| INTREBARI SI RASPUNSURI | |
|
+111David Marius rizelgeorgel2004 ionutz85 mihaiuc Razvan Tudor Nk11 Karl MelecaCristian @ndrey biokosmy alexandruh Vitosa decward frank81 Saruman vanchorusebulgaria puscasu sorinucu razwy Norbi iuli.hard Cobra valibu djdanny 63-1143-5 1nt3rp0l_106 cata rowanberry Adrian78 popandrei10 alinx3330 Boracik diana04 RazvanCFR AlexCta bogdan srl dany90 zenox4500 clauadrian24 saint marian_topy halmarius ionut_te Razvan Marius Iulian cont dezactivat . stoica gheorghe kaan baciulik didinul marcelbanu pannonia express LocoMania The Legend Andrei raoul ludwig87 alexg stakee Mihay VeV FeroFan97 iuliana cont inactiv Vlad12 ion1982 060-EA078 Lde 2100 Caravelle_Zg IonutChircu jionutz Axwell21 Costin.H myster2008 alex.alexus.tm ionutz72 Traveller g.popovici srazvi AMX 97-0548-4 PrisecaruFlorin stinky George2210 dan ciprian cristi CFR vrabieionut stegaru 43.309 Nesebar mureseanu_976 marius_catalin84 membru inactiv lovekomotive tacc400 IonutCFR2009 Amiralul pisti91 KQQ mtk mardaryroby Codrut1985 Vlad Ionutz kristi kkk MariusM DonVILLy cortexedge cristi ar mariuskl tudor_vl COSTACHE MIHAIL 115 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
decward V.I.P Member
Numarul mesajelor : 2594 Varsta : 27 Localizare : Bükreş Reputatie : 7999 Data de inscriere : 15/08/2010
| Subiect: Re: INTREBARI SI RASPUNSURI Sam 29 Ian 2011, 11:42 | |
| - mureseanu_976 a scris:
- Caravelle_Zg a scris:
Pe relaţia Salva - Sighetu Marmaţiei (linia 409), tariful la bilete la trenurile accelerate este la preţ de personal? Vă mulţumesc anticipat pentru răspuns! Toate acceleratele au mers de personal pe Salva - Sighetu Marmatiei, prin urmare esti taxat la pret de personal pe ruta aceasta. Toate trenurile pe relatia Constanta-Mangalia au mers de personal in sezonul estival si am fost taxat pentru tr. 13941/ 941 Satu Mare-Mangalia , pe relatia Constanta-Mangalia la tarif de Rapid pe 16.08.2010 !!! Si biletul l-am luat din Bucuresti Nord ........ Acum , cred ,ca depinde si de cate stii , si cum ceri la casa .... |
|
| |
Vitosa
Numarul mesajelor : 9075 Reputatie : 14504 Data de inscriere : 08/01/2011
| Subiect: Re: INTREBARI SI RASPUNSURI Sam 29 Ian 2011, 11:52 | |
| Scz dar ma indoiesc ca , Bucuresti Nord elibereaza bilete ptr acel tren 13941/941 care nici nu trece prin Gara de Nord , poate din Mangalia sau Constanta si sigur numai din garile unde tr are prevazute opriri |
|
| |
decward V.I.P Member
Numarul mesajelor : 2594 Varsta : 27 Localizare : Bükreş Reputatie : 7999 Data de inscriere : 15/08/2010
| Subiect: Re: INTREBARI SI RASPUNSURI Sam 29 Ian 2011, 12:17 | |
| - maryus74 a scris:
- Scz dar ma indoiesc ca , Bucuresti Nord elibereaza bilete ptr acel tren 13941/941 care nici nu trece prin Gara de Nord , poate din Mangalia sau Constanta si sigur numai din garile unde tr are prevazute opriri
Bucuresti Nord iti elibereaza bilet pentru orice tren , deoarece este gara Capitalei ! |
|
| |
Vitosa
| Subiect: Re: INTREBARI SI RASPUNSURI Sam 29 Ian 2011, 12:23 | |
| - eddye a scris:
- maryus74 a scris:
- Scz dar ma indoiesc ca , Bucuresti Nord elibereaza bilete ptr acel tren 13941/941 care nici nu trece prin Gara de Nord , poate din Mangalia sau Constanta si sigur numai din garile unde tr are prevazute opriri
Bucuresti Nord iti elibereaza bilet pentru orice tren , deoarece este gara Capitalei ! Bine ...fie ca tine... |
|
| |
RazvanCFR
Numarul mesajelor : 165 Reputatie : 5329 Data de inscriere : 30/10/2010
| Subiect: Re: INTREBARI SI RASPUNSURI Sam 29 Ian 2011, 12:28 | |
| Orice gara iti elibereaza bilet pt un tren ce nu trece prin gara respectiva, fie ca e Bucuresti Nord sau o halta de miscare....
Ultima editare efectuata de catre RazvanCFR in Sam 29 Ian 2011, 12:36, editata de 2 ori |
|
| |
Vitosa
| Subiect: Re: INTREBARI SI RASPUNSURI Sam 29 Ian 2011, 12:32 | |
| - eddye a scris:
- mureseanu_976 a scris:
- Caravelle_Zg a scris:
Pe relaţia Salva - Sighetu Marmaţiei (linia 409), tariful la bilete la trenurile accelerate este la preţ de personal? Vă mulţumesc anticipat pentru răspuns! Toate acceleratele au mers de personal pe Salva - Sighetu Marmatiei, prin urmare esti taxat la pret de personal pe ruta aceasta. Toate trenurile pe relatia Constanta-Mangalia au mers de personal in sezonul estival si am fost taxat pentru tr. 13941/ 941 Satu Mare-Mangalia , pe relatia Constanta-Mangalia la tarif de Rapid pe 16.08.2010 !!! Si biletul l-am luat din Bucuresti Nord ........ Acum , cred ,ca depinde si de cate stii , si cum ceri la casa .... Dar cum ai luat bilet din Buc Nord ptr acel tren care circula MANGALIA-CONSTANTA-FETESTI-BUZAU SUD-ADJUD-SICULENI-DEDA-SATU MARE (SIGHET MARM) ? Unde mergeai de fapt? Eu nu te inteleg si n-am nimic cu tine. |
|
| |
decward V.I.P Member
| Subiect: Re: INTREBARI SI RASPUNSURI Sam 29 Ian 2011, 12:34 | |
| - maryus74 a scris:
- eddye a scris:
- mureseanu_976 a scris:
- Caravelle_Zg a scris:
Pe relaţia Salva - Sighetu Marmaţiei (linia 409), tariful la bilete la trenurile accelerate este la preţ de personal? Vă mulţumesc anticipat pentru răspuns! Toate acceleratele au mers de personal pe Salva - Sighetu Marmatiei, prin urmare esti taxat la pret de personal pe ruta aceasta. Toate trenurile pe relatia Constanta-Mangalia au mers de personal in sezonul estival si am fost taxat pentru tr. 13941/ 941 Satu Mare-Mangalia , pe relatia Constanta-Mangalia la tarif de Rapid pe 16.08.2010 !!! Si biletul l-am luat din Bucuresti Nord ........ Acum , cred ,ca depinde si de cate stii , si cum ceri la casa .... Dar cum ai luat bilet din Buc Nord ptr acel tren care circula MANGALIA-CONSTANTA-FETESTI-BUZAU SUD-ADJUD-SICULENI-DEDA-SATU MARE (SIGHET MARM) ? Unde mergeai de fapt? Eu nu te inteleg si n-am nimic cu tine. Am mers pe Constanta-Mangalia si din comoditate mi-am luat biletul din Bucuresti cu 2 zile inainte ! |
|
| |
Vitosa
| Subiect: Re: INTREBARI SI RASPUNSURI Sam 29 Ian 2011, 12:35 | |
| - RazvanCFR a scris:
- Timisoara Nord iti elibereaza bilet pentru orice tren, pentru ca este gara Banatului!
Si iti elibereaza bilet pentru un tren care se formeaza din Mangalia si are alta trasa ? Sau ptr trenurile care se formeaza din Timisoara Nord? |
|
| |
cont dezactivat .
Numarul mesajelor : 3034 Reputatie : 8388 Data de inscriere : 03/09/2010
| Subiect: Re: INTREBARI SI RASPUNSURI Sam 29 Ian 2011, 12:36 | |
| se poate eu din simeria pot sa iau bilet pe ruta bucuresti constanta de azi si in bucuresti ajung doar maine
|
|
| |
Vitosa
| Subiect: Re: INTREBARI SI RASPUNSURI Sam 29 Ian 2011, 12:37 | |
| - eddye a scris:
- maryus74 a scris:
- eddye a scris:
- mureseanu_976 a scris:
- Caravelle_Zg a scris:
Pe relaţia Salva - Sighetu Marmaţiei (linia 409), tariful la bilete la trenurile accelerate este la preţ de personal? Vă mulţumesc anticipat pentru răspuns! Toate acceleratele au mers de personal pe Salva - Sighetu Marmatiei, prin urmare esti taxat la pret de personal pe ruta aceasta. Toate trenurile pe relatia Constanta-Mangalia au mers de personal in sezonul estival si am fost taxat pentru tr. 13941/ 941 Satu Mare-Mangalia , pe relatia Constanta-Mangalia la tarif de Rapid pe 16.08.2010 !!! Si biletul l-am luat din Bucuresti Nord ........ Acum , cred ,ca depinde si de cate stii , si cum ceri la casa .... Dar cum ai luat bilet din Buc Nord ptr acel tren care circula MANGALIA-CONSTANTA-FETESTI-BUZAU SUD-ADJUD-SICULENI-DEDA-SATU MARE (SIGHET MARM) ? Unde mergeai de fapt? Eu nu te inteleg si n-am nimic cu tine. Am mers pe Constanta-Mangalia si din comoditate mi-am luat biletul din Bucuresti cu 2 zile inainte ! Atunci vezi ca acel tren circula tocmai invers poate 13942-1/942-1 parerea mea |
|
| |
Vitosa
| Subiect: Re: INTREBARI SI RASPUNSURI Sam 29 Ian 2011, 12:42 | |
| - Drula_Marius_Gabriel_1962 a scris:
- se poate eu din simeria pot sa iau bilet pe ruta bucuresti constanta de azi si in bucuresti ajung doar maine
Ai dreptate dar tr scris de el circ Mangalia -Constanta-... iar el a dat informatia gresita . Nu te duci din Bucuresti la Mangalia cu un tren care vine MANG-CONSTANTA!!!!! |
|
| |
Nesebar Administrator
Numarul mesajelor : 16278 Localizare : Бухарест Reputatie : 22395 Data de inscriere : 06/12/2009
| Subiect: Re: INTREBARI SI RASPUNSURI Sam 29 Ian 2011, 12:56 | |
| De la orice casa din tara sau agentie de voiaj se pot elibera bilete pentru orice ruta de exemplu eu din Buc. Nord am luat bilet la trenul Sighet-Cluj pentru o anumita data , pentru ca exista acea oferta cum ca daca iei biletul cu peste 21 de zile beneficiezi de 13% reducere eu asa imi cumpar biletele . Din Buc. pot cumpara bilete pentru oricare ruta doresc fara sa aibe treaba cu Bucurestiul . Pentru relatia Constanta-Mangalia in perioada sezonului toate trenurile au tarif de personal dar numai daca iei biletele de acolo la fel si pe relatia Salva-Sighet toate trenurile sunt tarifate ca si personal , eu personal am intrebat in statia Beclean despre Salva-Sighet si nu au stiut de acest tarif si daca vroiam un bilet pe acea relatie imi dadea la pret de acc. fapt pentru care am mers in Salva si am luat bilet la acc. cu pret de personal . Concluzia este ca si din Simeria cum a spus "Drula_Marius_Gabriel_1962" poate cumpara bilet pentru relatia Iasi-Constanta sau Calarasi-Fetesti etc , nu conteaza locatia deunde se cumpara biletul . |
|
| |
decward V.I.P Member
| Subiect: Re: INTREBARI SI RASPUNSURI Sam 29 Ian 2011, 13:05 | |
| - maryus74 a scris:
- Drula_Marius_Gabriel_1962 a scris:
- se poate eu din simeria pot sa iau bilet pe ruta bucuresti constanta de azi si in bucuresti ajung doar maine
Ai dreptate dar tr scris de el circ Mangalia -Constanta-... iar el a dat informatia gresita . Nu te duci din Bucuresti la Mangalia cu un tren care vine MANG-CONSTANTA!!!!! Ca sa inchei odata aceasta discutie , ca deja e mult off-topic : Trenul era 13943/13942 , din graba am scris 941 ! Asta e... , se mai intampla , Scuzandu-ma pentru ,,eroritate" , sper ca totul s-a rezolvat ! |
|
| |
Vitosa
| Subiect: Re: INTREBARI SI RASPUNSURI Sam 29 Ian 2011, 13:38 | |
| OK scz si din partea mea ptr insistenta dar eram nedumerit de nr trenului. AM INCHEIAT SUBIECTUL. O ZI BUNA . |
|
| |
Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: INTREBARI SI RASPUNSURI Sam 29 Ian 2011, 17:42 | |
| Din orice gara cu X-Shell se poate lua bilet la orice tren de pe teritoriul RO pentru orice data ( nush care este data maxima ) si nu doar pentru a prinde aceea reducere. Casierele te serveste doar iti ia banii nu ??
De exemplu cand plec la tara la ( Pietrosita ) imi iau bilet din PL.Vest atat pentru dus cat si pentru intors, pentru ca la Pietrosita nu mai exista casa de bilete.
In seara asta voi merge la PL.Vest sa fac o testare. Voi cere un bilet la Acc 1931 pentru maine de la statia Campina la Predeal sa vad daca intr-adevar e tarif de personal. Fiind tarif de personal adica fara loc pot sa stau oriunde la cls 2-a in orice vagon de cls 2-a.
|
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: INTREBARI SI RASPUNSURI | |
| |
|
| |
| INTREBARI SI RASPUNSURI | |
|