Forumul pasionatilor de trenuri din România

Acest forum a fost creat pentru cei care iubesc cu adevarat trenurile din Romania!

AcasaAcasa  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ConectareConectare  ÎnregistrareÎnregistrare  

Bilete C.F.R. (2)

In jos 
+72
c o r v i n
TER200
tcm
Wilkosz
saint
Warrington
Vale_ntin
Sabik
ciprian71
aris86
neluadi
kristi kkk
bubu
Andrei Andras
baiazid
Vitosa
ets2oltromânia
3ERLY
teoiasi
cristi ar
florin.lifticariu
AeroX
Rarau
CristyanC
alliens
Luna
huiu_goe
ldh80
Norbi
vatmanul
marius664
ldh.ro
Jurnal Feroviar
alexul
Costin.B
Silviu Sintea
Spartan1948
cfr500
mielutu zburator
rizelgeorgel2004
Vale
COSTACHE MIHAIL
Nk11
ALEXCFR
lapsanszkitamas
gabrielcr
Katalyn
cristy79
brutusel
Goanga
alex.alexus.tm
Razvan Tudor
92Dragos
NicuS
Ciprian.bucur.92
dan tm
membru dezactivat ,
spiderpc
IonutCFR2009
Dutzu
Andrey_tm
traian
Adrian78
AndiCFR
Dr2005
get.
allred
Adirmvl
DUAL
cardinal
marian1967
Nesebar
76 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 49 ... 67  Urmatorul
AutorMesaj
Katalyn

Katalyn

Numarul mesajelor : 7376
Varsta : 34
Localizare : Rugby, UK.
Reputatie : 11198
Data de inscriere : 09/10/2014

Bilete C.F.R. (2) - Pagina 31 Empty
MesajSubiect: Re: Bilete C.F.R. (2)   Bilete C.F.R. (2) - Pagina 31 Icon_minitimeDum 14 Aug 2016, 09:14

Sunt in IR 1594 Craiova-Mangalia cu bilet la oferta Videle - Eforie Sud 38,50 lei in loc de 60 lei m-am urcat din Buc.Nord. Nord. Pe peron 6 coreeni cu bilete onnline scoase pe hartie A4, in vagonul unde am loc o doamna cu baiatul ei chiar vizavi are 2 bilete onnline unul intreg si unul de elev a aratat pe telefon iar seful de tren a verificat pe lista apoi a bifat cu pixul. Ce vroiam sa spun e ca lista cu onnline are in jur de 20-25 calatori.
Sus In jos
cristy79

cristy79

Numarul mesajelor : 1539
Varsta : 44
Localizare : Bucuresti
Reputatie : 5873
Data de inscriere : 27/02/2013

MesajSubiect: Re: Bilete C.F.R. (2)   Bilete C.F.R. (2) - Pagina 31 Icon_minitimeDum 14 Aug 2016, 09:34

Iata o idee foarte buna, chiar nu stiam ca se pot achizitiona bilete cu oferta asta si din alte statii decat cele dintre Craiova si Videle.

Multumesc pentru idee Smile cred ca o sa o aplic si eu pt Eforie Nord in curand.

Ca fapt divers - acest tren ar trebui sa ramana permanent pe ruta Craiova-Bucuresti-Constanta cu oferta generala.
Sus In jos
Katalyn

Katalyn

MesajSubiect: Re: Bilete C.F.R. (2)   Bilete C.F.R. (2) - Pagina 31 Icon_minitimeDum 14 Aug 2016, 11:09

Am luat pana la Eforie Sud zona kilometre ca 251-300 km desi coboram la Costinesti Tabara hc. S-a schimbat partida in Constanta odata verifica biletele intre Constanta si Eforie Nord.

Marti cred ca ma intorc tot cu trenul asta iau bilet Costinesti Tabara hc - Videle desi o sa cobor la Buc.Nord a doua varianta e Regiotransul din Constanta si ala tot cu oferta buna.
Sus In jos
cristy79

cristy79

MesajSubiect: Re: Bilete C.F.R. (2)   Bilete C.F.R. (2) - Pagina 31 Icon_minitimeDum 14 Aug 2016, 11:30

Deja am anuntat lumea ca pot sa mearga la mare cu 38,50 lei si nu cu 60 cum vrea sa ne jupoaie CFR Calatori Very Happy Deja doua persoane au decis sa incerce trenul 1594 spre Eforie si retur, multumesc Katalyn Very Happy

Am venit eu ieri cu Regiotransul de la Constanta, as fi stat la 1922 dar era cam tarziu si mi-a fost frica sa nu ia iar foc ceva sau sa loveasca vreo cioara etc etc What a Face si sa ajung la 1 noaptea in Bucuresti. Asa ca am luat RT din Constanta la 18.08. A mers foarte bine, cu o usoara zgaltaiala, dar asta e ... nu era foarte plin, curat luna, decent ocupat peste 50-60% as zice dar ce am remarcat: au fost foarte putini care nu coborat in Bucuresti marea majoritate au ramas pt V Prahovei/Brasov. Cand eram in Gara Constanta a fost anuntat si IR 1936 cu cele 75 de minute intarziere, total neinteresant, nu mai mira pe nimeni, deja la ei se discuta de intarzieri de +6 ore, astea de 75 de minute sunt un fleac. Trenul RT a ajuns timpuriu pe la 20.45 cu stationarea traditionala de vreo 10 minute la Pajura.... Una peste alta 41 de lei eu zic ca merita acest tren chiar daca e vechi (era RIO09 parca) este foarte curat si merge OK.

Intre timp am dat o raita si la autocarele de langa gara sa vad care e treaba: se pleaca in medie la o ora si jumatate cu masini mari (alternativ cand Simpa cand Sir cand Comanto Trans)  si e lume destula. Preturile variaza intre 44 de lei la GSM Trans si 50-60 la Sir Trans sau Simpa...Evident - se observa ca si aici trenul e cel mai scump, asa cum e normal in luxul din Romanik... Mad Au si ei reduceri dus-intors si alte reduceri pt pensionari parca am vazut ceva, nu am stat sa citesc afisele cu mare atentie. Durata afisata a calatoriei era de 3 ore si jumatate. In practica se face si mai putin, am facut 3 ore de 1 Mai cand m-am dus cu GSM Trans la Mangalia - si multumesc CFR Calatori ca nu a pus niciun tren pe 30 spre Mangalia ca asa am descoperit aceasta firma de care m-am declarat foarte multumit. Cu 44 de lei am ajuns cu un autocar impecabil cu AC si plasma la Constanta si in fix 4 ore eram in Mangalia cu 54 de lei. Bine de stiut, pacat ca au numai vreo 2-3 curse pe zi... Stiu ca am plecat la 11.30 din Bucuresti, la 14.15 eram in Constanta si la 15.30 in Mangalia. Scriu aici poate mai intereseaza pe cineva, chiar recomand, calatoria a fost peste asteptari.
Sus In jos
Katalyn

Katalyn

MesajSubiect: Re: Bilete C.F.R. (2)   Bilete C.F.R. (2) - Pagina 31 Icon_minitimeLun 15 Aug 2016, 13:45

Sunt in IR 1593 Mangalia-Craiova am luat 2 bilete din Costinesti Tabara hc pana la Videle ca sa prind oferta 45% desi cobor la Buc.Nord. Am prins fara loc desi am fost la casa de bilete la 09:45. Din Costinesti Tabara pana la mine au dat 20 bilete fara loc vorba casierei "in curand nici fara loc nu o sa mai puteti lua" mi-e mila de cei din fata mea care au luat Costinesti Tabara - Caracal fara loc. Are 12 vagoane am plecat din Eforie Sud deja e peste  80% ocupat.

Cu oferta 45% Craiova-Mangalia am platit pentru intoarcere 38,10 lei/bilet fara oferta asta as fi platit 69 lei/bilet.
Sus In jos
Dr2005
Administrator
Administrator

Numarul mesajelor : 20639
Varsta : 35
Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei
Reputatie : 25584
Data de inscriere : 17/08/2011

MesajSubiect: Re: Bilete C.F.R. (2)   Bilete C.F.R. (2) - Pagina 31 Icon_minitimeLun 15 Aug 2016, 14:13

cristy79 a scris:
Bine de stiut, pacat ca au numai vreo 2-3 curse pe zi... Stiu ca am plecat la 11.30 din Bucuresti, la 14.15 eram in Constanta si la 15.30 in Mangalia. Scriu aici poate mai intereseaza pe cineva, chiar recomand, calatoria a fost peste asteptari.

Era capacitate adaptată la fluxul de călători Smile 3 curse * 50 locuri = 150 locuri, adică puţin mai mult decât capacitatea unui vagon etajat. Poate aşa îţi dai seama de ce nu a fost tren atunci.

Nu ştiu cât de indicat e să mergi cu autocarul pe A2 în zilele de sărbătoare... week-end-urile trecute au fost tot felul de accidente, plus ambuteiajele de la poduri.

cristy79

cristy79

MesajSubiect: Re: Bilete C.F.R. (2)   Bilete C.F.R. (2) - Pagina 31 Icon_minitimeLun 15 Aug 2016, 14:23

E mai indicat decat sa mergi cu trenul si sa intarzii 7 ore, nu?  Zic si eu, nu dau cu parul... Spune-le celor care au facut 24 de ore pana la destinatie in ziua de 11 August cat de nasol e cu autocarul, sa vedem ei ce parere au.

NU, nu inteleg de ce nu a fost tren atunci - dar sunt sigur ca o sa ne explici tu. Oricum chiar nu mai conteaza, dupa cum am spus tot raul a fost spre bine, chiar nu stiam de firma asta si asa am aflat de ei What a Face

Azi va fi o zi grea - sper sa nu ia iar foc ceva sau sa pice vreo cioara din cer sa se dea iar circulatia peste cap ca va iesi urat de tot. Sad
Sus In jos
IonutCFR2009
Administrator
Administrator
IonutCFR2009

Numarul mesajelor : 6586
Reputatie : 12462
Data de inscriere : 09/07/2009

MesajSubiect: Re: Bilete C.F.R. (2)   Bilete C.F.R. (2) - Pagina 31 Icon_minitimeLun 15 Aug 2016, 14:40

E de-a dreptul crazy sa mergi fara loc Mangalia-Caracal. Sunt 8 ore de mers totusi... si pentru cat? Pentru 40 lei ? Very Happy
Sus In jos
cristy79

cristy79

MesajSubiect: Re: Bilete C.F.R. (2)   Bilete C.F.R. (2) - Pagina 31 Icon_minitimeLun 15 Aug 2016, 14:42

IonutCFR2009 a scris:
E de-a dreptul crazy sa mergi fara loc Mangalia-Caracal. Sunt 8 ore de mers totusi... si pentru cat? Pentru 40 lei ? Very Happy

abere
Sus In jos
Katalyn

Katalyn

MesajSubiect: Re: Bilete C.F.R. (2)   Bilete C.F.R. (2) - Pagina 31 Icon_minitimeLun 15 Aug 2016, 22:18

A avut 12 vagoane 7 grupa Mangalia-Buc.Nord si 5 Mangalia-Craiova. Era scandal mare in Gara de Nord intre 2 familii si revizori ii injura pe aia si i ameninta dar nu stiu de ce nu am stat sa casc gura revizorii erau cam speriati nu stiu ce s-a intamplat or fi uitat aia ceva in tren.

Am stat la al 2-lea vagon la prima usa in primul au fost 8 persoane fara loc si in al doilea vagon 13 dar mai in spate era jale la usi in gara din Constanta erau cate 5-6 peroane la fiecare usa unii stateau peste bagaje.

Este inadmisibil ca la ora 09:51 cand am luat eu biletele Costinesti Tabara hc - Videle sa iti spuna casiera ca deja a dat 20 bilete fara loc la trenul ce avea ora de plecare 13:21 deci cu 3 ore jumate inainte nu mai erau locuri la cele 5 vagoane de Craiova dar nici la cele 7 de Buc.Nord. O doamna a venit in gara Constanta la 14:30 sa ia bilet spre Bucuresti i-au spus ca nu mai sunt locuri la niciun tren spre Bucuresti pana la IR 1588 de la ora 18:50. Ia sa vedem cate trenuri mai plecau din Constanta dupa IR 1593 pana la IR 1588.

17:00 - IR 1586 Constanta - Buc.Nord, 6 vagoane.
17:45 - IR 1931 Mangalia - Buc.Nord - Oradea, 8 vagoane de clasa.

Doamna care a mers tot drumul in picioare si pe scara il intrebase pe seful de tren de ce nu au mai pus vagoane, iar seful de tren incerca s-o pacaleasca ca nu poate trage locomotiva mai multe ca e un tonaj maxim bla bla bla adica Transmontana nu poate trage mai mult de 12 vagoane, am intervenit si i-am explicat faza cu tonajul si locomotiva de protocol a CFR Calatori si apoi a recunoscut singur ca nu sunt vagoane si ca faza cu tonajul nu merge la trenul asta.

In fata mea la rand au fost 2 tineri ce au cumparat Costinesti Tabara hc - Caracal si alti 2 tineri cu reducere de studenti ce au cumparat 2 bilete doar pana la Constanta dar nu stiu la ce tren ca ma uitam in spate la bariera era o duba care traversa cf si striga unul cu usa deschisa "La Constanta la Ziua Marinei merge cineva" moment in care de la rand au fugit 5 tineri si au urcat in duba respectiva.
Sus In jos
Adirmvl
V.I.P Member
V.I.P Member
Adirmvl

Numarul mesajelor : 8302
Localizare : Stația de domiciliu: R. Vâlcea
Reputatie : 13108
Data de inscriere : 06/04/2012

MesajSubiect: Re: Bilete C.F.R. (2)   Bilete C.F.R. (2) - Pagina 31 Icon_minitimeLun 15 Aug 2016, 22:32

In seara asta am ajuns acasa, pentru o saptamana de concediu, e la festul de la Rasnov. Pana in Sibiu am mers cu niste prieteni din Timisoara. La casa de bilete am avut o discutie ceva mai aprinsa cu doamna de acolo in sensul ca nu se mai intelege nimic de pe TrenPlus-ul meu, dar am o foto-copie de pe care poate introduce datele in sistem. Doamna mi-a spus sa-mi fac duplicat, i-am spus ca asta e duplicatul, la care mi-a raspuns ca se pot scoate duplicate nenumarate, in functie de nevoie, si ca doamnele de la Cluj mi-au spus gresit ca se poate face un singur duplicat. Are cineva idee cine are dreptate?
Sus In jos
Dr2005
Administrator
Administrator

MesajSubiect: Re: Bilete C.F.R. (2)   Bilete C.F.R. (2) - Pagina 31 Icon_minitimeMar 16 Aug 2016, 01:49

Katalyn a scris:
Este inadmisibil ca la ora 09:51 cand am luat eu biletele Costinesti Tabara hc - Videle sa iti spuna casiera ca deja a dat 20 bilete fara loc la trenul ce avea ora de plecare 13:21 deci cu 3 ore jumate inainte nu mai erau locuri la cele 5 vagoane de Craiova dar nici la cele 7 de Buc.Nord. O doamna a venit in gara Constanta la 14:30 sa ia bilet spre Bucuresti i-au spus ca nu mai sunt locuri la niciun tren spre Bucuresti pana la IR 1588 de la ora 18:50. Ia sa vedem cate trenuri mai plecau din Constanta dupa IR 1593 pana la IR 1588.

De aia la concediu trebuie să îţi iei biletele din timp. Nu îi înţeleg pe cei care fac rezervarea şi plata cazării cu 5 luni înainte, dar biletul de tren îl iau cu 10 minute înainte de plecare. Nu e cazul tău aici, dar sunt mulţi care fac aşa.

Katalyn

Katalyn

MesajSubiect: Re: Bilete C.F.R. (2)   Bilete C.F.R. (2) - Pagina 31 Icon_minitimeMier 17 Aug 2016, 10:05

Stai cuminte si nu mai tine partea CFR-ului tau mult iubit ca sunt multi un procent destul de mare care cumpara biletele cu anticipatie, am luat bilet pe ruta PL.Vest-Eforie.Nord la IR 1944 saptamana trecuta mai erau putine locuri si la intoarcere la 1952 din Eforie Nord la Buzau la fel mai erau putine locuri pentru o data de spatamana viitoare ( deci undeva la 18 zile ) tot o arzi aiurea cu teoriile tale de 2bani.

Te intreb si eu daca pentru ziua de sambata la IR 1631 ai vandute pana vineri seara bilete pentru 4 vagoane in conditile in care trenul are 5 cu cate vagoane crezi ca ar trebui suplimentat trenul in conditile in care CFR Calatori din experienta stie ca in ultima ora vor vinde bilete pentru cel putin 2 vagoane jumate ???

La fel ca in cazul de luni 15 august cu IR 1593 Mangalia - Craiova de la ora 09:40 nu mai erau locuri la acest tren care avea 12 vagoane iar plecarea din Mangalia o avea la 12:55. Nu mai da vina pe calatori ca vin la gara cu 30 minute inainte CFR Calatori stie de ani de zile perioadele si trenurile care incaseaza bani frumosi. De la 09:40 la 12:55 sunt 3 ore in care nu au gasit solutie au dat bilete fara loc pentru cel putin inca 2 vagoane, la fiecare usa in Constanta erau cate 5-6 fara loc, pe suporturile de bagaje din capatul saloanelor stateau chinuti tineri plus in picioare in vagoane si nu sunt x sa infloresc de aia zic ca maxim 160 calatori au fost fara loc echivalentul a 2 vagoane daca as fi fost cu capul as fi spus minciuni cum ca ar fi fost cate 20-25 de calatori/vagon dar nu am spus exact ce am vazut pe peronul din Constanta si in primele 2 vagoane pe drumul de la Constanta la Buc.Nord.

Daca CFR Calatori are un parc sa zicem de 1.200 de vagoane noi/bune/modernizate iar in varful sezonului luna iulie-august cand ai nevoie de suplimentari spre munte si spre litoral la greu plus suplimentarile de week-end la trenurile de lung parcurs si ai nevoie de doar 800 vagoane sa zicem la ce mai modernizeaza in continuare in vreme ce 400 de vagoane stau pe tusa cu revizia expirata desi sunt vagoane noi ??? Care e treaba ca nu inteleg ??? De ce spui ca nu se merita sa faca revizii la vagoane pentru cateva mari sarbatori din an, cateva week-end-uri prelungite si 2 luni de varf sezon atunci la ce au mai bagat banii in vagoane ca sa circule facultativ ?? 21-87 001 sa circule 2 ani apoi il trage pe tusa si i ia locul 21-87 002 pentru inca 2 ani ?? Au zeci de vagoane noi care zac cu revizia expirata si ei tot modernizeaza vagoane trebuie sa fie ceva spalare de banii la mijloc altfel nu-mi explic.

Vedeti ca mai e putin pana la sfarsitul anului si nu va veni niciun tren nou cum visau altii pe aici si se bateau cu pumnii in piept ca stiu ei tot, stiu pe dracu, sunteti atat de multi care traiti doar din vise si visati cam ce ati vrea voi sa fie.

Si nu in ultimul rand calatoria la vagon de tip salon nu este un chin ci direct bataie de joc ma mir ca nu caseaza toate vagoanele compartimentate si modernizeaza doar saloane si asta este inca o tehnica de a indeparta calatori de la tren.

Mai zic de toalete ?? Duminica la IR 1594 de la Buc.Nord la Eforie Nord ( 08:26 - 11:11 deci aproape 3 ore nu am avut nevoie de toaleta ) dar am zis totusi sa folosesc una sa mai ma descarc un pic cand ridic capacul de la wc toate bolile posibile m-am dus si am cautat alta toaleta am avut noroc. La intoarcere toaleta de la vagonul 12 ( 21-87 ) Mangalia-Buc.Nord s-a infundat intre Medgidia si Cernavoda Pod nu stiam ce tot face seful de tren de deschide toate cutiile din jurul toaletei ca si cum ar vrea sa restarteze ceva iar tu Dr2005 dai vina doar pe calatori dar daca te uiti in toaleta nu gasesti un afis sau anunt in care sa spuna clar "Nu aruncati hartii in wc ca se infunda si nu mai poate fi folosit" dar ce simplu e sa dai vina mereu pe alti. Nu zic sa puna poza ca sa-ti dai stomacul peste cap dar macar un anunt mare ceva, cum am mers in picioare am pus telefonul la incarcat la priza din toaleta iar toaleta au mai folosito calatorii doar pentru apa si sapun.

Sunt atat de multe lipsuri la CFR Calatori si atat de multe minciuni in care toti se spala pe maini si dau vina mereu pe alti si vrajelile sefilor de treni cum ca locomotiva nu poate trage mai mult de 12 vagoane, acum sincer ma oftic ca nu i-am spus acelui nas "Domnule cum puteti veni cu asemenea aberatii, credeti ca e prima data cand mergem cu trenul pe ruta asta, nu cumva asa sunteti instruiti sa pacaliti calatorii"

Cred ca daca spui la cineva din domeniu ca Transmonatana de la CFR Calatori nu poate sa traga mai mult de 12 vagoane cred ca te injura pe viata, basca a ajuns si timpuriu daca nu ne oprea la Basarab sa treaca TFC-ul Targoviste-Buc.Nord si tramvaiul oltenesc Brasov-Buc.Nord-Craiova am fi ajuns in Buc.Nord la ora 17:19 cu -7.

Sus In jos
dan tm
V.I.P Member
V.I.P Member

Numarul mesajelor : 9108
Reputatie : 13018
Data de inscriere : 16/07/2014

MesajSubiect: Re: Bilete C.F.R. (2)   Bilete C.F.R. (2) - Pagina 31 Icon_minitimeMier 17 Aug 2016, 10:11

Dr2005 a scris:
Katalyn a scris:

De aia la concediu trebuie să îţi iei biletele din timp. Nu îi înţeleg pe cei care fac rezervarea şi plata cazării cu 5 luni înainte, dar biletul de tren îl iau cu 10 minute înainte de plecare. Nu e cazul tău aici, dar sunt mulţi care fac aşa.

Atunci ar trebui ca CFR Calatori sa permita sa iti iei bilet cu 5 luni inainte.

Lumea e invata cu trenul dar nu cu sistemul asta de luat din timp, nu stiu din ce motive.
Dar si cind o sa se invete, o sa renunte imediat daca o sa stea 5-9 ore prin cimpuri.
Sus In jos
Dr2005
Administrator
Administrator

MesajSubiect: Re: Bilete C.F.R. (2)   Bilete C.F.R. (2) - Pagina 31 Icon_minitimeMier 17 Aug 2016, 12:25

Vagoane compartimentate mai sunt doar prin fostele state comuniste. În rest, se folosesc vagoane salon, mai uşor de întreţinut şi de supravegheat. Abia aştept să apară o reglementare la nivel european care să interzică vagoanele compartimentate la trenurile internaţionale, probabil va apărea în câţiva ani.

Katalyn a scris:
daca te uiti in toaleta nu gasesti un afis sau anunt in care sa spuna clar "Nu aruncati hartii in wc ca se infunda si nu mai poate fi folosit" dar ce simplu e sa dai vina mereu pe alti.
Scrie asta în toate WC-urile. Ba scrie chiar pe peretele cu closetul, când te uşurezi şi te uiţi în faţă vezi anunţul şi pictograma. Sau poate că ar trebui să scrie ca la proşti ,,Nu aruncaţi gunoaie în WC, că se înfundă, dă pe afară, şi după aia nu mai aveţi unde să vă uşuraţi!".

dan tm a scris:
Dar si cind o sa se invete, o sa renunte imediat daca o sa stea 5-9 ore prin cimpuri.
Asta se întâmplă rar, nu deraiază zilnic un tren şi nu ia zilnic foc câte o gară.

Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Bilete C.F.R. (2)   Bilete C.F.R. (2) - Pagina 31 Icon_minitime

Sus In jos

Bilete C.F.R. (2)
Sus 
Pagina 31 din 67Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 49 ... 67  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Lucruri pozitive la TFG/TFC
» Bilete C.F.R. (2)
» Întrebări şi răspunsuri
» Bilete C.F.R.
» Bilete Internationale

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Forumul pasionatilor de trenuri din România :: INFORMATII GENERALE-
Mergi direct la: