Forumul pasionatilor de trenuri din România

Acest forum a fost creat pentru cei care iubesc cu adevarat trenurile din Romania!

AcasaAcasa  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ConectareConectare  ÎnregistrareÎnregistrare  

Bilete C.F.R. (2)

In jos 
+72
c o r v i n
TER200
tcm
Wilkosz
saint
Warrington
Vale_ntin
Sabik
ciprian71
aris86
neluadi
kristi kkk
bubu
Andrei Andras
baiazid
Vitosa
ets2oltromânia
3ERLY
teoiasi
cristi ar
florin.lifticariu
AeroX
Rarau
CristyanC
alliens
Luna
huiu_goe
ldh80
Norbi
vatmanul
marius664
ldh.ro
Jurnal Feroviar
alexul
Costin.B
Silviu Sintea
Spartan1948
cfr500
mielutu zburator
rizelgeorgel2004
Vale
COSTACHE MIHAIL
Nk11
ALEXCFR
lapsanszkitamas
gabrielcr
Katalyn
cristy79
brutusel
Goanga
alex.alexus.tm
Razvan Tudor
92Dragos
NicuS
Ciprian.bucur.92
dan tm
membru dezactivat ,
spiderpc
IonutCFR2009
Dutzu
Andrey_tm
traian
Adrian78
AndiCFR
Dr2005
get.
allred
Adirmvl
DUAL
cardinal
marian1967
Nesebar
76 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 40 ... 67  Urmatorul
AutorMesaj
Dr2005
Administrator
Administrator

Numarul mesajelor : 20626
Varsta : 35
Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei
Reputatie : 25568
Data de inscriere : 17/08/2011

Bilete C.F.R. (2) - Pagina 13 Empty
MesajSubiect: Re: Bilete C.F.R. (2)   Bilete C.F.R. (2) - Pagina 13 Icon_minitimeVin 26 Iun 2015, 09:41

Şi la IR şi R2802 nu au vrut să dea, după ce s-au plătit vreo 3000 RON pe bilete pentru persoane. Dar la ăştia pentru 1596 lei le-a dat un automotor în plus. Treabă românească...
E drept, nouă ne luaseră deja banii înainte.

Katalyn

Katalyn

Numarul mesajelor : 7376
Varsta : 34
Localizare : Rugby, UK.
Reputatie : 11195
Data de inscriere : 09/10/2014

MesajSubiect: Re: Bilete C.F.R. (2)   Bilete C.F.R. (2) - Pagina 13 Icon_minitimeVin 26 Iun 2015, 10:20

Nu fi ironic !! Ce treaba are restul grupului cu faptul ca tu nu mai faci parte din acel grup ? In loc sa zici mersi ca cineva face macar putin pentru a promova mersul pe bicicleta tu gica contra dar mereu mereu la ce nu iti convine tie. Adepti tai cu siguranta iti vor lua apararea mereu chiar si atunci cand gresesti ( vezi topicul cu discuti despre transportul in comun si postarea de la topicul sa mai si radem )

Ce vina au oameni aia ca sistemul din CFR a fost facut cu picioarele si la conducere sunt multi inapti si inconstienti care se afla acolo doar pentru a avea viitorul asigurat ?

Sti ca ti-am mai spus mie daca imi zice vreo casiera ca nu poate sa-mi dea bilet de bicicleta ma urc asa si bani biletului de bicicleta ajung direct la cine trebuie, nu sunt usor de pacalit si nici legitimatile inspectorilor nu ma vor speria. Nu stau eu sa ma plimb cu bicicleta doar in Ploiesti si imprejurimi pentru sistemul infect care e la CFR si nu asigura conditi minime ptr biciciclisti sau grupurile de biciclisti.

Zic si eu ca acel pasionat de la Timisoara daca tot lucrezi unde lucrezi ai puterea sau macar incearca sa faci ceva ptr acest serviciu numit cu bicicleta in tren.

Sus In jos
dan tm
V.I.P Member
V.I.P Member

Numarul mesajelor : 9101
Reputatie : 13008
Data de inscriere : 16/07/2014

MesajSubiect: Re: Bilete C.F.R. (2)   Bilete C.F.R. (2) - Pagina 13 Icon_minitimeVin 26 Iun 2015, 10:58

Dar ce faci daca in tren partida trenului si/sau un supracontrol nu te cred ca la casa nu au vrut /nu au putut/nu au stiut sa iti dea bilet asa cum ceri tu?

Eu in Craiova i-am spus casierei sa ma lase sa pozez ecranul calculatorului sa documentez la nevoie ca nu poate sa imi dea bilet, adica eu am vrut sa iau , ea a vrut sa imi dea, insa calculatorul nu voia de fapt sistemul aiurit al CFR care lucreaza cu calculatoare 286.

Ei bine aia a sunat pe undeva pe la Bucuresti cred(s-a prezentatat ,,Craiova sint") si a facut cumva sa imi dea bilet.

Normal cred ca CFR Calatori ar trebui sa fi vazut pina acuma rutele solicitate frecvent de biciclisti si sa se adapteze, nu asa ca nu putem ca nu e voie.

Dar la CFR au ramas citiva la partizi de tren, alti pe la revizii sa stea pe acolo 8-15 la plecarea unui tren si restul in birourile alea multe din gari.Garile foarte mari pline de birouri.
Le scot pe unele la verificat la usa trenului si alea nu stiu unde merge trenul, vorbesc ele,,Pai cred ca merge la Arad" dar trenul la care mergeau pleca spre Stamora Moravita.
Sus In jos
Dr2005
Administrator
Administrator

MesajSubiect: Re: Bilete C.F.R. (2)   Bilete C.F.R. (2) - Pagina 13 Icon_minitimeVin 26 Iun 2015, 11:28

@kerpeten: Nu m-ai înţeles. Eu m-am dus frumos, cu ,,bună ziua", am plătit în jur 3000 lei pe nişte bilete de tren (da, trei mii lei, nu e o greşeală), am făcut o cerere, am dat telefoane... (mă rog, la gară nu m-am dus eu, că eram în medical, dar nici colegul care s-a dus nu a făcut scandal pe acolo, noi nu suntem scandalagii, spre deosebire de alte grupuri)

Ăia din postarea ta s-au dus la gară şi au început să urle că ei blochează trenul şi bagă toate bicicletele în el, cu sau fără bilet. Dar poate aşa se fac lucrurile în ţara asta.

3000 e mai mare decât 1596. Plus că ar mai fi putut lua încă 430 lei pe biletele de biclă (29 pentru IR şi 28 pentru R).

Katalyn

Katalyn

MesajSubiect: Re: Bilete C.F.R. (2)   Bilete C.F.R. (2) - Pagina 13 Icon_minitimeVin 26 Iun 2015, 14:25

Cunosc situatia si este exact cum spui tu dar daca altfel nu vor sa mearga lucrurile la CFR sunt bune si masurile astea cu protestele.

@dan tm nu imi pasa mie ca e nas, sef de tren, inspector chiar si cu miltie dupa ei atata timp cat eu am solicitat bilet de bicicleta si nu mi s-a dat desi alta data imi dadeau fara probleme. Nici macar nu ma obosesc la urcarea in tren sa il caut pe nas sa-i spun situatia. Iar pe M300 in special intre Pl.Vest si Brasov unde circul cel mai des cu bicla in tren am spus si o mai spun inca odata din 2008 nu am mai prins control civil pentru ca aici lumea chiar merge cu bilet iar cei fara bilet primesc in tren de la nas la tarif de casa indiferent daca are sau nu casa de bilete statia de unde s-au urcat le da la o alta zona de unde e halta si se rezolva si nasi sunt curati si calatori merg legal.

La sfarsitul luni trecute am venit cu un Regio de la Valea Larga la Ploiesti Vest cu bicicleta in tren pentru care am platit fix 2 lei desi mai aveam 210 lei la mine, am vrut bilet ptr mine si ptr bike si nasa grabita venita pe ultima suta intre Floresti si Buda mi-a luat 2 lei si hartia de 10 lei mi-a dat-o inapoi. Ce era sa fac sa tip dupa ea sa-i spun i-ai si pe astia ca vin tocmai de la Valea Larga, ca eu vreau biletele ptr colectie ?

Ca sa nu mai zic ca sunt cativa nasi care nici nu baga de seama bicicleta la vagoanele etajate adica dupa ei transportul bicicletei este gratuit la vagoanele etajate, de 4 ori am patito pe anul asta sa platesc ptr bike si sa ma refuze.

Acuma uni sunt mai blanzi, alti fac exces de zel, uni cunosc regulamentul alti nu-si bat capul si tot asa, pana acum nu mi-am facut griji in privinta biletelor de biciclete in cel mai rau caz ( pana acum nu mi s-a intamplat ) o sa scot roata de pe fata si i las sa faca tam-tam pana n-or mai putea.
Sus In jos
Jurnal Feroviar

Jurnal Feroviar

Numarul mesajelor : 340
Reputatie : 3835
Data de inscriere : 27/05/2015

MesajSubiect: Re: Bilete C.F.R. (2)   Bilete C.F.R. (2) - Pagina 13 Icon_minitimeVin 26 Iun 2015, 15:19

Dr2005 a scris:
Dar la ăştia pentru 1596 lei le-a dat un automotor în plus.

Stai sa vedem daca au de unde sa le dea un AM, poate o Malaxa 78, astazi am stat cam 90min in Gara de Nord si am vazut 4 desirouri cu bandajele uzate la sau peste limita, situatia e mai mult decat grava decat pare, nu am facut poze din pacate sa va pot arata si voua.
Sus In jos
Dr2005
Administrator
Administrator

MesajSubiect: Re: Bilete C.F.R. (2)   Bilete C.F.R. (2) - Pagina 13 Icon_minitimeVin 26 Iun 2015, 15:27

Le-ai măsurat să vezi dacă sunt uzate peste limită?

Jurnal Feroviar

Jurnal Feroviar

MesajSubiect: Re: Bilete C.F.R. (2)   Bilete C.F.R. (2) - Pagina 13 Icon_minitimeVin 26 Iun 2015, 15:30

Nu trebuia, nu se mai vedea "santul" de delimitare al uzurii, pana si ala era disparut. Data viitoare vin cu dovada foto.
Sus In jos
Adrian78
Administrator
Administrator
Adrian78

Numarul mesajelor : 18751
Localizare : Hunedoara
Reputatie : 24329
Data de inscriere : 05/10/2010

MesajSubiect: Re: Bilete C.F.R. (2)   Bilete C.F.R. (2) - Pagina 13 Icon_minitimeVin 26 Iun 2015, 19:10

Alex automoatrele Desiro au roti monobloc nu au bandaje
Sus In jos
Jurnal Feroviar

Jurnal Feroviar

MesajSubiect: Re: Bilete C.F.R. (2)   Bilete C.F.R. (2) - Pagina 13 Icon_minitimeVin 26 Iun 2015, 19:14

Undeva s-a strecurat o confuzie, la TV spuneau acum ceva timp de inlocuirea bandajelor la desiro in incinta Grivita ar fi costat 1000euro pe roata, au mintit aia mint si eu. Era un interviu luat unuia din Grivita, cred ca era portar Smile .
Sus In jos
Nesebar
Administrator
Administrator
Nesebar

Numarul mesajelor : 16278
Localizare : Бухарест
Reputatie : 22395
Data de inscriere : 06/12/2009

MesajSubiect: Re: Bilete C.F.R. (2)   Bilete C.F.R. (2) - Pagina 13 Icon_minitimeMier 01 Iul 2015, 12:45

Tur tara Iunie 2015

(Bucuresti)Chitila-Pitesti-Slatina-Craiova-Drobeta Tr Severin-Orsova 379 km 29.20 lei

Bilete C.F.R. (2) - Pagina 13 DSC04838_zpsw6kkqhfq

Orsova-Cransebes-Resita N.(Resita S.) 127 km 11.75 lei

Bilete C.F.R. (2) - Pagina 13 DSC04839_zpsearpfr6e

Resita N.-Timisoara N. 95 km 13.50 lei

Timisoara N.-Arad-Oradea-Valea lui Mihai-Satu Mare-Baia Mare-Jibou 429 km 33.85 lei

Bilete C.F.R. (2) - Pagina 13 DSC04840_zpsbsbksnba

Jibou-Baia Mare-Satu Mare-Cluj-Sighetu Marmatiei 624 km 49.50 lei

Bilete C.F.R. (2) - Pagina 13 DSC04841_zpsmcue6y0a

Sighetu Marmatiei-Apahida-Razboieni-TG Mures-Bistrita N. 438 km 33.90 lei

Bilete C.F.R. (2) - Pagina 13 DSC04842_zpsnrf98q7y

Bistrita N.-Beclean pe Somes-Ilva Mica-Vatra Dornei-Suceava-Botosani 334 km 25.65 lei

Bilete C.F.R. (2) - Pagina 13 DSC04843_zpsfivqnmmb

Botosani-Veresti-Pascani-Bacau-Adjud-Onesti-Comanesti 307 km 25.60 lei

Bilete C.F.R. (2) - Pagina 13 DSC04844_zpsdlpg9lrm

Comanesti-Miercurea Ciuc-Brasov-Sibiu-Vintu de Jos 410 km 33.10 lei

Bilete C.F.R. (2) - Pagina 13 DSC04845_zps4xcvv6z8

Vintu de jos-Simeria, alte mijloace de transport 44 km 10 lei

Simeria-Petrosani-Craiova 237 km 21.15 lei ; viza de intrerupere in Filiasi, drum dus-intors Filiasi-Motru.

Bilete C.F.R. (2) - Pagina 13 DSC04846_zps7fl8qgak

Filiasi-Motru-Filiasi 110 km 15 lei

Bilete C.F.R. (2) - Pagina 13 DSC04848_zpswzbda4bv

(Craiova)Bordei-Slatina-Pitesti-Bucuresti Nord 249 km 30.60 lei

Bilete C.F.R. (2) - Pagina 13 DSC04847_zpsfcdfo6lr

Total 3783 km ; 332,8 lei ; 8 zile.

Very Happy Very Happy Very Happy
Sus In jos
Katalyn

Katalyn

MesajSubiect: Re: Bilete C.F.R. (2)   Bilete C.F.R. (2) - Pagina 13 Icon_minitimeLun 13 Iul 2015, 11:48

Cu Cartea VSD poti ajunge din Buc.Nord la Giurgiu prin Buc.Progresu-Gradistea-Comana-Giurgiu Nord, total 90 km desi sunt ani buni de cand nu se mai poate folosi aceasta ruta.

La cartea VSD colegul Karpaty a luat 5 week-end-uri pentru 5 destinati diferite printre care si Buc.Nord-Slobozia.Veche, Buc.Nord-Giurgiu si Buc.Nord-Sibiu.

Toate bune si frumoase insa cand a platit biletele a platit mai putin cu 9 lei de aici si intrebarea de ce mai ieftin cu 9 lei.

Cartea VSD la Regio desi teoretic se spune ca se da doar pe rutele unde ai tren Regio direct ( in curand nu vom mai avea Regio peste 230 km ) adica daca nu ai tren Regio direct Bucuresti.Nord-Teius nu-ti poate da bilet prin oferta Cartea VsD.

Pentru Buc.Nord-Sibiu singurul tren direct este RE 2802 si distanta este de 392 km ( 47,50 lei ) dar calculatorul si sistemul i-a dat pe ruta prin Brasov unde sunt 315 km ( 42 lei ) dar nu exista tren Regio pe aceasta ruta.

Pentru Buc.Nord-Slobozia.Veche sunt R 13385 si 13383 prin Urziceni unde sunt 140 km ( 19 lei ) dar calculatorul si sistemul i-a dat pe ruta cea mai scurta prin Ciulnita desi nu avem tren direct fiind 126 km iar tariful acelasi de 19 lei, aici am lasat-o asa ca tot aia e.

Pentru Buc.Nord-Giurgiu exista Regio direct prin Videle iar Sambata si duminica cand e valabila Cartea VSD exista pe ruta de intoarcere si trenul R 9348 Giurgiu-Videle-Buc.Nord. Aici ar trebui 118 km deci 16 lei, dar calculatorul surpriza a dat pe ruta cea mai scurta Buc.Nord-Buc.Progresu-Gradistea-Comana-Giurgiu pe unde nu mai trec trenuri de ani de zile iar biletul a costat 12,50 lei pentru cei 90 km pe ruta inexistenta.

Pai CFR-ule pana la urma care e treaba, Cartea VSD se da numai pe rute unde ai tren direct sau nu ? Ca pana in urma cu cateva luni se putea cumpara si daca mergeai cu 2-3 trenuri acum cica se da numai pe rute unde sunt trenuri directe.

La fel am patit la inceputul luni aprilie cand am facut un test la Ploiesti Sud cat m-ar costa 5 week-end-uri la Regio pe ruta Pl.Sud-Constanta iar calculatorul mi-a dat 5 week-end-uri cu 152,50 lei ceea ce inseamna ruta cea mai scurta prin Urziceni-Slobozia.Veche-Ciulnita-Fetesti-Constanta cu 233 km desi PL.Sud-Urziceni nu mai este la CFR Calatori. Cand am fost sa cumpar VSD-ul pe la jumatatea luni aprilie hop surpriza au venit 2 casiere cu un dosar nou cred ca avea in jur de  20 de pagini in care mi-au citit niste fraze ca nu se poate elibera Cartea VSD la regio decat pe rute unde exista tren direct asa ca m-au tinut 20 minute si in final am cerut Buc.Nord-Mangalia, Buc.Nord-Constanta si 3 week-end-uri Buc.Nord-Chitila dar nu mi-au dat biletele pana nu a verificat in calculator daca Buc.Nord-Mangalia are tren direct acel R 12803/12804.

Pana la urma care e treaba cu acest sistem, calculatoarele si casierele ? Eu daca ma duc cu VSD-ul ala de Sibiu cu 2802 din Buc.Nord si unul are pe bilet 315 km si celalalt 392 km iar nasul vede lucrul asta marunt nu incepe scandalul ? Nu incepe ca sistemul e de vina eu am cerut asta mi s-a dat si am platit.

Ce tie si cu CFR-ul asta, prostie, hotie si nepasare la fel si cu biletele de bicicleta ba iti da ba nu iti, acum poate, ba nu o lasa sistemul si tot asa. Dezastru total si dovada de nepasare.

Dupa vreo 30 minute ne-am intors la casiera care a eliberat VSD-ul i-am explicat situatia a inceput sa rada si a zis ca nu sta nici ..... sa calculeze asa ceva, ca asta este da-ti drumul acasa ca ce e asta, daca asa a dat calculatorul asta e.

P.S : Nu am pus pozele ( desi se pot modifica usor datele personale ) pentru ca acolo pe Cartea VSD sunt trecute datele personale ale lui Karpaty precum si ora si gestiunea eliberari acelor bilete si cum lumea e plina de nebuni e mai bine sa-i ti in lesa decat liberi.
Sus In jos
dan tm
V.I.P Member
V.I.P Member

Numarul mesajelor : 9101
Reputatie : 13008
Data de inscriere : 16/07/2014

MesajSubiect: Re: Bilete C.F.R. (2)   Bilete C.F.R. (2) - Pagina 13 Icon_minitimeLun 13 Iul 2015, 22:53

Dar pe biletele eliberate cu cartea VSD nu scrie numarul trenuluii? adica iti da bilet pe o ruta pe unde nu circula trenuri, asta e partea interesanta,nasul ce verifica daca nu e numarul trenului? dovada ca s-au prins si citiva de CFR daca spui ca aia avea un dosar nou si nu mai dadea bilet decit pe unde circula tren direct.

Sus In jos
Katalyn

Katalyn

MesajSubiect: Re: Bilete C.F.R. (2)   Bilete C.F.R. (2) - Pagina 13 Icon_minitimeMar 14 Iul 2015, 00:38

La biletele emise prin oferta Cartea Vsd la Regio nu scrie numarul trenului iar la IR nu am luat niciodata din cauza tarifelor mari si a reduceri de numai 35% pe cand la Regio reducerea e de 50%. Nasul se uita pe bilet si la calendar taie cu o dunga sau incercuieste data cand se foloseste biletul iar la intoarcere nasul se uita la data care poate fi aceeasi de la dus sau daca e ziua urmatoare si vrea mai incercuieste si acolo, VSD-ul fiind valabil dus-intors iar pe bilet scrie de exemplu Buc-Constanta. Am pus poza aici pe forum cu Cartea VSD care am avut-o pe Buc-Mangalia, Buc-CT si 3 x Buc-Chitila si am fost doar la Mangalia ca la Constanta nu am mai avut chef si cele 3 de Chitila le-am luat pentru economie.

O sa pun maine cand ajung acasa din nou acea poza cu Vsd-ul. Scrie numele si prenumele, seria de buletin, calendarul cu cele 5 week-end-uri doar zilele VSDL, ruta, pretul, reducerea de 50% si pretul final jumatate din primul pret.
Sus In jos
Nesebar
Administrator
Administrator
Nesebar

Numarul mesajelor : 16278
Localizare : Бухарест
Reputatie : 22395
Data de inscriere : 06/12/2009

MesajSubiect: Re: Bilete C.F.R. (2)   Bilete C.F.R. (2) - Pagina 13 Icon_minitimeMar 14 Iul 2015, 02:15

dan tm a scris:
Dar pe biletele eliberate cu cartea VSD nu scrie numarul trenuluii? adica iti da bilet pe o ruta pe unde nu circula trenuri, asta e partea interesanta,nasul ce verifica daca nu e numarul trenului? dovada ca s-au prins si citiva de CFR daca spui ca aia avea un dosar nou si nu mai dadea bilet decit pe unde circula tren direct.

La VSD scrie ruta atat, Bucuresti-Brasov de exemplu, tu ca si calator ai dreptul sa mergi cu oricare tren atat la dus cat si la intors, pe el scrie doar ruta fara ruta, fara numar de tren fara nimic, cartea VSD este un bilet flexibil, de la ora 00 a zilei de vineri si pana la ora 12 a zilei de luni ai dreptul la o calatorie dus-intors pe ruta inscrisa pe bilet cum am dat exemplu Bucuresti-Brasov, poti pleca vineri la pranz de exemplu cu 3005 si te intorci luni dimineata cu 3002 sau pleci sambata dimineata cu 3003 si te intorci seara cu 3012, e elegerea ta cu ce te duci si cu ce te intorci sau in ce zile o folosesti, nasul doar bifeaza pe calendarul biletului ziua in care ai facut drumul.

Si da, eu am facut duminica Bucuresti Nord-Giurgiu pe care scrie 90 km, 12.50 lei, cu atat am facut drumul dus-intors. Wink  Dar 90 km sunt pe 902 nu pe 903 pe unde se circula in preznt, cum a eliberat calculatorul acest bilet pe o linie pe care nu circula trenuri de 10 ani doar CFR stie.

MesajSubiect: Re: Bilete C.F.R. (2)   Bilete C.F.R. (2) - Pagina 13 Icon_minitime

Sus In jos

Bilete C.F.R. (2)
Sus 
Pagina 13 din 67Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 40 ... 67  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Lucruri pozitive la TFG/TFC
» Bilete C.F.R. (2)
» Întrebări şi răspunsuri
» Bilete C.F.R.
» Bilete Internationale

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Forumul pasionatilor de trenuri din România :: INFORMATII GENERALE-
Mergi direct la: