
| Subiect: Re: 413 : Sacuieni Bihor - Sarmasag Lun 01 Iul 2013, 11:35 | |
| Cateva poze de pe 413 , 29.06.2013 , trenul 15866 Sarmasag-Sacuieni Bihor . Porti Acolo trebuie sa fie Autostrada Transilvania Suplacu de Barcau Spre Marghita Spre Sarmasag Marghita |
| | | Katalin4653 V.I.P Member
Numarul mesajelor : 1575 Localizare : Braila M 700 Reputatie : 6319 Data de inscriere : 30/12/2011
| Subiect: Re: 413 : Sacuieni Bihor - Sarmasag Joi 18 Iul 2013, 23:28 | |
| |
Numarul mesajelor : 16278 Localizare : Бухарест Reputatie : 22393 Data de inscriere : 06/12/2009
| Subiect: Re: 413 : Sacuieni Bihor - Sarmasag Dum 22 Iun 2014, 18:33 | |
| |
| Subiect: Re: 413 : Sacuieni Bihor - Sarmasag Dum 22 Iun 2014, 18:34 | |
| |
| | | vatmanul V.I.P Member
Numarul mesajelor : 646 Varsta : 38 Localizare : Oradea Reputatie : 5105 Data de inscriere : 14/10/2012
| Subiect: Re: 413 : Sacuieni Bihor - Sarmasag Lun 11 Aug 2014, 22:28 | |
| Sambata, 9 august 2014, m-am dus pana in Marghita cu trenul si atunci am constatat ca pe M 413 a aparut un nou punct de oprire si anume halta Fancica. Noua statie Fancica se afla intre statiile Bolcas si Abramut, la 4 km de Bolcas si 1 km de Abramut. Mai mult decat atat, acolo nu e doar un simplu punct de oprire in camp, ci acolo chiar exista si o bariera pentru trecerea la nivel cu drumul care duce la Fancica, bariera la care se afla personal care inchide si deschide bariera si tot acolo se afla si un peron. Pentru moment, in mersul trenurilor afisat pe site-ul oficial al Interregional Calatori nu apare aceasta oprire, insa in sistemul de vanzare al biletelor a fost introdusa aceasta noua oprire, seful de tren putand sa dea bilete pentru si de la Fancica. Acest nou punct de oprire a aparut si in aplicatia de vanzare a biletelor online, iar cine are cont, poate vedea acolo si mersul trenurilor de pe M 413 cu sosirile si plecarile din Fancica. Din ce-am vorbit cu seful de tren, am aflat ca aceasta statie exista de mai demult acolo, insa trenul nu a oprit niciodata acolo. Interesant este insa faptul ca atunci cand ma uit pe mersurile vechi, statia nu apare trecuta in mers, iar trenul nu oprea aici nici pe vremea cand sectia era deservita de catre CFR. Am reusit sa fac sambata dimineata o fotografie cu telefonul, iar la intoarcere am mai facut cateva. Nu stiam ca voi avea parte de aceasta surpriza, asa ca nu am pus cu mine aparatul foto. Dar mai intai, am sa pun doua fotografii de pe Google. Prima cu harta, sa vedeti unde se afla oprirea pe harta si unde e satul. Postez urmatoarea fotografie din locul unde se afla in prezent halta, fotografia fiind preluata de pe vizualizarea stradala Google, fotografie ce a fost facuta in august 2012. Din fotografie se poate observa ca peronul se afla si atunci acolo, tabla cu denumirea statiei nu exista, iar trenurile se pare ca nu opreau in acest loc. Postez acum fotografiile facute cu telefonul, sambata 9 august 2014. Prima fotografie, dimineata la plecare spre Marghita. Fotografie cu vedere spre Sacuieni Bihor. Urmatoarele 3 fotografii sunt facute la intoarcere. Primele doua fotografii sunt facute cu vedere spre Sacuieni Bihor, iar a treia cu vedere spre Marghita. Si o ultima fotografie cu mersul actualizat ce apare in aplicatia de achizitionare a biletelor online. |
Numarul mesajelor : 646 Varsta : 38 Localizare : Oradea Reputatie : 5105 Data de inscriere : 14/10/2012
| Subiect: Re: 413 : Sacuieni Bihor - Sarmasag Lun 16 Noi 2015, 22:05 | |
| Sambata, 14 noiembrie 2015, ora 13:50 la Sarmasag: un Caravelle spre Oradea prin Marghita si un Duewag din Satu Mare spre Jibou. Simleu Silvaniei. Regio 15870 Sarmasag - Oradea stationeaza pentru cruce cu regio 15873 Marghita - Sarmasag. Vederi spre Sarmasag. Vedere spre Marghita - Sacuieni si sosirea in Simleu a trenului regio 15873. Fotografiile au fost facute sambata 14 noiembrie 2015 cu telefonul, de catre Alex Popa (pe forum #alexpopa), cu ocazia micului circuit pe care l-am facut impreuna pe relatia Oradea - Carei, Carei - Sarmasag, Sarmasag - Oradea. De la Carei la Sarmasag am mers cu Duewag, un automotor care din punctul meu de vedere, depaseste cu mult ADH-urile CFR-ului si Malaxele. Pacat ca CFR nu detine un numar mai mare de Duewag-uri. Cel cu care am mers noi a fost curat, calduros, cu motor silentios, suspensii bune si foarte confortabil. Tapiteria de pe scaune nu era rupta, iar pe vagoane nu exista grafitti. Foarte incantat de acest automotor. |
| | | ATM
Numarul mesajelor : 1371 Varsta : 44 Localizare : Bucuresti Reputatie : 6638 Data de inscriere : 10/07/2010
| Subiect: Re: 413 : Sacuieni Bihor - Sarmasag Lun 16 Noi 2015, 22:30 | |
| Problema e ca Duewag e un model mai nou decat ADH, prin urmare modele similare nu vor fi casate de catre nemti decat poate peste 5-6 ani...ADH fiind mai vechi, au iesit mai repede la pensie putand fi cumparate la pret de dumping. Rabdare si tutun, va veni si vremea aia |
| | | Dr2005 Administrator
Numarul mesajelor : 20626 Varsta : 35 Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei Reputatie : 25566 Data de inscriere : 17/08/2011
| Subiect: Re: 413 : Sacuieni Bihor - Sarmasag Lun 16 Noi 2015, 22:39 | |
| E în lucru la Comisia Europeană o directivă care va interzice utilizarea în tracţiunea feroviară a motoarelor diesel care nu corespund cel puţin normelor de poluare din 2011. E drept, asta nu va însemna casarea tuturor vehiculelor, dar odată radiate de un operator, registrele naţionale nu vor mai putea să le înmatriculeze. În cazul ăsta, Duewag-urile din Germania nu vor mai putea fi vândute, vor trebui dezmembrate acolo sau echipate cu motoare mai noi. _________________ :TTT:
|
| | | dan tm V.I.P Member
Numarul mesajelor : 9101 Reputatie : 13006 Data de inscriere : 16/07/2014
| Subiect: Re: 413 : Sacuieni Bihor - Sarmasag Mar 17 Noi 2015, 08:12 | |
| UE n-are alta treaba, a devenit o adunatura de nebuni dovada ca politicienii sint complicii industriasilor si mai nou a teroristilor. Ca astia ii tin in brate pe ,,refugiati" doamne sa nu spui ceva de ei si uite ce a iesit.Oare degeaba tarile foarte dezvoltate Norvegia si Elvetia nu vor in UE? sau degeaba vrea Marea Britanie sa iasa? |
| | | Adirmvl V.I.P Member
Numarul mesajelor : 8302 Localizare : Stația de domiciliu: R. Vâlcea Reputatie : 13103 Data de inscriere : 06/04/2012
| Subiect: Re: 413 : Sacuieni Bihor - Sarmasag Mar 17 Noi 2015, 10:35 | |
| Dane, industria nu merge cu achizitii second hand. Si aici vorbim de producatori din Vest, cu lobby extrem de puternic. A se citi "cu un plic extrem de gros". |
| | | ATM
Numarul mesajelor : 1371 Varsta : 44 Localizare : Bucuresti Reputatie : 6638 Data de inscriere : 10/07/2010
| Subiect: Re: 413 : Sacuieni Bihor - Sarmasag Mar 17 Noi 2015, 19:35 | |
| - vor trebui dezmembrate acolo sau echipate cu motoare mai noi a scris:
...sau instalat un catalizator, daca nu mananca prea mult din puterea motorului...zic si eu...Nu subestimati niciodata inventivitatea romanului, cand vine vorba de chilipiruri. |
| | | cristi ar
Numarul mesajelor : 866 Varsta : 46 Localizare : Arad Reputatie : 6554 Data de inscriere : 28/05/2009
| Subiect: Re: 413 : Sacuieni Bihor - Sarmasag Dum 03 Apr 2016, 00:30 | |
| A aparut un nou punct de oprire Horia h., intre Marghita si Chiribis. |
| Subiect: Re: 413 : Sacuieni Bihor - Sarmasag Lun 11 Apr 2016, 10:59 | |
| Punctul de oprire Horea se afla cu un km inainte de halta Chiribis, cum se vine dinspre Marghita. Langa noul punct de oprire se afla liceul tehnologic Horea care apartine de Marghita si cu siguranta Interregional a facut aici acest punct de oprire pentru elevii care invata la acest liceu. La acest P.O. opresc doar trenurile 15809 si 15808. Doua fotografii cu P.O. Horea. Dupa ce am facut fotografiile am observat ca tabla folosita aici pentru numele statiei este tabla care a fost la Cheresig. In fotografii nu se vede, dar cand esti acolo langa ea se poate citi bine pe tabla inscriptia "Halta Cheresig" si se vede clar cum a fost tras cu vopsea peste inscriptie si scris acum P.O. Horea. Vedere spre Chiribis. Liceul Tehnologic Horea, Marghita. Pentru a ajunge la acest liecul, trebuie trecuta calea ferata. Se vede ca exista si o trecere la nivel. Cu putin timp in urma aici a avut loc un accident intre un tren Interregional si o masina cu elevi de la liceul Horea. In urma accidentului toti cei 3 elevi (doi baieti si o fata) care s-au aflat in masina au fost grav raniti, pentru unul dintre ei fiind nevoie de interventia elicopterului SMURD. Am postat un link cu stirea la topicul dedicat accidentelor CFR. In urma accidentului care a avut loc aici, inainte de trecerea la nivel s-a impus o VS de 30 km/h. Tipic CFR-ului si companiilor feroviare private. Unde avem un accident grav, punem restrictie. In loc sa facem ceva cu trecerea la nivel pentru a nu mai avea loc astfel de evenimente, sa punem o bariera daca este necesar, noi punem restrictie la tren. Nu m-as mira daca maine-poimaine as gasi o trecere la nivel unde trenul sa aibe STOP sau cedeaza trecerea. Vedere spre Marghita. |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: 413 : Sacuieni Bihor - Sarmasag | |
| |
| | | | 413 : Sacuieni Bihor - Sarmasag | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |