Caut tutoriale 3d pentru realizarea de trenuri si trenulezze
2 participanți
Autor
Numarul mesajelor : 2 Reputatie : 3748 Data de inscriere : 02/08/2014
Subiect: Caut tutoriale 3d pentru realizarea de trenuri si trenulezze Sam 02 Aug 2014, 14:26
:TDD:
Va salut pe toti! Vreau si eu niste tutoriale 3D pentru trenuri si vagoane romanesti. Daca ma poate ajuta cineva, va multumesc anticipat! Eventual cum se animeaza bogiurile la roti, marimea vagoanelor si locomotivelor. Vreau sa fac si eu niste modele.
IonutChircu
Numarul mesajelor : 813 Varsta : 43 Localizare : Bucuresti Reputatie : 6198 Data de inscriere : 05/05/2010
Subiect: Re: Caut tutoriale 3d pentru realizarea de trenuri si trenulezze Sam 02 Aug 2014, 17:25
Salut, nu exista "tutorial 3D pentru trenuri si vagoane romanesti". Trebuie sa inveti sa modelezi in 3D. Orice. Si atunci vei stii sa faci si o locomotiva sau un vagon. Iar cu animatiile la fel, cauta tutoriale pentru animatii in 3DS Max (sau ce program doresti tu) si atunci vei sti sa faci si animatia unui boghiu. Dupa ce stii sa lucrezi in 3D incepi si cauti schite cu material rulant romanesc pe baza carora lucrezi. Este atat de simplu
catalinalexandru.chifan
Numarul mesajelor : 2 Reputatie : 3748 Data de inscriere : 02/08/2014
Subiect: Re: Caut tutoriale 3d pentru realizarea de trenuri si trenulezze Lun 04 Aug 2014, 10:43
IonutChircu a scris:
Salut, nu exista "tutorial 3D pentru trenuri si vagoane romanesti". Trebuie sa inveti sa modelezi in 3D. Orice. Si atunci vei stii sa faci si o locomotiva sau un vagon. Iar cu animatiile la fel, cauta tutoriale pentru animatii in 3DS Max (sau ce program doresti tu) si atunci vei sti sa faci si animatia unui boghiu. Dupa ce stii sa lucrezi in 3D incepi si cauti schite cu material rulant romanesc pe baza carora lucrezi. Este atat de simplu
:TDD: Multumesc pentru informatii Ionut Chircu. Eu am mai modelat in 3d dar vreau sa ma perfectionez si de asta am intrebat. Poate gasesc tutoriale care sa ma ajute sa completez unele cunostinte in 3ds max. Multumesc si pentru link!
Continut sponsorizat
Subiect: Re: Caut tutoriale 3d pentru realizarea de trenuri si trenulezze
Caut tutoriale 3d pentru realizarea de trenuri si trenulezze