Forumul pasionatilor de trenuri din România

Acest forum a fost creat pentru cei care iubesc cu adevarat trenurile din Romania!

AcasaAcasa  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ConectareConectare  ÎnregistrareÎnregistrare  

Caut tutoriale 3d pentru realizarea de trenuri si trenulezze

In jos 
2 participanți
AutorMesaj
catalinalexandru.chifan

catalinalexandru.chifan

Numarul mesajelor : 2
Reputatie : 3748
Data de inscriere : 02/08/2014

Caut tutoriale 3d pentru realizarea de trenuri si trenulezze Empty
MesajSubiect: Caut tutoriale 3d pentru realizarea de trenuri si trenulezze   Caut tutoriale 3d pentru realizarea de trenuri si trenulezze Icon_minitimeSam 02 Aug 2014, 14:26

:TDD: 

Va salut pe toti! Vreau si eu niste tutoriale 3D pentru trenuri si vagoane romanesti. Daca ma poate ajuta cineva, va multumesc anticipat! Smile Eventual cum se animeaza bogiurile la roti, marimea vagoanelor si locomotivelor. Vreau sa fac si eu niste modele. Smile
Sus In jos
IonutChircu

IonutChircu

Numarul mesajelor : 813
Varsta : 43
Localizare : Bucuresti
Reputatie : 6198
Data de inscriere : 05/05/2010

MesajSubiect: Re: Caut tutoriale 3d pentru realizarea de trenuri si trenulezze   Caut tutoriale 3d pentru realizarea de trenuri si trenulezze Icon_minitimeSam 02 Aug 2014, 17:25

Salut, nu exista "tutorial 3D pentru trenuri si vagoane romanesti". Laughing
Trebuie sa inveti sa modelezi in 3D. Orice. Si atunci vei stii sa faci si o locomotiva sau un vagon. Iar cu animatiile la fel, cauta tutoriale pentru animatii in 3DS Max (sau ce program doresti tu) si atunci vei sti sa faci si animatia unui boghiu.
Dupa ce stii sa lucrezi in 3D incepi si cauti schite cu material rulant romanesc pe baza carora lucrezi.
Este atat de simplu  Very Happy
Sus In jos
http://trainzpremiumroutes.weebly.com
catalinalexandru.chifan

catalinalexandru.chifan

Numarul mesajelor : 2
Reputatie : 3748
Data de inscriere : 02/08/2014

MesajSubiect: Re: Caut tutoriale 3d pentru realizarea de trenuri si trenulezze   Caut tutoriale 3d pentru realizarea de trenuri si trenulezze Icon_minitimeLun 04 Aug 2014, 10:43

IonutChircu a scris:
Salut, nu exista "tutorial 3D pentru trenuri si vagoane romanesti". Laughing
Trebuie sa inveti sa modelezi in 3D. Orice. Si atunci vei stii sa faci si o locomotiva sau un vagon. Iar cu animatiile la fel, cauta tutoriale pentru animatii in 3DS Max (sau ce program doresti tu) si atunci vei sti sa faci si animatia unui boghiu.
Dupa ce stii sa lucrezi in 3D incepi si cauti schite cu material rulant romanesc pe baza carora lucrezi.
Este atat de simplu  Very Happy

:TDD: Multumesc pentru informatii Ionut Chircu. Eu am mai modelat in 3d dar vreau sa ma perfectionez si de asta am intrebat. Poate gasesc tutoriale care sa ma ajute sa completez unele cunostinte in 3ds max. Multumesc si pentru link! Smile
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Caut tutoriale 3d pentru realizarea de trenuri si trenulezze   Caut tutoriale 3d pentru realizarea de trenuri si trenulezze Icon_minitime

Sus In jos

Caut tutoriale 3d pentru realizarea de trenuri si trenulezze
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Pareri aplicatie web pentru trenuri: inRRoute
» Pasiunea pentru trenuri
» Propuneri pentru înfiinţări de trenuri noi la C.F.R.
» Caut roti pt role
» Propuneri pentru Mersul Trenurilor 2015-2016

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Forumul pasionatilor de trenuri din România :: DIVERSE :: DISCUTII LIBERE-
Mergi direct la: